Connect with us

Vijesti

DRAMATIČNA PREPISKA ČASNE I NADBISKUPA: “Papa služi princu tame, stvara Novi svjetski poredak”

Published

on

Objavljena je dramatična prepiska između časne sestre i nadbiskupa koja upozorava na izdaju unutar Crkve

Bez komentara prenosimo dramatičnu prepisku između klauzurne časne sestre i nadbisupa Vigana, objavljenu na lifesitenews.com, a prevedenu na Tradicionalni katolik, a koja je uslijedila nakon apela kojeg su potpisali brojni biskupi a odnosi se na zabrinutost zbog mjera koje su se provele radi zaustavljanja pandemije koronavirusa a koje krše brojna neotuđiva prava građana i vjernika. U prepisci klauzurna časna sestra izražava brigu za budućnost crkve, odnosno njenu pripremu za dolazak Antikrista…

Uzorita Ekscelencijo, monsinjore Carlo Viganò,

Ja sam klauzurna časna sestra i pišem vam nakon razgovora s duhovnikom. Naš razgovor se odnosio na vaš najnoviji „Apel“ koji je obišao svijet kako bi probudio savjest o neposrednoj opasnosti koja se krije ispod maske „koronavirusa“. I zanimljivo je primijetiti da su čak i nevjernici alarmirani tiranijskim tijekom događaja. Situacija je sve više poražavajuća, ali strategija koju koristi Bergoglio i snage koje su s njim povezane je tehnika izolacije i dezintegracije bilo koje skupine koja bi mogla stvoriti protusilu. Ja to nazivam „protu-silom“, jer mi se riječ „otpor“ čini previše „ljudskim“ i pomalo nedovoljnim.
Najvjerojatnije je da će u bliskoj budućnosti priprema za očitovanje Antikrista postati sve nametnutija i represivnija, također i zbog koraka koje će sam Bergoglio u pripremi odlučiti poduzeti. Cilj je, očito, eliminiranje “problematičnih” – onih koji su subverzivni i koji stoje na putu već pripremljenog plana koji sada ne čeka ništa drugo nego da se u potpunosti realizira. Zabrinutost koju sam izrazila našem duhovniku je činjenica da ne postoji “kontra-organizacija” čak ni unutar “istinske Crkve” koja bi mogla biti neka vrsta “potajne Crkve” kako bi se mogla koordinirati u mjeri u kojoj je to moguće. Sljedeći koraci [Bergoglia] će biti posebno usmjereni na imobiliziranje bilo kakve pobune, u skladu s njegovom “strategijom” izolacije i onemogućavanja akcije (strategija koja više nije skrivena).
Kao klauzurna časna sestra vjerujem u vrlo drugačije „strategije“ – nadnaravne strategije – one koje posebno promaknu i najutjecajnijim i totalitarnim silama. Ali problem je što mi se čini da je ostalo vrlo malo vremena. I u vezi toga, drago mi je što mogu reći da nam naša Majka opatica često čita za stolom vaše lucidne i dobro ocrtane intervencije. Kad god se čuje glas ispravnosti i ljubavi prema Kristu i njegovoj Crkvi, to se prepozna.
Duhovnik mi je predložio da vam napišem ta razmišljanja, ohrabrujući vas da nastavite. Odmah ću vam reći da nisam mistik, pa čak ni svetica, ali govorim u ime mnogih drugih tihih glasova Crkve da vam kažem da niste sami i da je bitka tek započela.
Gledajući potpise apela, čini mi se da postoji puno mogućnosti za rad na stvaranju nekakve “zajedničke” koordinacije, poput male vojske Immaculate (… i ja ovdje uključujem i nevjernike kao “potencijalni pripadnike” iste vojske, čak i nesvjesno). Maksimilijan Kolbe je Blaženu Djevicu nazvao „Vječnom Pobjednicom“, a Pijo XI. ju je u buli autoritativno proglasio „Vječnim Neprijateljem“ đavla. Bolje od mene znate da je bitka na koju se pozivam upravo ta: pravi ulozi u ovoj bitci su vječno spasenje mnogih duša.
I zato ovo siromašno pismo želi biti malo ohrabrenje da ne odustanete i da nastavite u konstruktivnom dijalogu s onom „malobrojnom“, nekolicinom dobrog klera i redovnicima koji trpe iz istih razloga. U tim dušama moglo bi postojati mnogo nadahnuća Duha Svetoga u uskoj suradnji. Što se tiče kleveta, nesporazuma i različitih osobnih napada zbog trpite, to su sve stvari za koje znate da predstavljaju dragulje u kruni koja vas čeka … ali ta “kruna” još nije cjelovita: Immaculata želi u nju staviti svoj najdragocjeniji dragulj.
Zaključila bih s osvrtom na poznato čudo pripisano svetoj Klari koje je natjeralo Saracene koji su već bili na zidovima njenog samostana da pobjegnu i da se više ne vrate. Čudo se dogodilo kao rezultat njezine vjere – ona koja zovu najvjernijim „otiskom Majke Božje“ – i to je bila kroz ljubav prema Presvetom Sakramentu, Istinskom svjetlu protiv bilo koje tame. To kažem zato što su to “vlasti” u koje imamo povjerenja i kojih se neprijatelji jako plaše. Čudo se dogodilo tek u posljednjem trenutku, kad su izgubljene sve ljudske nade. Ako Trijumf Bezgrešnog Srca nije daleko, sada je vrijeme bitke, a ona koja je naš vođa i suotkupiteljica želi nas vidjeti kako se borimo, trpimo i preklinjemo za Njezinom Pobjedom koja je već na vratima.
Zahvaljujem vam što ste me strpljivo slušali i ponizno molim za vaš blagoslov mene i cijele moje zajednice. Molim vas da me se sjetite u svakodnevnoj svetoj misi.
In Corde Matris,
Pismo potpisala klauzurna časna sestra,
Na blagdan svetog Vigilija, biskupa i mučenika.
***
Draga sestro,
Hvala vam puno na vašem pismu koje sam pažljivo pročitao. U potpunosti dijelim vašu jasnu i realnu viziju sadašnje krize koja uključuje Crkvu i svijet.
Nadnaravnim pogledom, potkrijepljeni svetim pismom i raznim Gospinim porukama, možemo shvatiti u ovom trenutku sada s većom jasnoćom stvarnu dimenziju epohalnog sukoba dobra i zla, između sinova svjetlosti i sinova tame. Ono što uistinu skandalizira jest vidjeti kako se najviše razine hijerarhije otvoreno stavljaju u službu Princa ovoga svijeta, prihvaćajući zahtjeve Ujedinjenih naroda za globalističkom agendom, masonskim bratstvom, maltuzijanističkom ekologizmom, imigracijom … Ono što se stvara je jedinstvena svjetska religija bez dogmi ili morala, u skladu sa željama masonerije … očito je da Bergoglio, zajedno s onima koji stoje iza njega i podržavaju ga, želi predsjedati ovom paklenom parodijom Kristove Crkve.
Siguran sam da ste primijetili, draga sestro, inzistiranje toliko prelata i katoličkih medija na pretpostavljenoj potrebi novog svjetskog poretka: kardinali i biskupi su govorili o tome, kao i La Civiltà Cattolica, Vatikanske vijesti, Avvenire i L’Osservatore Romano, s dozom arogancije jer su u stanju reći stvari koje su nekad bile [u katoličkim krugovima] nečuvene, a sve zahvaljujući zaštiti koju uživaju [od vodstva hijerarhije].
Ali kada bolje pogledamo, sposobnost zlih da se kreću i djeluju, te da prikriju svoje namjere, mnogo je manja nego što se isprvo mislilo: toliko su sigurni da su već postigli svoj cilj da su već otvoreno otkrili svoje namjere s arogantnošću i osvetoljubivošću, ostavivši na stranu razboritost i okretnost koja im je prije dopuštala da ostanu skriveni.
Evo kako se otvoreno sada mogu vidjeti zagovornici svjetske vlasti i eliti koji žele nametnuti narodima svoju tiraniju; gledajte, kako se zajedno s njima neo-poganstvo također otvoreno otkriva kao religijski krak ove tiranije, koji su neki definirali kao zeleno otpadništvo. Znamo tko su, što motivira njihove postupke i koji su im ciljevi: iza njih je uvijek Princ ovoga svijeta, protiv koga Gospe od Pobjede vodi naše pretučene vojnike, zajedno s daleko većom i strašnom nebeskom vojskom nad vojskama. Ali budući da smo već odabrali na čijoj smo strani na bojnom polju, ne smijemo se bojati, jer je naš Gospodin već pobijedio, dok nam nudi dragocjenu priliku da u ove apokaliptične dane utkatmo za sebe posebno slavnu krunu.
Vjerujem da je glavna točka za učinkovito vođenje duhovne, doktrinarne i moralne bitke protiv neprijatelja Crkve uvjeravanje da je sadašnja kriza metastaza koncilijarnog raka. Ako nismo razumjeli uzročno-posljedičnu vezu između drugovatikanskog sabora i njegove logične i nužne posljedice tijekom posljednjih šezdeset godina, onda neće biti moguće usmjeriti kormilo Crkve u pravcu koji joj je dao njezin Božanski kormilar, smjerom koji je držala dvije tisuće godina.
Desetljećima su nas podučavali tom mrskom frazom da „nema povratka“ s obzirom na liturgiju, vjeru, moralno učenje, pokoru, asketizam. Danas čujemo te iste izraze kako se slavno ponavljaju u civilnoj sferi, kroz koji se pokušava indoktrinirati mase da “ništa neće biti kao prije”. Modernizam i c/ovid-19 su dio iste marke, a za svakoga tko ima pogled prema transcendentnom nije teško razumjeti da je najveći strah onih koji žele da vjerujujemo da je utrka prema ponoru i neizbježna i nezaustavljiva, jest da im nećemo vjerovati, te da ćemo ih zanemariti i razotkriti njihovu zavjeru. Danas je naša dužnost: otvoriti oči mnogim ljudima, svećenicima i religioznima, koji još nisu sastavili cjelokupnu sliku, koji se ograničavaju na promatranje stvarnosti samo djelomično i disfunkcionalno. Čim im pomognemo da shvate mehanizam, oni će razumjeti sve ostalo.
Moguće je vratiti se, draga sestro, moguće je na takav način da se dobro koje je lažno oduzeto od nas obnovi: ali samo u koherentnosti doktrine, bez kompromisa, bez skretanja, bez oportunizma. Gospodin će nam dati udjela u Njegovoj pobjedi, čak i ako smo slabi i bez materijalnih sredstava, samo ako se potpuno prepustimo njemu i Njegovoj Presvetoj Majci.
Stavljam se u vaše molitve i molitve vaših sestara i od srca vas blagoslivljam i cijelu vašu zajednicu.
+ Carlo Maria Viganò, nadbiskup

Vijesti

ŠOKANTNO! FED OSTAO BEZ MONOPOLA? Vrhovni sud SAD-a odobrio saveznim državama da izdaju vlastite valute!

Published

on

Stiže nam friška vijest iz SAD-a koju još nitko nije objavio. – Vrhovni sud SAD-a odlučio je 30. svibnja 2024. dati odobrenje za 40 saveznih država, koje to planiraju, da mogu izdati vlastite valute pokrivene zlatom i srebrom – ekskluzivno donosi Hrvatski ratnik.

Sud je presudio: “Sjedinjene Države održavaju dvojni bankarski sustav sastavljen od paralelnih privatnih federalnih i državnih bankarskih sustava. – Vjerujem da ćete prepoznati koliko je ovo bitna stvar…

Službeni dokument u PDF-u nalazi se na poveznici OVDJE ili na dnu objave…

Taj dvojni sustav omogućuje bankama u privatnom vlasništvu da odaberu hoće li dobiti odobrenje za poslovanje od savezne vlade ili od državne vlade.

Zbog toga su američke privatne banke, povezane s privatnim federalnim rezervama FRB-om, zatvorile 79 podružnica u samo šest tjedana čineći do sada za 2024. ukupan broj iznad 400 zatvorenih podružnica.

Pad Uprave privatnih saveznih rezervi i njene privatne američke korporacije razlog je zašto se intenzivirao tajni rat oko toga tko će ih zamijeniti.

Vrhovni sud Sjedinjenih Američkih Država – mišljenje suda:

Sjedinjene Države održavaju dvojni sustav bankarstva sastavljen od paralelnih privatnih federalnih i državnih bankarskih sustava. Taj dvojni sustav omogućuje bankama u privatnom vlasništvu da biraju hoće li dobiti povelju od Savezne vlade ili od vlade matične državne.

Banke s federalnim statutom, koje se nazivaju nacionalne banke, jesu primarno podložni federalnom nadzoru i regulaciji. I banke s državnim poveljama, zvane državne banke, podliježu dodatnom državnom nadzoru i regulaciji. Ta dva bankovna sustava koegzistiraju i natječu se.

Raspravljeno 27. veljače 2024. – odlučeno 30. svibnja 2024.

Pripremio: Marino Čulo

Izvor: https://www.supremecourt.gov/opinions/23pdf/22-529_1b7d.pdf

P.S. Baš nas zanima kako će Federalne rezerve podnijeti gubitak monopola na tiskanje novca.

Udruga Hrvatski Ratnik

Continue Reading

Vijesti

ČUDESNO UKAZANJE UOČI BLAGDANA UZVIŠENJA KRIŽA O KOJEM NITKO… 

Published

on

ČUDESNO UKAZANJE UOČI BLAGDANA UZVIŠENJA KRIŽA O KOJEM NITKO NE ZNA! (10 stoljeće)

Pogledajte video o jednom od najvećih čuda i najslavnijih događaja u povijesti Crkve o kojem nažalost jako malo ljudi zna!

Pogledajte video koji je pripremila Izdavačka kuća Kyrios

Continue Reading

Vijesti

Rusi “uvalili” Klausu Schwabu i otkrili planove Zapada oko Ukrajine!

Published

on

Luda ruska ekipa šaljivdžija Vovan i Lexus uhvatili su novu “žrtvu”, a ovoga puta u njihovoj mreži našao se osnivač i izvršni predsjednik Svjetskog ekonomskog foruma Klaus Schwab.

Misleći da razgovara s bivšim visokim dužnosnikom francuske državne administracije Jacquesom Attaliem, Schwab je priznao da Ukrajina neće biti primljena ni u EU ni u NATO te se prisjetio svog prvog susreta s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom.

Predsjednik Svjetskog ekonomskog foruma nema baš visoko mišljenje o Vladimiru Zelenskom, ali smatra da ga treba vući za nos obećanjima da će Ukrajina postati članica EU i NATO-a, napisali su ruski šaljivdžije na Telegramu.

“Europa igra važnu ulogu svojim utjecajem na Zelenskog. Treba ga iskoristiti i reći mu da će dobiti sve što želi, samo ako podržava naša demokratska načela”, otvoreno je priznao Schwab.

“Mislite li da je moguće da ga primimo u EU ili NATO”, upitali su šaljivdžije.

“Ne, to je jasna stvar”, odgovorio je Schwab.

Također, prema njegovim riječima, još nije došao trenutak za pregovore o Ukrajini jer se Ukrajinci ne mogu predati bez gubitka političkog autoriteta. “Dakle, moramo čekati da se dogodi nešto što zapravo stvara neku vrstu potrebe za raspravom”, objasnio je Schwab.

Schwab se u razgovoru s ruskim prankerima prisjetio svog prvog susreta s Vladimirom Putinom te da mu je ruski predsjednik 2019. ukazao na povijesnu razliku između Rusije i Europe.

Tada je Putin govorio o ruskoj povijesti na isti način na koji je govorio u intervjuu američkom novinaru Tuckeru Carlsonu. Rekao mi je da Rusija nije Europa i da ima svoj identitet i dušu”, rekao je Schwab.

Schwab je neposredno prije pandemije Covid-19 posjetio Sankt Peterburg, gdje je imao sastanak s Putinom koji je trajao 75 minuta.

Kako je naveo, Putina poznaje od 1993. godine. Kada su se upoznali, ruski predsjednik je bio zamjenik gradonačelnika St. Petersburga. (RT)

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved