Connect with us

Vijesti

LOGIČNO: Veliki poduzetnici imaju dugu povijest podržavanja pobačaja i kontrole stanovništva. Evo dokaza!

Published

on

Nedavni zakoni za život prešutno su se oslanjali na gnjavažu s kojom se žene susreću prilikom putovanja preko državnih granica, kako bi pobacile. Vrijeme, troškovi i drugi čimbenici mogu spriječiti njihovu sposobnost obavljanja zahvata, jer možda više neće moći pobaciti u svojoj državi.

To se vidjelo u Teksasu, gdje je kontroverzni državni zakon o otkucajima srca očito potaknuo egzodus žena koje traže pobačaj u Oklahomi, Coloradu i Louisiani. Dok je Teksas objavio podatke o naglom padu pobačaja od primjene zakona, nejasno je koliko je žena rodilo tamo gdje inače ne bi. Srećom za ljevicu, njihovi korporativni saveznici uspijevaju osigurati pristup tamo gdje pokret za izbor ne uspijeva.

Jedna od vodećih investicijskih banaka na svijetu, Citigroup, objavila je ovaj tjedan da će financirati putovanja među državama (zračne karte, itd.) za zaposlenike koji traže pobačaj.

U javnoj prijavi, banka je rekla da su ih “promjene zakona o reproduktivnom zdravlju u određenim državama” potaknule da “pruže povlastice za putovanja kako bi olakšale pristup odgovarajućim resursima”. Citigroup navodno ima više od 8.500 zaposlenika koji se nalaze u Teksasu, gdje je sud zapravo dopustio da državni zakon o pobačaju ostane na snazi.

Moglo bi se pomisliti da financiranje putovanja pobačajem prvenstveno omogućuje korporacijama da emitiraju sliku socijalne pravde u tisku i odbiju probuđene bojkote. Ali kraj života drugog ljudskog bića nudi mnogo više potencijalnih dobitaka za poslovne rezultate korporacija. Barem je to pokazatelj RHIA Grupe, investicijske tvrtke ”pro-choice” ili za izbor, koja je iznijela “poslovni slučaj” za pobačaj i druge oblike “reproduktivnog zdravlja” 2020. godine.

Pod nazivom “Skrivena vrijednost”, izvješće tvrdi da “podrška reproduktivnoj zdravstvenoj skrbi ima pozitivan utjecaj na niz korporativnih dionika, od zaposlenika do investitora, te da su negativne posljedice nedjelovanja dalekosežne i utječu na rezultat.”

Njegovo izvješće tvrdi da je ponuda tih usluga tvrtkama priuštila niz pogodnosti – od zadržavanja osoblja i privlačenja talenata do “pružanja dobrobiti s visokim učinkom uz jeftina ulaganja”. Kasnije se dodaje da “[žene] koje ne mogu pristupiti pobačaju imaju tri puta veću vjerojatnost da će napustiti radnu snagu.”

Najviši rukovoditelji iz više od 180 tvrtki na sličan su način potpisali pismo 2019. u kojem upozoravaju da su zabrane pobačaja “loše za poslovanje”. Potpisnici, među kojima su bili i izvršni direktor Twittera Jack Dorsey i drugi brendovi kućanstava, rekli su da “gospodarski gubici od postojećih ograničenja pobačaja, uključujući utjecaj na radnu snagu i zarade, već koštaju državna gospodarstva diljem zemlje procijenjenih 105 milijardi dolara godišnje.”

Svatko tko je prošao trudnoću reći će vam da je neuredno. Donošenje novog života u svijet košta puno vremena, novca i resursa koji u konačnici ometaju učinkovitost koja se prirodno traži u konkurentnom gospodarstvu.

To je možda razlog zašto je toliko američkih korporacija doniralo PlannedParenthood. Ili zašto su tvrtke poput Disneya zaprijetile bojkotom gruzijskog zakona o navodnom “protiv izbora” pobačaja, dok su odavale zabrinutost zbog pobačaja nametnutih ujgurskim ženama.

Pružatelji abortusa imaju koristi od najmoćnijih sila u američkoj industriji. ”PlannedParenthood” ili Planirano roditeljstvo, prema grupi 2nd Vote, primio je donacije od desetak tvrtki poput American Expressa, Bank of America, ExxonMobila i drugih.

Tu praksu ne podržavaju ni samo glavni brendovi za kućanstvo. Milijarderi su čija ulaganja usmjeravaju i gospodarstvo. Iza retorike ženskih prava krije se interes milijardera za kontrolu stanovništva, nešto što dijeli s Margaret Sanger, osnivačicom i eugeničarkom udruge ”PlannedParenthood”.

Liberalni medij Vox je to ovako rekao: “Kad biste mogli odmah pucnuti prstima i osloboditi svijet od filantropa milijardera, stotine milijuna žena diljem svijeta izgubile bi pristup kontracepciji. A u SAD-u bi samo bogati imali pristup legalnom pobačaju.” U 2020., Live Action je objavio izvješće u kojem se opisuje dobro financirana veza milijardera, interesi za kontrolu stanovništva, “zaštita reproduktivnog zdravlja” i tablete za pobačaj. Na primjer, RHIA Ventures je dobio financiranje od Zaklade Davida i Lucile Packard, čiji je imenjak vodio tehnološku tvrtku Hewlett-Packard.

Jedna francuska tvrtka donirala je patent za pilulu Populacijskom vijeću, čiji je čelnik svojedobno rekao da su se “kontrola rađanja i pobačaji pokazali kao veliki eugenički napredak našeg vremena”. Pokrenuta od strane Johna D. Rockefellera III, organizacija je dobila novac od zaklada Microsofta Billa Gatesa, Davida i Lucille Packarda, liberalnog mega-donatora Georgea Sorosa i Henryja Forda iz Ford Motorsa. Organizacije povezane s Gatesom, Buffettom i Packardom zajedno su potrošile milijarde dolara na takozvano reproduktivno zdravlje. Danco Laboratories, koji proizvodi pilule za pobačaj, pokrenulo je Vijeće i prima sredstva iz sličnih izvora (Buffett, Packard i Soros), prema Live Actionu.

Nije tajna da su izvori tih sredstava zainteresirani za upravljanje razinom stanovništva. Na primjer, Packardov sin David rekao je da je njegov otac mislio “osim ako ne ograničimo populaciju, ostali problemi će na kraju postati neizvodljivi”.

Financijska dobit od pobačaja lakše se promatra u istraživanju fetalnog tkiva, gdje institucije mogu pristupiti velikom broju sredstava ako mogui nabaviti dijelove tijela djeteta.

Prema White Coat Waste Projectu, Nacionalni instituti za zdravlje su očekivali da će potrošiti 88 milijuna dolara na istraživanje fetalnog tkiva u fiskalnoj godini 2022. Ako institucije mogu nabaviti pobačeno fetalno tkivo, postoji niz sredstava za financiranje među privatnim organizacijama i saveznim udruženjima.

Zaklada izvršnog direktora Facebooka Marka Zuckerberga, s NIH, također je uložila u ekspanzivni projekt atlasa ljudskih stanica, koji uključuje najmanje “121 uzorak ljudskog fetusa u rasponu od 72 do 129 dana u postkonceptualnoj dobi”. Ugrađen je na raznim sveučilištima Ryan Residency Program, koji obučava liječnike za obavljanje pobačaja. Godine 2010. The New York Times izvijestio je da je program imao samo jednog financijera, Zakladu Susan Thompson Buffett, koju je prethodno vodila Buffettova bivša supruga Susie.

Opisujući misiju organizacije, Buffettova kći Susie rekla je: “Kontrola stanovništva je ono za što je moj otac oduvijek vjerovao da je najveće i najvažnije pitanje, tako da će to biti fokus zaklade.”

Nermin N./Logicno.com

Advertisement

Vijesti

U slučaju da niste čuli, MSM sada priznaju da je Ukrajina proxy CIA-e!

Published

on

U slučaju da niste čuli, MSM sada priznaju da je Ukrajina opunomoćenik CIA-e.

To znači da Putinova invazija na Ukrajinu NIJE bila neprovocirana i da su SAD ekspanzionisti koji ruše suverene nacije radi geopolitičke dobiti – piše na X profilu @WarClandestine.

SAD su donijele rat Putinu pred vrata.

Što znači da je svaka stvar koju su vam zapadni mediji rekli o ratu u Ukrajini bila utemeljena na laži. Sve analize koje ste čuli od pompoznih MSM govornika temeljile su se na pretpostavci da je Putin to učinio ničim izazvan, samo zato što je “doslovno Hitler”. Ništa od toga nije bila istina.

Ispostavilo se da su Putinove optužbe da zapadne obavještajne službe kontroliraju Ukrajinu bile točne, stoga je njegov napad više nego opravdan. Zamislite samo da je Rusija financirala nacističke milicije u Kanadi, započela građanski rat, svrgnula vladu, zatim uspostavila vlastiti marionetski režim, zatim postavila ruske obavještajne baze i biolaboratorije po cijeloj našoj sjevernoj granici. Svaki bi Amerikanac tražio da se Kanada i Rusija sravne s zemljom. Pa to je upravo ono što su SAD učinile Rusiji i ljute su.

Rusija je pokušala ući u NATO, odbijeni su. Rusija je pokušala pregovarati nenasilnim sredstvima za rješavanje sukoba, što im je odbijeno. Rusija je UN-u pokušala iznijeti svoje pritužbe zbog američke proizvodnje biološkog oružja i špijunaže, što je odbijeno. Rusija je pokušala ići diplomatskim putem, a Zapad je samo vikao “ruske dezinformacije”, a oni su bili ti koji su gurali dezinformacije.

Zapad se također potrudio cenzurirati neovisne novinare poput mene koji vam to govorim od prvog dana, jer da je javnost cijelo vrijeme znala ovaj detalj, ne bi podržali slanje naših dolara poreza tamo.

Ovo će mnogim Amerikancima biti teška pilula za progutati, ali Rusija nije negativac u ovom scenariju. Zapad je, a nije ni blizu.

Što prije svi to prepoznamo, prije ćemo moći počistiti nered.

Continue Reading

Vijesti

“ZASTRAŠUJUĆE?” Soros bi mogao pokupovati preko 220 medijskih postaja u SAD

Published

on

Liberalni financijer George Soros kupio je glavni udio u drugoj najvećoj američkoj radijskoj tvrtki i mogao bi steći “efektivnu kontrolu” nad više od 220 postaja diljem zemlje, izvijestio je u srijedu New York Post.

Soros Fund Management kupio je oko 400 milijuna dolara duga medijske grupe Audacy tijekom stečajnog postupka, izvijestile su novine pozivajući se na sudske podneske. Milijarder je kupio dug po otprilike 50 centi za dolar od hedge fonda HG Vora, nastavlja se u izvješću, uz napomenu da će, nakon što stečajni sud odobri posao, Soros posjedovati oko 40% ukupnog duga Audacyja.

Iako 40% nije većinski udio, izvor je rekao za New York Post da bi Soros ipak mogao steći “efikasnu kontrolu nad medijskim divom kada izađe iz stečaja”.

Audacy posjeduje 227 glazbenih, sportskih i radio postaja u 45 američkih država. Tvrtka također posjeduje CBS Radio, koji upravlja s 11 informativnih postaja uključujući KCBS iz San Francisca i WCBS iz New Yorka. Nakon godina pada prihoda, Audacy je početkom prošlog mjeseca podnio zahtjev za stečaj s 1,9 milijardi dolara duga.

Bude li se dogovor sklopio kako je objavljeno, Audacy će biti najnoviji dodatak Sorosevom rastućem medijskom carstvu. Soros Fund Management pridružio se konzorciju vjerovnika za kupnju Vice Media prošlog ljeta, plativši 350 milijuna dolara za preuzimanje bivšeg medijskog velikana koji je nekoć bio procijenjen na 5,7 milijardi dolara.

“Insajderski izvor” kojeg citira New York Post opisao je ugovor s Audacyjem kao “zastrašujući”, rekavši kako vjeruje da Soros namjerava iskoristiti svoj udio kako bi utjecao na javno mnijenje uoči ovogodišnjih predsjedničkih izbora – prenosi Tribun.

Continue Reading

Vijesti

(VIDEO) Plaćeni ubojica šokirao javnost priznanjem da je poslan da ubije Carlsona: Tko ga je unajmio…

Published

on

Na nekim stranicama društvenih mreža procurile su informacije o tome tko je trebao likvidirati poznatog voditelja.

Poznati američki novinar Tucker Carlson bio je svjestan rizika koji u njegov život nosi intervju s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, no pravi novinar ne bi bio novinar da ne pokušava ići u krajnosti.

Što je Carlson i učinio i uspio natjerati više od milijardu ljudi da pogledaju intervju s Putinom.

No, sada se doznaje da je Carlson bio na meti Ukrajinaca koji su za njegovu likvidaciju angažirali izvjesnog Vasilija Petrova Aleksejeviča.

Ukrajinski obavještajci navodno su planirali ubiti Tuckera Carlsona u Moskvi, a čovjek koji je plaćen da ubije novinara detaljno je objasnio plan.

Vasilij Petrov Aleksejevič, koji je trebao ubiti Carlsona, uhićen je u Moskvi.

U videu koji se pojavio na Platformi X, on priznaje da je bio angažiran da ubije Carlsona.

– U studenom 2023. regrutirala me ukrajinska obavještajna služba. Trebao sam postaviti eksplozivnu napravu pod auto i za to mi je obećana nagrada od 4000 dolara. Trebao sam postaviti eksploziv u podzemnu garažu hotela u Moskvi, a meta je bio američki novinar Tucker Carlson – kazao je između ostalog Aleksejevič u videu.

Sad, je li ovo ruska medijsko-psihološka operacija ili ne, nadamo se saznati ubrzo…

(Mediji)

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved