Connect with us

Vijesti

‘Gnjevni Patriot’: Što je “Globalni zločinački sindikat pod kontrolom Hazara”

Published

on

Kako prosječno misleći domoljub pod utjecajem glavnostrujaških medija, te kako onih s Alt-Right (tako i lijeve) scene, promatra današnje ‘stanje Nacije’ u SAD-u (Croativ.net se ograđuje od dijela ovakvih stavova).

Uvijek podmukla hazarska kabala je mukotrpno i kradomice ugrađivala veliku većinu članova Kongresa
tako da:

Zastupnički dom predvođen GOP-om pokazao se potpuno bezvrijednim budući da su RINO-i (Republikanci samo po imenu) postali suzavjerenici u tolikom broju demokratskih zločina počinjenih protiv američkog naroda, posebno otkako je mandžurijski kandidat Barack Hussein Obama prvi put preuzeo dužnost – piše gnjevni Patriot u SOTN.

Za koji je točno zločin kriva krajnje izdajnička Demokratska stranka zajedno s izdajničkim RINO-ima (Republikanci samo po imenu – posprdno, tj. Uniparty)?
To su ovi zločini:

GENOCID ‘cjepiva’ protiv COVID-19 izaziva mučninu i polako ubija milijune Amerikanaca

Zločinačka zavjera za stvaranje i prikrivanje Zio-Anglo-American COVID-19 biološkog oružja puštena u prodaju diljem Sjedinjenih Država početkom siječnja 2020.

Složena kriminalna zavjera koja je počinila izravnu krađu i zataškavanje (predsjedničkih) izbora POTUS 2020.

Stalno omogućavanje i financijska potpora transkriminalnoj zavjeri širom zemlje osmišljenoj da nepopravljivo pokida tkivo američkog društva

Vrlo zamršena zločinačka zavjera koja je inscenirala i prikrila takozvanu pobunu J6 (siječanj 6) pri čemu su mnogi nevini Domoljubi nezakonito zatvoreni i lažno procesuirani

Namjerna politika otvorenih granica koja dopušta milijunima ilegalnih stranaca da nezakonito uđu u SAD, od kojih su mnogi teroristi, plaćenici, članovi bandi, dileri droge, mazge, pušteni kriminalci, itd. nakon čega nakon ulaska dobivaju beneficije i pomoć koju čak i SAD građani ne primaju

Namjerno uništavanje američkog sustava kaznenog i građanskog pravosuđa putem nebrojenih izbornih krađa i brojnih zločinačkih zavjera koje financira i podržava kralj međunarodnog kriminala George Soros koji sustavno korumpira okružne tužitelje i državne odvjetnike (kao i gradonačelnike i upravitelje okruga)

Provođenje očigledno lažne kriminalne zavjere i zataškavanja “ruskog dogovora” koordinirano od strane Demokratske stranke, FBI-a, DoJ-a i C.I.A. izvršiti državni udar protiv trenutnog POTUSA

Pokretanje dvaju lažnih opoziva predsjednika Trumpa za valove zločina koje su zapravo počinili Barack Obama, Hillary & Bill Clinton i Joe Biden kao i mnogi drugi Demoratski karijerni kriminalci.

Masovni valovi zločina koje provodi kriminalni dvojac Hunter & Joe Biden u Ukrajini i Kini sve do današnjeg dana, ponajviše oni koji uključuju razvoj i primjenu biološkog oružja, posebice diljem ukrajinskih teritorija.

Nezakonita invazija Sirije (od strane Obame/Bidena) i kontinuirana nezakonita okupacija (Biden) koja je dovela do drske krađe enormnih količina nafte iz te suverene nacije

Opetovano, sustavno i nesavjesno povećanje gornje granice saveznog duga koje je dovelo Sjedinjene Američke Države do bankrota

Visoko proračunato obmanjivanje građana SAD-a o vrtoglavim stopama inflacije, sigurnosti opskrbe hranom, stabilnosti energetskih izvora i stanju nacionalne infrastrukture •

Zločinački zanemarivanje značajne istrage i okončanja beskrajnih masovnih pucnjava i bombaških napada pod lažnom zastavom u stilu Gladija koje su izveli američka obavještajna zajednica, američke oružane snage i federalizirane lokalne agencije za provođenje zakona protiv američkog naroda u svih 50 država (koje uvijek zataškavaju glavni mediji)

Namjerno izazivanje nezakonitog ukrajinskog rata praćeno beskrupuloznim
materijalna potpora kijevskom nacističkom režimu čak i prikriveno puštanje američkih čizme na zemlju bez odobrenja Kongresa ili službene objave rata

Protuustavni prijenos desetaka milijardi dolara poreznih obveznika Zelenskyjevoj vojsci koja je počinila ratne zločine bez ikakvog mehanizma revizije ili financijske odgovornosti za praćenje ogromne količine dokazanih prijevara, mita i korupcije na najvišim razinama vlada SAD-a i Ukrajine

‘Gnjevni domoljub’
izvor: The State of Nation

  • Mišljenja navedena u tekstu nisu stavovi Redakcije Croativ.net

Vijesti

ŠOKANTNO! FED OSTAO BEZ MONOPOLA? Vrhovni sud SAD-a odobrio saveznim državama da izdaju vlastite valute!

Published

on

Stiže nam friška vijest iz SAD-a koju još nitko nije objavio. – Vrhovni sud SAD-a odlučio je 30. svibnja 2024. dati odobrenje za 40 saveznih država, koje to planiraju, da mogu izdati vlastite valute pokrivene zlatom i srebrom – ekskluzivno donosi Hrvatski ratnik.

Sud je presudio: “Sjedinjene Države održavaju dvojni bankarski sustav sastavljen od paralelnih privatnih federalnih i državnih bankarskih sustava. – Vjerujem da ćete prepoznati koliko je ovo bitna stvar…

Službeni dokument u PDF-u nalazi se na poveznici OVDJE ili na dnu objave…

Taj dvojni sustav omogućuje bankama u privatnom vlasništvu da odaberu hoće li dobiti odobrenje za poslovanje od savezne vlade ili od državne vlade.

Zbog toga su američke privatne banke, povezane s privatnim federalnim rezervama FRB-om, zatvorile 79 podružnica u samo šest tjedana čineći do sada za 2024. ukupan broj iznad 400 zatvorenih podružnica.

Pad Uprave privatnih saveznih rezervi i njene privatne američke korporacije razlog je zašto se intenzivirao tajni rat oko toga tko će ih zamijeniti.

Vrhovni sud Sjedinjenih Američkih Država – mišljenje suda:

Sjedinjene Države održavaju dvojni sustav bankarstva sastavljen od paralelnih privatnih federalnih i državnih bankarskih sustava. Taj dvojni sustav omogućuje bankama u privatnom vlasništvu da biraju hoće li dobiti povelju od Savezne vlade ili od vlade matične državne.

Banke s federalnim statutom, koje se nazivaju nacionalne banke, jesu primarno podložni federalnom nadzoru i regulaciji. I banke s državnim poveljama, zvane državne banke, podliježu dodatnom državnom nadzoru i regulaciji. Ta dva bankovna sustava koegzistiraju i natječu se.

Raspravljeno 27. veljače 2024. – odlučeno 30. svibnja 2024.

Pripremio: Marino Čulo

Izvor: https://www.supremecourt.gov/opinions/23pdf/22-529_1b7d.pdf

P.S. Baš nas zanima kako će Federalne rezerve podnijeti gubitak monopola na tiskanje novca.

Udruga Hrvatski Ratnik

Continue Reading

Vijesti

ČUDESNO UKAZANJE UOČI BLAGDANA UZVIŠENJA KRIŽA O KOJEM NITKO… 

Published

on

ČUDESNO UKAZANJE UOČI BLAGDANA UZVIŠENJA KRIŽA O KOJEM NITKO NE ZNA! (10 stoljeće)

Pogledajte video o jednom od najvećih čuda i najslavnijih događaja u povijesti Crkve o kojem nažalost jako malo ljudi zna!

Pogledajte video koji je pripremila Izdavačka kuća Kyrios

Continue Reading

Vijesti

Rusi “uvalili” Klausu Schwabu i otkrili planove Zapada oko Ukrajine!

Published

on

Luda ruska ekipa šaljivdžija Vovan i Lexus uhvatili su novu “žrtvu”, a ovoga puta u njihovoj mreži našao se osnivač i izvršni predsjednik Svjetskog ekonomskog foruma Klaus Schwab.

Misleći da razgovara s bivšim visokim dužnosnikom francuske državne administracije Jacquesom Attaliem, Schwab je priznao da Ukrajina neće biti primljena ni u EU ni u NATO te se prisjetio svog prvog susreta s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom.

Predsjednik Svjetskog ekonomskog foruma nema baš visoko mišljenje o Vladimiru Zelenskom, ali smatra da ga treba vući za nos obećanjima da će Ukrajina postati članica EU i NATO-a, napisali su ruski šaljivdžije na Telegramu.

“Europa igra važnu ulogu svojim utjecajem na Zelenskog. Treba ga iskoristiti i reći mu da će dobiti sve što želi, samo ako podržava naša demokratska načela”, otvoreno je priznao Schwab.

“Mislite li da je moguće da ga primimo u EU ili NATO”, upitali su šaljivdžije.

“Ne, to je jasna stvar”, odgovorio je Schwab.

Također, prema njegovim riječima, još nije došao trenutak za pregovore o Ukrajini jer se Ukrajinci ne mogu predati bez gubitka političkog autoriteta. “Dakle, moramo čekati da se dogodi nešto što zapravo stvara neku vrstu potrebe za raspravom”, objasnio je Schwab.

Schwab se u razgovoru s ruskim prankerima prisjetio svog prvog susreta s Vladimirom Putinom te da mu je ruski predsjednik 2019. ukazao na povijesnu razliku između Rusije i Europe.

Tada je Putin govorio o ruskoj povijesti na isti način na koji je govorio u intervjuu američkom novinaru Tuckeru Carlsonu. Rekao mi je da Rusija nije Europa i da ima svoj identitet i dušu”, rekao je Schwab.

Schwab je neposredno prije pandemije Covid-19 posjetio Sankt Peterburg, gdje je imao sastanak s Putinom koji je trajao 75 minuta.

Kako je naveo, Putina poznaje od 1993. godine. Kada su se upoznali, ruski predsjednik je bio zamjenik gradonačelnika St. Petersburga. (RT)

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved