Connect with us

Vijesti

Hoće li globalisti započeti Treći svjetski rat zbog jednog CIA/MI6 špijuna?

Published

on

Konferencija ratnih huškača (poznata i kao Münchenska sigurnosna konferencija) u punom je zamahu u Njemačkoj, ali njihov jedini fokus – osim trošenja milijardi našeg novca na ratne igračke – je mrtav špijun.

Za one koji nikada nisu čuli za Alekseja Navaljnog, on je čovjek za kojeg je Britanija tvrdila da ga je otrovao Putin (u Engleskoj, nekako) pomoću Novičoka, kemikalije koja je tako smrtonosna da te ubije jedan dodir, ali je nekako dospjela u njegove gaće- prenosi Logicno.com tekst Howella Woltza.

Zvuči mi kao unutarnji posao, ali to ga nije ubilo, začudo. Umjesto toga, ovaj je tjedan umro u ruskom zatvoru dok je služio kaznu jer je bio izdajica svoje zemlje.

“Putin je to učinio”, vrište visoki svećenici i svećenice globalizma sa svog bazara ratnih igračaka u Münchenu. Sankcionirajmo Rusiju i recimo da Rusija sponzorira terorizam!

Taj ratni poklič dopire od Josepa Borrella, visokog povjerenika EU, pa sve do Josepha Bidena, rezidenta Bijele kuće u Americi s Hillary Clinton koja pjeva tenor.

Ali kao i uvijek, radije vam pokazujemo činjenice

Ovo je tajna snimka Alekseja Navaljnog kako od službenika MI6 Jamesa Williama Thomasa Forda traži 10-20 milijuna dolara da svrgne rusku vladu u ‘obojenoj revoluciji’ koju sponzoriraju SAD— i nikada nećete pogoditi tko je napisao knjigu o toj temi.

Navaljni je bio izdajica svoje nacije – regrutirao ga je tadašnji američki veleposlanik u Rusiji, Michael McFaul, čitao sam upravo danas – koji poziva na rat protiv Rusije jer je njegov špijun, Navaljni, mrtav.

Tko ga je ubio? “Putin, naravno!”, kaže njegov mentor McFaul u emisiji Andree Mitchell.

Kako oni to znaju? Ne znaju, ali kome treba istina kad treba započeti rat!

Meni se čini da je Navaljnijeva smrt planirana da koincidira s njihovim europskim bazarom oružja, budući da je njegova ožalošćena udovica bila spremna našminkana (u Münchenu) na konvenciji, s pripremljenim govorom, samo nekoliko sati kasnije.

Drugim riječima, ovo izgleda kao posao CIA-e, čišćenje neispravnih stvari, s gospođicom njihovog špijuna dotjeranom do vrha kako bi nastavila tamo gdje je mužić stao kao njegova zamjena za ‘opoziciju’ Putinu. Koincidencija? Ne s ovom gomilom globalnih gangstera.

Žuri im se započeti svoj rat i trebalo im je kazalište.

Ali usporimo na trenutak – Revolucija u boji – tko je napisao knjigu o tome?

Bivši američki veleposlanik u Rusiji pod O’bidenom, Michael McFaul napisao je knjigu

Tip koji je doslovno napisao plan u 7 koraka za poticanje ‘obojene revolucije’ u stranoj naciji, također je regrutirao Alekseja Navaljnog kao špijuna u Rusiji dok je bio veleposlanik.

Rusija je uhvatila Navaljnog kako pokušava prikupiti “10 do 20 milijuna” od operativca MI6, agenta Forda, kao što ste vidjeli u gornjoj snimci. Novac je trebao biti iskorišten za rušenje ruske vlade u ime CIA-e i MI6.

Ali shvatite ovo – Putin je pustio Navaljnog, možda zbog ovoga. Zašto unutar sebe držati poznatog operativca koji pokušava srušiti vašu zemlju?

Tako se Navaljni zatim seli u Englesku, tvrdi da ga je otrovao čovjek koji mu je dopustio da napusti Rusiju, ali se dobrovoljno vraća u Rusiju gdje mu se sudi kao izdajniku i zatvara ga. Ništa od ovoga nema smisla dok ne shvatite za koga radi – CIA-u i MI6.

Ovog tjedna Europa gori—iako to nećete čuti na Lamestream Media—ali ja ovdje gledam to i vrlo sam sretan što mogu izvijestiti o toj činjenici!

Od Španjolske do Češke i posvuda između, farmeri i kamiondžije zatvaraju stvari kako bi natjerali korumpirane tirane EU-a i njihove marionete koje upravljaju zemljama članicama da odustanu od Green Grafta koji ubija Europu.

Pridružili smo se štrajku danas ovdje u Varšavi, Poljskoj i poljoprivrednici su zatvorili sve granične prijelaze iz Ukrajine kako bi spriječili daljnje bacanje žitarica i kukuruza u EU (pod mandatom EU!)—što uništava cijene zatrovanim žitaricama lošije kvalitete.

Poljaci su ljuti! Ne samo da korumpirana EU baca žito iz Ukrajine kako bi financirala svoj rat u NATO-u – uništavajući cijene i poljske poljoprivrednike u tom procesu – već je žito tretirano opasnim kemikalijama nedopuštenim u ovoj zemlji. Oni su otrovi.

Palo mi je na pamet da bi ovo mogao biti dio sheme depopulacije EU/WEF-a pa mi je drago što farmeri to odlažu i uništavaju umjesto da rade ono što bruxelleski banditi traže.

U međuvremenu, u Münchenu, svako vlakno svakog NATO-ovog globalista vrišti za izravnim ratom s Rusijom jer je njihov posrednički rat u Ukrajini pa… ostao bez Ukrajinaca.

Tako da njihov projekt Destroy America sada prelazi u Hyperdrive

Iskrvarenje američke riznice i uništavanje Amerike beskrajnim ratovima funkcionira, ali predugo traje, pa bivši veleposlanik McFaul i ekipa pozivaju SAD da jednostrano ukrade otprilike 600 milijardi dolara u američkim riznicama u vlasništvu Rusije i da taj novac Zelenskom da opere u svom ratu oligarha u Ukrajini.

Ova luda ideja postiže nekoliko stvari poput produžavanja rata, prodaje više milijardi ratnih igračaka i daje Unipartyju u SAD-u sav novac koji joj je potreban za lažiranje izbora 2024., ali također djeluje tako da uništi izvor američke snage u inozemstvu – njezin dolar.

Ako McFaul i njegova šarolika družina natjeraju budale iz Bidenove administracije i idiote iz Kongresa da odobre tako nešto, nijedna druga razumna nacija na svijetu više nikada ne bi kupila američko ministarstvo financija ili financirala američki paralizirajući dug – nikada. Jesam li spomenuo ‘ikad’?

Poruka svijetu? “Sve što je potrebno je spor s nama oko bilo čega i mi ćemo ukrasti vaš novac i dati ga vašim neprijateljima.”

Ukratko, ovaj jedan bezumni potez globalista čiji cilj nije samo ‘naša’ depopulacija nego i ubijanje moje matične nacije, postigao bi obje stvari jednim potezom.

A jutros su svi, od supruge bivšeg predsjednika FED-a Alana Greenspana do veleposlanika McFaula u Mitchellovoj emisiji talking heada, bili uključeni u ovaj trenutni čin samouništenja jer je ruski špijun (koji je radio za njih) umro u ruskom zatvoru.

Kao da je Putinu trebao još jedan izgovor osim što je NATO okružio Rusiju projektilima i izgradio 47 ilegalnih laboratorija za biološko oružje kako bi ubijao svoje ljude (i sve nas u susjedstvu) – to bi mogla biti kap koja je prelila čašu koja zaslužuje probnu vožnju njegove nove nuklearne bombe u orbiti.

Ovi zli likovi upravo su nam prošli tjedan rekli da nas žele ‘miroljubivo’ ubiti 7 milijardi, a govore nam kako to namjeravaju učiniti od 1968. (Granice rasta, objavio Rimski klub).

Sir Alexander King i Aurelio Peccei bili su jasni. Koristili bi se ratom, bolešću i svjesno lažnom pričom straha koju su zvali Globalno zagrijavanje kako bi nas uplašili da budemo spremni umrijeti bez borbe.

Ništa od ovoga ne mora biti.

Zato se probudite. Ustanite i recite gadovima ‘Ne’.

Autor: Howell Woltz

Vijesti

Peru donio zakon kojim se transrodne osobe proglašavaju “mentalno bolesnima”

Published

on

Predsjednica Perua Dina Boluarte potpisala je dekret kojim se “transseksualizam, transvestizam, poremećaj rodnog identiteta u djetinjstvu, drugi poremećaji rodnog identiteta i fetišistički transvestizam” proglašavaju mentalnim bolestima.

Peruanske vlasti tvrde da će dekret također učiniti besplatnim psihološki tretman za ove kategorije građana, a uvjeravaju i da “kategorički potvrđuju poštivanje dostojanstva pojedinca i njegovo slobodno djelovanje u okviru ljudskih prava, pružajući im medicinsku usluge za njihove uvjete”, prenosi Daily Mail.

Aktivisti za ljudska prava vjeruju da bi klasificiranje trans i interseksualnih osoba kao mentalno bolesnih moglo otvoriti vrata konverzijskoj terapiji, koja je trenutno zabranjena u Peruu.

Konverzijska terapija je proces promjene seksualne orijentacije homoseksualaca, lezbijki ili biseksualaca u heteroseksualce, te transrodnih i rodno varijantnih osoba u cisrodne osobe.

Percy Maita-Tristan, medicinski istraživač na Sveučilištu Southern Science u Limi, rekao je da dekret pokazuje nedostatak svijesti vlasti o složenim LGBT pitanjima.

“Ne možete zanemariti kontekst da se ovo događa u superkonzervativnom društvu u kojem LGBT zajednica nema nikakva prava i gdje označavanje njih kao mentalno bolesnih otvara vrata terapiji konverzije!”, rekao je novinarima.

Dekret koji je potpisala predsjednica Perua dolazi uoči 34. obljetnice otkako je Svjetska zdravstvena organizacija uklonila homoseksualnost iz Međunarodne klasifikacije bolesti, što je izazvalo negodovanje skupina za ljudska prava.

WHO je prestao smatrati transseksualnost bolešću 2019.

Continue Reading

Vijesti

MAKLJAŽA NA VIDIKU Veliki napad Hezbolaha na izraelsku vojnu bazu

Published

on

Snimka pokazuje štetu nanesenu bazi IDF-a u blizini sjevernog grada Kiryat Shmona ranije danas, nakon što je pogođena teškim raketama koje je lansirao Hezbolah.

foto: screenshot: Hindustan Times

Hezbolah je rekao da je ispalio rakete Burkan – koje imaju veliku bojevu glavu – na kamp Gibor, sjedište 769. brigade IDF-a.

Baza, koja se nalazi u blizini grada Kiryat Shmona, pretrpjela je ogromnu štetu. Više zgrada i vozila su potpuno unušteni.

IDF tvrdi da nije bilo žrtava. Nakon napada, tvrde, mjesto za lansiranje raketa je uništeno u zračnom napadu.

Continue Reading

Vijesti

U Brodosplitu dovršen obalni ophodni brod za HRM

Published

on

U Brodosplitu je dovršen novi obalni ophodni brod. Riječ je o budućem brodu Hrvatske ratne mornarice.

U ožujku je potpisan ugovor kojim je reguliran način završetka gradnje i novi rok isporuke za prvi od ukupno četiri preostala broda. Brod će biti porinut 1. srpnja, a MORH-u će biti isporučen do kraja godine.

Ministar obrane Ivan Anušić nakon preuzimanja dužnosti najavio je nastavak realizacije projekta izgradnje obalnih ophodnih brodova, istaknuvši to kao jedan od prioriteta Ministarstva obrane.

Gostujući na Dan državnosti u središnjem Dnevniku HTV-a, ministar Anušić rekao je kako ima informacije iz Brodosplita da je brod čija je gradnja ugovoriena izvezen van iz hale i da se priprema već ovo ljeto za porinuće i nastavak dovršenja.

Podsjetio je da je s Brodosplitom 2014. godine potpisan ugovor o realizaciji pet ophodnih brodova za HRM, kojima je rok isporuka trebao biti 2018. godine, međutim dosad je isporučen samo jedan, prototip. Najavio je, da će, prema informacijama iz Brodosplita, do kraja godine HRM imati drugi brod i nakon u paketu će se i ostala tri broda rješavati.

foto: Ophodni obalni brod Umag 32/MORH

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved