Connect with us

Vijesti

JESU LI OVO RAZLOZI PRO-IMIGRANTSKE POLITIKE U ŠVEDSKOJ? Ilegalna imigrantica pronađena…

Published

on

Nedavno imenovana švedska premijerka Magdalena Andersson postala je meta pojačanog nadzora medija i političkih protivnika nakon što je ilegalna imigrantica pronađena kako radi u njezinom domu. – prenosi tribun.hr

Prema pisanju lista Expressen, koji je prvi objavio vijest tijekom vikenda, nekoliko dana prije Božića u premijerkinoj vili u Nacki policija je privela mladu ženu iz Nikaragve koja je trebala biti deportirana kao ilegalna imigrantica, a švedske vlasti ju traže od jeseni 2021.

Otkriće je bilo potpuno neočekivano. Čistačice su slučajno aktivirale protuprovalni alarm zbog čega je policija krenula provjeriti kuću i svačije dokumente.

Novine su joj pristupile, te je Andersson, koja je postala premijerka u studenome, isprva odbila komentirati, ali je kasnije potvrdila da se razišla s tvrtkom za čišćenje, za koju je rekla da ju je dovela u zabludu glede statusa zaposlenika.

Međutim, čini se da je njezino objašnjenje nije zadovoljilo kritičare. Oporbeni političari i mediji brzo su se prisjetili Anderssoninog inauguracijskog govora, u kojem je pozvala ljude da učine sve što je potrebno u borbi protiv kriminala. Priča o imigrantskoj čistači postala je viralna na švedskim društvenim mrežama, dok su se novine utrkivale da otkriju više detalja o tvrtki za čišćenje, njenom menadžmentu i premijerkinim sigurnosnim aranžmanima.

Foto: Anadoulu Agency

Advertisement

Vijesti

Zabranjena tehnologija: Parni stroj pokretan svijećom

Published

on

Ovoga puta sam svoje učenike iznenadio nečim novim… Parni stroj pokretan svijećom – pokazuje Telegramski račun Forbidden (Zabranjena) Technology

Motor je jednostavno zavojnica bakrenih cijevi napunjenih vodom. Para se nakuplja, gurajući vodu van u eksplozivnom mlazu, što zatim uzrokuje djelomični vakuum u zavojnici, koja uvlači više vode kako bi se proces ponovio.

Voda se izbacuje kao mlaz s kraja cijevi, dok se punjenje vraća u cijev pod velikim kutom, pa se u ravnoteži motor kreće u suprotnom smjeru od smjera mlazova.

izvor: Telegram kanal Forbidden Technology

Continue Reading

Vijesti

ŠOKANTNO! FED OSTAO BEZ MONOPOLA? Vrhovni sud SAD-a odobrio saveznim državama da izdaju vlastite valute!

Published

on

Stiže nam friška vijest iz SAD-a koju još nitko nije objavio. – Vrhovni sud SAD-a odlučio je 30. svibnja 2024. dati odobrenje za 40 saveznih država, koje to planiraju, da mogu izdati vlastite valute pokrivene zlatom i srebrom – ekskluzivno donosi Hrvatski ratnik.

Sud je presudio: “Sjedinjene Države održavaju dvojni bankarski sustav sastavljen od paralelnih privatnih federalnih i državnih bankarskih sustava. – Vjerujem da ćete prepoznati koliko je ovo bitna stvar…

Službeni dokument u PDF-u nalazi se na poveznici OVDJE ili na dnu objave…

Taj dvojni sustav omogućuje bankama u privatnom vlasništvu da odaberu hoće li dobiti odobrenje za poslovanje od savezne vlade ili od državne vlade.

Zbog toga su američke privatne banke, povezane s privatnim federalnim rezervama FRB-om, zatvorile 79 podružnica u samo šest tjedana čineći do sada za 2024. ukupan broj iznad 400 zatvorenih podružnica.

Pad Uprave privatnih saveznih rezervi i njene privatne američke korporacije razlog je zašto se intenzivirao tajni rat oko toga tko će ih zamijeniti.

Vrhovni sud Sjedinjenih Američkih Država – mišljenje suda:

Sjedinjene Države održavaju dvojni sustav bankarstva sastavljen od paralelnih privatnih federalnih i državnih bankarskih sustava. Taj dvojni sustav omogućuje bankama u privatnom vlasništvu da biraju hoće li dobiti povelju od Savezne vlade ili od vlade matične državne.

Banke s federalnim statutom, koje se nazivaju nacionalne banke, jesu primarno podložni federalnom nadzoru i regulaciji. I banke s državnim poveljama, zvane državne banke, podliježu dodatnom državnom nadzoru i regulaciji. Ta dva bankovna sustava koegzistiraju i natječu se.

Raspravljeno 27. veljače 2024. – odlučeno 30. svibnja 2024.

Pripremio: Marino Čulo

Izvor: https://www.supremecourt.gov/opinions/23pdf/22-529_1b7d.pdf

P.S. Baš nas zanima kako će Federalne rezerve podnijeti gubitak monopola na tiskanje novca.

Udruga Hrvatski Ratnik

Continue Reading

Vijesti

ČUDESNO UKAZANJE UOČI BLAGDANA UZVIŠENJA KRIŽA O KOJEM NITKO… 

Published

on

ČUDESNO UKAZANJE UOČI BLAGDANA UZVIŠENJA KRIŽA O KOJEM NITKO NE ZNA! (10 stoljeće)

Pogledajte video o jednom od najvećih čuda i najslavnijih događaja u povijesti Crkve o kojem nažalost jako malo ljudi zna!

Pogledajte video koji je pripremila Izdavačka kuća Kyrios

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved