Connect with us

Vijesti

“Tko su moja braća…!?”

Published

on

“Od svoje 12. godine uvijek sam bio daleko od svoje obitelji. Sjećam se da, u dobi od 15. do 18. godine, nisam nikako viđao ni roditelje ni braću ni sestre.

Zbog moje duhovne formacije bio mi je zabranjen odlazak obitelji. Trebalo se odvojiti od naklonosti članova obitelji. Zatim je uslijedio još jedan dugi vremenski period u kojem nisam vidio lice svoje obitelji. Bilo je to vrijeme kad su me nadređeni odlučili poslati u SAD da završim studij. To je razdoblje trajalo od 1966. do 1970.

Nakon svećeničkog ređenja ostao sam još 6 godina u SAD-u, ali sam se svake godine vraćao u Italiju. Moram vam reći da sam, kad sam napustio župu u kojoj sam radio šest godina, plakao kao beba. Bio sam jako vezan za župljane koje sam smatrao članovima svoje obitelji i volio sam ih kao takve. I oni su bili vrlo ganuti kad su vidjeli da se vraćam u Italiju.

Vrativši se u Italiju bio sam župnik u dvije župe u vrlo bogatom i panoramskom području Napulja. I tu mi je Gospodin podario očeve, majke, braću i sestre u vjeri. I kad sam napuštao ove župe prije 5 godina, kad sam imao 71 godinu, sjećam se da sam lio suze. Rastanak od onoga koga se uistinu voli uvijek razdire srce. Samo svećenik koji je birokrat i plaćenik nije ganut.

Potom sam tri godine putovao uzduž i poprijeko Italije poradi evangelizacije. Tijekom ovih godina susreo sam i upoznao mnogo braće i sestara koji ljube Isusa te među nama postoji vrlo snažna duhovna veza.

Uvijek govorim da je duhovna veza mnogo snažnija od one krvne.

Sada, u dobi od 75 godina, opet radim u župi. Veoma rijetko, ali radosno, odem u posjetu svom bratu Giuliu i sestri Rocchini. Ali nakon par sati osjetim potrebu da se vratim u župu.

Tko je moj brat ili moja sestra?

To je onaj ili ona koja želi ljubiti Isusa i dijeli moj žar za obznanjivanjem Isusa. To je volja Oca nebeskog.

AMEN. ALELUJA.”

(O. Lorenzo Montecalvo od Družbe Otaca Božanskog Poziva)

Advertisement

Vijesti

ŠOKANTNO! FED OSTAO BEZ MONOPOLA? Vrhovni sud SAD-a odobrio saveznim državama da izdaju vlastite valute!

Published

on

Stiže nam friška vijest iz SAD-a koju još nitko nije objavio. – Vrhovni sud SAD-a odlučio je 30. svibnja 2024. dati odobrenje za 40 saveznih država, koje to planiraju, da mogu izdati vlastite valute pokrivene zlatom i srebrom – ekskluzivno donosi Hrvatski ratnik.

Sud je presudio: “Sjedinjene Države održavaju dvojni bankarski sustav sastavljen od paralelnih privatnih federalnih i državnih bankarskih sustava. – Vjerujem da ćete prepoznati koliko je ovo bitna stvar…

Službeni dokument u PDF-u nalazi se na poveznici OVDJE ili na dnu objave…

Taj dvojni sustav omogućuje bankama u privatnom vlasništvu da odaberu hoće li dobiti odobrenje za poslovanje od savezne vlade ili od državne vlade.

Zbog toga su američke privatne banke, povezane s privatnim federalnim rezervama FRB-om, zatvorile 79 podružnica u samo šest tjedana čineći do sada za 2024. ukupan broj iznad 400 zatvorenih podružnica.

Pad Uprave privatnih saveznih rezervi i njene privatne američke korporacije razlog je zašto se intenzivirao tajni rat oko toga tko će ih zamijeniti.

Vrhovni sud Sjedinjenih Američkih Država – mišljenje suda:

Sjedinjene Države održavaju dvojni sustav bankarstva sastavljen od paralelnih privatnih federalnih i državnih bankarskih sustava. Taj dvojni sustav omogućuje bankama u privatnom vlasništvu da biraju hoće li dobiti povelju od Savezne vlade ili od vlade matične državne.

Banke s federalnim statutom, koje se nazivaju nacionalne banke, jesu primarno podložni federalnom nadzoru i regulaciji. I banke s državnim poveljama, zvane državne banke, podliježu dodatnom državnom nadzoru i regulaciji. Ta dva bankovna sustava koegzistiraju i natječu se.

Raspravljeno 27. veljače 2024. – odlučeno 30. svibnja 2024.

Pripremio: Marino Čulo

Izvor: https://www.supremecourt.gov/opinions/23pdf/22-529_1b7d.pdf

P.S. Baš nas zanima kako će Federalne rezerve podnijeti gubitak monopola na tiskanje novca.

Udruga Hrvatski Ratnik

Continue Reading

Vijesti

ČUDESNO UKAZANJE UOČI BLAGDANA UZVIŠENJA KRIŽA O KOJEM NITKO… 

Published

on

ČUDESNO UKAZANJE UOČI BLAGDANA UZVIŠENJA KRIŽA O KOJEM NITKO NE ZNA! (10 stoljeće)

Pogledajte video o jednom od najvećih čuda i najslavnijih događaja u povijesti Crkve o kojem nažalost jako malo ljudi zna!

Pogledajte video koji je pripremila Izdavačka kuća Kyrios

Continue Reading

Vijesti

Rusi “uvalili” Klausu Schwabu i otkrili planove Zapada oko Ukrajine!

Published

on

Luda ruska ekipa šaljivdžija Vovan i Lexus uhvatili su novu “žrtvu”, a ovoga puta u njihovoj mreži našao se osnivač i izvršni predsjednik Svjetskog ekonomskog foruma Klaus Schwab.

Misleći da razgovara s bivšim visokim dužnosnikom francuske državne administracije Jacquesom Attaliem, Schwab je priznao da Ukrajina neće biti primljena ni u EU ni u NATO te se prisjetio svog prvog susreta s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom.

Predsjednik Svjetskog ekonomskog foruma nema baš visoko mišljenje o Vladimiru Zelenskom, ali smatra da ga treba vući za nos obećanjima da će Ukrajina postati članica EU i NATO-a, napisali su ruski šaljivdžije na Telegramu.

“Europa igra važnu ulogu svojim utjecajem na Zelenskog. Treba ga iskoristiti i reći mu da će dobiti sve što želi, samo ako podržava naša demokratska načela”, otvoreno je priznao Schwab.

“Mislite li da je moguće da ga primimo u EU ili NATO”, upitali su šaljivdžije.

“Ne, to je jasna stvar”, odgovorio je Schwab.

Također, prema njegovim riječima, još nije došao trenutak za pregovore o Ukrajini jer se Ukrajinci ne mogu predati bez gubitka političkog autoriteta. “Dakle, moramo čekati da se dogodi nešto što zapravo stvara neku vrstu potrebe za raspravom”, objasnio je Schwab.

Schwab se u razgovoru s ruskim prankerima prisjetio svog prvog susreta s Vladimirom Putinom te da mu je ruski predsjednik 2019. ukazao na povijesnu razliku između Rusije i Europe.

Tada je Putin govorio o ruskoj povijesti na isti način na koji je govorio u intervjuu američkom novinaru Tuckeru Carlsonu. Rekao mi je da Rusija nije Europa i da ima svoj identitet i dušu”, rekao je Schwab.

Schwab je neposredno prije pandemije Covid-19 posjetio Sankt Peterburg, gdje je imao sastanak s Putinom koji je trajao 75 minuta.

Kako je naveo, Putina poznaje od 1993. godine. Kada su se upoznali, ruski predsjednik je bio zamjenik gradonačelnika St. Petersburga. (RT)

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved