Connect with us

Vijesti

Djeca – Žrtve trans kulture. Tko stoji iza svega i s kakvim interesima?

Published

on

Koliko se transrodni pokret uvukao u sva područja života pokazuje izvješće mlade žene koja je na seminaru dobila sljedeći pozdrav: „Dobrodošli svim spolovima, dobrodošli svim binarima i nebinarima, dobrodošli svim fluidima roda i dobrodošli svima koji se ne žele pripisati rodu. Dobrodošli svim biseksualcima i heteroseksualcima. Dobrodošli svim homoseksualcima, panseksualcima i aseksualcima. Dobrodošli svima koji se možda još nisu našli u ovom poretku.” – donosi KLA.tv.

Kako na vaš djeluje takav pozdrav? Ne čini li se krajnje čudno ili čak zbunjujuće? Barem je tako rekla ova mlada žena. Čini se da je upravo ta zbrka cilj koji stoji iza agende transrodnih osoba. Njihove žrtve su prije svega djeca i mladi koji se lako mogu utjecati. Posvuda suočeni s trans kulturom, bespomoćni su protiv ove opasne indoktrinacije.
Osim činjenice da se transkultura sada propagira i u njemačkim školama, postoji još jedan učinkovit način za podizanje svijesti o transkulturi kod djece: Sve češće i ciljano plasiranje transseksualaca u dječje knjige, filmove i televiziju.

Američka medijska tvrtka Disney čak želi osigurati da svaki film u budućnosti “sadrži aseksualne, biseksualne i trans osobe u skladu s propisima”. I u Njemačkoj trans žena “Gospodin Ingeborg” osvaja dječje sobe najmlađih u televizijskom prijenosu “Naš Pješčar”. Niču dječje knjige koje promiču rodnu kirurgiju, a drag queenovi [drag queenovi su muškarci koji se oblače i ponašaju kao žene] čitaju djeci priče zbog kojih se usamljena djeca osjećaju voljeno i shvaćeno čim izjave da su transseksualci.

Ovaj razvoj događaja pokazuje utjecaj koji sada imaju transrodni ideolozi i da se rodna zbrka koju danas nalazimo kod mnoge djece i mladih stvara vrlo ciljano i sustavno.
Posljedice toga često su tragične, što se vidi iz životne priče 19-godišnje Chloe Cole.

U ime mnogih, Chloe Cole govori pred američkim pravosudnim odborom o svojim mukama kao bivše trans osobe i poziva na ponovno promišljanje politike.
Optužuje liječnike koji su učinili da noćna mora od koje su je navodno htjeli spasiti postane stvarnost. Kao 13-godišnjakinja nije se osjećala ugodno u vlastitoj koži i htjela je biti dječak.

Liječnici su dijagnosticirali rodnu disforiju [izraz za osobe koje smatraju da su “pogrešnog” spola] i vršili pritisak na roditelje. Trebali bi birati između mrtve kćeri i živog transrodnog sina.

Roditelji su popustili pritiscima i Chloe je dobila blokatore puberteta i terapiju testosteronom. [primjena muških hormona] U dobi od 15 godina amputirane su joj grudi. No umjesto olakšanja koje su obećali transrodni liječnici, ovaj je postupak izazvao kod nje suicidalne misli. Njezino djetinjstvo, mladost i prije svega tijelo doslovce su uništeni terapijama i medicinskim intervencijama.

Žali što je pokušala postati dječak. Bila bi sasvim normalno razvijeno dijete koje se jednostavno nije htjelo prilagoditi. Chloe upozorava da kod mladih puberteta, koji su često u krizi zbog hormonalnih promjena, narativ o “pogrešnom spolu” stvara opasne ideje. Chloe sebe vidi kao žrtvu jednog od najvećih medicinskih skandala današnjice i traži zabranu operacija promjene spola za maloljetnike!

Sada se neizbježno postavlja pitanje zašto se tema transseksualnosti tako brzo etablirala u društvu? Ima li profitera koji pokreću ovaj razvoj?

Financijska analiza “Global Market Insights” opisuje tržište promjene spola kao vrlo dobru investiciju. Do 2026. očekuju se godišnje stope rasta do 25%. Sukladno tome, prema riječima istraživačke novinarke Jennifer Bilek, politički dobro povezani farmaceutski lobi i financijska elita koja stoji iza njega čine sve da razviju ovo tržište.

Superbogati globalni stratezi kao što su George Soros i Warren Buffett financiraju transrodni lobi i njegove organizacije. Farmaceutske tvrtke također doniraju milijune LGBTQ pokretu. To im je omogućilo čak i kupnju sveučilišta, bolnica ili medicinskih fakulteta milijunskim donacijama, primjerice za postavljanje katedri za transrodne studije. Ujedno, američka milijarderska obitelj Pritzker jedan je od glavnih investitora u “LGBTQ klinike”. Cilj ovog transrodnog lobija je definirati trans prava kao ljudska prava tako da sve troškove promjene spola snosi šira javnost – i zaraditi još milijarde!

Vijesti

DP: Bezuvjetno zadržati mlade ljude u Hrvatskoj, jer “su stranci neadekvatni za naše područje!”

Published

on

Lipovac Pehar: Moramo zadržati mlade u Hrvatskoj jer oni imaju energiju, inovativnost i potencijal za opstojnost hrvatske nacije!

Zastupnica DP-a Dubravka Lipovac Pehar: ”Mladi ljudi danas odlaze iz Hrvatske jer idu za boljim životom. Mi želimo zadržati to stanovništvo jer s njim gubimo fertilnost, energiju, inovativnost i potencijal za opstojnost hrvatske nacije”.

”Svjedoci smo i doseljavanja velikog broja stanovnika iz zemalja Azije i Afrike. Jedan dio svog života provela sam u Afganistanu te sam upoznala kulturu, vjeru i način života tog stanovništva. Oni su, u usporedbi s našim radnicima i inženjerima, neadekvatni za naše područje. Hrvatska ne bi trebala svoje tržište rada zamijeniti takvim radnicima”.

”Mi ćemo sve učiniti kako bismo pomogli u ograničavanju popunjavanja tržišta rada takvim stanovništvom kroz suverenitet, gospodarske i političke korake i demografsku obnovu. Moramo obnoviti naše tržište rada i zadržati naše vrijedne radnike koji su svuda u svijetu priznati i uredno plaćeni”.

”Covid pandemija nam je pokazala koliko smo ovisni o velikim globalnim lancima, a što nam pokazuje da moramo stvoriti svoje proizvodne kapacitete i doprinijeti našoj prehrambenoj samodostatnosti. Dokazano je i koliko smo u kriznim situacijama ovisni o turizmu, što nas čini ekonomski krhkima i naglašava potrebu za diversifikacijom gospodarstva i razvojem drugih sektora”.

”Zašto se ne bismo potrudili poljoprivredu postaviti na svoje noge? Nama se sada pružila prilika kada ćemo to i učiniti. Naša je Hrvatska puna resursa koje možemo iskoristiti, od stanovništva, mladih, do nas koji smo ovdje u Hrvatskom saboru. Učinimo sve kako bismo doprinijeli razvoju Hrvatske!”.

#Domovinskipokret

Continue Reading

Vijesti

Demokrati se pripremaju za potencijalni potop Bidena u studenom

Published

on

Prema članku POLITICA objavljenom u utorak ujutro, mnogi su demokrati nedavno izrazili sve veću zabrinutost da će predsjednik Joe Biden izgubiti od bivšeg predsjednika Donalda Trumpa u studenom.

U članku su autori Christopher Cadelago, Sally Goldenberg i Elena Schneider napisali da se “prožimajući osjećaj straha ustalio na najvišim razinama Demokratske stranke zbog izgleda predsjednika Joea Bidena za ponovni izbor”.

“[Pre]ranih pet mjeseci od izbora, tjeskoba se pretvorila u opipljivu strepnju, prema više od desetak stranačkih čelnika i operativaca,” dodali su autori.

Objasnili su da je “jaz između onoga što će demokrati reći na TV-u ili u tisku i onoga što će poslati svojim prijateljima samo porastao kako je rasla zabrinutost oko Bidenovih izgleda.”

Anonimni demokratski operativac opisao je “pomamu” među Bidenovim taborom. Ovo “sluđivanje”, rekao je, uvelike je posljedica činjenice da Biden dosljedno zaostaje za Trumpom u anketama.

Operativac je za POLITICO rekao da se njegovi kolege demokrati posebno boje mogućnosti da Biden izgubi od Trumpa – više nego da bi izgubio od generičkog republikanca. “Ovo nije, ‘O moj Bože, Mitt Romney bi mogao postati predsjednik'”, rekao je publikaciji. “To je ‘O moj Bože, demokraciji bi mogao doći kraj’.”

Osim toga, članak POLITICO opisao je popis koji je sastavio demokratski savjetnik “gotovo dva tuceta razloga zašto bi Biden mogao izgubiti”. Savjetnik je podijelio popis glavnim donatorima stranke.

Popis uključuje razloge “od imigracije i visoke inflacije do [Bidenove] dobi, nepopularnosti potpredsjednice Kamale Harris i prisutnosti kandidata treće strane poput Roberta F. Kennedyja Jr.”

Savjetnik koji je napravio popis dodao je: “Popis zašto bismo ‘mogli’ pobijediti je tako mali da ga čak ne moram držati na svom telefonu.”

POLITICO je također citirao veterana demokratskog stratega Petea Giangreca, koji je priznao da je Bidenov dosije kao predsjednika nepopularan među američkim biračima u usporedbi s Trumpovim.

“Ako je okvir ove utrke, ‘Što je bilo bolje, 3,5 godine pod Bidenom ili četiri godine pod Trumpom’, gubimo to svaki dan u tjednu i dvaput u nedjelju”, rekao je Giangreco.

Posljednja anketa pokazala je da bi Trump najvjerojatnije pobijedio da se predsjednički izbori održavaju danas.

Ankete New York Timesa i Siene objavljene ranije ovog mjeseca pokazale su da bivši predsjednik vodi Bidena s ugodnom razlikom u mnogim ključnim državama na bojištu.

Najznačajnije je da je anketa pokazala da Trump ima nevjerojatnih 12 bodova prednosti među registriranim glasačima u Nevadi – stanje koje je Biden nosio prije četiri godine.

CatholicVote je ranije objavio:

Analitičari drastičnu promjenu pripisuju činjenici da su hispanoamerički birači u posljednjih nekoliko godina velikom većinom bili skloni Trumpu. Otprilike 20% birača u Nevadi su Hispanoamerikanci.

Kada su anketirani samo vjerojatni birači, Trumpovo vodstvo u Nevadi poraslo je na 13 bodova.

Ankete Timesa također pokazuju da Trump ima zdravu prednost nad trenutnim predsjednikom u nekolicini drugih žestoko osporavanih swing država. Trump vodi s 10 bodova u Georgiji i sedam bodova više od Bidena među registriranim glasačima u Arizoni i Michiganu. Sve su te države glasale za Bidena 2020.

Kao što je primijetio CatholicVote, ista je anketa pokazala da “gotovo jedan od pet registriranih birača iz šest swing država, uključujući mnoge katolike, nije glasao na predsjedničkim izborima 2020.”.

Continue Reading

Vijesti

Čudesna vizija iza blagdana Tijelova

Published

on

Proslava Tijelova može se pratiti do vizije koju je o liturgijskoj godini imala belgijska časna sestra Juliana iz 13. stoljeća – piše Philip Kosloski u Altea-i.

Rimski obred Katoličke crkve svake godine nakon nedjelje Trojstva slavi blagdan Tijela i Krvi Gospodnje.

Međutim, Crkva nije uvijek slavila ovaj blagdan, a veliki utjecaj iza njega imala je belgijska časna sestra Juliana iz 13. stoljeća.

Viđenje svete Julijane

Juliana je bila duboko posvećena Svetoj Euharistiji od ranog djetinjstva i prema piscu Aleteije Joanne McPortland, “ušla je u redovnički život u dobi od 13 godina, služeći u hospiciju za gubavce koji je vodila njezina zajednica.”

U to je vrijeme počela imati neobičnu viziju. Pisac Heinrich Stieglitz pripovijeda viziju u svojoj knjizi The Church Year: Talks to Children:

Već u svojoj šesnaestoj godini Julijana je imala izvanrednu viziju dok je bila na molitvi. Vidjela je pun mjesec kako jarko sja, ali na njemu je bila tamna mrlja kao da je njegov komad izbio. Isprva nije mogla razumjeti viziju. Što je češće gledala taj neobičan prizor, to je njezino čuđenje raslo.

U početku je mislila da je vizija demonskog podrijetla i molila je Boga za pomoć:

“Je li to iskušenje Zloga?” – zabrinuto je upitala. Usrdno je molila, a vizija je ipak ostala. Usred gorućih suza djevojka je zamolila svog Spasitelja punog ljubavi da joj objasni što to znači.

Prema izvješću, Isus je odgovorio na Julianin zahtjev i rekao joj što je točno vizija trebala predstavljati:

Na kraju joj je Isus rekao: “Mjesec predstavlja crkvenu godinu. Tamna mrlja na njegovoj sjajnoj površini znači da još uvijek nedostaje jedna gozba. Moja je volja da se ustanovi velika svetkovina u čast Moga Presvetoga Tijela. Veliki četvrtak više je dan žalosti nego radosti. Sada idi i objavi to svijetu.” Ponizna časna sestra uzdržala se pred takvim zadatkom i rekla našem Gospodinu ovako: “Gospodine,” rekla je, “ja sam samo jednostavna djevojka i nisam nimalo dostojna. Zato te molim da ovo djelo povjeriš svetim i učenim svećenicima.”

U početku Juliana nije nikome rekla, no s vremenom je povjerila svoju viziju nekolicini ljudi, a zatim je račun došao do samog pape.

Dok će sveti Toma Akvinski s vremenom napisati prekrasne poetske pjesme za ovaj novi blagdan, slavlje vjerojatno ne bi postojalo da nije bilo svetosti svete Julijane i njezine otvorenosti za primanje Božje riječi.

Philip Kosloski /Altea

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved