Connect with us

Vijesti

AIDS uspješno podijeljen na cijepnim punktovima (“vakcinski AIDS”, tj. VAIDS)

Published

on

Cijepni punktovi su poslužili svojoj svrsi: podijelili su AIDS svim zainteresiranima.

Grafika: UMRLI u ENGLESKOJ – omjer cjepljenih (crveno) i necjepljenih (plavo)

Za ovu bolest imunološkog sustava (AIDS=Acquired ImmunoDeficiency Syndrome) hrvatski izraz bi bio “kopnica” – vrlo slikovito, nema šta .

Netragom je nestao početni izraz GRID (Gay Related Immunodeficiency Disease) jer nije bio u skladu sa “stečevinama Europske Unije”… pardon: parada ponosa.

Zahvaljujući medicinskoj “struci” i Stožeru – sodomija više neće biti dominantni izvor AIDS-a. Gayevi su dočekali potpunu jednakost s heterima po pitanju imuniteta. Na blogu Homunizam AIDS je prvi put spomenut 2015 (“Ljubav u septičkoj jami“). Svim tamo navedenim homoseksualnim metodama prodobivanja AIDS-a (plus “I dalje mislite da je homoseksualnost “prirodna”? Ovi podaci će vas šokirati!“) danas imamo čast dodati i Covid-cjepivo kao izvor AIDS-a (sada ide jingle “To je nama naša struka dala, da imamo AIDS za badava“).

Pred-terorist

Ali nije sve tako crno. Bolje/lakše je imati AIDS nego Covid. Informacija o vašem AIDS-u se smatra vašom medicinskom privatnosti i možete se nastaviti baviti sodomijom bez da s time opterećujete sodopartnere.

Međutim, u slučaju Covida cijelo vrijeme ste pretpostavljeni asimptomatski nositelj u pred-zločinu (pa zločin nije više ni potreban, a onda niti dokazivanje krivnje počinjenja zločina). Vi ste nešto kao iz filma “Minority Report” – “pred-terorist” (Markotić o kršenju mjera: ‘Svako neodgovorno ponašanje ima elemente bioterorizma‘).

Ne znam koja su očekivanja od cjepiva imali ljudi koji su pristali na ubod. I jesu li im se očekivanja mijenjala kako se mijenjala marketinška poruka… ovim redom:

1.”Cjepivo štiti od Covida”

Lažljivi mediji (i političari putem njih), uvjeravali su “kupce” da je cjepivo 97% učinkovito, tj. da štiti od Covid infekcije. Te da je to JEDINI način da se vratimo u normalnost od prije Korone. Inače ćemo bez cjepiva svi krepati.

Ta tvrdnja se uskoro izjalovila: “1.3% je stopa zaraze Covidom prije cijepljenja, a 4.34% nakon uboda (porast +233%, prema studiji Pfizera)“. Bio je red malo promijeniti pjesmu:

2.”Ne štiti baš 100% od Covida, ali štiti od težih oblika bolesti”

Lažljivci su priznali da IPAK ima, kako oni kažu, “proboja infekcije” kod cijepljenih, ali da cjepivo spašava od težih oblika Covid-a.

Pri tome je zabranjen svaki rani tretman Covida u obiteljskoj medicini. Doslovno su zabranjeni iskustveno učinkoviti lijekovi (Ivermektin, Hidroksiklorokin). U informacijskom dobu je onemogućena razmjena iskustava liječenja - i sve zemlje su morale "liječiti" Covid kako je NWO Svjetska vlada naložila. Malo tko je iz toga uspio zaključiti da već živimo pod Jednom Svjetskom Vladom bogate elite. Ušla je na mala vrata.

Cjepljenici koji su preživjeli taj svoj “proboj Srijemskog fronta”, tu svoju ipak dobivenu bolest Covid (a protiv koje su cijepljeni [sic!]) su uvjereni da ne bi preživjeli Covid da se nisu cijepili.

– Barack Husein Obama: “Testirao sam se i imam Covid. Greblo me grlo par dana, ali se inače dobro osjećam. Michelle i ja smo zahvalni što smo cijepljeni i boostani, a ona je testirana kao negativna. To je podsjetnik da se cijepite ako niste, čak i ako se smanjuje broj slučajeva.

– Komentar: “Moja djevojka je zatrudnjela dok sam koristio prezervativ, ALI SAM ZAHVALAN ŠTO SAM KORISTIO PREZERVATIV”

Ne možeš ništa protiv novo-logike: koliko god su teško preboljeli Covid, uvijek misle da bi bilo još gore da se nisu cijepili. I nastavit će se puniti busterima sve dok ih ne upokoji jedan od 20 cjepovnih mehanizama (“Što će se događati cijepljenima: Covid cjepiva ozljeđuju kroz 20 mehanizama“). I onda opet dolazi do promjene grmofonske ploče:

3.”Ne štiti baš 100% od Covida i hospitalizacije, ali štiti od smrti”

U slijedećoj fazi kuhanja žabe je u medijima rečeno da ni jedno cjepivo nije 100%-tno… da bi sprečavalo širenje Covida i hospitalizaciju, ali da zato štiti od smrtiCitat: “Cjepiva štite od smrtnog ishoda i teških oblika bolesti” (stranica vlade: https://vlada.gov.hr/vijesti/stav-je-struke-da-se-nastavi-cijepljenje-astrazenecom-koristi-su-vece-od-rizika/31819)

Sada više umiru cijepljeni nego necijepljeni. Vidi tekst pod ironičnim naslovom “…ali cijepljeni imaju blaže simptome smrti

Nakon toliko slojeva Covid-laži u medijima sada bih trebao tim istima vjerovati sve što govore o ratu u Ukrajini. Sve to se ticalo navodne koristi. A što je s rizicima?


Nemedicinski sastojci cjepiva

U međuvremenu su neovisni istraživači u cjepivima otkrili gomilu SF ne-medicinskih sastojaka koji se ne spominju u službenom sastavu cjepiva. Te sastojke ni jedan liječnik/stožer ne pokušava objasniti – pa se jednostavno ignoriraju.

Ne-medicinske sastojke onda balzameri posthumno nalaze u krvnim žilama cijepljenih u nekom transformiranom obliku (“Balzamer-pogrebnik izvlači 50cm dugačke bijele ne-krvne ugruške iz arterija pokojnih cijepljenika“).

“Koristi su veće od rizika”

To je tvrdnja s iste vladine stranice. Postavlja se pitanje (čak i da nema rizika i štete), što bi se smatralo prihvatljivim rezultatom u štićenju od smrtnog ishoda?

Recimo da na 1 umrlog cijepljenog umru 2 necijepljena? Bi li to bila povoljna “trgovina” za odluku “dati se cijepiti”?

I to u slučaju da nema mogućnosti štete od cjepiva… e sad, kako čujemo da ipak ima poprilično štete (vidi “Covid Jab Lemmings“) – onda bi se zhtijevao puno veći omjer: npr. da na 1 umrlog cijepljenog dođe 10 umrlih necijepljenih. Možda bi to bila povoljna trgovina? Necijepljeni nemaju nikakav rizik od raznih nesmrtnih nuspojava cjepiva (bilo akutnih ili dugoročnih).

U svakom slučaju, ne može se cjepivo nazivati učinkovitim ako je omjer umrli-cijepljeni/umrli-necijepeljeni skoro isti kao omjer živi-cijepljeni/živi-necijepljeni u populaciji. Ili sada čak i gore. Jer, čemu takvo cjepivo.

Štete od cjepiva

Na stranu

Sve su to, kako se faktčekerski kaže, tek “anegdotski” slučajevi, a ne ozbiljna statistika. Ali, ne lezi vraže, sada imamo i pravu ozbiljnu usporednu statistiku.

Usporedba umrlih Engleza zadnjeg mjeseca 2021. i prvog mjeseca 2022.

Navodno je u prvom mjesecu 2022. cijepljeno 87-95% Engleza (što s 1., što 2., što 3.dozom). Evo usporedbe umrlih za 2 mjeseca:

  • udjel necijepljenih se postotno prepolovio sa 23% na 11% (brojčano pao 37%, sa 889 na 559), a
  • udjel cijepljenih skočio sa 77% na 89% (skočio 48% u apsolutnom mjerilu: sa 2913 na 4302)

Cjepivo baš i ne štiti od smrti, kako tvrdi vladina web-stranica.

Izvor: “Whilst you’ve been distracted by Russia’s Invasion, the UK Gov. released a Report confirming the Fully Vaccinated now account for 9 in every 10 Covid-19 Deaths in England

Ali to nije sve.

VAIDS (Vakcinom stečeni AIDS=sindrom cjepivom stečenog nedostatka imuniteta)

Covid-cjepivo pomoću svog SciFi ne-medicinskog sastava s vremenom uništava prirodni imunitet. Cijepeljeni su, ako na vrijeme ne poslušaju savjete (“Savjeti cijepljenima (=liječenje od mRNA cjepiva)“) podložniji infekcijama, upalama, karcinomima… u odnosu na “originalne” ljude s netaknutim imunitetom.

Pojam “čistokrvni” postaje doslovan (“Cijepljena krv u epruveti se zgruša za 3 minute, necijepljena za 30“).

Cijepeljenima (gmoljudima) je njihov bogomdani imunitet zamijenjen s cjepovnom pretplatom, a koju hvali i financira eugeničar Kil Bil… koji inače u slobodno vrijeme smatra da je previše stanovnika na planeti.

Haloooooo! Ne treba ti nikakva druga informacija o cjepivu.

Navedeno englesko pogoršanje između kraja 2021 i početka 2022 je u skladu s podacima koji sugeriraju da se 3x cijepljeni Englezi nalaze na nekoliko tjedana do razvijanja cjepovnog AIDS-a. Drugim riječima do potpunog gubitka prirodnog imuniteta – imunitet im odlazi “u debeli minus”.

Pfizerova formula

Kako se dolazi do ovih (negativnih) brojeva? Jednostavno: po Pfizerovoj formuli s kojom je on došao do učinkovitosti svog cjepiva od 97%.

Unvaccinated case rate – Vaccinated case rate / Unvaccinated case rate = Vaccine Effectiveness

Ta negativna brojka je mjera djelotvornosti imunološkog sustava cijepljenika u odnosu na djelotvornost imunološkog sustava necijepljenoga.

Izvor: “Official NZ Ministry of Health Data suggests the Fully Vaccinated are developing Acquired Immunodeficiency Syndrome; & the M.o.H is trying to hide it

Korisna AIDS iskustva društvene avangarde

Nije čudno da se sada već čuje kako će se nakon PCR-testa za Covid ići na test za AIDS. Nisam siguran kamo nam misle gurati štapić.

Možda je upravo sada pravi trenutak čuti AIDS iskustva avangarde suvremenog društva po tom pitanju, gayeve:

Izvor: Blog Homunizam

Napomena: Mišljenja navedena u postu su autorska i nisu stavovi Redakcije portala Croativ.net

Advertisement

Vijesti

U Rusiji i ‘LGBT pokret’ na popisu terorista i ekstremista

Published

on

Ruski državni financijski nadzornik Rosfinmonitoring dodao je “međunarodni LGBT javni pokret” na svoj popis terorista i ekstremista – piše Filip Turkalj na Epoha portalu.

Savezna služba za financijski nadzor proširila je svoju oznaku osoba i organizacija za koje se smatra da su uključeni u ekstremističke aktivnosti ili terorizam kako bi uključila “međunarodni LGBT društveni pokret i njegove strukturne jedinice”. 

Ažurirani popis nalazi se na stranicama agencije.

RT izvještava: Ovaj potez uslijedio je nakon presude Vrhovnog suda zemlje prošlog studenog koja je potvrdila priznanje Ministarstva pravosuđa za “međunarodni LGBT pokret”  kao ekstremistički.

Suci su također prepoznali njegove strukturne podjele kao one koje odgovaraju istom opisu i zabranili ih; potez za koji su predstavnici gay zajednice rekli da strahuju da će dovesti do gušenja. 

Ranije ovog tjedna, sud je naredio uhićenje administratora i umjetničkog direktora gay bara u gradu Orenburgu, nakon što su optuženi za kršenje zabrane LGBTQ ‘ propagande ‘. 

Prema zakonu, banke su dužne zamrznuti sredstva osoba s popisa i obustaviti im usluge. Međutim, kritičari su tvrdili da ne postoji poseban međunarodni LGBT moment i da je zbog toga formulaciju teško protumačiti. 

Popis Rosfinmonitoringa uključuje više od 14.000 osoba i subjekata označenih kao ekstremisti i teroristi. Oni se kreću od Al Qaide, ISIS-a i Talibana do ukrajinskog neonacističkog bataljuna Azov i pokreta pokojnog ruskog oporbenjaka Alekseja Navaljnog.

Prema izvorima Interfaxa, zakon “ne utječe na pravo građana na privatnost i neće povući nikakve negativne pravne posljedice”. Ograničenja su povezana s potrebom poštivanja zabrane LGBT propagande, oglašavanja, stvaranja interesa i uključenosti u LGBT pokret, priopćio je list. 

Godine 2022. Rusija je proširila postojeću zabranu ‘LGBT propagande’ na maloljetnike tako što ju je u potpunosti stavila izvan zakona. Predsjednik Državne dume Vjačeslav Volodin rekao je tada da će zabrana zaštititi “našu djecu i budućnost zemlje od tame koju šire SAD i europske države”. 

Predsjednik Vladimir Putin prošlog je mjeseca pojasnio da vlasti nemaju problema s onim što članovi zajednice rade u svojim osobnim životima, sve dok se time “ne razmeću” u javnosti i ne uključuju djecu. Prethodno je govorio protiv promicanja “netradicionalnih seksualnih odnosa”  kao dijela promicanja “obiteljskih vrijednosti”  koje su započele tijekom njegova trećeg predsjedničkog mandata početkom 2010-ih. 

Mnogi promatrači u Rusiji povezuju uspon LGBT pokreta s padom nataliteta koji se ubrzao diljem Europe u posljednjem desetljeću. (Epoha.com.hr)

Continue Reading

Vijesti

PRIČA O HEROJU 24.3.1992. poginuo je junak Domovinskog rata Goran Kliškić

Published

on

24.3.1992. poginuo je junak Domovinskog rata Goran Kliškić. Vrhunski ratnik, izviđač-diverzant i zapovjednik jedinice diverzantske postrojbe 4. gardijske brigade Pukovnik Kliškić poginuo je u 22. godini spašavajući ranjenog suborca na Južnom bojištu – piše Amor Patriae na X.

Priča o HEROJU

Goran Kliškić rođen je u Splitu 29. rujna 1969. godine.

Bio je bio dragovoljac Domovinskog rata i prvi zapovjednik specijalne jedinice diverzantskog voda za posebne namjene u 4. gardijskoj brigadi

Kruševo, Zadar, Karin, Biograd, pa Južno bojište i fatalni most na Bistrini kod Stona, bio je njegov ratni put

Poginuo je 1992. godine pokušavajući izvući ranjenog suborca Ivicu Vucu usred žestoke neprijateljske topničke paljbe na Bistrini kod Stona. Svoje ljude je poslao u bunker, a on je pod granatama pokušao spasiti svoga suborca…

U listopadu 1991. godine, u obrani Zadra bio je teško ranjen spašavajući suborca. Jugoslavensko-srbski četnici su granatirali njihov položaj na Bilom Brigu, a Goran Kliškić je po zvuku osjetio da će granata pasti blizu.

Bacio se na svog suborca Ivicu Boškovića i spasio ga od sigurne smrti

Granata je pala u njegovoj neposrednoj blizini i teško ga ozlijedila. Operiran je u Zadru, a trebalo je čak tri litre krvi da bi ga liječnici uspjeli održati na životu.

Liječenje je nastavio u splitskoj bolnici, ali ne zadugo. Sa ranama koje su još krvarile i brojnim gelerima u leđima, svojevoljno je napustio bolnicu i vratio se na ratište, unatoč tome što je imao prijedlog da ode u logistiku brigade

Predvodio je svoje diverzante sve do fatalnog 24. ožujka 1992. godine kada je stradao opet spašavajući svog suborca.

Usred noći neprijatelj je granatirao njihov položaj kod mosta na Bistrini, a Goran je zapovjedio odlazak u bunker. Dok su ulazili, granata je pogodila njihovog suborca Ivicu Vucu.

Izjurio je iz bunkera, došao po ranjenog prijatelja i krenuo s njim u rukama natrag prema bunkeru. Pala je još jedna granata i obojicu ih usmrtila.

Bio je to težak udarac za njegove suborce branitelje, ali i još veći motiv za obranu Domovine. Kako su u brojnim prigodama isticali, Goran Kliškić bio je za primjer svima, kao zapovjednik, prijatelj i nadasve čovjek.

‘Vrijeme ne liječi rane, nije mi ništa lakše’ rekao je njegov otac, proslavljeni je hrvatski bariton Ratomir Kliškić. Nakon sinovljeve pogibije život je posvetio uspomeni na svog Gorana

Zbog njega je i nastavio pjevačku karijeru, a svaki svoj nastup počinje riječima: “Idemo moj Gorane”:

Kažu da vrijeme liječi rane, da je lakše. Meni ne liječi. Meni nije lakše. Goran je sa mnom 24 sata dnevno.”

Kao dijete trenirao je plivanje, vaterpolo, a kasnije i taekwondo. Bio je mladić za primjer, uvijek spreman pomoći, nije pio, pušio…
U rat se uključio srcem, kupio je svoje oružje i prijavio se među prvima. Znao bi mi reći; Dat ću i život da više ne slušamo ono “bre”.

Goran je išao na odsluženje redovnog vojnog roka u JNA sa velikim znanjem borilačkih vještina i u tom pravcu se usavršio u vrsnog diverzanta.
Kad je počeo Domovinski rat, on je bio već spreman vojnik, specijalac-diverzant, i general Ivo Jelić imao je u njega imao ogromno povjerenje i Goran je postao prvi zapovjednik specijalaca za posebne namjene u 4. brigadi.

I krenuo je, od Kruševa, preko Zadra, Karina, Biograda, Čepikuća, sve do nesretnog položaja kod Stona…

  • Bilo je ključni izdržati taj prvi udar. Kad bi došao kući s terena, a to bilo maksimalno dan, dva, ne bi puno pričao. Vidio je što rade četnici, i rekao bi mi; Nemaj brige, živoga me neće uhvatiti! Ali bi i rekao da su kukavice, da bježe od borbe prsa o prsa. Znao bi doći s terena onako blatnjav u teatar i čekati me dok silazim s pozornice, to su scene koje su stalno sa mnom. Govorio bi: ‘Ti pjevaj, ja ću tjerati četnike.

Kad je spasio suborca u Zadru bio je izrešetan gelerima. Jedva su ga spasili, a još ranjen napustio je bolnicu. Govorio sam mu, ajmo Gorane izvaditi te gelere, ajmo i u Zagreb ako treba, a on bi rekao: Izvadit ćemo ih kad prođe rat…

◾️Pričao sam puno puta s njegovim suborcima, bio je uvijek prvi u akciji, uvijek sve za suborca, prijatelja. Takav je bio i kao dijete, mladić, a onda i u ratu – prisjetio se sina otac Ratomir.

  • Najteže je roditelju sahraniti dijete, ali u toj nesreći imam sreću što mu bar mogu otići na Lovrinac zapaliti svijeću. Puno je onih koji to ne mogu, koji ne znaju gdje su njihovi najmiliji i koji žive s pitanjima kako su poginuli. Po tom pitanju ništa se ne radi. Goran bi da je živ teško trpio neke stvari u današnjoj Hrvatskoj. A živio je i dao je život za nju, i ja osjećam koliko se žrtvovao, koliko je želio slobodnu domovinu – ispričao je Ratomir Kliškić, koji je svom sinu napravio spomenik na mjestu pogibije u Bistrinama kod Stona, a izdao je i monografiju u čast uspomeni na svog sina, istinskog heroja Domovinskog rata.

◾️ Moj Goran, ali i svi ti momci koji su se borili za slobodnu Hrvatsku, goloruki su krenuli u rat i ostavili svoje obitelji, ljubavi, prijatelje, poslove, fakultete…Zaslužili su da se nikada ne zaborave

◾️ Ratomir Kliškić, otac poginulog junaka Domovinskog rata Gorana Kliškića, reagirao je i na postavljanje crvene zvijezde na Riječki neboder te na izjavu potpredsjednika SDP-a Split Damira Barbira vezanu za taj slučaj.

◾️ Ovo je odgovor, kako je naveo, ‘svima koji veličaju crvenu zvijezdu‘:
– Gospodine Barbir, ako je vaš stric pod ovom crvenom zvijezdom poginuo boreći se protiv talijanskih fašista i njemačkih nacista, kako se hrvatska Rijeka ne bi zvala Fiume, moj sin Goran poginuo je od iste ove crvene zvijezde boreći se protiv velikosrpskog fašizma, kako hrvatski Dubrovnik ne bi postao srpski, a granica s ‘velikom Srbijom’ bila na liniji Virovitica – Karlovac – Karlobag.

Vi uporno negirate onu tamnu stranu ove crvene zvijezde pod kojom su u Domovinskom ratu izvršeni teški zločini nad Hrvatima i drugim građanima Lijepe naše, a tisuće hrvatskih ratnika položili svoje živote za demokratsku i europsku Hrvatsku – poručio je Kliškić i dodao:

– Kao čovjeku i katoliku, žao mi je gospodine Barbir žrtve Vašeg strica koji se borio za Titovu Jugoslaviju, no ideologija za koju se borio Vaš stric, je nas Hrvate jako, jako i skupo koštala! Cijenu najbolje znamo mi roditelji koji smo ostali bez svoje djece.
Naše rane su još svježe, ali smo neizmjerno ponosni što ideologija nije bila pokretač našim herojima, već borba za svoje obitelji, svoj narod, svoj Split. Borba za domovinu Hrvatsku i slobodu svih nas, a za koju su hrvatski ratnici najzaslužniji.

◾️Goran Kliškić je pokopan na splitskome groblju Lovrinac. Nakon nekog vremena grob je premješten na drugo mjesto koje je predviđeno za domovinske branitelje.

Godine 2017. na njegovoj rodnoj kući postavljena mu je spomen-ploča.

NEKA MU JE VJEČNA HVALA I SLAVA!

Continue Reading

Vijesti

PRIJELOMNO: SLUŽBENA IZJAVA HAMAS-a

Published

on

“Pozivamo na prelazak s krute šutnje i poduzimanje radnji kako bi se zaustavili zločini pogubljenja na terenu i zlostavljanja onih koji su okupirani u kompleksu Al-Shifa i njegovoj okolici” – piše X profil @ShaykhSulaiman. Prenosimo…

“Mi u Islamskom pokretu otpora (Hamas) osuđujemo apsolutnu međunarodnu službenu šutnju o humanitarnoj katastrofi koju trenutačno stvara fašistički ratni stroj okupacije u bolnici Al-Shifa i njezinoj okolici, koja traje već šesti dan zaredom.

To uključuje nastavak stravičnih ratnih zločina smaknuća, maltretiranja i paljenja kuća s vlasnicima, opkoljavanja bez vode, hrane i lijekova te prisilne evakuacije pod kišom metaka i granata, bez ikakve reakcije međunarodne zajednice, dotične institucije Ujedinjenih naroda ili međunarodne humanitarne organizacije.

Zahtijevamo od naše arapske i islamske nacije, slobodnih ljudi svijeta i masa našeg naroda na Zapadnoj obali, Al-Qudsu i okupiranoj unutrašnjosti, da odmah djeluju na svim frontama kako bi stvorili najveći pritisak na interese okupaciju i njezine pristaše, te uložiti napore u potporu našem narodu u Pojasu Gaze, u njihovoj borbi protiv cionističkog stroja za ubijanje i genocid.

U tom kontekstu, potvrđujemo da ovi gnusni zločini neće slomiti volju, otpornost i postojanost naših ljudi na njihovoj zemlji, te njihovu predanost pravu na slobodu i samoodređenje.”

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved