Connect with us

Vijesti

TAJNA SNIMKA – Skandal stoljeća: Direktor Pfizera priznao da sami stvaraju mutacije virusa da zarade na cjepivima!

Published

on

Projekt Veritas ponovno udara! Ovaj puta su namamili i tajno snimili direktora za razvoj u Pfizeru po imenu Jordon Trishton Walker. S obzirom da se radi o homoseksualcu ovoga puta umjesto ženskog koristili su muški mamac – piše Robert MARIĆ u Logicno.com

U razgovoru u restoranu koji je tajno snimljen, on je priznao potpuno šokantne činjanice koje potvrđuju da Pfizer razvija mutacije Corona virusa (što je američkim zakonom strogo zabranjano) kako bi zaradio na cjepivima.

On je opisao korak po korak kako se to radi pomoću majmuna i time potvrdio još jednu teoriju zavjere – da cjepivo nije napravljeno zbog virusa, nego je virus napravljen zbog cjepiva.

Pfizer se za sada ne oglašava o ovom pitanju, Walkera su pobrisali sa svojih stranica kao direktora, a Jordon Trishton Walker briše sve svoje podatke na društvenim mrežama. Ovaj ogromne skandal dešava se dok maistream mediji zasada u potpunosti šute, a Google panično briše i cenzurira rezultate pretrage o ovoj temi.

Pogledajte video (sa prijevodom):

Jordon Trishton Walker, Pfizerov direktor za istraživanje i razvoj: „Jedna od stvari koje istražujemo jest, zašto ga sami ne bismo mutirali [COVID] kako bismo mogli stvoriti — preventivno razviti nova cjepiva, zar ne? Dakle, moramo to učiniti. No, ako ćemo to učiniti, postoji rizik od sličnog, kao što možete zamisliti — nitko ne želi imati farmaceutsku tvrtku koja mutira jebene viruse.”

Walker: “Nemoj nikome reći. Obećajte da nećete nikome reći. Način na koji bi to [eksperiment] funkcionirao jest da stavimo virus u majmune, i uzastopno ih uzrokujemo da nastave zaraziti jedni druge, te skupljamo serijske uzorke od njih.”

Walker: “Morate biti vrlo kontrolirani kako biste bili sigurni da ovaj virus [COVID] koji mutirate ne stvori nešto što ide posvuda. Što je, pretpostavljam, način na koji je virus počeo u Wuhanu, da budem iskren. Nema smisla da se ovaj virus pojavio niotkuda. To je sranje.”

Walker: “Koliko sam čuo, oni [znanstvenici Pfizera] ga optimiziraju [proces mutacije COVID-a], ali idu sporo jer su svi vrlo oprezni — očito ga ne žele previše ubrzati. Mislim da oni također samo pokušavaju to učiniti kao istraživačku stvar jer očito ne želite reklamirati da shvaćate buduće mutacije.”

Walker je povukao paralele između ovog trenutnog Pfizerovog projekta i onoga što se moglo dogoditi na Institutu za virusologiju Wuhan u Kini.

“Morate biti vrlo kontrolirani kako biste bili sigurni da ovaj virus [COVID] koji mutirate ne stvori nešto što ide posvuda. Što je, pretpostavljam, način na koji je virus počeo u Wuhanu, da budem iskren. Nema smisla da se ovaj virus pojavio niotkuda. To je sranje”, rekao je.

“Ne biste trebali provoditi istraživanje povećanja funkcije s virusima. Redovito ne. Možemo napraviti ove odabrane strukturne mutacije kako bismo ih učinili snažnijima. U tijeku su istraživanja o tome. Ne znam kako će to funkcionirati. Bolje da više ne bude izbijanja bolesti zbog Isusa Krista”, rekao je.

Walker je također rekao novinaru Veritasa da je COVID bio ključan za Pfizerov nedavni poslovni uspjeh:

Walker: Dio onoga što oni [znanstvenici Pfizera] žele učiniti jest, u određenoj mjeri, pokušati shvatiti, znate, kako postoje sve te nove vrste i varijante koje se samo pojavljuju. Dakle, to je kao da ih pokušavamo uhvatiti prije nego što se pojave i možemo razviti cjepivo profilaktički, kao, za nove varijante. Dakle, zato oni vole, rade to kontrolirano u laboratoriju, gdje kažu da je to novi epitop, pa ako kasnije izađe u javnost, mi već imamo cjepivo koje radi.

Novinar Veritasa: Bože moj. To je savršeno. Nije li to ipak najbolji poslovni model? Samo kontrolirati prirodu prije nego što se priroda uopće dogodi? Pravo?

Walker: Da. Ako radi.

Novinar Veritasa: Kako to mislite ako radi?

Walker: Zato što se ponekad pojave mutacije za koje nismo spremni. Kao kod Delte i Omikrona. I takve stvari. Tko zna? U svakom slučaju, bit će to velika muzara novca za nas. COVID će nam neko vrijeme ubuduće biti krava muzara. Očito.

izvor: Logicno.com

Vijesti

HITNO UPOZORENJE: Jemenski Hutiji su upravo izveli raketni napad na američki nosač zrakoplova u CRVENOM MORU

Published

on

Pobunjenička skupina preuzela odgovornost za napad nakon što je izvijestila o 16 ubijenih u američko-britanskim napadima na pokrajinu Hodeidah.

Jemenski Hutiji kažu da su izveli raketni napad na američki nosač zrakoplova u Crvenom moru kao odgovor na smrtonosne američke i britanske napade na Jemen – navodi Al Jazeera.

Houthi pristaše marširaju obilježavajući godišnjicu jemenskog jedinstva u Sani, Jemen, 22. svibnja 2024. [Osamah Abdulrahman/AP Photo]

Vojni glasnogovornik Houthia Yahya Saree najavio je napad na nosač Eisenhower u petak; grupa je ranije tvrdila da je najmanje 16 ljudi ubijeno u američkim i britanskim napadima na provinciju Hodeidah, što je najveći javno priznati broj mrtvih u višestrukim rundama napada zbog napada grupe na brodove.

Posljedice napada u četvrtak objavljene su na televiziji Al Masirah, kanalu pod kontrolom Hutija, koji je emitirao video koji prikazuje ranjene civile koji se liječe u Hodeidi. Izvještava se da su najmanje 42 osobe ozlijeđene.

"Američko-britanska agresija neće nas spriječiti da nastavimo s našim vojnim operacijama u potpori Palestini", rekao je Houthi dužnosnik Mohammed al-Bukhaiti na X, upozoravajući da će pobunjenici "eskalaciju dočekati eskalacijom".

Središnje zapovjedništvo SAD-a (CENTCOM) priopćilo je na X da su napadi na 13 Houthi ciljeva "uspješno uništili" osam letjelica bez posade, ili dronova, u područjima pod kontrolom Houthia u Jemenu i iznad Crvenog mora.

MOŽDA JE SAV PAKAO TU UPRAVO da bi se pustio s lanca (Zamislite zasad samo da ga je generirala AI) prema X profilu Matt Wallace-a

Continue Reading

Vijesti

PREDSTAVLJANJE KNJIGE “GLOBALIZACIJA I EUROPA NA RASKRIŽJU” PROF. ANĐELKA MILARDOVIĆA

Published

on

Čast nam je pozvati Vas na predstavljanje knjige prof. dr. sc. Anđelka Milardovića

GLOBALIZACIJA I EUROPA NA RASKRIŽJU. EUROPA OD VOLJE ZA MOĆI DO VOLJE ZA NIŠTA.

Predstavljanje će se održati u Splitu, 4. lipnja (utorak) 2024. godine s početkom u 18:45 sati.

Gradska knjižnica Marka Marulića – Dalmatina, Zagrebačka 4.

Sudjeluju:

  • dr.sc.Anđelko Milardović, autor knjige,Institut za europske i globalizacijske studije, Split-Zagreb;
  • Mislav Vušković, urednik knjige, Institut za europske i globalizacijske studije, Split-Zagreb;
  • Vlaho Kovačević, Filozofski fakultet Sveučilišta u Splitu;
  • Željko Primorac, Splitsko-dalmatinska županija;
  • Mario Popović, Hrvatska udruga Benedikt.

Organizatori  promocije su Institut za europske i globalizacijske studije Split-Zagreb  i Hrvatska udruga Benedikt. Predstavljanje  će biti u razgovornom  formatu radijske  emisije.

Prof.dr.sc. Anđelko Milardović

Anđelko Milardović (1956. Ogulin), politologiju je studirao u Ljubljani i Zagrebu. Godine 1981. diplomirao
je na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu kod profesora Davora Rodina s temom Znanost
kao proizvodna snaga .
Na istom fakultetu 1986. uspješno je obranio magistarski rad Pojam djelovanja u filozofskoj antropologiji
Arnolda Gehlena kod profesorice Branke Brujić.
Dana 10. listopada 1989. doktorirao je na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu. Doktorat
Spontano i institucionalno političko djelovanje. Sociologijsko političko i politologijsko određenje dva
modaliteta političkoga djelovanja obranio je kod profesora Vukašina Pavlovića.

Continue Reading

Vijesti

Peru donio zakon kojim se transrodne osobe proglašavaju “mentalno bolesnima”

Published

on

Predsjednica Perua Dina Boluarte potpisala je dekret kojim se “transseksualizam, transvestizam, poremećaj rodnog identiteta u djetinjstvu, drugi poremećaji rodnog identiteta i fetišistički transvestizam” proglašavaju mentalnim bolestima.

Peruanske vlasti tvrde da će dekret također učiniti besplatnim psihološki tretman za ove kategorije građana, a uvjeravaju i da “kategorički potvrđuju poštivanje dostojanstva pojedinca i njegovo slobodno djelovanje u okviru ljudskih prava, pružajući im medicinsku usluge za njihove uvjete”, prenosi Daily Mail.

Aktivisti za ljudska prava vjeruju da bi klasificiranje trans i interseksualnih osoba kao mentalno bolesnih moglo otvoriti vrata konverzijskoj terapiji, koja je trenutno zabranjena u Peruu.

Konverzijska terapija je proces promjene seksualne orijentacije homoseksualaca, lezbijki ili biseksualaca u heteroseksualce, te transrodnih i rodno varijantnih osoba u cisrodne osobe.

Percy Maita-Tristan, medicinski istraživač na Sveučilištu Southern Science u Limi, rekao je da dekret pokazuje nedostatak svijesti vlasti o složenim LGBT pitanjima.

“Ne možete zanemariti kontekst da se ovo događa u superkonzervativnom društvu u kojem LGBT zajednica nema nikakva prava i gdje označavanje njih kao mentalno bolesnih otvara vrata terapiji konverzije!”, rekao je novinarima.

Dekret koji je potpisala predsjednica Perua dolazi uoči 34. obljetnice otkako je Svjetska zdravstvena organizacija uklonila homoseksualnost iz Međunarodne klasifikacije bolesti, što je izazvalo negodovanje skupina za ljudska prava.

WHO je prestao smatrati transseksualnost bolešću 2019.

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved