Connect with us

Vijesti

Američki CDC naručuje studije od čovjeka koji je optužen za prijevare i pranje novca! I ujeo vuk…

Published

on

Znate li da je Američki CDC naručio studije koje će pokazati da cjepiva ne uzrokuju autizam od čovjeka po imenu Paul Thorsen. On je autor na 21 od 24 studije koje po CDC dokazuju da cjepivo ne uzrokuje autizam.

Znate li da je poslije toga taj isti Poul Thorsen u aprilu 2011 optužen po 13 točaka za prevaru i po 9 točaka za pranje novca? – donosi Danijel Grgičin na svo profilu.

Što je CDC napravio nakon toga? Da li je odbacio tih njegovih 21 studiju i rekao da treba napraviti nove studije koje će imati metodologiju koja može u biti dokazati da cjepiva ne uzrokuju autizam? Nisu, oni i dalje smatraju da studije optuženog prevaranta dokazuju da cjepiva nisu uzrok autizma.

Više o tome možete ćuti od 1:24:15 minute videa s ovog linka. https://rumble.com/v27p96k-documentary-silent-epidemic…

Jesu li mediji prenijeli priču kako CDC, pa preko njih i službena vlada amerike donosi zaključke na temelju rada optuženog prevaranta? Nisu.

Ali zato ti isti mediji nikada ne zaborave spomenuti jednog drugog čovjeka. Čovjeka koji nije nikada osuđen za prevaru. Andrew Wakefield je u svom radu primijetio da djeca koja su oboljela od autizma imaju problema i sa crijevima (propusnošću crijeva). Znači, on u svom radu nije rekao da cjepiva uzrokuju autizam nego je povezao autizam s problemima sa crijevima. Ali farmakomafija za opomenu svim drugima koji bi mogli krenuti njegovim putem su mu oduzeli licencu. Jer da su drugi krenuli njegovim putem mogli bi zaključiti da su problemi sa crijevima povezani sa cjepivom, pa nakon toga i da je preko crijeva, cjepivo povezano s autizmom. A to već farmakomafija nije mogla dopustiti.

Usput budi rečeno, znate li da je prvobitno komora oduzela licencu Wakefieldu koji je prvi autor na tom radu, ali i njegovom mentoru. Međutim, njegov mentor je imao dosta novaca da u sudskom postupku vrati svoju licencu, ali Wakefield kao PhD student nije imao potreban iznos da u sudskom postupku dokaže da je to što mu se stavlja na teret neutemeljeno.

Sjećate li se kome je nedavno Hrvatska liječnička komora htjela oduzeti licencu. Dr. Gajski, Dr. Demirović, Dr. Biloglavu i Dr Kaleb.

A koja je njihova greška. Njihova greška je da su pričali u svoje slobodno vrijeme. Nisu krivi jajnik izvadili ženi pa postali ravnatelj bolnice, bez da je komora i prstom mrdnula. Nisu medicinski pribor zašili unutar pacijenta koji je zbog toga ostao bez noge. Komoru ne zanimaju takvi događaji, kada pacijenti stradaju pogreškom liječnika, ali kada liječnici pričaju e to je po komori već jako veliki prijestup za koji trebaju izgubiti licencu.

Advertisement

Vijesti

“ZASTRAŠUJUĆE?” Soros bi mogao pokupovati preko 220 medijskih postaja u SAD

Published

on

Liberalni financijer George Soros kupio je glavni udio u drugoj najvećoj američkoj radijskoj tvrtki i mogao bi steći “efektivnu kontrolu” nad više od 220 postaja diljem zemlje, izvijestio je u srijedu New York Post.

Soros Fund Management kupio je oko 400 milijuna dolara duga medijske grupe Audacy tijekom stečajnog postupka, izvijestile su novine pozivajući se na sudske podneske. Milijarder je kupio dug po otprilike 50 centi za dolar od hedge fonda HG Vora, nastavlja se u izvješću, uz napomenu da će, nakon što stečajni sud odobri posao, Soros posjedovati oko 40% ukupnog duga Audacyja.

Iako 40% nije većinski udio, izvor je rekao za New York Post da bi Soros ipak mogao steći “efikasnu kontrolu nad medijskim divom kada izađe iz stečaja”.

Audacy posjeduje 227 glazbenih, sportskih i radio postaja u 45 američkih država. Tvrtka također posjeduje CBS Radio, koji upravlja s 11 informativnih postaja uključujući KCBS iz San Francisca i WCBS iz New Yorka. Nakon godina pada prihoda, Audacy je početkom prošlog mjeseca podnio zahtjev za stečaj s 1,9 milijardi dolara duga.

Bude li se dogovor sklopio kako je objavljeno, Audacy će biti najnoviji dodatak Sorosevom rastućem medijskom carstvu. Soros Fund Management pridružio se konzorciju vjerovnika za kupnju Vice Media prošlog ljeta, plativši 350 milijuna dolara za preuzimanje bivšeg medijskog velikana koji je nekoć bio procijenjen na 5,7 milijardi dolara.

“Insajderski izvor” kojeg citira New York Post opisao je ugovor s Audacyjem kao “zastrašujući”, rekavši kako vjeruje da Soros namjerava iskoristiti svoj udio kako bi utjecao na javno mnijenje uoči ovogodišnjih predsjedničkih izbora – prenosi Tribun.

Continue Reading

Vijesti

(VIDEO) Plaćeni ubojica šokirao javnost priznanjem da je poslan da ubije Carlsona: Tko ga je unajmio…

Published

on

Na nekim stranicama društvenih mreža procurile su informacije o tome tko je trebao likvidirati poznatog voditelja.

Poznati američki novinar Tucker Carlson bio je svjestan rizika koji u njegov život nosi intervju s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, no pravi novinar ne bi bio novinar da ne pokušava ići u krajnosti.

Što je Carlson i učinio i uspio natjerati više od milijardu ljudi da pogledaju intervju s Putinom.

No, sada se doznaje da je Carlson bio na meti Ukrajinaca koji su za njegovu likvidaciju angažirali izvjesnog Vasilija Petrova Aleksejeviča.

Ukrajinski obavještajci navodno su planirali ubiti Tuckera Carlsona u Moskvi, a čovjek koji je plaćen da ubije novinara detaljno je objasnio plan.

Vasilij Petrov Aleksejevič, koji je trebao ubiti Carlsona, uhićen je u Moskvi.

U videu koji se pojavio na Platformi X, on priznaje da je bio angažiran da ubije Carlsona.

– U studenom 2023. regrutirala me ukrajinska obavještajna služba. Trebao sam postaviti eksplozivnu napravu pod auto i za to mi je obećana nagrada od 4000 dolara. Trebao sam postaviti eksploziv u podzemnu garažu hotela u Moskvi, a meta je bio američki novinar Tucker Carlson – kazao je između ostalog Aleksejevič u videu.

Sad, je li ovo ruska medijsko-psihološka operacija ili ne, nadamo se saznati ubrzo…

(Mediji)

Continue Reading

Vijesti

Obljetnica smrti dr. Ante Starčevića: Otac Domovine – putokaz domoljubima!

Published

on

Na današnji dan 1896. godine preminuo je dr. Ante Starčević, veliki politički vođa, jedan od najutjecajnijih političara u hrvatskoj povijesti te jedan od najvećih promotora ljubavi prema Hrvatskoj, još za života nazvan Ocem Domovine – donosi Domovinski pokret.

Starčević se zalagao za samostalnu Hrvatsku te je smatrao da bi ona s Austro-ugarskom monarhijom trebala biti povezana samo ugovornim odnosom između kralja i hrvatskog naroda. Otuda i njegov glasoviti slogan: “Ni pod Beč, ni pod Peštu, nego za slobodnu, samostalnu Hrvatsku”. Upozoravao je kako je i Beograd neprijatelj hrvatske slobode i samostalnosti.

Dr. Starčević, hvala vam na svemu što ste učinili za Hrvatsku, i danas ste uzor i putokaz domoljubima. Počivali u miru Božjem, neka vam je laka hrvatska gruda!

Domovinski Pokret

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved