Connect with us

Vijesti

ISTINA JE SPORA ALI ZAKUCA NA SVAKA VRATA!

Published

on

Tportal u dvojbi: “Sve upućuje na tajni pakt Plenković – Milanović

Moj takozvani katolički narod na Sv. Tri kralja odabrao ekstremnog ljevičara za „svog“ predsjednika, a ti Gašpare kralju moj nemoj se tome čuditi. Još davnih dana reče ti A.G. Matoš:  Hrvatska već vidje tristo čuda al’ ne nađe štrika za toliko Juda“.

Svoju briljantnu devijantnost moj mali Hrvatić ponovno je potvrdio činjenicom kako slabo pamti, a vrlo brzo zaboravlja. A ti dragovoljče i dragi  domoljube, sad ćeš opet ponizno klimat ludom glavom i blagoslovit gluposti partijskom sekretaru, a sva tvoja beskorisna znanja i perspektivnost okrunit će se mjestom skladištara ili noćnog čuvara.  Sad ćeš bome pazit koliko debele šnite kruha  režeš kako ne bi pao u nemilost prve dame.   Možda nađeš kratkotrajni mir u Dubrovniku, Gospiću, Požegi,  Slavonskom Brodu, ili pak u Vukovaru.

A što se to događa? Je li to vjekovna politička glupost ili sado-mazohistički čin? Naši, a i svjetski psihijatri i psiholozi na samom početku ovakve pojave bili zbunjeni i nedefinirani, no vrlo brzo su shvatili kako je Stockholmski sindrom  Pussy smoke“ spram pojave u Hrvatskoj pa se tako pojam Stockholmski sindrom mora odmah zamijeniti nazivom Hrvatski sindrom i treba što prije postati tema svih znanstvenih i psihijatrijskih skupova.

Ma nemojte mi govoriti kako to nije tako i kako živim u zabludi.  Tko je još u svijetu za vodstvo izabrao vođu ili ekipu koja ih je sto godina progonila, zatvarala i mučila. Pogledajte samo htijenja tih skorojevića i sve će vam biti jasno. Može li zdrav razum težiti legalizaciji prostitucije, droga, istospolnih brakova, ili pak abortusa koji predstavlja ubojstvo i to najčistije i najnevinije osobe. Gospodo, izgleda da niste svjesni vašeg ulaska u sumrak civilizacije.  Ne samo da niste svjesni te činjenice već i sami gasite svjetlo civilizacijskih stečevina pretvarajući se tako u „male crvene pomagače“. Mada toga nisam dostojan no zavapit ću kao Krist s križa : „Oče, oprosti im, jer ne znaju što čine!“ (Lk 23, 34.).

Poslušajte još jedan put što vam reče hrvatski Nostradamus A.G. Matoš.

STARA PJESMA

O, ta uska varoš, o ti uski ljudi,
O, taj puk što dnevno veći slijepac biva,
O, te šuplje glave, o, te šuplje grudi,
Pa ta svakidašnja glupa perspektiva!

Čemu iskren razum koji zdravo sudi,
Čemu polet duše i srce koje sniva,
Čemu žar, slobodu i pravdu kada žudi,
Usred kukavica čemu krepost diva?

Među narodima mi Hrvati sada
Jesmo zadnji, robovi bez vlasti,
Osuđeni pasti i propasti bez časti.

Domovino moja, tvoje sunce pada,
Ni umrijeti za te Hrvat snage nema,
Dok nam stranac, majko, tihu propast sprema.

Jeste li se barem malo zacrvenili od stida vlastite opačine što ju učiniste. Možda vas 100 000 nije stiglo o tome razmisliti jer vam  previše brzo skližu skije u nekom elitnom hotelu civiliziranog zapada koji vam se smije, a vi niste svjesni vaše vlastite propasti. I vi će te shvatiti pravu istinu kad pojedete špek i ispraznite zdjelu sarme koju ste ponijeli kako bi odglumili elitnog turista. Sve ima svoju cijenu a ludost je najskuplja.  Dobro kažu Japanci: „Za budalu nema lijeka“.

Oni koji su navodno razočarani politikom ostali kod kuće i nisu htjeli izaći na izbore još su više podgrijali svoj defetizam koji ih je u tu zamku i uvukao. Samo nastavite s takvim ponašanjem pa i dalje uživajte u politici „mrkve i batine“ koju ste i zaslužili.   Vi, vas 89.375 ili 4,36 posto koji ste poništili vaš izborni listić pokazali ste kako niste u stanju normalno razmišljati. Zar nije bilo lakše ostati kod kuće nego ići i zadovoljiti svoj bolesni defetizam kojekakvim umotvorinama koje graniče s inteligencijom kišnih glista. Nije vama važno što netko drugi misli jer ste vi sami sebi dovoljni u svoj svojoj mentalnoj skučenosti. O Bože baci peglu i molim te ne promašuj!

E Plenki, Plenki. Zaboravio si kako sve loše dolazi na naplatu. Što je, zar odjednom nisi solventan? Tako prođe onaj koji pregazi legitimni ratni poklič HOS-a pod kojim je izginuo cvijet hrvatske mladosti. Tako prođe onaj koji mirno gleda ćirilične ploče koje su nelegitimno i pod okriljem noći postavljene u Vukovaru. Tako prođe onaj koji potpiše Istambulsku konvenciju i koji na kraju dopusti posvajanje djece isto-spolnim zajednicama.  Tako prođe onaj koji potpiše Marakešku deklaraciju jer su mu drugi važniji od vlastitog naroda. Tako prođe onaj koji u koaliciji ima one koji u Hrvatskom saboru Hrvate nazivaju neiživljenim pederima. Trebam li Ti još nešto nabrojati. Svakom i malo razumnom previše bi bio čak i samo jedan od ranijih navoda.

Sad će te sumanuto tražiti krivca a krivac si Ti zajedno sa svojim klimoglavcima. Razlozi koje sam naveo ne samo da su udaljili HDZ od naroda već su izazvali bunt koji ste skupo platili. A kako i ne bi. Potpisom Istambulske konvencije uvrijedili ste sve vjernike jer je ta konvencija u suprotnosti s naukom vjere koja je stoljećima bila garant opstojnosti hrvatskog naroda. Doveli se u pitanje odnos s Vatikanom koji je uvijek bio na strani našeg naroda.  Potpisom te konvencije pristali se da neka strana građanska udruga (koju usput rečeno i plaćate za to) vrši nadzor nad provođenjem konvencije i time ju stavili iznad najviših hrvatskih institucija i samog  Hrvatskog sabora. Ne sliči li vam to na izdaju hrvatskih nacionalnih interesa? Meni da.

Čelnik vašeg koalicijskog partnera neprestano vrijeđa Hrvate i na kojekakvim protuhrvatskim događanjima stoji uz osvjedočenog četnika koji je sudjelovao u agresiji na Republiku Hrvatsku, a unatoč čvrstim materijalnim dokazima o tome ostao je nekažnjen. Ne samo da je ostao nekažnjen već je dospio na mjesto predsjednika države koja je izvršila agresiju na Hrvatsku. Umjesto da ste sukladno Rezoluciji Vijeća Europe 1481 (2006) osudili  zločine totalitarnog komunističkog režima vi ste stvorili povjerenstvo za suočavanje s prošlošću koje je  faktički zaštitilo komuniste i njihovu petokraku pod kojom je hrvatski narod doživio genocid tijekom i nakon II svjetskog rata, a pod tim istim simbolom je izvršena i agresija na Hrvatsku 1991. godine. Mirno gledate kako ćirilične ploče stoje u Vukovaru gradu heroju i to nelegitimno jer za to nisu ostvareni zakonski uvjeti. Pa čak i da jesu treba li to dozvoliti kad to ne žele stradalnici Vukovara? 

Dopustili ste da nas branitelje nazivaju šatorašima, a naše domoljublje nazivaju ekstremnim desničarenjem. Znači li vam gospodo političari nešto broj 3069?  Da vam nešto znači ne bi se ovako ponašali. 

Dragi prijatelji suborci i istinski domoljubi. Nismo se bojali 1991. ne treba se brinuti ni danas. Nitko i nikada neće pobijediti prave hrvate jer ih vodi ljubav prema Domovini, a na njihovom putu ih kao istinske vjernike čuva dragi Bog. Vjerujte mi naša će riječ biti zadnja. Uistinu, nije važno tko je i do kada predsjednik. Krist je kralj nad kraljevima i to do kraja svijeta.

QTH QRV

Zoran Čapalija – Čaplja

Vijesti

Muftiji Zukorliću: “Ljuta sam jer smo mnoge stvari ostavljali za sutra… dok si ti žurio!”

Published

on

Sjećanje na jednog od najvećih sandžačko-muslimanskih intelektualaca, bivšeg muftiju, za Sandžak i Srbiju, Moamera Zukorlića u dirljivom govoru …

Efendija Muamer Zukorlić, teolog i političar, bio je pravi vođa svoga naroda i pučki tribun u Sandžaku ali i šire, umro je iznenadnom smrću u studenom 2021. godine.

Godine 2010. Zukorlić je formirao Bošnjačko nacionalno vijeće, te bošnjački narod proglasio konstitutivnim. Kad tijela države Srbije nisu priznala BNV, on je dao slijedeću izjavu:

 »Igranje Sandžakom znači poigravanje sa ovim dijelom Srbije. Država je kao zgrada u kojoj stanari mogu da se vole ili ne vole. Ukoliko većinski stanari odluče da zapale jedan stan, rizikuju da se upali cijela zgrada. Zato se nije igrati sa vatrom. Ili će nam svima biti lijepo, ili će vatre biti do vrha. Samo naša kuća gorjeti neće.«

Poslušajte dirljiv govor u spomen na velikog muftiju…

Continue Reading

Vijesti

U slučaju da niste čuli, MSM sada priznaju da je Ukrajina proxy CIA-e!

Published

on

U slučaju da niste čuli, MSM sada priznaju da je Ukrajina opunomoćenik CIA-e.

To znači da Putinova invazija na Ukrajinu NIJE bila neprovocirana i da su SAD ekspanzionisti koji ruše suverene nacije radi geopolitičke dobiti – piše na X profilu @WarClandestine.

SAD su donijele rat Putinu pred vrata.

Što znači da je svaka stvar koju su vam zapadni mediji rekli o ratu u Ukrajini bila utemeljena na laži. Sve analize koje ste čuli od pompoznih MSM govornika temeljile su se na pretpostavci da je Putin to učinio ničim izazvan, samo zato što je “doslovno Hitler”. Ništa od toga nije bila istina.

Ispostavilo se da su Putinove optužbe da zapadne obavještajne službe kontroliraju Ukrajinu bile točne, stoga je njegov napad više nego opravdan. Zamislite samo da je Rusija financirala nacističke milicije u Kanadi, započela građanski rat, svrgnula vladu, zatim uspostavila vlastiti marionetski režim, zatim postavila ruske obavještajne baze i biolaboratorije po cijeloj našoj sjevernoj granici. Svaki bi Amerikanac tražio da se Kanada i Rusija sravne s zemljom. Pa to je upravo ono što su SAD učinile Rusiji i ljute su.

Rusija je pokušala ući u NATO, odbijeni su. Rusija je pokušala pregovarati nenasilnim sredstvima za rješavanje sukoba, što im je odbijeno. Rusija je UN-u pokušala iznijeti svoje pritužbe zbog američke proizvodnje biološkog oružja i špijunaže, što je odbijeno. Rusija je pokušala ići diplomatskim putem, a Zapad je samo vikao “ruske dezinformacije”, a oni su bili ti koji su gurali dezinformacije.

Zapad se također potrudio cenzurirati neovisne novinare poput mene koji vam to govorim od prvog dana, jer da je javnost cijelo vrijeme znala ovaj detalj, ne bi podržali slanje naših dolara poreza tamo.

Ovo će mnogim Amerikancima biti teška pilula za progutati, ali Rusija nije negativac u ovom scenariju. Zapad je, a nije ni blizu.

Što prije svi to prepoznamo, prije ćemo moći počistiti nered.

Continue Reading

Vijesti

“ZASTRAŠUJUĆE?” Soros bi mogao pokupovati preko 220 medijskih postaja u SAD

Published

on

Liberalni financijer George Soros kupio je glavni udio u drugoj najvećoj američkoj radijskoj tvrtki i mogao bi steći “efektivnu kontrolu” nad više od 220 postaja diljem zemlje, izvijestio je u srijedu New York Post.

Soros Fund Management kupio je oko 400 milijuna dolara duga medijske grupe Audacy tijekom stečajnog postupka, izvijestile su novine pozivajući se na sudske podneske. Milijarder je kupio dug po otprilike 50 centi za dolar od hedge fonda HG Vora, nastavlja se u izvješću, uz napomenu da će, nakon što stečajni sud odobri posao, Soros posjedovati oko 40% ukupnog duga Audacyja.

Iako 40% nije većinski udio, izvor je rekao za New York Post da bi Soros ipak mogao steći “efikasnu kontrolu nad medijskim divom kada izađe iz stečaja”.

Audacy posjeduje 227 glazbenih, sportskih i radio postaja u 45 američkih država. Tvrtka također posjeduje CBS Radio, koji upravlja s 11 informativnih postaja uključujući KCBS iz San Francisca i WCBS iz New Yorka. Nakon godina pada prihoda, Audacy je početkom prošlog mjeseca podnio zahtjev za stečaj s 1,9 milijardi dolara duga.

Bude li se dogovor sklopio kako je objavljeno, Audacy će biti najnoviji dodatak Sorosevom rastućem medijskom carstvu. Soros Fund Management pridružio se konzorciju vjerovnika za kupnju Vice Media prošlog ljeta, plativši 350 milijuna dolara za preuzimanje bivšeg medijskog velikana koji je nekoć bio procijenjen na 5,7 milijardi dolara.

“Insajderski izvor” kojeg citira New York Post opisao je ugovor s Audacyjem kao “zastrašujući”, rekavši kako vjeruje da Soros namjerava iskoristiti svoj udio kako bi utjecao na javno mnijenje uoči ovogodišnjih predsjedničkih izbora – prenosi Tribun.

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved