Connect with us

Vijesti

Što znači znak Z koji ističu ruski lovci?

Published

on

Nije slovo zeta, u ruskom alfabetu, ćirilici, ne postoji.I zašto to zabrinjava zapadne “demokrate” do te mjere da to mrze i žele procesuirati one koji to razotkrivaju?

Z je drevni pravoslavni kršćanski simbol. Vrlo važan za slavenske narode, pruža zaštitu od mračnih sila.

Gornja traka slova Z predstavlja Raj, BOGA, donja Zemlju, Sina, a dijagonala: Duha Svetoga koji istovremeno povezuje i zatvara prostor između neba i zemlje, priječeći ulaz zlu.Ovaj simbol predaka najstarija je slavenska molitva koja se danas prakticira kao “u ime Oca, Sina i Duha Svetoga”. Amen”

Zato ga mrze i žele ga eliminirati.

Upravo je lenta Svetog Jurja koji je pobijedio zmaja prihvaćena kao simbol poraza nacizma i zato je sada ponosno nose.

Nacistički genocid i značenje “Z”

Kada razmišljamo o nacističkom genocidu, misli nam idu na smrt Židova. Umjesto toga, ispravno je znati da je najveću žrtvu, u smislu života, platila Rusija sa 25 000 000 (DVADESET I PET MILIJUNA) izgubljenih života kako bi spasila svijet od nacizma.

Rusija je SAMA porazila 607 od 783 njemačke divizije. Što znači daRusija je sama dobila gotovo 80% rata protiv nacizma

Slovo “Z” na ruskim tenkovima je traka Svetog Jurja koja je ubila zmaja.

Simbol pobjede nad nacifašizmom u Drugom svjetskom ratu.

TALIJANSKE TV to dobro znaju, ali kad bi to rekli, onda bi morali objasniti i zašto to Rusi koriste baš sada…

Sa fb stranice “Templar”Hvala Corina Sabina iz Gladisa

Advertisement

Vijesti

Peru donio zakon kojim se transrodne osobe proglašavaju “mentalno bolesnima”

Published

on

Predsjednica Perua Dina Boluarte potpisala je dekret kojim se “transseksualizam, transvestizam, poremećaj rodnog identiteta u djetinjstvu, drugi poremećaji rodnog identiteta i fetišistički transvestizam” proglašavaju mentalnim bolestima.

Peruanske vlasti tvrde da će dekret također učiniti besplatnim psihološki tretman za ove kategorije građana, a uvjeravaju i da “kategorički potvrđuju poštivanje dostojanstva pojedinca i njegovo slobodno djelovanje u okviru ljudskih prava, pružajući im medicinsku usluge za njihove uvjete”, prenosi Daily Mail.

Aktivisti za ljudska prava vjeruju da bi klasificiranje trans i interseksualnih osoba kao mentalno bolesnih moglo otvoriti vrata konverzijskoj terapiji, koja je trenutno zabranjena u Peruu.

Konverzijska terapija je proces promjene seksualne orijentacije homoseksualaca, lezbijki ili biseksualaca u heteroseksualce, te transrodnih i rodno varijantnih osoba u cisrodne osobe.

Percy Maita-Tristan, medicinski istraživač na Sveučilištu Southern Science u Limi, rekao je da dekret pokazuje nedostatak svijesti vlasti o složenim LGBT pitanjima.

“Ne možete zanemariti kontekst da se ovo događa u superkonzervativnom društvu u kojem LGBT zajednica nema nikakva prava i gdje označavanje njih kao mentalno bolesnih otvara vrata terapiji konverzije!”, rekao je novinarima.

Dekret koji je potpisala predsjednica Perua dolazi uoči 34. obljetnice otkako je Svjetska zdravstvena organizacija uklonila homoseksualnost iz Međunarodne klasifikacije bolesti, što je izazvalo negodovanje skupina za ljudska prava.

WHO je prestao smatrati transseksualnost bolešću 2019.

Continue Reading

Vijesti

MAKLJAŽA NA VIDIKU Veliki napad Hezbolaha na izraelsku vojnu bazu

Published

on

Snimka pokazuje štetu nanesenu bazi IDF-a u blizini sjevernog grada Kiryat Shmona ranije danas, nakon što je pogođena teškim raketama koje je lansirao Hezbolah.

foto: screenshot: Hindustan Times

Hezbolah je rekao da je ispalio rakete Burkan – koje imaju veliku bojevu glavu – na kamp Gibor, sjedište 769. brigade IDF-a.

Baza, koja se nalazi u blizini grada Kiryat Shmona, pretrpjela je ogromnu štetu. Više zgrada i vozila su potpuno unušteni.

IDF tvrdi da nije bilo žrtava. Nakon napada, tvrde, mjesto za lansiranje raketa je uništeno u zračnom napadu.

Continue Reading

Vijesti

U Brodosplitu dovršen obalni ophodni brod za HRM

Published

on

U Brodosplitu je dovršen novi obalni ophodni brod. Riječ je o budućem brodu Hrvatske ratne mornarice.

U ožujku je potpisan ugovor kojim je reguliran način završetka gradnje i novi rok isporuke za prvi od ukupno četiri preostala broda. Brod će biti porinut 1. srpnja, a MORH-u će biti isporučen do kraja godine.

Ministar obrane Ivan Anušić nakon preuzimanja dužnosti najavio je nastavak realizacije projekta izgradnje obalnih ophodnih brodova, istaknuvši to kao jedan od prioriteta Ministarstva obrane.

Gostujući na Dan državnosti u središnjem Dnevniku HTV-a, ministar Anušić rekao je kako ima informacije iz Brodosplita da je brod čija je gradnja ugovoriena izvezen van iz hale i da se priprema već ovo ljeto za porinuće i nastavak dovršenja.

Podsjetio je da je s Brodosplitom 2014. godine potpisan ugovor o realizaciji pet ophodnih brodova za HRM, kojima je rok isporuka trebao biti 2018. godine, međutim dosad je isporučen samo jedan, prototip. Najavio je, da će, prema informacijama iz Brodosplita, do kraja godine HRM imati drugi brod i nakon u paketu će se i ostala tri broda rješavati.

foto: Ophodni obalni brod Umag 32/MORH

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved