Connect with us

Vijesti

Unatoč brojnim Rezolucijama EU o osudi komunizma i izjednačavanju sa fašizmom, zloduh komunističkih zločinaca opet krenuo u svoj fanatičan pohod

Published

on

EU je donijela tri rezolucije o osudi komunista i komunističkih zločinaca , ali to ništa ne mijenja postojeći društveni sustav u kojem su političari i njima vjerni mediji  i dalje  sljednici  (direktni i indirektni) tog  zločinačkog režima.

U Hrvatskoj i BIH povijesnoj postojbini hrvatskog naroda, gdje sada živi ostatak, ostataka hrvatskog naroda, zloduh komunizma opet je krenuo u svoj fanatičan i opasan pohod protiv svojih sugrađana, protiv vjerskih i ljudskih sloboda.

Zemlja u  kojoj se još nalaze ulice i trgovi s imenima komunističkih zločinaca . U kojoj političari odobravaju ponovo nazivanje ulica i trgova, parkova i obala imenima komunističkih zločinaca . U kojoj su još uvijek tvornice s imenima komunističkih  zločinaca. U kojoj se gaze vjerske  slobode i ljudska  prava. U kojoj takvo stanje uopće ne zabrinjava novinare. U kojoj se zucnuti nije smjelo ni o jednoj žrtvi partizanskih komunističkih zločinaca, kojih  ima još uvijek  među nama, živi, zaštićeni i moćni, koji veličaju komunizam,. U kojoj se jedan od 10 najvećih svjetskih komunističkih zločinaca,   Josip Broz Tito slavi kao narodni heroj, i njegova  država komunističkih zločinaca kao raj na zemlji. U kojoj  godinama  svjedočimo pojavi negacionizma vlastitog naroda, u kojoj  se busa u prsa antifašizmom, a da se pritom olako prelazi preko partizanskih zločina , ta i takva zemlja diže hajku na Katoličku crkvu , na kardinala i svećenike zbog  komemoriranja i sjećanja na žrtve Bleiburga!

Jer  tom komunističkom zloduhu to nisu žrtve, to su zločinci ! A što su ti komunistički zlodusi ? Oni nisu zločinci ? Zar masovno ubijanje bez suda i presude nije zločin? To je valjda ” humani čin milosrđa”???  To je zločin, zločin počinjen protivno svim ratnim i poratnim konvencijama,  zločin protiv čovječnosti!  I zato licemjerni komunistički zlodusi, sljednici komunističkih zločinaca traže zabranu komemoracija, zabranu misa , da se njihovi zločini ne spominju, da se i dalje sakrivaju! E neće proći!

Zašto bismo morali isticati jedne zločine, a preko drugih prelaziti?

Komemoriraju Jasenovac, a ne žele komemorirati Bleiburg, Tezno, Maribor i preko 600 jama u koje su sakrivali  i zacementirali sa 12 pregrada  tragove svojih zločina! Nisu uopće zainteresirani izgraditi spomen obilježje za sve žrtve i to na mjestima na kojima su bila gubilišta. partizanskih zločina nad Hrvatima i Muslimanima. Slovenija je podigla spomenik, slovenski istraživač Roman Leljak obilježio je Hudu jamu , ali hrvatske i BIH vlasti nisu se ni pomakle.

huda jama zločin
huda jama 3
huda jama 1

Iza te krvave kulture smrti stoji  komunistički zloduh, zloduh koji  je i sada pokazao svoje  pravo licemjerno lice, jer se očito boji mise! Komunistički zloduh- Sotona, boji se križa, boji se mise, i zato je povika protiv Katoličke crkve, protiv kardinala Vinka Puljića, protiv svećenstva.

Bleiburg, Križni put i Srebrenicu isti je zloduh počinio. Velikosrpsko -četnički, koji se presvukao u partizansko-komunistički i počeo svoj krvavpir na Bleiburgu i završio u Srebre nici. Prošao je Zloduh ratišta i iza sebe ostavljao  samo smrt i spaljenu zemlju. Od istočne Hrvatske, gdje je  i započeo svoj krvavi pohod , pa do BiH, Bihaća i Srebrenice gdje su svoja zvjerstva ovjekovječili i na videozapisima.

srebrenica-potocari
Srebrenica
srebrenica 8372

Stoga  preuzvišeni  kardinal  Vinko Puljić i svo  svećenstvo  održati mise i otjerati zloduha, a mi katolički vjernici podržimo naše svećenstvo i zajedno slavimo sveto misno slavlje u sjećanje na žrtve yugokomunističkog zloduha, svaki po svojim župama diljem Hrvatske i BIH!

Lili Benčik/hrvatskepravice

Vijesti

Peru donio zakon kojim se transrodne osobe proglašavaju “mentalno bolesnima”

Published

on

Predsjednica Perua Dina Boluarte potpisala je dekret kojim se “transseksualizam, transvestizam, poremećaj rodnog identiteta u djetinjstvu, drugi poremećaji rodnog identiteta i fetišistički transvestizam” proglašavaju mentalnim bolestima.

Peruanske vlasti tvrde da će dekret također učiniti besplatnim psihološki tretman za ove kategorije građana, a uvjeravaju i da “kategorički potvrđuju poštivanje dostojanstva pojedinca i njegovo slobodno djelovanje u okviru ljudskih prava, pružajući im medicinsku usluge za njihove uvjete”, prenosi Daily Mail.

Aktivisti za ljudska prava vjeruju da bi klasificiranje trans i interseksualnih osoba kao mentalno bolesnih moglo otvoriti vrata konverzijskoj terapiji, koja je trenutno zabranjena u Peruu.

Konverzijska terapija je proces promjene seksualne orijentacije homoseksualaca, lezbijki ili biseksualaca u heteroseksualce, te transrodnih i rodno varijantnih osoba u cisrodne osobe.

Percy Maita-Tristan, medicinski istraživač na Sveučilištu Southern Science u Limi, rekao je da dekret pokazuje nedostatak svijesti vlasti o složenim LGBT pitanjima.

“Ne možete zanemariti kontekst da se ovo događa u superkonzervativnom društvu u kojem LGBT zajednica nema nikakva prava i gdje označavanje njih kao mentalno bolesnih otvara vrata terapiji konverzije!”, rekao je novinarima.

Dekret koji je potpisala predsjednica Perua dolazi uoči 34. obljetnice otkako je Svjetska zdravstvena organizacija uklonila homoseksualnost iz Međunarodne klasifikacije bolesti, što je izazvalo negodovanje skupina za ljudska prava.

WHO je prestao smatrati transseksualnost bolešću 2019.

Continue Reading

Vijesti

MAKLJAŽA NA VIDIKU Veliki napad Hezbolaha na izraelsku vojnu bazu

Published

on

Snimka pokazuje štetu nanesenu bazi IDF-a u blizini sjevernog grada Kiryat Shmona ranije danas, nakon što je pogođena teškim raketama koje je lansirao Hezbolah.

foto: screenshot: Hindustan Times

Hezbolah je rekao da je ispalio rakete Burkan – koje imaju veliku bojevu glavu – na kamp Gibor, sjedište 769. brigade IDF-a.

Baza, koja se nalazi u blizini grada Kiryat Shmona, pretrpjela je ogromnu štetu. Više zgrada i vozila su potpuno unušteni.

IDF tvrdi da nije bilo žrtava. Nakon napada, tvrde, mjesto za lansiranje raketa je uništeno u zračnom napadu.

Continue Reading

Vijesti

U Brodosplitu dovršen obalni ophodni brod za HRM

Published

on

U Brodosplitu je dovršen novi obalni ophodni brod. Riječ je o budućem brodu Hrvatske ratne mornarice.

U ožujku je potpisan ugovor kojim je reguliran način završetka gradnje i novi rok isporuke za prvi od ukupno četiri preostala broda. Brod će biti porinut 1. srpnja, a MORH-u će biti isporučen do kraja godine.

Ministar obrane Ivan Anušić nakon preuzimanja dužnosti najavio je nastavak realizacije projekta izgradnje obalnih ophodnih brodova, istaknuvši to kao jedan od prioriteta Ministarstva obrane.

Gostujući na Dan državnosti u središnjem Dnevniku HTV-a, ministar Anušić rekao je kako ima informacije iz Brodosplita da je brod čija je gradnja ugovoriena izvezen van iz hale i da se priprema već ovo ljeto za porinuće i nastavak dovršenja.

Podsjetio je da je s Brodosplitom 2014. godine potpisan ugovor o realizaciji pet ophodnih brodova za HRM, kojima je rok isporuka trebao biti 2018. godine, međutim dosad je isporučen samo jedan, prototip. Najavio je, da će, prema informacijama iz Brodosplita, do kraja godine HRM imati drugi brod i nakon u paketu će se i ostala tri broda rješavati.

foto: Ophodni obalni brod Umag 32/MORH

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved