Connect with us

Vijesti

80% TRUDNICA koje su UZIMALI CJEPIVO – JE POBACILO! CDC prešutio manipuliranje podatcima studije kako bi pokazali da je cjepivo sigurno!

Published

on

Istraživači otkrivaju da je 91% trudnoća rezultiralo pobačajem nakon cijepljenja protiv Covid-19.

U srpnju 2021., The Exposé je ekskluzivno razotkrio kako su znanstvenici, koji su provodili studiju iz stvarnog svijeta za CDC, manipulirali podacima kako bi pokazali da su cjepiva protiv Covid-19 sigurna za upotrebu tijekom trudnoće.

Autori su tvrdili da je broj žena koje su imale spontani pobačaj tijekom studije bio 104 od 827 završenih trudnoća, izjednačavajući rizik od pobačaja na 12,6%; što je 7 – 12% manji rizik od pobačaja u općoj populaciji.

Međutim, naša analiza je pokazala da su te brojke bile krajnje pogrešne zbog činjenice da je od 827 dovršenih trudnoća, 700, odnosno 86%, žena primilo dozu Pfizerovog ili Moderninog Covid-19 cjepiva tijekom trećeg tromjesečja trudnoće, što znači da im je bilo nemoguće imati pobačaj zbog činjenice da se pobačaju mogu dogoditi samo prije 20. tjedna trudnoće.

To je također značilo da je samo 127 žena primilo cjepivo Pfizer ili Moderna Covid-19 tijekom prvog/drugog tromjesečja, a 104 žene su nažalost izgubile bebu.

rates of miscarraige covid vaccine

(Izvor)

Stoga je stopa incidencije pobačaja bila 82%, ane 12,6% kako je prikazano u nalazima studije, a autori studije su od tada priznali da su pogriješili, izdavši ispravakšest mjeseci prekasno, jerjestudijakorištena kako bi se opravdalo cijepljenje trudnica i novopečenih majki protiv Covid-19 diljem svijeta.

© Tom T. Shimabukuro, M.D., Shin Y. Kim, et al.(Izvor)

Ali sada su dva istraživača s Novog Zelanda ponovno analizirala studiju i pozvala zemlje da odmah zaustave davanje Covid-19 cjepiva trudnicama i dojiljama zbog izuzetno zabrinjavajućih nalaza.

Korekcija je riješila neke od problema, ali toga ima još, tvrdi dr. Simon Thornley, viši predavač na Odjelu za epidemiologiju i biostatistiku na Sveučilištu u Aucklandu, zajedno sa dr. Aleisha Brock, drugom istraživačicom na Novom Zelandu.

Prema dr. Thronleyju, “Zaključci članka nisu se bitno promijenili jer vjerujemo da su oni opravdani kako pokazuje naša ponovna analiza povezanosti u vezi s ranom izloženošću cjepivu u trudnoći, koja u pozadini ukazuje na znatno povećan rizik.”

Thornley i Brock ponovno su analizirali podatke i izračunali da je incidencija pobačaja u prvom tromjesečju zapravo bila između 82% (kako je ranije zaključio The Exposé) i 91% temeljeno na studiji (vidi ovdje) objavljenoj u Science, Public Health Policy, and the Law.

Od 827 trudnoća prijavljenih putem V-Safe registra, kojim upravlja CDC, 712 je rezultiralo živorođenjem. Gotovo svi ti porodi su bili kod žena koje su cijepljene u trećem tromjesečju.Od ostalih trudnoća, 104 su rezultirale pobačajem. Većina njih dogodila se prije 13. tjedna trudnoće.

Koristeći podatke iz studije i nekoliko procjena, novozelandski istraživači su izračunali da su se spontani pobačaji dogodili u 81,9 posto do 91,2 posto žena koje su cijepljene prije 20. tjedna trudnoće.

Thornley i Brock u svojoj analizi zaključuju da ‘dovode u pitanje zaključke Shimabukuro et al. studija koja podržava korištenje mRNA cjepiva u ranoj trudnoći, koja je sada na brzinu uključena u mnoge međunarodne smjernice za korištenje cjepiva, uključujući i Novi Zeland.’

‘Pretpostavka da izloženost (cjepivu) u trećem tromjesečju kao reprezentativnost za učinak izloženosti tijekom trudnoće je upitno i zanemaruje dosadašnja iskustva s lijekovima kao što je talidomid. Dokazi o sigurnosti proizvoda kada se koristi u prvom i drugom tromjesečju ne mogu se utvrditi sve dok se te skupine ne prate barem do perinatalnog razdoblja ili dugoročne sigurnosti utvrđene za bilo koju od beba rođenih od majki cijepljenih tijekom trudnoće.”

Primjećeno je, da Pfizer na naljepnici svog cjepiva kaže da su dostupni podaci o cjepivu “koje se daje trudnicama nedostatni za informiranje o rizicima povezanim s cjepivom u trudnoći”.

Istraživači CDC-a zaključili su da njihova otkrića ne pokazuju nikakva očita sigurnosna upozorenja među trudnicama koje su primile Pfizerovo ili Modernino cjepivo. Rekli su da njihovi nalazi ne predstavljaju nužno stav CDC-a, ali agencija povezujestudijuna svojoj web stranici i koristi je za promicanje cijepljenja trudnica.

Dr. Brock i dr. Thornley u potpunosti se ne slažu i navode da s obzirom na dokaze predstavljene u njihovoj analizipredlažu ‘hitno ukidanje uporabe mRNA cjepiva u trudnoći (kategorija X)[41] i za dojilje, zajedno s povlačenjem mRNA cjepiva za djecu ili one u generativnoj dobi u općoj populaciji, sve dok se ne dobiju uvjerljiviji podaci o sigurnost i o dugoročnom utjecaju na plodnost, trudnoću i reprodukciju za te skupine.’

Prema najnovijim podacima MHRA Yellow Card koji uključuju izvješća o nuspojavama na cjepiva protiv Covid-19 (procjenjuje se da je stvarno prijavljeno između 1 – 10% nuspojava) dostavljenim do 28. listopada 2021., ukupno 623 žene prijavile su da su preživjele pobačaj kao nuspojavu na Covid-19 cjepivo.

To uključuje 369 prijava protiv Pfizerove mRNA injekcije.

215 prijava protiv injekcije virusnog vektora AstraZenece.

37 protiv Moderne mRNA injekcije.

I dvije prijave gdje marka cjepiva Covid-19 nije navedena u izvješću.

Pitanje je, koliko se tih spontanih pobačaja dogodilo nakon korištenja studije u kojoj su znanstvenici CDC-a manipulirali podacima kako bi opravdali sigurnost primjene cjepiva protiv Covid-19 tijekom trudnoće?

Vijesti

DP: Bezuvjetno zadržati mlade ljude u Hrvatskoj, jer “su stranci neadekvatni za naše područje!”

Published

on

Lipovac Pehar: Moramo zadržati mlade u Hrvatskoj jer oni imaju energiju, inovativnost i potencijal za opstojnost hrvatske nacije!

Zastupnica DP-a Dubravka Lipovac Pehar: ”Mladi ljudi danas odlaze iz Hrvatske jer idu za boljim životom. Mi želimo zadržati to stanovništvo jer s njim gubimo fertilnost, energiju, inovativnost i potencijal za opstojnost hrvatske nacije”.

”Svjedoci smo i doseljavanja velikog broja stanovnika iz zemalja Azije i Afrike. Jedan dio svog života provela sam u Afganistanu te sam upoznala kulturu, vjeru i način života tog stanovništva. Oni su, u usporedbi s našim radnicima i inženjerima, neadekvatni za naše područje. Hrvatska ne bi trebala svoje tržište rada zamijeniti takvim radnicima”.

”Mi ćemo sve učiniti kako bismo pomogli u ograničavanju popunjavanja tržišta rada takvim stanovništvom kroz suverenitet, gospodarske i političke korake i demografsku obnovu. Moramo obnoviti naše tržište rada i zadržati naše vrijedne radnike koji su svuda u svijetu priznati i uredno plaćeni”.

”Covid pandemija nam je pokazala koliko smo ovisni o velikim globalnim lancima, a što nam pokazuje da moramo stvoriti svoje proizvodne kapacitete i doprinijeti našoj prehrambenoj samodostatnosti. Dokazano je i koliko smo u kriznim situacijama ovisni o turizmu, što nas čini ekonomski krhkima i naglašava potrebu za diversifikacijom gospodarstva i razvojem drugih sektora”.

”Zašto se ne bismo potrudili poljoprivredu postaviti na svoje noge? Nama se sada pružila prilika kada ćemo to i učiniti. Naša je Hrvatska puna resursa koje možemo iskoristiti, od stanovništva, mladih, do nas koji smo ovdje u Hrvatskom saboru. Učinimo sve kako bismo doprinijeli razvoju Hrvatske!”.

#Domovinskipokret

Continue Reading

Vijesti

Demokrati se pripremaju za potencijalni potop Bidena u studenom

Published

on

Prema članku POLITICA objavljenom u utorak ujutro, mnogi su demokrati nedavno izrazili sve veću zabrinutost da će predsjednik Joe Biden izgubiti od bivšeg predsjednika Donalda Trumpa u studenom.

U članku su autori Christopher Cadelago, Sally Goldenberg i Elena Schneider napisali da se “prožimajući osjećaj straha ustalio na najvišim razinama Demokratske stranke zbog izgleda predsjednika Joea Bidena za ponovni izbor”.

“[Pre]ranih pet mjeseci od izbora, tjeskoba se pretvorila u opipljivu strepnju, prema više od desetak stranačkih čelnika i operativaca,” dodali su autori.

Objasnili su da je “jaz između onoga što će demokrati reći na TV-u ili u tisku i onoga što će poslati svojim prijateljima samo porastao kako je rasla zabrinutost oko Bidenovih izgleda.”

Anonimni demokratski operativac opisao je “pomamu” među Bidenovim taborom. Ovo “sluđivanje”, rekao je, uvelike je posljedica činjenice da Biden dosljedno zaostaje za Trumpom u anketama.

Operativac je za POLITICO rekao da se njegovi kolege demokrati posebno boje mogućnosti da Biden izgubi od Trumpa – više nego da bi izgubio od generičkog republikanca. “Ovo nije, ‘O moj Bože, Mitt Romney bi mogao postati predsjednik'”, rekao je publikaciji. “To je ‘O moj Bože, demokraciji bi mogao doći kraj’.”

Osim toga, članak POLITICO opisao je popis koji je sastavio demokratski savjetnik “gotovo dva tuceta razloga zašto bi Biden mogao izgubiti”. Savjetnik je podijelio popis glavnim donatorima stranke.

Popis uključuje razloge “od imigracije i visoke inflacije do [Bidenove] dobi, nepopularnosti potpredsjednice Kamale Harris i prisutnosti kandidata treće strane poput Roberta F. Kennedyja Jr.”

Savjetnik koji je napravio popis dodao je: “Popis zašto bismo ‘mogli’ pobijediti je tako mali da ga čak ne moram držati na svom telefonu.”

POLITICO je također citirao veterana demokratskog stratega Petea Giangreca, koji je priznao da je Bidenov dosije kao predsjednika nepopularan među američkim biračima u usporedbi s Trumpovim.

“Ako je okvir ove utrke, ‘Što je bilo bolje, 3,5 godine pod Bidenom ili četiri godine pod Trumpom’, gubimo to svaki dan u tjednu i dvaput u nedjelju”, rekao je Giangreco.

Posljednja anketa pokazala je da bi Trump najvjerojatnije pobijedio da se predsjednički izbori održavaju danas.

Ankete New York Timesa i Siene objavljene ranije ovog mjeseca pokazale su da bivši predsjednik vodi Bidena s ugodnom razlikom u mnogim ključnim državama na bojištu.

Najznačajnije je da je anketa pokazala da Trump ima nevjerojatnih 12 bodova prednosti među registriranim glasačima u Nevadi – stanje koje je Biden nosio prije četiri godine.

CatholicVote je ranije objavio:

Analitičari drastičnu promjenu pripisuju činjenici da su hispanoamerički birači u posljednjih nekoliko godina velikom većinom bili skloni Trumpu. Otprilike 20% birača u Nevadi su Hispanoamerikanci.

Kada su anketirani samo vjerojatni birači, Trumpovo vodstvo u Nevadi poraslo je na 13 bodova.

Ankete Timesa također pokazuju da Trump ima zdravu prednost nad trenutnim predsjednikom u nekolicini drugih žestoko osporavanih swing država. Trump vodi s 10 bodova u Georgiji i sedam bodova više od Bidena među registriranim glasačima u Arizoni i Michiganu. Sve su te države glasale za Bidena 2020.

Kao što je primijetio CatholicVote, ista je anketa pokazala da “gotovo jedan od pet registriranih birača iz šest swing država, uključujući mnoge katolike, nije glasao na predsjedničkim izborima 2020.”.

Continue Reading

Vijesti

Čudesna vizija iza blagdana Tijelova

Published

on

Proslava Tijelova može se pratiti do vizije koju je o liturgijskoj godini imala belgijska časna sestra Juliana iz 13. stoljeća – piše Philip Kosloski u Altea-i.

Rimski obred Katoličke crkve svake godine nakon nedjelje Trojstva slavi blagdan Tijela i Krvi Gospodnje.

Međutim, Crkva nije uvijek slavila ovaj blagdan, a veliki utjecaj iza njega imala je belgijska časna sestra Juliana iz 13. stoljeća.

Viđenje svete Julijane

Juliana je bila duboko posvećena Svetoj Euharistiji od ranog djetinjstva i prema piscu Aleteije Joanne McPortland, “ušla je u redovnički život u dobi od 13 godina, služeći u hospiciju za gubavce koji je vodila njezina zajednica.”

U to je vrijeme počela imati neobičnu viziju. Pisac Heinrich Stieglitz pripovijeda viziju u svojoj knjizi The Church Year: Talks to Children:

Već u svojoj šesnaestoj godini Julijana je imala izvanrednu viziju dok je bila na molitvi. Vidjela je pun mjesec kako jarko sja, ali na njemu je bila tamna mrlja kao da je njegov komad izbio. Isprva nije mogla razumjeti viziju. Što je češće gledala taj neobičan prizor, to je njezino čuđenje raslo.

U početku je mislila da je vizija demonskog podrijetla i molila je Boga za pomoć:

“Je li to iskušenje Zloga?” – zabrinuto je upitala. Usrdno je molila, a vizija je ipak ostala. Usred gorućih suza djevojka je zamolila svog Spasitelja punog ljubavi da joj objasni što to znači.

Prema izvješću, Isus je odgovorio na Julianin zahtjev i rekao joj što je točno vizija trebala predstavljati:

Na kraju joj je Isus rekao: “Mjesec predstavlja crkvenu godinu. Tamna mrlja na njegovoj sjajnoj površini znači da još uvijek nedostaje jedna gozba. Moja je volja da se ustanovi velika svetkovina u čast Moga Presvetoga Tijela. Veliki četvrtak više je dan žalosti nego radosti. Sada idi i objavi to svijetu.” Ponizna časna sestra uzdržala se pred takvim zadatkom i rekla našem Gospodinu ovako: “Gospodine,” rekla je, “ja sam samo jednostavna djevojka i nisam nimalo dostojna. Zato te molim da ovo djelo povjeriš svetim i učenim svećenicima.”

U početku Juliana nije nikome rekla, no s vremenom je povjerila svoju viziju nekolicini ljudi, a zatim je račun došao do samog pape.

Dok će sveti Toma Akvinski s vremenom napisati prekrasne poetske pjesme za ovaj novi blagdan, slavlje vjerojatno ne bi postojalo da nije bilo svetosti svete Julijane i njezine otvorenosti za primanje Božje riječi.

Philip Kosloski /Altea

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved