Connect with us

Vijesti

Mario Škorin: O vojsci, o policiji i granici!

Published

on

Sve nešto mislim, pitaju se mnogi naši političari, što bi radila hrvatska vojska na granici? Logistički podizala šatore i kuhala čaj policiji! Pa mi pade na pamet, slučajno dakako, da vojsku i imamo da bi štitila Državu od vanjske ugroze – donosimo zanimljiv post s profila Maria Škorina.

Vojska – moćno sredstvo odvraćanja za ‘ne dobronamjerne’

No, ne sumnjajući u operativnu spremnost OS RH, što bi narodski bilo HOS, kažem, sve nešto mislim, da je na granici vojska koja je za dom spremna, bi li ijednom ISIL-ovcu palo na pamet i prismrditi hrvatskoj granici!? Njihovi taktičari i ideolozi sigurno su ih podučili vojnoj povijesti Hrvatske pa znaju da su njihovi kameleonski prethodnici dobili po tamburi. Tako bi vojska obavljala svoju temeljnu dužnost a policija logistički kuhala čaj i lovila one rijetke koji bi, tko zna kako, pobjegli hrvatskim legijama!

Vratiti se na izvorne hrvatske granice

No, u tom smislu, potrebno bi bilo opet se posjetiti da su ove umjetne granice koje su podijelile Državu Hrvatsku plod komunista da bi oslabili Državu i narod pa, suprotno tomu, treba obaviti suprotno od toga, vratiti hrvatske legije na prave, istočne hrvatske granice da bi učinak bio gromovit, kako to samo hrvatske postrojbe znaju! U protivnom, a Europa to dobro zna, Hrvatska bi opet pod silinom udara mogla pokleknuti, ne dobivši pomoć od “saveznika” čije guzice čuva pa bismo Europu opet mogli čuvati pod Bečom, Budimpeštom i Karlovcem!

JASNA PORUKA EU-i: Hrvatska neće opet izlagati vlastitu kožu za vašu sigurnost!

Uvjerili smo se da smo Europi dobri samo kad nas treba iskoristiti kao štit i kravu muzaru, a kad je Hrvatskoj trebala pomoć u oporavku, zabili su nam nož u leđa i dojučerašnje tjelohranitelje proglasili neprijateljima i zločincima, prestrašeni božanskim vojničkim genom Hrvata, kovanim u bezbrojnim bitkama tijekom tisuća godina našega postojanja! Zbog toga, ono što bi Hrvatska suverena vlada trebala poručiti Europi jest – Hrvatska neće opet izlagati vlastitu kožu za vašu sigurnost! Vratite Hrvatskoj njene teritorije, odriješite kesu pa tek onda možete mirno spavati! Jer, nije li Šajatović junak u Njemačkoj, nije li Zrinski junak u Mađarskoj, nije li Mašković junak od Carigrada do Beča, nije li Baron de Heldenburg, Marko Šljivarić junak u Francuskoj, nije li Jure Francetić u svojem kratkom životu prekinutim izdajom, postao legenda u Hrvata kojeg su se neprijatelji bojali kao žive vatre istodobno ga poštujući kao vojnika!? A još ih je na stotine takvih!

NAPOLEON: Nema bolje vojske na svijetu od Hrvata!

Bilo i bit će i nadalje! Nije li Napoleon rekao – Nema bolje vojske na svijetu od Hrvata! Nije li Arjuna na hrvatskim lakim bojnim kolima bio uz rame sa samim Krišnom na bojnom polju Kuruksetre!? Pa nešto mislim… doista, kog vraga bi naša vojska išla na granicu, čuvati hrvatski dom od ugroze, od još jedne udružene zločinačke EUropsko- osmanlijske nakane razbijanja Europe s ciljem destabilizacije nacionalnog tijela! Usput, nije li službena tajna koliko policajaca čuva granicu?! Bog i Hrvati!

Vijesti

U slučaju da niste čuli, MSM sada priznaju da je Ukrajina proxy CIA-e!

Published

on

U slučaju da niste čuli, MSM sada priznaju da je Ukrajina opunomoćenik CIA-e.

To znači da Putinova invazija na Ukrajinu NIJE bila neprovocirana i da su SAD ekspanzionisti koji ruše suverene nacije radi geopolitičke dobiti – piše na X profilu @WarClandestine.

SAD su donijele rat Putinu pred vrata.

Što znači da je svaka stvar koju su vam zapadni mediji rekli o ratu u Ukrajini bila utemeljena na laži. Sve analize koje ste čuli od pompoznih MSM govornika temeljile su se na pretpostavci da je Putin to učinio ničim izazvan, samo zato što je “doslovno Hitler”. Ništa od toga nije bila istina.

Ispostavilo se da su Putinove optužbe da zapadne obavještajne službe kontroliraju Ukrajinu bile točne, stoga je njegov napad više nego opravdan. Zamislite samo da je Rusija financirala nacističke milicije u Kanadi, započela građanski rat, svrgnula vladu, zatim uspostavila vlastiti marionetski režim, zatim postavila ruske obavještajne baze i biolaboratorije po cijeloj našoj sjevernoj granici. Svaki bi Amerikanac tražio da se Kanada i Rusija sravne s zemljom. Pa to je upravo ono što su SAD učinile Rusiji i ljute su.

Rusija je pokušala ući u NATO, odbijeni su. Rusija je pokušala pregovarati nenasilnim sredstvima za rješavanje sukoba, što im je odbijeno. Rusija je UN-u pokušala iznijeti svoje pritužbe zbog američke proizvodnje biološkog oružja i špijunaže, što je odbijeno. Rusija je pokušala ići diplomatskim putem, a Zapad je samo vikao “ruske dezinformacije”, a oni su bili ti koji su gurali dezinformacije.

Zapad se također potrudio cenzurirati neovisne novinare poput mene koji vam to govorim od prvog dana, jer da je javnost cijelo vrijeme znala ovaj detalj, ne bi podržali slanje naših dolara poreza tamo.

Ovo će mnogim Amerikancima biti teška pilula za progutati, ali Rusija nije negativac u ovom scenariju. Zapad je, a nije ni blizu.

Što prije svi to prepoznamo, prije ćemo moći počistiti nered.

Continue Reading

Vijesti

“ZASTRAŠUJUĆE?” Soros bi mogao pokupovati preko 220 medijskih postaja u SAD

Published

on

Liberalni financijer George Soros kupio je glavni udio u drugoj najvećoj američkoj radijskoj tvrtki i mogao bi steći “efektivnu kontrolu” nad više od 220 postaja diljem zemlje, izvijestio je u srijedu New York Post.

Soros Fund Management kupio je oko 400 milijuna dolara duga medijske grupe Audacy tijekom stečajnog postupka, izvijestile su novine pozivajući se na sudske podneske. Milijarder je kupio dug po otprilike 50 centi za dolar od hedge fonda HG Vora, nastavlja se u izvješću, uz napomenu da će, nakon što stečajni sud odobri posao, Soros posjedovati oko 40% ukupnog duga Audacyja.

Iako 40% nije većinski udio, izvor je rekao za New York Post da bi Soros ipak mogao steći “efikasnu kontrolu nad medijskim divom kada izađe iz stečaja”.

Audacy posjeduje 227 glazbenih, sportskih i radio postaja u 45 američkih država. Tvrtka također posjeduje CBS Radio, koji upravlja s 11 informativnih postaja uključujući KCBS iz San Francisca i WCBS iz New Yorka. Nakon godina pada prihoda, Audacy je početkom prošlog mjeseca podnio zahtjev za stečaj s 1,9 milijardi dolara duga.

Bude li se dogovor sklopio kako je objavljeno, Audacy će biti najnoviji dodatak Sorosevom rastućem medijskom carstvu. Soros Fund Management pridružio se konzorciju vjerovnika za kupnju Vice Media prošlog ljeta, plativši 350 milijuna dolara za preuzimanje bivšeg medijskog velikana koji je nekoć bio procijenjen na 5,7 milijardi dolara.

“Insajderski izvor” kojeg citira New York Post opisao je ugovor s Audacyjem kao “zastrašujući”, rekavši kako vjeruje da Soros namjerava iskoristiti svoj udio kako bi utjecao na javno mnijenje uoči ovogodišnjih predsjedničkih izbora – prenosi Tribun.

Continue Reading

Vijesti

(VIDEO) Plaćeni ubojica šokirao javnost priznanjem da je poslan da ubije Carlsona: Tko ga je unajmio…

Published

on

Na nekim stranicama društvenih mreža procurile su informacije o tome tko je trebao likvidirati poznatog voditelja.

Poznati američki novinar Tucker Carlson bio je svjestan rizika koji u njegov život nosi intervju s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, no pravi novinar ne bi bio novinar da ne pokušava ići u krajnosti.

Što je Carlson i učinio i uspio natjerati više od milijardu ljudi da pogledaju intervju s Putinom.

No, sada se doznaje da je Carlson bio na meti Ukrajinaca koji su za njegovu likvidaciju angažirali izvjesnog Vasilija Petrova Aleksejeviča.

Ukrajinski obavještajci navodno su planirali ubiti Tuckera Carlsona u Moskvi, a čovjek koji je plaćen da ubije novinara detaljno je objasnio plan.

Vasilij Petrov Aleksejevič, koji je trebao ubiti Carlsona, uhićen je u Moskvi.

U videu koji se pojavio na Platformi X, on priznaje da je bio angažiran da ubije Carlsona.

– U studenom 2023. regrutirala me ukrajinska obavještajna služba. Trebao sam postaviti eksplozivnu napravu pod auto i za to mi je obećana nagrada od 4000 dolara. Trebao sam postaviti eksploziv u podzemnu garažu hotela u Moskvi, a meta je bio američki novinar Tucker Carlson – kazao je između ostalog Aleksejevič u videu.

Sad, je li ovo ruska medijsko-psihološka operacija ili ne, nadamo se saznati ubrzo…

(Mediji)

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved