Connect with us

Vijesti

Zapanjujuće riječi Isusove o posljednjim vremenima: Otkriva kako će se spasiti izabrani

Published

on

Isus otkriva jedinu arku spasenja koja nas može zaštititi od potopa

Nastavljamo ulomke iz spisa Alicje Lenczewske (1934. – 2012.) – mističarke iz Poljske koja je razgovarala s Isusom. Kroz nju Krist svakom od nas prenosi poruku za posljednja vremena.

“Vaša je misija svjedočiti me. Učinite to u svakoj prilici.

Potražite takve mogućnosti ili ih stvorite.

Morate pomoći ljudima. A potrebno je požuriti kako bi uspjeli prije nego što istekne vrijeme koje im je dano. Prije nego što istekne vrijeme dano ovom svijetu. Ovo je vrijeme kratko.

Svrha rada sotoninih sluga na svijetu je prevariti što više duša i baciti ih u ponor Zloga. Život na zemlji priprema je za vječni život, a ujedno i slobodan izbor kvalitete ovog života u sjedinjenju s Bogom ili sa Sotonom. Koristim Ljubav i Istinu, jer sam ja ljubavi istina, i vodim sve prema jedinstvu. Moj neprijatelj koristi mržnju i laži koje su bit njegovog bića i dovodi do kaosa. Stoga je potrebno nositi puni duhovni oklop koji spominje sv. Pavao u (Ef 6,10-18), te odbaciti sve što ima čak i izgled zla.

Područja života koja su posebno napadnuta su srce, um i tijelo. Srce kroz ponos, taštinu, tvrdoglavost, strah, odbacivanje duhovnosti, vulgarnost, sebičnost. Um kroz glupost, površnost, zabludu, laži, nepovjerenje, neznanje. Tijelo koje prepoznaju kao najvišu vrijednost. Žensko tijelo – kroz njegovu komercijalizaciju i kao izvor zabave. […]

Plodovi su vidljivi svim ljudima, premda se sustavno smanjuje osjetljivost, anestezija i produbljuje se osjećaj bespomoćnosti kako bi se navikli na izopačenost, zlo, okrutnost i sve to smatrali normalnim ili čak simptomima civilizacijskog napretka … To totalno zavarava ljude i gura ih u usta Sotoni, pa čak i tjera da sami odu tamo.

Vi, moja vjerna djeco, pozvani ste pobijediti sa mnom i Marijom svojim povjerenjem i herojskom žrtvom, sudjelovati u obnovi lica zemlje i u Mojem trijumfu u ljudskim dušama.

Prevladaće Bezgrješno Srce moje majke. Ona je Majka Crkve koja je uvijek sveta bez obzira na grijehe i izdaje mnogih djece Crkve. Ja sam svetost Crkve, Moji apostoli, Moje odane sluge, koji su u žrtvi mučeništva temelj i zid i strop Moga Hrama. U njoj sam živ i istinit i u njoj kroz svoje sluge njegujem svoju djecu, obnavljam život i vodim ih u Očev dom.

Moja Crkva pati, kao što sam i ja trpio, ranjena je i krvari, kao što sam i ja bio ranjen, i kako sam svojom krvlju obilježio put do Golgote. I to se pljuje i skrnavi, kao što je Moje tijelo pljuvano i tučeno. I posrće i pada, kao što sam i ja pod teretom križa, jer također nosi križ Moje djece kroz godine i vijekove. I ona ustaje i odlazi na uskrsnuće kroz Golgotu i raspeće brojnih svetaca. Ali vrata pakla neće je nadvladati, jer ju mudrost i snaga Božjeg Duha vode kroz srce i um Moga upravitelja na zemlji i njegovih vjernih suradnika. […]

Put do spasenja vodi kroz pročišćavanje sotonskog otrova izvornog grijeha svijeta i svakog djeteta ove zemlje. Dogodit će se čišćenje koje će na vidjelo iznijeti Božju Istinu ali i laži djece tame, a svaki će čovjek, prema svojoj volji, suočen s ovom Istinom morati izabrati ili Kraljevstvo Moga Oca ili se dati za vječnost ocu laži. I svijet će biti oslobođen paukove mreže Velike bludnice, Crkve Antikrista i onih koji su joj služili među Mojom djecom.

Marija je ta kroz koju preporod moje Crkve prolazi tako da zasija punim sjajem Božje svetosti. Sadašnje vrijeme traži od djece herojsku istinu, vjeru, nadu i ljubav. Moramo prepoznati znakove vremena u svjetlu molitve i Božje riječi i ispuniti pozive Moje Majke i pozive Mog voljenog sluge Ivana Pavla II, te moliti i pokajati se u namjeri da spasimo Moju izgubljenu djecu.

Krunica je arka spasenja

Danas, kao nekada nad Jeruzalemom, Isus plače nad cijelim svijetom. Kako je plakao zbog Sodome i Gomore, od kojih je današnji svijet inferioran.

Kao i u prošlosti, Bog je spasio ljude koji su mu bili vjerni i nisu se oskvrnili grijehom, tako i sada želi spasiti one koji čuvaju Njegovu Ljubav. Ono što je arka bila za Noinu obitelj, što je bila intervenicija i spašavanje lota prije razaranja Sodome, danas je krunica.

Krunica recitirana s Marijom pred Milosrdnim Isusovim Srcem spas je poput arke za vašu dušu i duše onih koje želite spasiti od bujice zla koja je preplavila svijet.

Krunica će vas odvesti dalje od onoga što treba spaliti, tako da više neće uništavati ljudske duše stvorene za svetost u Bogu.

Vrijeme žrtve Crkve

Kršćani i Crkva moraju biti razapeti da bi se Moja žrtva ispunila i da bi čovječanstvo uskrsnulo u Duhu Svetom. Ponovno ću umrijeti u svom narodu kako bi Duh Sveti mogao obnoviti čovječanstvo.

Postoji vrijeme za žrtvu Crkve – vrijeme za žrtvu kršćana. Vrijeme križne žrtve Moga tijela, a to je Crkva. Zato nam je potrebno svjedočanstvo vjere, molitve i poniženja kako bismo spasili čovječanstvo i svijet od predanja Sotoni. Crkva mora umrijeti da bi se ponovno rodila kroz uskrsnuće u punoj Božjoj snazi ​​i zasjala svjetlošću Duha Svetoga.

Ne boj se Križa. Stanite ispod njega s povjerenjem i s ljubavlju gledaj na predstojeću zoru Uskrsnuća.

Vrijeme milosti traje – to je vrijeme za obraćenje, za samorefleksiju, za spašavanje mnogih kroz žrtvu Mojih sinova i kćeri – djece Ljubavi. Svatko tko stoji ispod Križa, tko prihvati Križ, zajedno je s Marijom – Majkom Žalosti koja će pomoći ustrajati u Ljubavi i Darivanju. Kroz nju ću se vratiti u svijet u sjaju i snazi ​kao Pobjednik i kao kralj.” – rekao je Isus mističarki Alicji Lenczewskoj čije poruke imaju imperatur biskupa Henryk Wejmana.

Autor:Vjera/Dnevno.hr

Advertisement

Vijesti

PADRE PIO I SILAZAK GOSPE MEĐU HRVATE: ‘USKORO DOLAZI U VAŠU ZEMLJU’

Published

on

Malo je poznata činjenica da su dvoje svetaca dvadesetog stoljeća, papa Ivan Pavao II Majka Tereza iz Kalkute gajili stanovitu pobožnost prema ukazanjima u Međugorju i da su bili ujedinjeni u molitvi svaki dan sa Gospom – piše Zrinka Požežanac u Vjera.hr.

Još je manje poznata činjenica da je Padre Pio, veliki talijanski mistik, stigmatik i svetac imao ikakve veze sa događajima u Međugorju. A imao je.

Iako je ovozemaljski život napustio puno prije nego li će ukazanja u Međugorju započeti, Padre Pio ostavio je dva veličanstvena proročanstva koja se tiču dvoje odvojenih mističnih događaja koja će se zbiti u Međugorju.

A nakon smrti ovaj je svetac poslao protestantskog dječaka u Međugorje po ozdravljenje

Župnik, Padre Pio i kip iz Međugorja kao izvor čudesa

Jedno od tih odnosi se na sama ukazanja, dok se drugo povezuje sa Gospinim kipom koji je iz Međugorja prilikom jednog hodočašća odnešen u Civitivecchiu (Italija) gdje je naposljetku proplakao krvavim suzama, što je silno čudo koje je Crkva odobrila. 

Naime, 1994. godine, don Pablo Martin bio je župnik crkve sv. Agostino u okrugu Pantano u Italiji Civitivecchia, gdje se trenutno nalazi spomenuti kip Majke Božje. Upravo je don Pablo taj koji je organizirao hodočašće u Međugorje u rujnu te godine i kupio 40 cm dugačak kip Djevice Marije od bijelog gipsa kao suvenir iz Međugorja.

Zanimljivo je istaknuti, don Pablo gajio je snažnu pobožnost prema Padre Piu i to čak prije nego li će otac Pio biti službeno proglašen svetim od pape Ivana Pavla II. 2002 godine.

Njegova pobožnost prema njemu je bila značajna jer upravo Padre Piu idu sve zasluge prilikom odabira kipa, naime, Don Pablo je tražio njegov zagovor u pomoći oko odabira kipa koji je poslije plakao krvavim suzama ukupno 14 puta u različitim prilikama.

Prema kazivanju Don Pabla, bio je to jedan od najljepših događaja u njegovom životu koji je rezultirao odabirom i kupnjom upravo tog kipa po pomoći i zagovoru oca Pia.

Randall Sullivan je zapisao u svojoj knjizi “The Miracle Detective” tu čudesnu vezu.

Činjenica da je Padre Pio umro 1968 godine upravo to čini tu nebesku poruku povezanu u duhovnoj komunikaciji između oca Pia i župnika koja čini cijelu stvar zanimljivom. Znamo da u Boga nema slučajnosti tako da je cijeli “slučaj bio isplaniran”.

Također, treba spomenuti da dok je još hodao ovom zemljom i primao hodočasnike u svom samostanu u San Giovanni Rotondu, često bi znao prorokovati mnoge događaje.

BBC novinarka svjedoči

U knjizi “A Spark from Heaven” BBC-eva novinarka Mary Craig izvještava da prije nego li će započeti ukazanja u Međugorju, Padre Pio kazao je grupi hodočasnika koja ga je došla posjetiti iz Mostarske biskupije: “Blagoslovljena Djevica Marija uskoro će posjetiti vašu zemlju”

Upravo te riječi Padre Pia čine ovo proročanstvo izvanrednim.

Naravno, ne trebaju mnogo čuditi te njegove riječi, Padre Pio bio je poznat po svojim duhovnim darovima. Bog mu je dao izvanredne milosti. Između ostalih, imao je dar ozdravljenja, dar čitanja srca tijekom ispovjedi, dar bilokacije, vizije Isusa i Marije i svoga anđela čuvara kao i dar proroštva, a jednog je dječaka i to protestanta poslao u Međugorje po ozdravljenje i taj dječak je ozdravio pri dolasku u Međugorje a obitelj se obratila na katoličanstvo. Ovo je priča o tom čudu:

Continue Reading

Vijesti

Deutsche Welle: Priznanje Palestine raste na jedanaest država EU-a

Published

on

EU i Bliski istok Unatoč trenutačnom ratu između Hamasa i Izraela, Europska unija ustraje na dugoročnom “rješenju dviju država” kada je u pitanju mir na Bliskom istoku.

EU pod tim pojmom shvaća državu Izrael s jedne strane i državu Palestinu unutar granica koje su okvirno definirane prije više od 30 godina u takozvanim sporazumima iz Osla između Izraela i Palestinaca.

Vanjskopolitički predstavnik EU-a Josep Borrell ponovno je na sastanku ministara vanjskih poslova EU-a u Bruxellesu u ponedjeljak istaknuo kako se EU službeno drži “rješenja dviju država”, ali je istodobno zaključio kako je “rješenje dviju država svakim danom sve teže. Moramo razgovarati o tome, ali humanitarna kriza u Pojasu Gaze sada je prioritet”, kaže prvi diplomat EU-a. On je dodao kako je za trajno političko rješenje, potreban „pojačani angažman”.

Priznanje raste na jedanaest država EU-a

Sve države članice Europske unije priznaju Izrael kao državu. Istodobno samo devet od 27 članica EU-a palestinske teritorije smatra državom. To bi se trebalo promijeniti ovog utorka. Naime Španjolska i Irska sada također žele priznati državu Palestinu u granicama teritorija Zapadne obale Jordana, istočnog Jeruzalema i Pojasa Gaze. To je u utorak učinila i Norveška koja doduše nije članica EU-a, ali njezina odluka također ima težinu.

Međutim, na ovim područjima ne postoji jedinstvena vlada. Hamas, koji je u EU-u klasificiran kao teroristička organizacija, prije rata je vladao Pojasom Gaze.

Malta i Slovenija najavile su da će priznati Palestinu čim za to dođe vrijeme. Belgija je odlučila ne dodijeliti državnost palestinskim teritorijima do daljnjega, objavila je belgijska ministrica vanjskih poslova Hadja Lahbib.

Većina zapadnoeuropskih članica EU-a nije priznala Palestinu, kao ni Velika Britanija ni SAD. Istočnoeuropske članice od Poljske do Bugarske priznale su Palestinu još krajem 1980-ih, tada kao dio Istočnog bloka, koji je bio na propalestinskoj strani. DDR je Palestinu također priznavao kao punopravnu državu. Prestankom Njemačke Demokratske Republike 3. listopada 1990. i pristupanjem Saveznoj Republici, ovo priznanje je prestalo važiti.

Njemačka, Francuska, Italija čekaju s priznanjem

Većina država EU-a, uključujući i Njemačku, želi prihvatiti palestinsku državu ako bude mira, te ako Izrael također poduzme ovaj korak. No to je prilično malo vjerojatno. Vlada premijera Benjamina Netanyahua odbacivala je dvodržavno rješenje čak i prije aktualnog rata protiv Hamasa. S druge strane teroristička skupina Hamas odbacuje izraelsku državu i jedan od njezinih ciljeva je uništenje židovske države.

“Podržavamo uspostavu palestinske države, ali palestinska država mora priznati Izrael i biti priznata od Izraela. To svakako ne može biti palestinska država koju vodi Hamas, koji je teroristička organizacija”, rekao je talijanski ministar vanjskih poslova Antonio Tajani, koji je trenutno i predsjedavajući skupine sedam najvažnijih industrijskih zemalja G7.

Prije nego što se ponovno ozbiljno razmotri dvodržavno rješenje, krvavi sukob između Hamasa i Izraela mora biti okončan. O tome je vladalo suglasje ministara vanjskih poslova EU-a na sastanku u Bruxellesu ovog ponedjeljka. Njemačka ministrica vanjskih poslova Annalena Baerbock ponovno je pozvala na humanitarni prekid vatre u Gazi “kako bi se okončala patnja za taoce koji su još u zatočeništvu Hamasa i kako bi se konačno okončala patnja za ljude u Gazi”. Nakon terorističkih napada na Izrael početkom listopada u kojima je Hamas ubio 1.200 ljudi, a oteo 250, izraelska vojska pokrenula je veliku vojnu operaciju razbijanja položaja Hamasa u Pojasu Gaze.

Sudski nalog se ignorira – što sada?

No područje je daleko od bilo kakvog primirja. Hamas je ponovno ispalio rakete prema Tel Avivu iz Rafaha u Pojasu Gaze. Izraelska vojska je nakon toga granatirala izbjeglički kamp u blizini Rafaha, što je, prema palestinskim izvorima, prouzročilo najmanje 35 poginulih. “Obje strane ne poštuju naloge Međunarodnog suda pravde”, rekao je visoki predstavnik EU-a za vanjsku politiku Josep Borrell u Bruxellesu.

“Ovo je prava dilema. Kako međunarodna zajednica može nametnuti provedbu odluka Međunarodnog suda pravde?” – upitao je Borrell ostale ministre vanjskih poslova. Međunarodni sud pravde u Haagu naredio je u petak, na zahtjev Južnoafričke Republike, da Izrael mora odmah prekinuti vojnu operaciju u Rafahu, gradu na jugu Pojasa Gaze, i omogućiti više humanitarne pomoći. O stanju na jugu Pojasa Gaze će danas raspravljati i Vijeće sigurnosti UN-a na hitno sazvanoj sjednici.

Njemačka ministrica vanjskih poslova Annalena Baerbock govori u ime velike većine država članica kada u Bruxellesu kaže: “Privremene mjere Međunarodnog suda pravde su obvezujuće i naravno da ih se mora slijediti. No mi svjedočimo akcijama suprotnim tome. Bilo je više raketa na Tel Aviv koje je ispalio Hamas. U isto vrijeme, vidimo da nije nikakav dobitak za sigurnost Izraela i da neće dovesti do oslobođenja niti jednog taoca ako ljudi sada gore u izbjegličkim šatorima”. Baerbock pritom aludira na izraelski napad na izbjeglički kamp, ​​koji sada istražuje izraelsko državno odvjetništvo.

“Međunarodno pravo vrijedi za sve, to se također odnosi na izraelsko ratovanje”, rekla je njemačka ministrica. Talijanski ministar vanjskih poslova Antonio Tajani istaknuo je kako Hamas također krši međunarodno pravo skrivajući svoje pozicije među civilnim stanovništvom.

„Hamas instrumentalizira ljude u Rafahu. Namjera Hamasa je Izrael namamiti u medijsku zamku”, rekao je Antonio Tajani. Slike civilnih žrtava u Pojasu Gaze naravno diskreditiraju Izrael.

“Bez antisemitizma glavnog tužitelja”

Visoki predstavnik EU-a za vanjsku politiku Josep Borrell oštro je kritizirao izraelsku vladu zbog najave da se ni pod kojim uvjetima neće pridržavati naloga Međunarodnog suda. „Ne samo Međunarodni sud Ujedinjenih naroda, koji ima nadležnost nad državama, nego i Međunarodni kazneni sud, koji ima nadležnost nad pojedincima, treba tretirati s poštovanjem”, odlučan je Josep Borrell.

Glavni tužitelj Kaznenog suda u Haagu zatražio je, među ostalim, raspisivanje tjeralice protiv izraelskog premijera Benjamina Netanyahua zbog ratnih zločina. “Mi moramo pustiti sud da odluči, i to bez vrijeđanja, što misli o zahtjevu glavnog tužitelja. Nažalost, to nije slučaj. Glavnog tužitelja se optužuje za antisemitizam, što se uvijek događa kada postoji nešto što se Vladi Benjamina Netanjahua ne dopada. Optužbe za antisemitizam protiv tužitelja su za nas neprihvatljive”, rekao je Josep Borrell.

Bernd Riegert/Deutsche Welle

Continue Reading

Vijesti

Slavni američki novinar objasnio zašto SAD naginje ratu s Rusijom

Published

on

Administracija američkog predsjednika Joea Bidena sklona je započeti rat s Ruskom Federacijom, budući da rejting američkog čelnika pada uoči izbora u studenom u Sjedinjenim Državama.

Izjavio je to američki novinar Seymour Hersh na You Tube kanalu London Real.

Lideri uvijek imaju veći rejting u ratu nego u miru, primijetio je novinar.

Prema njegovim riječima, pobjede u bitkama učinile su američke predsjednike “slavnima i značajnima”. Kao primjere naveo je predsjednike Franklina Roosevelta i Abrahama Lincolna.

Kako je naglasio Hersh, to može biti razlog agresivnog stava Bidenove administracije prema Rusiji.

Prije toga, norveški politolog Glenn Diesen rekao je da izjave Zapada koje odobravaju napad Oružanih snaga Ukrajine (OSU) na teritorij Rusije stranim oružjem “mijenjaju pravila” posredničkih ratova, takve izjave će postati ” jako loše”.

Ranije je zamjenik premijera Italije nazvao glavnog tajnika NATO-a “opasnim gospodinom”.

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved