Connect with us

Vijesti

Četnik paradira po Dubrovniku – Gdje ste sada ‘heroji’, generali?! A Ćipe?!!!

Published

on

Svi junaci mukom zamukoše!!! Aj, nije mi čudno za Đakića, Deura, Medveda, Sanadera i slične, ali di nestadoše junaci – Ćipe i Penava?!!! Pa ni riječi, a četnik im ušetao u ‘dvorište’ kuće! Da mi je imati moć pa da vidim koliko se moje mrtve braće, koji su dali život za ovu zemlju, okrenulo u grobu nakon ovog događaja? – piše GranaMediaTv na svom YouTube kanalu prenoseći dijelove teksta Gorana Vojkovića objavljenog na Indexu…

Komentar dana – A di su Hrvatski branitelji?! A di je Ćipe?!!! Di su heroji i generali HV-a?! Di ste? ‘Četnik u Dubrovniku’? (G. Vojković)

Plenković zove u Hrvatsku Vučića, puno godina desnu ruku Vojislava Šešelja. Šešelj čak i danas, imate te izjave po srpskim medijima, Dubrovnik zove srpskim gradom. Da se Hrvatska nije obranila, da ona mala grupa hrvatskih branitelja nije zadržala Srđ i obranila Grad u jesen 1991., taj isti Vučić bi se danas bez ikakve grižnje savjesti šepurio upravo po zamišljenom ‘srpskom Dubrovniku’. Nije, naime, Vučić doživio katarzu, jednostavno su njegovi izgubili rat.

(Bivšeg?) četnika Vučića se zove u Dubrovnik, tamo se lješkari i fotografira, cijeli događaj je već uvelike iskoristio za svoju osobnu propagandu.

Aleksandar Vučić je davno trebao biti persona non grata u Republici Hrvatskoj. Taj obrijani četnik je postao član Srpske radikalne stranke 1993. godine. Godine 1995. godine postao je generalni tajnik stranke, a iste godine je posjetio tada okupiranu Glinu, gdje se ‘proslavio’ govorom u kojem je okupljenima obećao da Srpska Krajina i Glina nikada neće biti Hrvatska.

Upravo je Aleksandar Vučić jedan od tih koji su glavni krivci za sve ratove i tragedije na području bivše Jugoslavije 90-ih godina. Stvarno netko misli da bi došlo do pobune u Hrvatskoj da ih ovi fini i školovani iz Srbije, u odijelima, poput mladog Vučića, nisu huškali i nagovarali?

Vučić i njemu slični su napravili toliko zla svim narodima ovdje (dugoročno ponajviše srpskom narodu) da mu nikada ne bi trebao biti dozvoljen ulazak u Hrvatsku. Nikada.

Da ova država ima imalo digniteta, da HDZ ima imalo hrvatskog nacionalnog ponosa, da Plenković ima imalo hrvatskog osjećaja u sebi, Vučić ne bi nikada više došao na teritorij Hrvatske.

Previše je zla Vučić napravio, previše je krvi ovdje proliveno upravo zbog njegove politike – da bi imao ikada pravo pojaviti se na području pod suverenitetom Republike Hrvatske.

Gdje su sada sve te udruge hrvatskih branitelja, hoće li nešto reći? Što bi bilo da je stvar drugačija, da je na vlasti SDP, a da HDZ ima predsjednika države, pa da je šef SDP-a pozvao Vučića u Dubrovnik, a nije pozvao HDZ-u bliskog predsjednika – imali bismo već nemire, šatore i prosvjede po trgovima.

Komentar GranaMediaTV

P.S. Mene osobno boli neka stvar za svu trojicu sa slike, i da su se družili negdje po svijetu ne bih ni reagirao… Ali ako takvu bagru dovodiš na tlo RH, e onda me itekako briga. Ali očito da velike Hrvate, heroje iz DR, iz raznoraznih braniteljskih udruga, oni koji su nam, eto osigurali tisućljetni san i borili se za sve vas, ‘nije briga’ ili je ipak bliže istini da moraju pognuti glavu kad veliki vođa priprijeti prstom?!

Svi junaci mukom zamukoše!!! Aj, nije mi čudno za Đakića, Deura, Medveda, Sanadera i slične, ali di nestadoše junaci – Ćipe i Penava?!!! Pa ni riječi a četnik im ušetao u ‘dvorište’ kuće! (Da mi je imati moć pa da vidim koliko se moje mrtve braće, koji su dali život za ovu zemlju, okrenulo u grobu nakon ovog događaja?)

I onda se na kraju pojavi ‘Izraelac’ (koji je rat gledao sa sigurne udaljenosti) i herojski najavi obranu Hrvatske od četnika.

Zaključak: “Tražili ste – dobili ste, bolje niste ni zaslužili” U potpisu – Veliki vođa! Nazdravlje!

Izvor: GranaMediaTV Foto: ljubavi dvojca na pariće by Facebook | Hrvatski ratnik

Vijesti

DIGNIMO GLAS ZA SPAS! – Zadar, Narodni Trg, 12. Listopada 11 Sati!

Published

on

DANAS, u subotu 12. listopada u 11 sati, ‘Građanski pokret Vratimo Hrvatsku Hrvatima’ organizira prosvjed u Zadru – prenosi Hrvatski ratnik.

Ciljevi prosvjeda su: kontrola uvoza i ograničenje kvota stranih radnika, pojačane policijske patrole radi sigurnosti djece, iste uvjete i prava kako za strane tako i za domaće radnike i, naravno, zaustavljanje uvođenja poreza na nekretnine. Udruga Hrvatski Ratnik će nazočiti prosvjedu i pozivamo sve koji mogu da dođu…

Iako ne sudjelujemo u organizaciji prosvjeda Udruga Hrvatski Ratnik poziva sve iz cijele Hrvatske da dođu sutra u Zadar, neka vide da nas ima i da nismo ovce! Teme prosvjeda su životno bitne za sve hrvatske građane.

Ispod je poziv ‘Građanskog pokreta Vratimo Hrvatsku Hrvatima’…


Drage građanke i građani Zadra,

Građanski pokret Vratimo Hrvatsku Hrvatima poziva vas na prosvjed ‘Dignimo glas za spas!’ koji  će se održati 12. 10. 2024. u subotu u 11h na Narodnom trgu u Zadru.

Teme koje ćemo otvoriti na prosvjedu su goruće:

– nekontrolirana zamjena stanovništva koju provodi trenutna sluganska vlast uvozeći strane radnike bez ograničenja kvota za određene poslove na kojima su mogli raditi hrvatski državljani da nisu protjerani iz države lošom politikom;

– druga tema je zaštita sigurnosti djece i njihovog slobodnog kretanja koje je itekako ugroženo čemu smo svjedočili prije dva tjedna kada su u gradskoj četvrti Bili brig napadnute dvije djevojčice od 11 godina od počinitelja stranog porijekla;

– treća je tema neravnopravni položaj domicilnog građanstva u odnosu na strane radnike koji imaju veća prava i određene povlastice;

– zadnja tema je aktualni harač – porez na nekretnine ili razvlaštenje i otimačina privatnog vlasništva u korist države. O svim navedenim temama govorit će naši sugrađani i gosti. 

Ciljevi ovog prosvjeda su:

– kontrola uvoza i ograničenje kvota stranih radnika (nastavi li se ovakvim tempom za 5 godina ćemo biti nacionalna manjina u vlastitoj državi)

– pojačana policijska patrola po gradskim četvrtima radi sigurnosti djece

– ista prava i uvjeti kako za strane tako i za domaće radnike (uz jednaka mjesečna primanja, i pravo na plaćen smještaj i obrok domaćim radnicima što trenutno nemaju)

– stopiranje uvođenja poreza na nekretnine (jer je po Ustavu RH privatno vlasništvo neotuđivo osim ako Tito nije uskrsnuo ili se reinkarnirao u Plenkovića pa opet provodi nacionalizaciju imovine)

Udruga Hrvatski Ratnik

Continue Reading

Vijesti

Koliko znate o Libanonu? Na koji se danas sručila izraelska armada…

Published

on

Donosimo nekoliko zanimljivih činjenica o Libanonu… prvi alfabet na svijetu, prvo Isusovo čudo u Qani Galilejskoj, najviše kršćana na Bliskom Istoku…

imaju 1 liječnika na 10 stanovnika, 4 milijuna Libanonaca u zemlji i oko 20-30 milijuna u svijetu, bio je okupiran od 18 zemalja, naroda i carstava, njihov je najstariji stalno nastanjeni grad na svijetu (Biblos-Jbeil),

ima 15 rijeka, sve izviru u njihovim planinama, imao je najbogatijeg čovjeka na svijetu (Carlos Slim), 70% učenika je u privatnim školama, Beiruth je grad 7 puta razaran i ponovo podignut,

Spominje se 75 puta u Starom Zavjetu, kao i CEDAR, Beirut je 10-ta najpopularnija šoping destinacija na svijetu, Jedina je zemlja na cijelom kontinentu, bez pustinje…

Pogledajte cijelu listu rekorda ove zanimljive zemlje…

Continue Reading

Vijesti

Po svem svijetu emitirat će se molitva za Trijumf srca Marijina: Događaj koji će potresti svijet

Published

on

Najveća katolička televizijska mreža na svijetu, EWTN, prenosit će svjetsku Majke fatimske, koja će se održati 13. listopada 2024 piše Aci Prensa

Glavna nakana ovog događaja je molitva „za trijumf Bezgrešnog Srca Marijina, u srcima, po Božjem milosrđu.”- prenosi Zrinka Požežanec na Vjera.hr.

Veliki događaj saziva Redovnička obitelj Bezgrješnog Srca Marijina i Božjeg milosrđa (FRICYDIM), u suradnji s pokretom Mater Fátima, a molitveni dan započet će u 22 sata po europskom vremenu. Započet će trenutkom klanjanja, potom molitvom svete krunice i posvetom Isusu po Mariji, a vrhunac će biti slavljenje svete mise.

Molit će se na hrvatskom

Iz svetišta Naše Gospe Fátimske: molit će se na sedam jezika: španjolskom, engleskom, francuskom, korejskom, portugalskom, hrvatskom i latinskom.

Prema priopćenju poslanom ACI Prensa, događaj obilježava “čudo sunca”, fenomen koji se dogodio u Fátimi, Portugal, 13. listopada 1917., kada su deseci tisuća ljudi svjedočili onome što su opisali kao “ples” sunca, nakon posljednjeg ukazanja Djevice Marije malim pastirima Jacinti, Franciscu i Luciji.

Jedinstvo dviju velikih pobožnosti

Poruka događaja ističe namjeru da se spoje “dvije velike pobožnosti”: Bezgrješnom Srcu Marijinu i Božjem milosrđu.

“Trijumf Bezgrješnog Srca nije samo budući događaj, već unutarnja preobrazba u svakoj duši koja odgovara na poziv Djevice Marije, Majke milosrđa i Posrednice svih milosti”, stoji u priopćenju.

Isto tako, ističe se da je Božje milosrđe, “izvor oprosta, ozdravljenja i obnove; Ovo milosrđe omogućuje da se srca otvrdnula grijehom otvore milosti.”

Poziv organizatora je da se “potpuno pouzdamo u Kristovu otkupiteljsku ljubav, sposobnu preobraziti naša srca i dovesti nas do trijumfa Bezgrešnog Srca”. Među 7 nakana moljenja ove svete krunice su obrana katoličke vjere, iskorjenjivanje ideologija suprotnih vjeri, mir pred ratovima, molitva za svećenike te da roditelji usmjere svoju djecu na put vjere.

Gospa Hrvatima: Izabrani ste za trijumf Marijina srca

O samom događaju koji će po riječima Djevice Marije potresti čitav svijet, trijumf Bezgrešnog srca Marijina, Gospa je govorila u brojnim ukazanjima ali možda najviše svećeniku don Stefanu Gobbiju preko kojeg je oformila pokret, odnosno vojsku zvanu Svećenički Marijanski pokret i koji broji stotine tisuća ljudi, a kojem je za cilj duhovno pripremiti svijet za trijumf Bezgrešnog Srca Marijina.

Poruke koje pozivaju na molitvu i post za Marijine nakane, razotkrivaju i zlo ovog vremena a sazdane su u takozvanoj Plavoj knjizi.

Za vrijeme posjeta ovog svećenika Hrvatskoj 1996. on je izrekao poruku koju mu je tada dala Djevica Marija za hrvatski narod, a u kojoj između ostalog stoji nešto predivno:

Gospa govori Hrvatima: “Ne boj se malo stado. Vama je povjereno poslanje da ostvarite trijumf mog Bezgrješnog Srca u svijetu.”

S obzirom na Međugorje koje je poput nastavka Fatime i sve događaje oko njega, i činjenicu da bi nas Gospa kroz Međugorje mogla pratiti sve do Trijumfa kojeg i vidioci najavljuju, ova poruka u tom kontekstu zvuči kao silno proroštvo koje se upravo ostvaruje!

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved