Connect with us

Vijesti

TALIJANSKA ZASTUPNICA Sara Cunial PRSTOM U OKO Billu Gates-u

Published

on

Sara Cunial, talijanska zastupnica koja pogađa javno i u sridu o fenomenu koronarežima

Ukratko, nastup ove zastupnice u talijanskom parlamentu 14. svibnja predstavlja pravo priliku za buđenje. Nadam se da tako i posluži mnogima. Dolje donosimo njen nastup:

Hvala, predsjednice … Hobbes je rekao da apsolutna moć ne dolazi iz nametanja odozgor, već proizlazi iz opcije pojedinaca koji se osjećaju vrlo zaštićenima dok se odriču i predaju vlastitu slobodu trećim osobama. Na osnovu ovoga; nastavljate anestezirati mozgove kroz kupljene mas medije, sredstva za dezinfekciju i slično. Riječima iz upotrebe totalitarnih režima – odobriti i dopustiti –  do točke da sebi dopuštate kontrolirati naše osjećaje i relacije i dati uvjerenja za naše naklonosti. Stoga u ovom smislu druga faza nije ništa drugo do nastavak faze 1: promijenjeno je samo ime, kao što se dogodilo ranije ovog mjeseca. Shvatili smo da ne umireš samo od virusa i sada ćeš moći patiti i umrijeti zahvaljujući Vama i zakonima za bijedu i siromaštvo. I kao u najboljim režimima, krivica će biti samo na nama građanima. Oduzimate nam slobodu i kažete nam da je tražimo. Uz krik „divide et impera“. Da plate posebno naša djeca, duše povrijeđene od onih koji bi ih trebali štititi. Povratak u školu bit će dovoljan samo s narukvicama kako bi se oni navikli na slobodu pod nadzorom. U ropske “Obvezne Sanitarne Tretmane” i virtualne koncentracione logore, u zamjenu za skuter i tablet. Sve to udovoljava apetitima financijskog kapitalizma čiji je motor sukob interesa. Predstavljan preko WHO s prvim financijerom, “spasiteljem svijeta”, poznatim filantoropom Bill Gates. Svi to već znamo!

Bill Gates već je 2018. godine proricao pandemiju koja je simulirana prošlog listopada na Eventu 201 u dogovoru s Davosovim prijateljima, a desetljećima je razvijao dizajn depopulacije i diktatorsku kontrolu globalne politike. Cilj je steći primat u zemljoradnji, tehnologiji i energetici. On doslovno tvrdi  u jednoj svojoj izjavi, “Ako učinimo dobar posao s novim cjepivima, sanitarnim i reproduktivnim zdravljem, možemo smanjiti svjetsku populaciju za 10-15%.” I nastavlja: “Samo genocid može spasiti svijet.” Zahvaljujući svojim cjepivima, uspio je sterilizirati milijune žena u Africi i izazvao epidemiju poliologa, gdje je paralizirao pola milijuna djece u Indiji, a on nastavlja sa DTaP cjepivom koje uzrokuje više smrti nego sama bolest.

Kao i sa njegovom sterilizacijskim GMO, poklonjena velikom “dobrotom” potrebitim ljudima. Sve to dok već razmišlja o raspodjeli kvantne tetovaže za prepoznavanje cijepljenja. I DNK cjepiva kao oruđe za reprogramiranje našeg imunološkog sustava, kao i za poslovanje s multinacionalnim firmama koje posjeduju 5G infrastrukturu u USA.

Dakle, na ovom je stolu postavljen cijeli Deep State u talijanskom umaku. Tu je Sanofi (farmaceutika) koja je već u paktu sa Glaxo (također farmaceutika), koje su da se razumijemo prijatelji Ricciardija, Guerre i poznatog virologa koji za svoje prezentacije na talijanskoj televiziji naplaćuje dvije tisuće eura na svakih 10 minuta.

Ugovaraju s medicinskim udrugama sporazume o indoktrinaciji budućih liječnika, ismijavajući njihovu profesionalnu autonomiju  i (liječničku) zakletvu. Postoje visokotehnološke multinacionalne kompanije poput rimske Engineering, koje prijateljuju s plemenitim Mantoan, za kontrolu i upravljanje našim zdravstvenim podacima i za poštovanje Europske agende za elektroničku identifikaciju ID2020 koja koristi masovno cijepljenje za dobivanje platforme digitalnog identiteta. Renzi s IBMom kontinuirano započinje s prijenosom podataka.

Renzi, sjećam se, 2016. je dao jedan plus od 30% Gatesovom Global Found. Tu su Aspenovi prijatelji poput Sasson-a i Colao-a koji sa svojim izvješćima od 4 stranice stranice s 800 eura na sat bez ikakvog znanstvenog pregleda diktiraju nam svoju politiku kao danu od  generala Bilderbergovog kluba daleko od bojnog polja. Popis je dug, vrlo dug. Tu je i Medtronic, itd … Talijanski doprinos međunarodnom savezu protiv koronavirusa iznosit će 140 milijuna eura, od čega 120 za Gavi Alliance, što je neprofitna organizacija koju je stvorila Fundacija Gates. I radi se samo od 7,4 milijardi eura koje je EU prikupila za pronalazak cjepiva protiv koronavirusa. Da služe onome što sam opisala. Očito nema veze sa terapijom serumom koja ima nuspojavu vrlo malog troška, a da ne spominjemo pravu prevenciju koja ima veze s našom prehranom, načinom života i našim odnosom s okolinom.

Pravi cilj je potpuna kontrola, apsolutna dominacija svih, pretvorene u zamorce i robove, kršeći suverenitet i slobodnu volju. Sve to preko vaših trikova obučenih u političke kompromise.

Pa dok razbijate Nirnberški kodeks ponižavanjima, novčanim kaznama, deportacijama i prepoznavanjima lica i zastrašivanjima, poduprtim znanstvenim dogmatizmom zaštićenim od pluri-predsjednika Republike, što je prava kulturna epidemija ove zemlje. Mi zajedno s građanima koji su vani umnožit ćemo vatru da vam bude nemoguće poništiti nas (U ovom trenutku predsjednica parlamenta poziva na red ostale zastupnike koji su počeli vrijeđati zastupnicu  Sara Cunial.) Zaključujem. Molim vas da postanete glasnogovornik ovog savjeta kojeg upućujem našem predsjedniku Conte. “Poštovani predsjedniče Conte, sljedeći put kad primite poziv od ‘filantropa’ Billa Gatesa, pošaljite ga izravno Međunarodnom kaznenom sudu za zločine protiv čovječnosti… “

Poveznice: Sara Cunial – https://it.wikipedia.org/wiki/Sara_Cunial

Nagovor: https://gloria.tv/post/7iNuYYkEFbgK4fVHpN1jW3MSM

Vijesti

PADRE PIO I SILAZAK GOSPE MEĐU HRVATE: ‘USKORO DOLAZI U VAŠU ZEMLJU’

Published

on

Malo je poznata činjenica da su dvoje svetaca dvadesetog stoljeća, papa Ivan Pavao II Majka Tereza iz Kalkute gajili stanovitu pobožnost prema ukazanjima u Međugorju i da su bili ujedinjeni u molitvi svaki dan sa Gospom – piše Zrinka Požežanac u Vjera.hr.

Još je manje poznata činjenica da je Padre Pio, veliki talijanski mistik, stigmatik i svetac imao ikakve veze sa događajima u Međugorju. A imao je.

Iako je ovozemaljski život napustio puno prije nego li će ukazanja u Međugorju započeti, Padre Pio ostavio je dva veličanstvena proročanstva koja se tiču dvoje odvojenih mističnih događaja koja će se zbiti u Međugorju.

A nakon smrti ovaj je svetac poslao protestantskog dječaka u Međugorje po ozdravljenje

Župnik, Padre Pio i kip iz Međugorja kao izvor čudesa

Jedno od tih odnosi se na sama ukazanja, dok se drugo povezuje sa Gospinim kipom koji je iz Međugorja prilikom jednog hodočašća odnešen u Civitivecchiu (Italija) gdje je naposljetku proplakao krvavim suzama, što je silno čudo koje je Crkva odobrila. 

Naime, 1994. godine, don Pablo Martin bio je župnik crkve sv. Agostino u okrugu Pantano u Italiji Civitivecchia, gdje se trenutno nalazi spomenuti kip Majke Božje. Upravo je don Pablo taj koji je organizirao hodočašće u Međugorje u rujnu te godine i kupio 40 cm dugačak kip Djevice Marije od bijelog gipsa kao suvenir iz Međugorja.

Zanimljivo je istaknuti, don Pablo gajio je snažnu pobožnost prema Padre Piu i to čak prije nego li će otac Pio biti službeno proglašen svetim od pape Ivana Pavla II. 2002 godine.

Njegova pobožnost prema njemu je bila značajna jer upravo Padre Piu idu sve zasluge prilikom odabira kipa, naime, Don Pablo je tražio njegov zagovor u pomoći oko odabira kipa koji je poslije plakao krvavim suzama ukupno 14 puta u različitim prilikama.

Prema kazivanju Don Pabla, bio je to jedan od najljepših događaja u njegovom životu koji je rezultirao odabirom i kupnjom upravo tog kipa po pomoći i zagovoru oca Pia.

Randall Sullivan je zapisao u svojoj knjizi “The Miracle Detective” tu čudesnu vezu.

Činjenica da je Padre Pio umro 1968 godine upravo to čini tu nebesku poruku povezanu u duhovnoj komunikaciji između oca Pia i župnika koja čini cijelu stvar zanimljivom. Znamo da u Boga nema slučajnosti tako da je cijeli “slučaj bio isplaniran”.

Također, treba spomenuti da dok je još hodao ovom zemljom i primao hodočasnike u svom samostanu u San Giovanni Rotondu, često bi znao prorokovati mnoge događaje.

BBC novinarka svjedoči

U knjizi “A Spark from Heaven” BBC-eva novinarka Mary Craig izvještava da prije nego li će započeti ukazanja u Međugorju, Padre Pio kazao je grupi hodočasnika koja ga je došla posjetiti iz Mostarske biskupije: “Blagoslovljena Djevica Marija uskoro će posjetiti vašu zemlju”

Upravo te riječi Padre Pia čine ovo proročanstvo izvanrednim.

Naravno, ne trebaju mnogo čuditi te njegove riječi, Padre Pio bio je poznat po svojim duhovnim darovima. Bog mu je dao izvanredne milosti. Između ostalih, imao je dar ozdravljenja, dar čitanja srca tijekom ispovjedi, dar bilokacije, vizije Isusa i Marije i svoga anđela čuvara kao i dar proroštva, a jednog je dječaka i to protestanta poslao u Međugorje po ozdravljenje i taj dječak je ozdravio pri dolasku u Međugorje a obitelj se obratila na katoličanstvo. Ovo je priča o tom čudu:

Continue Reading

Vijesti

Deutsche Welle: Priznanje Palestine raste na jedanaest država EU-a

Published

on

EU i Bliski istok Unatoč trenutačnom ratu između Hamasa i Izraela, Europska unija ustraje na dugoročnom “rješenju dviju država” kada je u pitanju mir na Bliskom istoku.

EU pod tim pojmom shvaća državu Izrael s jedne strane i državu Palestinu unutar granica koje su okvirno definirane prije više od 30 godina u takozvanim sporazumima iz Osla između Izraela i Palestinaca.

Vanjskopolitički predstavnik EU-a Josep Borrell ponovno je na sastanku ministara vanjskih poslova EU-a u Bruxellesu u ponedjeljak istaknuo kako se EU službeno drži “rješenja dviju država”, ali je istodobno zaključio kako je “rješenje dviju država svakim danom sve teže. Moramo razgovarati o tome, ali humanitarna kriza u Pojasu Gaze sada je prioritet”, kaže prvi diplomat EU-a. On je dodao kako je za trajno političko rješenje, potreban „pojačani angažman”.

Priznanje raste na jedanaest država EU-a

Sve države članice Europske unije priznaju Izrael kao državu. Istodobno samo devet od 27 članica EU-a palestinske teritorije smatra državom. To bi se trebalo promijeniti ovog utorka. Naime Španjolska i Irska sada također žele priznati državu Palestinu u granicama teritorija Zapadne obale Jordana, istočnog Jeruzalema i Pojasa Gaze. To je u utorak učinila i Norveška koja doduše nije članica EU-a, ali njezina odluka također ima težinu.

Međutim, na ovim područjima ne postoji jedinstvena vlada. Hamas, koji je u EU-u klasificiran kao teroristička organizacija, prije rata je vladao Pojasom Gaze.

Malta i Slovenija najavile su da će priznati Palestinu čim za to dođe vrijeme. Belgija je odlučila ne dodijeliti državnost palestinskim teritorijima do daljnjega, objavila je belgijska ministrica vanjskih poslova Hadja Lahbib.

Većina zapadnoeuropskih članica EU-a nije priznala Palestinu, kao ni Velika Britanija ni SAD. Istočnoeuropske članice od Poljske do Bugarske priznale su Palestinu još krajem 1980-ih, tada kao dio Istočnog bloka, koji je bio na propalestinskoj strani. DDR je Palestinu također priznavao kao punopravnu državu. Prestankom Njemačke Demokratske Republike 3. listopada 1990. i pristupanjem Saveznoj Republici, ovo priznanje je prestalo važiti.

Njemačka, Francuska, Italija čekaju s priznanjem

Većina država EU-a, uključujući i Njemačku, želi prihvatiti palestinsku državu ako bude mira, te ako Izrael također poduzme ovaj korak. No to je prilično malo vjerojatno. Vlada premijera Benjamina Netanyahua odbacivala je dvodržavno rješenje čak i prije aktualnog rata protiv Hamasa. S druge strane teroristička skupina Hamas odbacuje izraelsku državu i jedan od njezinih ciljeva je uništenje židovske države.

“Podržavamo uspostavu palestinske države, ali palestinska država mora priznati Izrael i biti priznata od Izraela. To svakako ne može biti palestinska država koju vodi Hamas, koji je teroristička organizacija”, rekao je talijanski ministar vanjskih poslova Antonio Tajani, koji je trenutno i predsjedavajući skupine sedam najvažnijih industrijskih zemalja G7.

Prije nego što se ponovno ozbiljno razmotri dvodržavno rješenje, krvavi sukob između Hamasa i Izraela mora biti okončan. O tome je vladalo suglasje ministara vanjskih poslova EU-a na sastanku u Bruxellesu ovog ponedjeljka. Njemačka ministrica vanjskih poslova Annalena Baerbock ponovno je pozvala na humanitarni prekid vatre u Gazi “kako bi se okončala patnja za taoce koji su još u zatočeništvu Hamasa i kako bi se konačno okončala patnja za ljude u Gazi”. Nakon terorističkih napada na Izrael početkom listopada u kojima je Hamas ubio 1.200 ljudi, a oteo 250, izraelska vojska pokrenula je veliku vojnu operaciju razbijanja položaja Hamasa u Pojasu Gaze.

Sudski nalog se ignorira – što sada?

No područje je daleko od bilo kakvog primirja. Hamas je ponovno ispalio rakete prema Tel Avivu iz Rafaha u Pojasu Gaze. Izraelska vojska je nakon toga granatirala izbjeglički kamp u blizini Rafaha, što je, prema palestinskim izvorima, prouzročilo najmanje 35 poginulih. “Obje strane ne poštuju naloge Međunarodnog suda pravde”, rekao je visoki predstavnik EU-a za vanjsku politiku Josep Borrell u Bruxellesu.

“Ovo je prava dilema. Kako međunarodna zajednica može nametnuti provedbu odluka Međunarodnog suda pravde?” – upitao je Borrell ostale ministre vanjskih poslova. Međunarodni sud pravde u Haagu naredio je u petak, na zahtjev Južnoafričke Republike, da Izrael mora odmah prekinuti vojnu operaciju u Rafahu, gradu na jugu Pojasa Gaze, i omogućiti više humanitarne pomoći. O stanju na jugu Pojasa Gaze će danas raspravljati i Vijeće sigurnosti UN-a na hitno sazvanoj sjednici.

Njemačka ministrica vanjskih poslova Annalena Baerbock govori u ime velike većine država članica kada u Bruxellesu kaže: “Privremene mjere Međunarodnog suda pravde su obvezujuće i naravno da ih se mora slijediti. No mi svjedočimo akcijama suprotnim tome. Bilo je više raketa na Tel Aviv koje je ispalio Hamas. U isto vrijeme, vidimo da nije nikakav dobitak za sigurnost Izraela i da neće dovesti do oslobođenja niti jednog taoca ako ljudi sada gore u izbjegličkim šatorima”. Baerbock pritom aludira na izraelski napad na izbjeglički kamp, ​​koji sada istražuje izraelsko državno odvjetništvo.

“Međunarodno pravo vrijedi za sve, to se također odnosi na izraelsko ratovanje”, rekla je njemačka ministrica. Talijanski ministar vanjskih poslova Antonio Tajani istaknuo je kako Hamas također krši međunarodno pravo skrivajući svoje pozicije među civilnim stanovništvom.

„Hamas instrumentalizira ljude u Rafahu. Namjera Hamasa je Izrael namamiti u medijsku zamku”, rekao je Antonio Tajani. Slike civilnih žrtava u Pojasu Gaze naravno diskreditiraju Izrael.

“Bez antisemitizma glavnog tužitelja”

Visoki predstavnik EU-a za vanjsku politiku Josep Borrell oštro je kritizirao izraelsku vladu zbog najave da se ni pod kojim uvjetima neće pridržavati naloga Međunarodnog suda. „Ne samo Međunarodni sud Ujedinjenih naroda, koji ima nadležnost nad državama, nego i Međunarodni kazneni sud, koji ima nadležnost nad pojedincima, treba tretirati s poštovanjem”, odlučan je Josep Borrell.

Glavni tužitelj Kaznenog suda u Haagu zatražio je, među ostalim, raspisivanje tjeralice protiv izraelskog premijera Benjamina Netanyahua zbog ratnih zločina. “Mi moramo pustiti sud da odluči, i to bez vrijeđanja, što misli o zahtjevu glavnog tužitelja. Nažalost, to nije slučaj. Glavnog tužitelja se optužuje za antisemitizam, što se uvijek događa kada postoji nešto što se Vladi Benjamina Netanjahua ne dopada. Optužbe za antisemitizam protiv tužitelja su za nas neprihvatljive”, rekao je Josep Borrell.

Bernd Riegert/Deutsche Welle

Continue Reading

Vijesti

Slavni američki novinar objasnio zašto SAD naginje ratu s Rusijom

Published

on

Administracija američkog predsjednika Joea Bidena sklona je započeti rat s Ruskom Federacijom, budući da rejting američkog čelnika pada uoči izbora u studenom u Sjedinjenim Državama.

Izjavio je to američki novinar Seymour Hersh na You Tube kanalu London Real.

Lideri uvijek imaju veći rejting u ratu nego u miru, primijetio je novinar.

Prema njegovim riječima, pobjede u bitkama učinile su američke predsjednike “slavnima i značajnima”. Kao primjere naveo je predsjednike Franklina Roosevelta i Abrahama Lincolna.

Kako je naglasio Hersh, to može biti razlog agresivnog stava Bidenove administracije prema Rusiji.

Prije toga, norveški politolog Glenn Diesen rekao je da izjave Zapada koje odobravaju napad Oružanih snaga Ukrajine (OSU) na teritorij Rusije stranim oružjem “mijenjaju pravila” posredničkih ratova, takve izjave će postati ” jako loše”.

Ranije je zamjenik premijera Italije nazvao glavnog tajnika NATO-a “opasnim gospodinom”.

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved