Connect with us

Vijesti

NOVA TRUMPOVA TUŽBA “Identificirali smo 450 000 glasačkih listića koji su čudesno pripali SAMO Bidenu”

Published

on

To je izjavila Sidney Powell za Gateway Pundit. “Jedna tužba započinje u Pennsylvaniji s dokazima o prijevari glasača.”

Sidney Powell je bila odvjetnica generala Michaela Flynn-a, te je kao dio predsjedničkog pravnog tima na prvoj crti ove bitke.

“Dakle, to su bili masovni i koordinirani napori da se ukradu ovi izbori od nas, građana Amerike i da se delegitimiraju i unište glasovi Donalda Trumpa, te da se fabriciraju glasovi za Joea Bidena, na svaki moguće zamislivi način, od glasovanja preminulih s masovnim brojkama, u lažnim glasačkim listićima koji svi idu u korist Bidenu” rekla je gdja Powell.

“Identificirali smo najmanje 450 tisuća lažnih listića u ključnim državama, koji su isključivo i čudnovato pripali SAMO Bidenu.

Ako pogledate Floridu, gdje su stvari provedene korektno, vidite u kojem pravcu bi trebao ići ostatak zemlje, ali oni su koristili računalni algoritam da bi izračunali ‘flip-glasove’ koji trebaju biti prebačeni s Trumpa na Bidena, kao i od drugih republikanskih kandidata kako konkurenata kao Doug Collins, kojemu su slično ukrali, od Johna Jamesa, nije bio samo Trump, bilo je jako mnogo ljudi na koje je sve ovo utjecalo … borit ćemo se ‘zubima i noktima’ na Saveznom sudu, razotkriti predmetnu prijevaru i zavjeru iza svega, te ponovo prebrojati i provjeriti glasove

Novinarka je pitala: ” Rekli ste da je 98 tisuća lažnih glasova u Pennsylvaniji, 80 do 90 tisuća u Georgia, 42 tisuće u Arizoni, 69 do 115 tisuća u Michiganu, 62 tisuće u Wisconsin … te ako je ovo točno, to se dogodilo sustavno, što radi Ministarstvo pravosuđa i zašto nismo vidjeli masovne držane istrage?”

” Ne znam, ali mi ćemo sigurno izvijestiti o svim vrstama prijevare; kao izjave poštanskog službenika, koji govori da je bilo zapovjeđeno da antidatiraju listiće, nikakvi glasovi koji su stigli nakon što su izborna mjesta zatvorena, ne bi se smjeli računati, kao i nepravilnostima u državama koje nisu slijedile ni pravilnike svoje vlastite legislature…

Novinarka je spomenula još jednom algoritme kao i Dominion Software, kao i Nancy Pelosi, koja sama ima privatni interes u toj tvrtci…

Vijesti

Peru donio zakon kojim se transrodne osobe proglašavaju “mentalno bolesnima”

Published

on

Predsjednica Perua Dina Boluarte potpisala je dekret kojim se “transseksualizam, transvestizam, poremećaj rodnog identiteta u djetinjstvu, drugi poremećaji rodnog identiteta i fetišistički transvestizam” proglašavaju mentalnim bolestima.

Peruanske vlasti tvrde da će dekret također učiniti besplatnim psihološki tretman za ove kategorije građana, a uvjeravaju i da “kategorički potvrđuju poštivanje dostojanstva pojedinca i njegovo slobodno djelovanje u okviru ljudskih prava, pružajući im medicinsku usluge za njihove uvjete”, prenosi Daily Mail.

Aktivisti za ljudska prava vjeruju da bi klasificiranje trans i interseksualnih osoba kao mentalno bolesnih moglo otvoriti vrata konverzijskoj terapiji, koja je trenutno zabranjena u Peruu.

Konverzijska terapija je proces promjene seksualne orijentacije homoseksualaca, lezbijki ili biseksualaca u heteroseksualce, te transrodnih i rodno varijantnih osoba u cisrodne osobe.

Percy Maita-Tristan, medicinski istraživač na Sveučilištu Southern Science u Limi, rekao je da dekret pokazuje nedostatak svijesti vlasti o složenim LGBT pitanjima.

“Ne možete zanemariti kontekst da se ovo događa u superkonzervativnom društvu u kojem LGBT zajednica nema nikakva prava i gdje označavanje njih kao mentalno bolesnih otvara vrata terapiji konverzije!”, rekao je novinarima.

Dekret koji je potpisala predsjednica Perua dolazi uoči 34. obljetnice otkako je Svjetska zdravstvena organizacija uklonila homoseksualnost iz Međunarodne klasifikacije bolesti, što je izazvalo negodovanje skupina za ljudska prava.

WHO je prestao smatrati transseksualnost bolešću 2019.

Continue Reading

Vijesti

MAKLJAŽA NA VIDIKU Veliki napad Hezbolaha na izraelsku vojnu bazu

Published

on

Snimka pokazuje štetu nanesenu bazi IDF-a u blizini sjevernog grada Kiryat Shmona ranije danas, nakon što je pogođena teškim raketama koje je lansirao Hezbolah.

foto: screenshot: Hindustan Times

Hezbolah je rekao da je ispalio rakete Burkan – koje imaju veliku bojevu glavu – na kamp Gibor, sjedište 769. brigade IDF-a.

Baza, koja se nalazi u blizini grada Kiryat Shmona, pretrpjela je ogromnu štetu. Više zgrada i vozila su potpuno unušteni.

IDF tvrdi da nije bilo žrtava. Nakon napada, tvrde, mjesto za lansiranje raketa je uništeno u zračnom napadu.

Continue Reading

Vijesti

U Brodosplitu dovršen obalni ophodni brod za HRM

Published

on

U Brodosplitu je dovršen novi obalni ophodni brod. Riječ je o budućem brodu Hrvatske ratne mornarice.

U ožujku je potpisan ugovor kojim je reguliran način završetka gradnje i novi rok isporuke za prvi od ukupno četiri preostala broda. Brod će biti porinut 1. srpnja, a MORH-u će biti isporučen do kraja godine.

Ministar obrane Ivan Anušić nakon preuzimanja dužnosti najavio je nastavak realizacije projekta izgradnje obalnih ophodnih brodova, istaknuvši to kao jedan od prioriteta Ministarstva obrane.

Gostujući na Dan državnosti u središnjem Dnevniku HTV-a, ministar Anušić rekao je kako ima informacije iz Brodosplita da je brod čija je gradnja ugovoriena izvezen van iz hale i da se priprema već ovo ljeto za porinuće i nastavak dovršenja.

Podsjetio je da je s Brodosplitom 2014. godine potpisan ugovor o realizaciji pet ophodnih brodova za HRM, kojima je rok isporuka trebao biti 2018. godine, međutim dosad je isporučen samo jedan, prototip. Najavio je, da će, prema informacijama iz Brodosplita, do kraja godine HRM imati drugi brod i nakon u paketu će se i ostala tri broda rješavati.

foto: Ophodni obalni brod Umag 32/MORH

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved