Connect with us

Vijesti

Dobrodošli u četvrtu dimenziju!

Published

on

Parapsihologija je naziv za rubna područja službene fizičke znanosti, međutim ona je ništa drugo nego kretanje u četvrtoj dimenziji. Fenomeni koji se prepisuju parapsihologiji nisu fenomeni već mogućnosti za koje je sposoban svaki čovjek.

Četvrtu dimenziju fizičari definiraju kao vrijeme. Vrijeme je aspekt četvrte dimenzije jer postoji bilo gdje u svemiru gdje postoji kretanje. Međutim kretanje se može se pojaviti u nematerijalnom području, u obliku “misli”. To znači da su glavne karakteristike četvrte dimenzije misao i vrijeme.

Vrijeme se pak može podjeliti u dvije vrste. Osim “fiksnog” linearnog vremena postoji i “psihološko vrijeme”. Psihološko vrijeme je naš osjećaj za vrijeme. Njime upravljaju misao i pamćenje. Sjećate li se vremena kada ste bili jako zauzeti nečim, a činilo vam se da vrijeme leti. A kad vam je dosadno, vrijeme se vuče. Psihološko vrijeme je funkcija misli, pa ako nemate misao, nema ni psihološkog vremena.

Osjećaj bezvremenosti jedan je od ključeva za višu svjesnost, jer kada izađemo iz dimenzije vremena i misli, možete ući u petu dimenziju. – prenosi Matrix

Četvrta dimenzija je tako područje kreativnosti. To je svemir koji je stvorio um i koji posjeduje materiju u vanjskom svijetu. Ako je misao vladar četvrte dimenzije, ta dimenzija mora biti ogromna. Osim toga, razmišljamo kontinuirano, pa moramo stalno stvarati. Ne postoje prazne misli. Nedvojbeno je da su neke misli jače od drugih i imaju veću sposobnost očitovanja u vanjskom svijetu. Ali svaka misao i svaka mentalna slika postoje u nekom dijelu četvrte dimenzije.

Aktivnost uma je mentalna razina, to je poddimenzija četvrte dimenzije. Tu se odvija sva mentalna aktivnost. Mentalni plan sastoji se od kolektivne stvarnosti mentalnog svijeta svakog pojedinca. Također na mentalnom planu nalazi se kolektivna podsvijest, (Jungov izraz za kolektivnu stvarnost koja se sastoji od svih individualnih podsvjesnih umova). Četvrta dimenzija je područje metafizike, prevlast uma nad materijom. Ovdje se počinju susresti unutarnja i vanjska stvarnost. To je most između svjetova materije i svjetova duha. To je također most između linearnog i trenutnog vremena.

Četvrta dimenzija sadrži ono što smo nazvali paralelnim svjetovima. Te sfere nemaju višu vibraciju od običnog vremena i prostora četvrte dimenzije, te postoje istodobno s običnom stvarnošću u obliku “paralelne dimenzije”. Važno je znati da je četvrta dimenzija relativna. To znači da je svaka osoba percipira na svoj način, u skladu sa svojim uvjerenjima. Četvrta dimenzija je područje fenomena. Ovo je područje ekstrasenzorne percepcije, intuicije i snova. Ovo je trgovina igračaka kreativne mašte, radna površina mađioničara. Također, ovo je prijelaz u astralnu ravninu – u golemu sferu neodređenih likova.

Misaona forma postupno postaje dovoljno materijalna da prodre u vanjsku stvarnost, baš kao što snježna pahulja postaje dovoljno teška da se provuče kroz atmosferu. Stvarna mehanika procjeđivanja uključuje subatomske čestice, neutrine i kvarkove. Previše je složeno da bismo sada ulazili u detaljnu raspravu o tome. Dovoljno je reći da su kao rezultat subatomskih istraživanja fizičari već pokrili osnovne jedinice svijesti. Četvrta dimenzija je most između svjetova materije i svjetova duha. Prelazeći most i ulazeći u petu dimenziju, napuštamo svjetove dualnosti i ulazimo u kvalitativno drugačiji svijet – svijet ljubavi i jedinstva. Peta dimenzija počinje s eteričnom ravninom – nevidljivom sferom koja se nalazi iznad astralne i mentalne razine. Eterična ravnina je elektromagnetski eter koji obavija i prožima fizički Svemir. Eteričko tijelo je opći pojam koji opisuje elektromagnetno polje (EMF) ili auru oko fizičkog tijela. Eteričko tijelo nalikuje emocionalnom tijelu, ali uključuje više od samo emocionalne energije. Emocionalno tijelo zauzima prostor u eteričkom tijelu, a pojedinačne emocije su pohranjene u različitim dijelovima auričnog polja. Eterička razina je manje gustoće od fizičke ravnine, može se izmjeriti fizičkim instrumentima i fizički osjetiti. Svi fizički objekti imaju auričko polje koje se proteže od središta objekta do udaljenih krajeva Svemira.

Eterički plan je ogromno more energije koje sadrži sva aurička polja svakog objekta i entiteta. Akaški zapis je utisnut u svako polje. Ovi otisci sadrže uzorke ili dijagrame fizičkih objekata, baš kao što mehanički nacrt sadrži sve podatke potrebne za izgradnju kuće. Ako je četvrta dimenzija dimenzija vremena i misli, peta dimenzija je ljubav. Ljubav počinje u petoj dimenziji, ali nije ograničena na nju. Vrijeme dobiva sasvim drugo značenje. Individualnost još uvijek postoji u petoj dimenziji, ali se oslobađa kroz kreacije uma. Ovo je područje srca. Ovdje se jasno vidi da je sav život odraz: ja sam u tebi, a ti si u meni. Naše probleme, naše strahove, naše vizije dijele svi, ali i dalje ostajemo jedinstvena višestruka bića. Još uvijek doživljavamo život, ali nismo sasvim jedno s tim iskustvom. Vrhunac zemaljskog znanja nalazi se na vrhuncu četvrte dimenzije uma. Ovdje se savladavaju svi načini osobnog rasta, objašnjavaju se sva životna iskustva, a svi putovi vremena i prostora sagledavaju se iz perspektive mentalnog razumijevanja. Ovdje žive oni koji su ovladali vremenom i prostorom: veliki znanstvenici i matematičari. Ovdje živi obrazovan i talentiran intelekt, vrlo profinjen i usklađen s psihičkim, intuitivnim i umjetničkim sposobnostima.

Foto: TMZ

Advertisement

Vijesti

(VIDEO) Plaćeni ubojica šokirao javnost priznanjem da je poslan da ubije Carlsona: Tko ga je unajmio…

Published

on

Na nekim stranicama društvenih mreža procurile su informacije o tome tko je trebao likvidirati poznatog voditelja.

Poznati američki novinar Tucker Carlson bio je svjestan rizika koji u njegov život nosi intervju s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, no pravi novinar ne bi bio novinar da ne pokušava ići u krajnosti.

Što je Carlson i učinio i uspio natjerati više od milijardu ljudi da pogledaju intervju s Putinom.

No, sada se doznaje da je Carlson bio na meti Ukrajinaca koji su za njegovu likvidaciju angažirali izvjesnog Vasilija Petrova Aleksejeviča.

Ukrajinski obavještajci navodno su planirali ubiti Tuckera Carlsona u Moskvi, a čovjek koji je plaćen da ubije novinara detaljno je objasnio plan.

Vasilij Petrov Aleksejevič, koji je trebao ubiti Carlsona, uhićen je u Moskvi.

U videu koji se pojavio na Platformi X, on priznaje da je bio angažiran da ubije Carlsona.

– U studenom 2023. regrutirala me ukrajinska obavještajna služba. Trebao sam postaviti eksplozivnu napravu pod auto i za to mi je obećana nagrada od 4000 dolara. Trebao sam postaviti eksploziv u podzemnu garažu hotela u Moskvi, a meta je bio američki novinar Tucker Carlson – kazao je između ostalog Aleksejevič u videu.

Sad, je li ovo ruska medijsko-psihološka operacija ili ne, nadamo se saznati ubrzo…

(Mediji)

Continue Reading

Vijesti

Obljetnica smrti dr. Ante Starčevića: Otac Domovine – putokaz domoljubima!

Published

on

Na današnji dan 1896. godine preminuo je dr. Ante Starčević, veliki politički vođa, jedan od najutjecajnijih političara u hrvatskoj povijesti te jedan od najvećih promotora ljubavi prema Hrvatskoj, još za života nazvan Ocem Domovine – donosi Domovinski pokret.

Starčević se zalagao za samostalnu Hrvatsku te je smatrao da bi ona s Austro-ugarskom monarhijom trebala biti povezana samo ugovornim odnosom između kralja i hrvatskog naroda. Otuda i njegov glasoviti slogan: “Ni pod Beč, ni pod Peštu, nego za slobodnu, samostalnu Hrvatsku”. Upozoravao je kako je i Beograd neprijatelj hrvatske slobode i samostalnosti.

Dr. Starčević, hvala vam na svemu što ste učinili za Hrvatsku, i danas ste uzor i putokaz domoljubima. Počivali u miru Božjem, neka vam je laka hrvatska gruda!

Domovinski Pokret

Continue Reading

Vijesti

Munja osakatila kip svetog Petra u Buenos Airesu, na Bergogliov rođendan, dan prije izlaska Fiducie Supplicans?

Published

on

Internet je trenutno preplavljen izvješćem rezignacioniste Andree Cioncija, autora Ratzingerovog koda (koji je ovdje razotkrio Franjin sljedbenik), koji kaže da je kip svetog Petra na pročelju svetišta Gospe od Ružarija, sv. Nikole u provinciji Buenos Aires, Argentina, udarila je munja 17. prosinca zbog čega su mu otpali aureola i desna ruka, zajedno s ključem koji je držao (što simbolizira ključ kraljevstva nebeskog; usp. Mt 16,19):

Buenos Aires: munje na aureoli i ključevima svetog Petra. Bergoglio na kraju puta?” (Glavno mjesto Pape)
Cionci je o tome objavio i video reportažu (na talijanskom).

Fotografija prije i poslije sada kruži (vidi sliku iznad), iako neki dovode u pitanje autentičnost ove priče i/ili fotografije. Međutim, u svom članku Cionci kaže da su incident potvrdili jedan velečasni, Justo Lofeudo i svećenstvo svetišta.

Udar groma navodno se dogodio 17. prosinca 2023., što je bio Franjin 87. rođendan, a bilo je to jedan dan prije objavljivanja Fiducia Supplicans, Bergogliove paklenske deklaracije koja dopušta blagoslov sodomitskih parova. Pronicljivi promatrač na društvenim je mrežama istaknuo kako se upravo desna ruka koristi za blagoslove, a upravo je desna ruka kipa svetog Petra sada smrvljena u prah.

Svetište se nalazi u San Nicolás de Los Arroyos, koji pripada provinciji Buenos Aires, ali je preko 100 milja sjeverozapadno od grada Buenos Airesa. Kip svetog Petra nalazi se desno od glavnog ulaza, što se jasno vidi na ovoj fotografiji iz 2018. godine.

Kako bismo lakše procijenili ovaj navodni incident, prisjetimo se nekoliko povijesnih činjenica.

Polaganje prava Jorgea Bergoglia na papinstvo (kao ‘papa Franjo’) počelo je 13. ožujka 2013. To se nije moglo dogoditi bez da je ‘papa’ Benedikt XVI. (Joseph Ratzinger) prvi napustio položaj, što je i učinio 28. veljače u 8 sati. :00 min popodne po lokalnom vremenu, u trenutku kada je njegova unaprijed najavljena ostavka stupila na snagu.

Unatoč svim teorijama da je Ratzingerova ostavka bila manjkava i samim tim nevaljana, namjerno ili slučajno, podsjetimo, on je službeno izjavio da ostavku podnosi “na način da je od 28. veljače 2013. u 20 sati Rimska stolica, Stolica svetog Petra, bit će upražnjena i konklavu za izbor novog vrhovnog pontifeksa morat će sazvati oni čija je to nadležnost” (Benedikt XVI., Deklaracija od 11. veljače 2023.).

Međutim, ono što je najvažnije razumjeti jest da Benedikt XVI. nikako nije mogao dobiti papinstvo od početka 2005., stoga nije imao ništa od čega bi mogao odstupiti:

– Nevaljana ostavka ili nevaljani izbor? Ratzingerovo poricanje papinskog primata

Tako je 11. veljače 2013. Benedikt XVI. objavio svoju namjeru podnijeti ostavku, a mnogi će se sjetiti da je upravo na današnji dan, kasnije noću, munja udarila u kupolu bazilike svetog Petra, i to ne jednom nego dva puta :

Evo nas brzo nazad u sadašnjost. Navodno je udarila još jedna munja, a ovoga puta bio je to kip svetog Petra na ili u blizini Bergogliovog starog gazišta.

“Kad Bog kaže da nisi papa”, komentirao je jedan korisnik Twittera, nadajmo se (ali ne nužno) na dušu:

Ne, Fred Simon. Munja je pogodila kip svetog Petra i oštetila ga, u pokrajini Buenos Aires, tako Bog ne daje svijetu do znanja da Bergoglio u Rimu nije papa. Želite li znati kako nam Bog daje do znanja da otpadnik Bergoglio nije papa? Pa, evo malog izbora:

 • Franjo: Različite religije su ‘obogaćenje’ za čovječanstvo
 • Franjo na Međureligijskom kongresu: ‘Čovjek je put za sve religije’
 • ‘Navjestite ples ravnoteže i harmonije’: Franjo potpisuje ludu međuvjersku klimatsku izjavu
 • ‘Promjena paradigme’: Franjo izdaje katastrofalan Motu Proprio usmjeren na teološku revoluciju
 • Izgradnja raja na zemlji: Franjina poruka za Svjetski dan migranata
 • Masonsko bratstvo umjesto Isusa Krista: Franjina poruka za Svjetski dan mira ne iznenađuje
 • Franjo muslimanskim starješinama: ‘Samo će nas transcendencija i bratstvo spasiti’
 • Naturalizirati da bi neutralizirao: Kako Franjo lukavo lišava Evanđelje njegovog nadnaravnog karaktera
 • Otpadnik luta: Franjo kaže da je bratstvo “sidro spasenja za čovječanstvo”
 • Indiferentizam za djecu: Franjo podupire međureligijski “Park susreta” u Argentini
 • Otpadnik Bergoglio podržava svjetske religije kao “različite načine dolaska do Boga”
 • Franjo proširuje “Božji narod”: Sada uključuje sve religije!
 • Dobrodošli u Religiju bratstva: Franjo objavio opasan novi “Papin video”
 • Otpadnička Abu Dhabi deklaracija o ljudskom bratstvu
 • Naturalizam u punoj snazi: Franjo o postojanju svih religija

TAKO znamo da Franjo nije papa: jer on obično čini stvari koje bi božanska pomoć za papinstvo spriječila pravog papu da čini – stvari koje bi, da ih radi pravi papa, posve uništiti i učiniti besmislenom (malo opasnom!) instituciju papinstva.

Kakvu božansku pomoć, možda se pitate? Onaj o kojem se govori u bezbrojnim učiteljskim izjavama o papinstvu:

Kao što je naučavao papa Pio XI.

…[I]kako nikakvo krivotvorenje ili iskrivljavanje božanskog zakona, nego pravo istinsko poznavanje njega, ne bi moglo prosvijetliti umove ljudi i voditi njihovo ponašanje, potrebno je da se sinovska i ponizna poslušnost prema Crkvi kombinira s odanošću Bogu i želju da mu se podložimo. Jer sam je Krist učinio Crkvu učiteljicom istine iu onim stvarima koje se tiču ispravnog uređenja moralnog ponašanja, čak iako neka spoznaja o istome nije izvan ljudskog razuma. …[Bog] je postavio Crkvu za čuvara i učitelja cjelokupne istine o vjeri i moralnom ponašanju; stoga bi joj vjernici trebali iskazati poslušnost i podložiti svoje umove i srca kako bi bili sačuvani neozlijeđeni i slobodni od pogrešaka i moralne pokvarenosti, te kako se ne bi lišili te pomoći koju je Bog dao s takvom velikodušnošću, trebali bi pokazati tu dužnu poslušnost ne samo onda kada Crkva nešto definira svečanim sudom, nego također, u odgovarajućem omjeru, kada se konstitucijama i dekretima Svete Stolice propisuju i osuđuju mišljenja kao opasna ili iskrivljena.

Stoga neka i vjernici budu na oprezu od precijenjene neovisnosti osobnog suda i te lažne autonomije ljudskog razuma. Jer sasvim je strano svakome tko nosi ime kršćanin vjerovati svojim vlastitim mentalnim snagama s takvim ponosom da se slaže samo s onim stvarima koje može ispitati iz njihove unutarnje naravi, i zamišljati da Crkva, koju je Bog poslao da poučava i vodi sve narode, nije upućen u sadašnje stvari i okolnosti; ili čak da se moraju pokoravati samo u onim stvarima koje je ona odredila svečanom definicijom, kao da bi se njezine druge odluke mogle smatrati lažnima ili da izlažu nedovoljan motiv za istinu i poštenje. Naprotiv, karakteristika svih pravih Kristovih sljedbenika, pismenih ili nepismenih, je da dopuste da budu vođeni, te vođeni u svim stvarima koje se dotiču vjere ili morala od strane Svete Crkve Božje preko njenog vrhovnog pastira, rimskog prvosvećenika, koji je sam vođen Isusom Kristom Gospodinom našim.

(Papa Pio XI., Enciklika Casti Connubii, br. 103-104; podcrtavanje dodano.)

I ne, Franjina prisutnost u Vatikanu nije samo stvar postojanja ‘lošeg’ Pape, kao što je Crkva imala nekoliko puta u prošlosti:

Dakle, je li navodni udar groma u kip svetog Petra u blizini Buenos Airesa znak s neba koji najavljuje kraj vladavine zabluda ‘pape’ Franje? Budimo iskreni: nitko ne zna. Možda i jest; možda i nije.

Ipak, najvažnija točka je sljedeća: stvarno nije važno. Svatko tko, posebno u ovoj fazi, traži munju da mu kaže je li čovjek koji je objavio hrpe bogohuljenja, bezbožnosti, skandala, hereze, pogreške i svetogrđa u svom službenom učiteljstvu zapravo Kristov namjesnik koji drži vrata pakla od prevladavanja, nije razumio što je papinstvo ili kako katolicizam funkcionira.

Oh dobro. Ako ništa drugo, ova munjevita priča je barem jedna stvar: krajnje zabavna.

Izvor: Novus Ordo Watch izvor slike: popehead.substack.com

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved