Connect with us

Vijesti

Otac Rodrige: Velika tama obavija svijet, a sada je vrijeme…

Published

on

7. siječnja u 22:43  · Oglasio se i otac Rodrigue nakon dosta vremena sa (navodnom) porukom od Nebeskog Oca. A ona glasi… SADA JE VRIJEME

Nebeski Otac, ocu M. Rodrigueu, 31.12.2020: Sine moj, napiši što ti kažem srcu.

Velika tama obavija svijet, a sada je vrijeme. Sotona će napasti fizičko tijelo Moje djece koju sam stvorio na Moju sliku i priliku. (Post 1:26) Od početka je kroz i u Riječi čovječanstvo primalo i još uvijek prima postojanje. Nakon prvotnog pada prvog para, samo Moj Voljeni Sin mogao vam je vratiti Svojom žrtvom na križu Moje naličje koje ste izgubili.

Kroz žive vode koje su šikljale iz njegova Srca pustio je da teče izvor Sakramenta koji vas čini jednim s Njim i sa Mnom. Sotona želi slomiti vaša tijela, koja su hramovi Duha Svetoga: Mog Duha Ljubavi koji prebiva u vama.

Sotona vas putem svojih lutaka koje vladaju svijetom želi cijepiti svojim otrovom. Pogurat će svoju mržnju prema vama do mjere prisilnog nametanja koja neće uzimati u obzir vašu slobodu. Još jednom, mnoga Moja djeca koja se ne mogu obraniti bit će mučenici šutnje, kao što je to bio slučaj za Svete Nevine. To su Sotona i njegovi poslušnici uvijek činili. Upozoravam vas, svi moji vjerni i svaka osoba dobre volje, u ovoj svečanoj oktavi Rođenja Moga Sina na zemlji. Danas, na blagoslovljeni blagdan Božanskog majčinstva Djevice Marije, odabrane među svim ženama, počinje vrijeme neprijateljstva između njezinih potomaka i drevne zmije, koja je đavao i sotona. Budući da ste u Mojem Sinu, Isusu, kroz njegovo Sveto krštenje, vi ste Njegova loza, Njegovi potomci. Svi ste vi djeca moje Kćeri, izabrane među svim ženama: Djevice Marije. Ona je vaša Majka.

Malo stado ne boj se. Pomoći ću vam. S vremenom će doći slava Moga Sina, Isusa, u pogledu Trijumfa Bezgrješnog Srca Moje kćeri i vaše Blažene Majke Marije!

Tvoj Otac koji te voli.”

________________________________

Gornja poruka nije sama u “proročkom konsenzusu”. Poruka BDM vidjelici Luz de Maria de Bonilli dana 8. listopada 2015.”Koliko ljudi, koliko ljudi čujem kako krive Moga Sina za njihove bolesti ili smrtne slučajeve koji su se dogodili u njihovim obiteljima, a oni će Ga kriviti i još više se gnušati! To je arogancija koju sam Sotona usađuje u duše kako bi osjećali gađenje prema Mojem Sinu i pridružili se redovima Sotone, koji je postavio pozornicu za antikrista.

Voljena djeco: zloupotrijebljena znanost uspjela je prodrijeti u farmaceutsku industriju tako da se ona usudi stvoriti cjepiva kontaminirana virusima kako bi ljudima donijela smrt ili bolest. Kako to da se moja djeca hrane i nastavit će se hraniti otpadom kojim velike multinacionalke žele eliminirati veći dio svjetske populacije? … Vi ste sjajni eksperiment velike prehrambene industrije. Nemojte to dopustiti; vaša su tijela hramovi Duha Svetoga i morate ih štititi i brinuti se za njih, ne samo dobrim kršćanskim ponašanjem, već i pravilnom i zdravom prehranom.

“14. siječnja 2015 .:”Učite, pripremite se, proučite i znajte ono što smatrate dalekim ili nemogućim za čovjekovo razumijevanje. Nahranite se znanjem; trujete se polako i bez vaše svijesti, ne samo stvarima koje jedete, već i cjepivima pripremljenim u laboratorijima s jedinom svrhom izazivanja ozbiljnih bolesti u ljudskom organizmu kako bi vas eliminirali.”

Fb/Otac Michele Rodrige

Advertisement

Vijesti

PREDSTAVLJANJE KNJIGE “GLOBALIZACIJA I EUROPA NA RASKRIŽJU” PROF. ANĐELKA MILARDOVIĆA

Published

on

Čast nam je pozvati Vas na predstavljanje knjige prof. dr. sc. Anđelka Milardovića

GLOBALIZACIJA I EUROPA NA RASKRIŽJU. EUROPA OD VOLJE ZA MOĆI DO VOLJE ZA NIŠTA.

Predstavljanje će se održati u Splitu, 4. lipnja (utorak) 2024. godine s početkom u 18:45 sati.

Gradska knjižnica Marka Marulića – Dalmatina, Zagrebačka 4.

Sudjeluju:

  • dr.sc.Anđelko Milardović, autor knjige,Institut za europske i globalizacijske studije, Split-Zagreb;
  • Mislav Vušković, urednik knjige, Institut za europske i globalizacijske studije, Split-Zagreb;
  • Vlaho Kovačević, Filozofski fakultet Sveučilišta u Splitu;
  • Željko Primorac, Splitsko-dalmatinska županija;
  • Mario Popović, Hrvatska udruga Benedikt.

Organizatori  promocije su Institut za europske i globalizacijske studije Split-Zagreb  i Hrvatska udruga Benedikt. Predstavljanje  će biti u razgovornom  formatu radijske  emisije.

Prof.dr.sc. Anđelko Milardović

Anđelko Milardović (1956. Ogulin), politologiju je studirao u Ljubljani i Zagrebu. Godine 1981. diplomirao
je na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu kod profesora Davora Rodina s temom Znanost
kao proizvodna snaga .
Na istom fakultetu 1986. uspješno je obranio magistarski rad Pojam djelovanja u filozofskoj antropologiji
Arnolda Gehlena kod profesorice Branke Brujić.
Dana 10. listopada 1989. doktorirao je na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu. Doktorat
Spontano i institucionalno političko djelovanje. Sociologijsko političko i politologijsko određenje dva
modaliteta političkoga djelovanja obranio je kod profesora Vukašina Pavlovića.

Continue Reading

Vijesti

Peru donio zakon kojim se transrodne osobe proglašavaju “mentalno bolesnima”

Published

on

Predsjednica Perua Dina Boluarte potpisala je dekret kojim se “transseksualizam, transvestizam, poremećaj rodnog identiteta u djetinjstvu, drugi poremećaji rodnog identiteta i fetišistički transvestizam” proglašavaju mentalnim bolestima.

Peruanske vlasti tvrde da će dekret također učiniti besplatnim psihološki tretman za ove kategorije građana, a uvjeravaju i da “kategorički potvrđuju poštivanje dostojanstva pojedinca i njegovo slobodno djelovanje u okviru ljudskih prava, pružajući im medicinsku usluge za njihove uvjete”, prenosi Daily Mail.

Aktivisti za ljudska prava vjeruju da bi klasificiranje trans i interseksualnih osoba kao mentalno bolesnih moglo otvoriti vrata konverzijskoj terapiji, koja je trenutno zabranjena u Peruu.

Konverzijska terapija je proces promjene seksualne orijentacije homoseksualaca, lezbijki ili biseksualaca u heteroseksualce, te transrodnih i rodno varijantnih osoba u cisrodne osobe.

Percy Maita-Tristan, medicinski istraživač na Sveučilištu Southern Science u Limi, rekao je da dekret pokazuje nedostatak svijesti vlasti o složenim LGBT pitanjima.

“Ne možete zanemariti kontekst da se ovo događa u superkonzervativnom društvu u kojem LGBT zajednica nema nikakva prava i gdje označavanje njih kao mentalno bolesnih otvara vrata terapiji konverzije!”, rekao je novinarima.

Dekret koji je potpisala predsjednica Perua dolazi uoči 34. obljetnice otkako je Svjetska zdravstvena organizacija uklonila homoseksualnost iz Međunarodne klasifikacije bolesti, što je izazvalo negodovanje skupina za ljudska prava.

WHO je prestao smatrati transseksualnost bolešću 2019.

Continue Reading

Vijesti

MAKLJAŽA NA VIDIKU Veliki napad Hezbolaha na izraelsku vojnu bazu

Published

on

Snimka pokazuje štetu nanesenu bazi IDF-a u blizini sjevernog grada Kiryat Shmona ranije danas, nakon što je pogođena teškim raketama koje je lansirao Hezbolah.

foto: screenshot: Hindustan Times

Hezbolah je rekao da je ispalio rakete Burkan – koje imaju veliku bojevu glavu – na kamp Gibor, sjedište 769. brigade IDF-a.

Baza, koja se nalazi u blizini grada Kiryat Shmona, pretrpjela je ogromnu štetu. Više zgrada i vozila su potpuno unušteni.

IDF tvrdi da nije bilo žrtava. Nakon napada, tvrde, mjesto za lansiranje raketa je uništeno u zračnom napadu.

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved