Connect with us

Vijesti

D. BOWIE: PROROČANSKO UPOZORENJE sa smrtne postelje – ‘Google će pretvoriti društvo u fašističku distopiju’

Published

on

David Bowie bio je redoviti suradnik na bowie.com, forumu njegove službene web stranice, a njegov posljednji post, napisan samo nekoliko tjedana prije njegove smrti 2016. godine, sadržavao je proročansko upozorenje o budućnosti čovječanstva, koje danas odjekuje u javnosti više nego ikada prije. Vijest o njegovim posljednjim proročanskim objavama donosi Newspunch .

Pišući pod svojim pseudonimom “mornar”, Bowie je otkrio da je “Google Iluminati” i upozorio da će, ako Googleu dopustimo da upravlja internetom i kontrolira protok svih informacija, elite pretvoriti društvo u “fašističku distopiju”.

Sedam godina nakon što je napisao poruku na samrtnoj postelji, Bowiejevo upozorenje čovječanstvu čini se proročanskijim nego ikad prije.

Evo kojim je riječima David Bowie objasnio Googleov moto:

“Oni uništavaju najveličanstveniji dar koji je čovječanstvo dobilo u proteklih 300 godina. Google je iluminat. Iluminati su Google. Budućnost pod Googleom je fašistička distopija, njihov put ili autocesta, nema mjesta za neistomišljenike, nema mjesta za slobodu govora. Google je čizma koja vam gazi lice zauvijek. Mornar.”

Bowie je također upozorio da se u internetsku tražilicu infiltrirala globalna elita kao dio njihovog plana porobljavanja čovječanstva. Druga poruka od Bowieja, napisana o istoj temi na forumu, glasila je:

“Google je duboka država. Zaboravite konvencionalne ratove, zaboravite špijune, zaboravite tajne službe, zaboravite sve to. Sve se vrti oko interneta, a google upravlja internetom. Oni određuju kako se osjećate, što mislite, koje informacije možete, a koje ne možete vidjeti i na kraju – tko ima pravo glasa, a tko ne. Mornar.”

Bowie je uvijek bio ispred svog vremena, a Internet je prigrlio 1990-ih godina. Vjerovao je tada da je to idealna platforma za individualnu i kreativnu slobodu. Godine 1998. pokrenuo je BowieNet, pružatelja internetskih usluga, koji je omogućio dial-up pristup novom i uzbudljivom online svijetu slobode i mogućnosti.

U vrijeme dok su se velike tvrtke još uvijek borile da shvate važnost interneta, Bowie je imao jasnu viziju budućnosti. BowieNet je ponudio necenzurirani pristup Internetu i bio je uzbuđen zbog mogućnosti kibernetičkog prostora bez cenzure i regulacije.

“Da ponovno imam 19 godina, ostavio bih glazbu iza sebe i otišao ravno na internet”, rekao je tada. Bowie je bio iskreno oduševljen internetom. U devedesetima je Bowie shvatio da dolazi revolucija, no BowieNet se zatvorio 2006. godine, a njegova vizija budućnosti interneta definitivno se zamračila.

Osobna sloboda koju je obećavala rana inkarnacija interneta zamijenjena je nečim nalik iluminatskom zatvoru za čovječanstvo. Od prostora slobode, Internet je počeo nalikovati zatvoru.

Osamnaest mjeseci nakon njegove smrti, Bowiejevo posljednje upozorenje čovječanstvu o Googleu i Iluminatima pokazalo se jednako proročanskim kao i njegove prethodne tvrdnje o internetu.

Google je trenutno na udaru kritika zbog ograničavanja slobode govora, cenzure interneta i svrstavanja na stranu elita i Novog svjetskog poretka.

Bowie je vjerovao da internet nije samo alat ili medij. Stari svijet i novi svijet interneta spojili su se i postali stvarnost. Tko kontrolira internet, kontrolira sve.

U 2023. godini Bowiejevo posljednje upozorenje čovječanstvu čini se proročanskijim nego ikada. Klaus Schwab nedavno je priznao da “tko god kontrolira AI, kontrolirat će sve”.

A WEF već desetljećima radi ruku pod ruku s Googleom. Klaus Schwab je svojedobno u razgovoru sa Sergejem Brinom, suosnivačem Googlea, usputno spomenuo da će u budućnosti svi imati moždane implantate kao dio razrađene kontrolne matrice.

Usput budi rečeno, Sergei Brin primio je u petak sudski poziv s Američkih Djevičanskih otoka u vezi s istragom Jeffreyja Epsteina i JPMorgana. Ali to vjerojatno niste čuli jer su Google i WEF odlučni suzbiti vijesti koje razotkrivaju duboke veze globalističke elite s Epsteinom i drugim pedofilima.

Google i divovi društvenih medija potisnuli su sadržaj iz alternativnih izvora vijesti koji objavljuju informacije koje nisu u skladu s njihovom agendom. Tvrde da to rade kako bi stvorili bolji svijet. Taj bolji svijet bavi se sve brutalnijom cenzurom. Nažalost. Povijest sugerira da su njihovi pokušaji da nam prodaju liberalnu utopiju zamka – prenosi Epoha.

Kao što je upozorio pokojni David Bowie, sloboda govora je ključna, a politička rasprava ključna je za demokraciju. Ako toga nema, nema ni demokracije, ni slobode. Cenzurirajući protivnike i uskraćujući im pravo na izražavanje u društvu, Google i globalistička elita doista tjeraju čovječanstvo u fašističku distopiju. David Bowie je prije svih shvatio što se događa i u kojem smjeru ide ovaj posrnuli svijet te je imao potrebu na to upozoriti javnost. Ne možemo živjeti u iluziji. Moramo pogledati istini u oči.

Izvor: Newspunch

Vijesti

Talijanski oskarovac: Jedina razumna stvar koju sam čuo o životu bila je od Isusa…

Published

on

Komičar Roberto Benigni (dobio Oscara za Život je lijep) poznat je po svojim duhovitim, uglavnom improviziranim monolozima na filozofske i književne teme. Sada je jednu od njih održao na Trgu svetog Petra – i prekršio tabu.

Tako je u ‘svom elementu’ nedavno na Trgu svetog Petra u nazočnosti pape Franje u improviziranom govoru pred oko 50.000 sudionika, poznati talijanski komičar, prvog Svjetskog dana djece Katoličke crkve, ‘ispalio’ još jedan biser: „Među vama može biti novi Michelangelo ili novi Galileo (… ) A među djevojkama možda budući dobitnik Nobelove nagrade (…) ili čak papa.“

Međutim, u rijetkim trenutcima sabranosti i ozbiljnosti, rekao je i ovo:

“U životu ljudi daju puno savjeta. Ali mogu iskreno reći: jedina razumna stvar koju sam čuo u cijelom životu, znate li od koga sam je čuo? Od Isusa. U Evanđelju “Govor na gori”.

Kada Isus  daje ove popise koje moramo zapamtiti. Blago poniznima, mirotvorcima, milosrdnima… Upravo tako, blago milosrdnima, odnosno brizi za tuđu bol, osjetljivosti, praštanje. U biti, biti duboko dobar.

To je ono što je Isus rekao, a ja vam kažem, čini mi se da je to jedina razumna stvar koju sam ikada čuo u cijelom svom životu, jedina dobra ideja koja je ikada izražena u ljudskoj povijesti.”

Roberto Beningni

Continue Reading

Vijesti

Mirotvorci u stoljeću svjetskih ratova i revolucija

Published

on

Pred predstojeće europske parlamentarne izbore, Hrvatska paneuropska unija – Ogranak Split i Hrvatska udruga Benedikt pozivaju vas sutra (četvrtak), 6. lipnja s početkom u 18 sati na tribinu: Mirotvorci u stoljeću svjetskih ratova i revolucija: Coudenhove-Kalergi, Stjepan Radić, Mahatma Gandhi. Razmišljanja pred Europske izbore u XXI. stoljeću.

Glavni govornik: akademik Mislav Ježić, počasni predsjednik Hrvatske paneuropske unije. Prisutnima će se obratiti: prof. dr. sc. Pavo Barišić, predsjednik Hrvatske paneuropske unije, prof. dr. sc. Ivan Pavić, predsjednik splitskog ogranka Hrvatske paneuropske unije i Radoslav Zaradić, predsjednik Hrvatske udruge Benedikt.

Tribinu će voditi Marija Barić Đurđević, Hrvatska paneuropska unija.

U konferencijskoj dvorani hotela Dioklecijan u Splitu (Splitska kuća zdravlja), Kranjčevićeva 45.

Hrvatska udruga Benedikt

Continue Reading

Vijesti

PONOSAN NA KORJENE Najtrofejniji američki trener jučer dobio hrvatsko državljanstvo

Published

on

Bill Belichick posjetio Vatrene: “Ponosan na hrvatske korijene”

Gost hrvatske nogometne reprezentacije danas je bio Bill Belichick, najtrofejniji trener u povijesti američkog nogometa s osam osvojenih naslova Super Bowla.

Foto: Drago Sopta/HNS

Nakon što je uoči prijateljske utakmice između Hrvatske i Sjeverne Makedonije dobio na dar uokvireni dres s brojem osam i prezimenom Biličić na leđima, kao podsjetnik na njegove hrvatske korijene, Belichick je posjetio Vatrene poslije ručka i u ugodnom druženju usporedio neke svoje najveće uspjehe s onim hrvatske nogometne reprezentacije.

Belichick je kao pomoćni trener osvojio dva prstena s New York Giantsima, a potom je kao glavni trener poveo New England Patriotse do šest naslova prvaka. Nakon kratkog videa o njegovoj karijeri, Belichicku je dobrodošlicu ispred Saveza poželio glasnogovornik Saveza, Tomislav Pacak:

“Među nama ima dosta ljubitelja NFL-a, ali za one koji manje prate football, danas je s nama najveći trener američkog nogometa u povijesti, ili možda jednostavnije, Guardiola, Ancelotti i Mourinho u jednoj osobi. Lijepo je vidjeti koliko ističete svoje hrvatske korijene i privilegija nam je ugostiti vas ovdje u Rijeci”.

Belichick je u Hrvatsku stigao na poziv Petea Radovicha, još jednog izuzetnog uspješnog Hrvata u Americi koji je kao TV producent osvojio čak 45 Emmyja. Radovich je kratko predstavio Belichicka i dao uvod u nekoliko anegdota koje je proslavljeni trener podijelio s igračima:

“Kad su 2014. godine na Svjetskom prvenstvu u Brazilu igrali Hrvatska i Meksiko, kladio sam se kondicijskim trenerom New England Patriotsa, koji je Meksikanac, i izgubio okladu jer je Hrvatska doživjela poraz pa sam morao biti odjeven tipično meksikanski, s velikim sombrerom na glavi. Tri godine poslije vi ste, dečki, pobijedili Meksiko 2:1 pa je on morao nositi hrvatsku kapu, hrvatsku zastavu i dres Luke Modrića. Bila je to slatka osveta, ha, ha, ha…“, istaknuo je Belichick, od jučer državljanin Republike Hrvatske, koji je redovito u svojim medijskim nastupima isticao svoje hrvatsko podrijetlo i tijekom nekih najvažnijih utakmica u svojoj karijeri nosio na rukavu hrvatsku trobojnicu.

Foto: Drago Sopta/HNS

“Ponosan sam na svoje hrvatske korijene, moji djed i baka su došli u SAD 1910. godine iz Draganića i imali težak život, ali je zato moj otac, također trener američkog nogometa, uspio doživjeti svoj američki san. Jučer sam postao hrvatski državljanin, sad sam jedan od vas, bez obzira na to što ne pričam hrvatski. Čast mi je biti u vašem društvu, gledao sam jučerašnju utakmicu i zaista ste bili fantastični”.

Belichick je iz prve ruke mogao objasniti kako je u sportu najzahtjevnije uzastopno postizati vrijedne rezultate, poput Vatrenih, koji su se s dva posljednja svjetska prvenstva vraćali s odličjima.

“Često u sportu znamo čuti kako momčadi koje su došle do samog kraja, a nisu uspjele, kažu da će se vratiti sljedeće sezone, a to nije jednostavno jer moraš proći sve iznova. Jednako tako, naravno da je lakše doći do vrha, nego ostati na vrhu jer postaneš meta i jer si postavio standarde svima drugima i svi žele dostići tvoju razinu. Za mene je sve u izgradnji momčadi iz sezone u sezonu i postizanju prave razine forme kad je to najpotrebnije, u mom slučaju tijekom studenoga, prosinca i siječnja, u vašem slučaju uoči velikih natjecanja”, objasnio je Belichick.

Izbornik Dalić i kapetan Modrić uručili su Belichicku potpisani dres i potpisanu loptu, a Belichick je uzvratio potpisanim loptama za američki nogomet. 

U nekoliko rečenica objasnio je i svoj odnos s najvećim quarterbackom u povijesti NFL-a, Tomom Bradyjem.

“Tom je nevjerojatan igrač, vrlo pametan, onaj koji pokreće momčad i gradi uspjehe momčadi. Međutim, on je zadužen samo za jedan segment igre, jer kad odvojeno igraju obrana i napad. Dakle, ako momčad želi uspjeti, mora biti dobra u svim segmentima igre. Tom Brady je bio sjajan igrač u sjajnim momčadima, u društvu ostalih odličnih igrača”, zaključio je Belichick, koji se poslije obraćanja Vatrenima zadržao u kratkom razgovoru s kapetanom Lukom Modrićem, koji u hrvatskim, ali i svjetskim okvirima zaslužuje usporedbe s Tomom Bradyjem. Zbog svega što je napravio s Hrvatskom i Real Madridom. Neki će reći i zbog godina, ali u slučaju obojice, i Bradyja i Modrića, one su bile i ostale samo broj.

Ipak ima jedna razlika. Brady je u 46. rekao zbogom aktivnom igranju, Luka je još uvijek na velikoj sceni. I tek mu je 38!

Foto: Drago Sopta/HNS izvor: HNS
Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved