Connect with us

Vijesti

Isus zdrmao Argentinu! ‘Duše su u opasnosti, bit će izgubljene zbog ovoga…’

Published

on

Danas sam došao upozoriti svijet na ono što svijet ne želi primjetiti: duše su u opasnosti, mnogi će biti izgubljeni…

Godine 2016. biskup Hector Caredlli iz San Nicolasa u Argentini službeno je proglasio ukazanja Gospe od Krunice u njegovoj biskupiji kao nadnaravna i dostojna vjerovanja.

Ukazanja su se događala od 13. listopada 1983. godine do 11. veljače 1990. godine. Naša se Blažena Majka ukazivala kućanici Gladys Herminia Quiroga de Motta gotovo svakodnevno, dajući joj pritom 1.804 poruke. Gladys je također govorio Isus Krist 68 puta. Biskup Cardelli je tijekom posljednjih 12 godina sve temeljito proučio prema smjernicama Vatikana. Dok su se ukazanja još događala njegov prethodnik, biskup Domingo Salvador Castagna, često je predvodio procesije i slavio mise za desetak tisuća vjernika koji su se svakog 25. dana u mjesecu okupljali na obilježavanju prvoga Marijinog ukazanja u studenom 1983. godine.

Blažena Djevica joj se po prvi puta obratila riječima: ‘Ne boj se’. Moleći krunicu u gradu Rosario, 25. listopada, mjesec dana nakon prvog ukazanja, Gladys se ponovno ukazala Marija, ovoga puta joj je dala krunicu i rekla: ‘Primi ovu krunicu iz mojih ruku i čuvaj je zauvijek. Poslušna si. Sretna sam zbog toga. Raduj se, jer Bog je s tobom.’

U svojoj posljednjoj poruci 11. veljače 1990. godine, na blagdan Gospe Lourdeske, Marija je rekla: ‘Draga moja djeco, preporučam vam da slijedite moje upute korak po korak. Molite. Pokajite se, imajte vjere! Blaženi su oni koji traže utočište za svoje duše u molitvi. Blaženi su oni koji traže oprost za velike uvrede koje moj Sin prima. Blaženi su oni koji imaju vjere u ljubav Majke. Svi koji vjeruju u Boga i u Mariju bit će spašeni. Slava Bogu. Širite tu vijest.’

No, od Katoličke Crkve priznate su i ove poruke Isusa Krista Gladys. Poruke su priznate kao one vjerodostojne vjere: ‘Slavni dani vas čekaju. Radujte se u meni moja ljubljena djeco’. Stvorenja moraju doći k meni jer samo samnom njihove duše živjet će zauvijek’ ‘Moja majka će ih spriječiti da lutaju besciljno, ona će ih usmjeriti da dolaze meni izravno’.

‘Danas sam došao upozoriti svijet na ono što svijet ne želi primjetiti: duše su u opasnosti, mnogi će biti izgubljeni, spasenje će prihvatiti malo ljudi jer Me nisu prihvatili kao svog Spasitelja. ‘Moja majka mora biti primljena. Tko prima nju, prima i mene. Čovjek mora osjetiti bogatstvo koje ona donosi kršćanima’.

‘Djeca grijeha će rasti u grijehu jer se njihova nevjera povećava. Ja želim obnovu duha, da se odmaknete od smrti i vežete za život. Duše će me naći preko Bezgrešnog Srca Marijinog. Pomoću nje, duše će biti spašene jer ih ona vodi meni. Tko odbacuje moju majku, mene odbacuje.’

‘Mnogi ignoriraju Božje milosti koje ovih dana padaju na vas. Morate ići evangelizirati svojoj braći koja ne znaju ništa o Božjoj riječi. Bez obzira na to gdje se nalazili, s kim i u koje vrijeme: Ne zaboravite Evangelizirati!’ – rekao je Isus preko Gladys svima nama.

Autor:Vjera/Dnevno

Advertisement

Vijesti

Peru donio zakon kojim se transrodne osobe proglašavaju “mentalno bolesnima”

Published

on

Predsjednica Perua Dina Boluarte potpisala je dekret kojim se “transseksualizam, transvestizam, poremećaj rodnog identiteta u djetinjstvu, drugi poremećaji rodnog identiteta i fetišistički transvestizam” proglašavaju mentalnim bolestima.

Peruanske vlasti tvrde da će dekret također učiniti besplatnim psihološki tretman za ove kategorije građana, a uvjeravaju i da “kategorički potvrđuju poštivanje dostojanstva pojedinca i njegovo slobodno djelovanje u okviru ljudskih prava, pružajući im medicinsku usluge za njihove uvjete”, prenosi Daily Mail.

Aktivisti za ljudska prava vjeruju da bi klasificiranje trans i interseksualnih osoba kao mentalno bolesnih moglo otvoriti vrata konverzijskoj terapiji, koja je trenutno zabranjena u Peruu.

Konverzijska terapija je proces promjene seksualne orijentacije homoseksualaca, lezbijki ili biseksualaca u heteroseksualce, te transrodnih i rodno varijantnih osoba u cisrodne osobe.

Percy Maita-Tristan, medicinski istraživač na Sveučilištu Southern Science u Limi, rekao je da dekret pokazuje nedostatak svijesti vlasti o složenim LGBT pitanjima.

“Ne možete zanemariti kontekst da se ovo događa u superkonzervativnom društvu u kojem LGBT zajednica nema nikakva prava i gdje označavanje njih kao mentalno bolesnih otvara vrata terapiji konverzije!”, rekao je novinarima.

Dekret koji je potpisala predsjednica Perua dolazi uoči 34. obljetnice otkako je Svjetska zdravstvena organizacija uklonila homoseksualnost iz Međunarodne klasifikacije bolesti, što je izazvalo negodovanje skupina za ljudska prava.

WHO je prestao smatrati transseksualnost bolešću 2019.

Continue Reading

Vijesti

MAKLJAŽA NA VIDIKU Veliki napad Hezbolaha na izraelsku vojnu bazu

Published

on

Snimka pokazuje štetu nanesenu bazi IDF-a u blizini sjevernog grada Kiryat Shmona ranije danas, nakon što je pogođena teškim raketama koje je lansirao Hezbolah.

foto: screenshot: Hindustan Times

Hezbolah je rekao da je ispalio rakete Burkan – koje imaju veliku bojevu glavu – na kamp Gibor, sjedište 769. brigade IDF-a.

Baza, koja se nalazi u blizini grada Kiryat Shmona, pretrpjela je ogromnu štetu. Više zgrada i vozila su potpuno unušteni.

IDF tvrdi da nije bilo žrtava. Nakon napada, tvrde, mjesto za lansiranje raketa je uništeno u zračnom napadu.

Continue Reading

Vijesti

U Brodosplitu dovršen obalni ophodni brod za HRM

Published

on

U Brodosplitu je dovršen novi obalni ophodni brod. Riječ je o budućem brodu Hrvatske ratne mornarice.

U ožujku je potpisan ugovor kojim je reguliran način završetka gradnje i novi rok isporuke za prvi od ukupno četiri preostala broda. Brod će biti porinut 1. srpnja, a MORH-u će biti isporučen do kraja godine.

Ministar obrane Ivan Anušić nakon preuzimanja dužnosti najavio je nastavak realizacije projekta izgradnje obalnih ophodnih brodova, istaknuvši to kao jedan od prioriteta Ministarstva obrane.

Gostujući na Dan državnosti u središnjem Dnevniku HTV-a, ministar Anušić rekao je kako ima informacije iz Brodosplita da je brod čija je gradnja ugovoriena izvezen van iz hale i da se priprema već ovo ljeto za porinuće i nastavak dovršenja.

Podsjetio je da je s Brodosplitom 2014. godine potpisan ugovor o realizaciji pet ophodnih brodova za HRM, kojima je rok isporuka trebao biti 2018. godine, međutim dosad je isporučen samo jedan, prototip. Najavio je, da će, prema informacijama iz Brodosplita, do kraja godine HRM imati drugi brod i nakon u paketu će se i ostala tri broda rješavati.

foto: Ophodni obalni brod Umag 32/MORH

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved