Connect with us

Vijesti

DOMICILNOM STANOVNIŠTVU U DRŽAVAMA ČLANICAMA EU PREKIPJELO JE…

Published

on

Problem je što su NEKE OD TIH DRŽAVA KOJE SU MIGRANTIMA BILE CILJ POČELE SU IH VRAĆATI U PRVU EU DRŽAVU U KOJU SU UŠLI. A TO JE U VELIKOM DIJELU HRVATSKA

Europskim ‘Nevladinim udrugama’ i mainstream medijima koji pušu u isti rog otvoreno se pridužila Europska komisija u nastojanjima da ‘razbiju’ hrvatsku granicu s BiH i Srbijom, te Mađarsku sa Srbijom, kako bi omogućili desetinama i stotinama tisuća ilegalnih migranata ulazak na teritorij EU – donosi Robert Valdec u Normabel.com.

Na čelo trabanata elita iz pozadine koji upravljaju svojim korisnim idiotima, stala je tako Šveđanka Ylva Johansson, ‘komesarka za domaće poslove i migracije’ koja je, u ime EK (u koju se s 20-ak debelo plaćenih članova njenog kabineta uvalila i ‘naša’ predstavnica Dubravka Šujica).
Gospođa Johansson zatražila je, niti više niti manje – smjenu Fabricea Leggeria, koji od 2015. godine obnaša dužnost izvršnog direktora FRONTEXA, jedne od rijetkih institucija EU koja svoj posao donekle obavlja kako treba. I to upravo zbog toga!
Članica EK traženje smjene čelnog čovjeka Frontexa – europske policije, optužuje da organizacija kojoj je na čelu sprječava ilegalne migrante da uđu na teritorij Europske unije!!!
Pri tom, ‘komesarku’ EK nitko da podsjeti što je zadaća FRONTEX-a: podrška zemljama članicama Unije u zaštiti vanjskih granica EU.

Frontex je do sada puno pomagao i našoj policiji, no izgleda da EK ima drugačiju viziju zaštite granica

U sastavu snaga FRONTEX-a, u što sam se osobno uvjerio u proljeće prošle godine, specijalno obučeni policajci iz raznih EU država zajednički su krajnjim naporima uspjeli obraniti granicu Grčke i Turske koju su desetine tisuća bijesnih ilegalaca organizirano, uz prešutnu podršku turskih vlasti, pokušavali probiti na silu. Bilo je tu i suzavca i topovskih udara, pucnjave, protutenkovskih ježeva…

‘Frontex’ je dao veliki doprinos i našoj policiji – u tehnici, obuci i ljudstvo i bez njih bili bi značajno manje efikasni u zaštiti granice RH s BiH’, kaže mi sugovornik iz MUP-a čiji identitet ne želim javno iznositi da mu ne bih natovario probleme na glavu. Naime, naša je policija, ne policajci na terenu koji se nesebično izlažu probojima ‘osvajača’ štiteći nam državu, već ‘odozgo’, pod pritiskom iz Brisela počela ‘smekšavati’ postupanje policije na našim granicama.

Iz centrale EU i EK već su poduzeli prve korake –pokrenuta je nekakva istraga od strane Europskog ureda za sprječavanja prevara’ (OLAF), čiji istražitalji pretražuju sjedište FRONTEX-a koje smješteno u Varšavi, u Poljskoj.

Meta je izvršni direktor Fabrice Leggeri, 52-godišnji francuski policajac koji je karijeru započeo u postrojbama zaduženim upravo za sprječavanje prekograničnog ‘trafikinga’, zaštitu granica i vize. Stručnjak je za pitanja vezanim uz Šengenski sporazum, migracije i međunarodno pravo. Od 2000. do 2003. godine bio je zaposlen upravo u Europskoj komisiji kao nacionalni ekspert radeći na projektu ‘Integriranog menanđmenta vanjskih granica EU’ koji je i rezultirao uspostavljanjem FRONTEX-a. Nakon toga vratio se u državnu službu Francuske gdje je do 2007. godine bio na čelnim mjestima u nekim francuskim regijama, kada prelazi u Ministarstvo obrane Francuske – na čelo Odjela međunarodnog i europskog prava, a dvije godine bio je i zamjenik veleposlanika Francuske u Južnoj Koreji. 2013. vraća se u Francusku gdje je, unutar Ministarstva unutarnjih poslova čelni čovjek Odjela za ilegalne migracije.

Izvršni direktor Fabrice Leggeri na meti je bivše učiteljice kemije iz Europske komisije jer Frontex ne dozvoljava ilegalni ulazak u EU!

Ylva Johansson, bivša učiteljica kemije i matematike, u politiku je ušla koncem 80-ih učlanivši se u Komunističku partiju Švedske, a se olako krenula uspinjati u hijerarhiji da bi ju njena Vlada 2019. instalirala u Europsku komisiju. Od kuda bi sada, mijenjala čelništvo FRONTEX-a. Naravno, ne bez blagoslovi svoje šefice Ursule von der Leyen koja je iste godine kada je Ylva Johansson na čelu EK zamijenila Jeana-Claudea Junckera, kod nas poznatijeg pop srdačnoj gesti upućenoj našem premijeru pred kamerama, ali po teturavom hodu pri kojem su ga često znale ‘uloviti’ TV kamere.

Ali, vratimo se aktualnoj situaciji: pod medijskim plaštem pandemije koronavirusa, ilegalni migranti za koje ne vrijede mjere, lockdown, socijalne distance i slične ‘tričarije’ na koje su prisiljeni Europljani, i dalje nadiru. Svjedočimo njihovom svakodnevnom i sve agresivnijem nasilnom ponašanju – paljenju, pljačkama, ubojstvima… poput nedavnog incidenta u središtu Sarajeva.

Avaz je jučer izvjestio o tučnjavi u sarajevskom Mercatoru

U nedavnoj policijskoj intervenciji zbog masovne tučnjave u migrantskom kampu Blažuj kod Sarajeva pronađene su ranije i određene količine eksploziva, oružja i streljiva, bijesni su se migranti sukobili s BiH policijom pri čemu su ozlijeđena dvojica policajaca, a oštećeno više od 20 policijskih vozila.

BiH N1 TV izvještava i o revoltu lokalne policije


Svima njima u BiH prvi je cilj ilegalno ući u Republiku Hrvatsku. Pa onda dalje. A obezglavljivanjem FRONTEX-a, Europska im komisija to želi omogućiti. Domicilnom stanovništvu u državama članicama EU prekipjelo je, neke od tih država koje su migrantima bile cilj počele su ih vraćati u prvu EU državu u koju su ušli. A to je u velikom dijelu Hrvatska.
Za razliku od dvanaestero naših predstavnika u Europarlamentu, ali i onih u Europskoj komisiji poput Dubravke Šujice, Nicolas Bay, francuski europarlamentarac, član stranke Rassemblement National, koja je nastala iz Front Nationala Jean-Marie Le Pena, ne šuti o tome:

Nicolas Bay oštro je osudio ponašanje komesarke iz Europske komisije


‘Ovaj “Lov na vještice“ dobro ilustrira projekt Brisela: otvoriti naše granice još više, dozvoliti još većem broju migranata da uđu u naše države i ovdje ostanu. Stoga je neophodno vratiti se starom načinu sprječavanja ulaska. FRONTEX bi, suprotno ovom, trebalo još više ohrabriti u zaštiti granica i odvraćanju migranata od kojih su više od 80 % zdravi odrasli muškarci!’, kazao je, između ostalog, Nicolas Bay.

Vijesti

Muftiji Zukorliću: “Ljuta sam jer smo mnoge stvari ostavljali za sutra… dok si ti žurio!”

Published

on

Sjećanje na jednog od najvećih sandžačko-muslimanskih intelektualaca, bivšeg muftiju, za Sandžak i Srbiju, Moamera Zukorlića u dirljivom govoru …

Efendija Muamer Zukorlić, teolog i političar, bio je pravi vođa svoga naroda i pučki tribun u Sandžaku ali i šire, umro je iznenadnom smrću u studenom 2021. godine.

Godine 2010. Zukorlić je formirao Bošnjačko nacionalno vijeće, te bošnjački narod proglasio konstitutivnim. Kad tijela države Srbije nisu priznala BNV, on je dao slijedeću izjavu:

 »Igranje Sandžakom znači poigravanje sa ovim dijelom Srbije. Država je kao zgrada u kojoj stanari mogu da se vole ili ne vole. Ukoliko većinski stanari odluče da zapale jedan stan, rizikuju da se upali cijela zgrada. Zato se nije igrati sa vatrom. Ili će nam svima biti lijepo, ili će vatre biti do vrha. Samo naša kuća gorjeti neće.«

Poslušajte dirljiv govor u spomen na velikog muftiju…

Continue Reading

Vijesti

U slučaju da niste čuli, MSM sada priznaju da je Ukrajina proxy CIA-e!

Published

on

U slučaju da niste čuli, MSM sada priznaju da je Ukrajina opunomoćenik CIA-e.

To znači da Putinova invazija na Ukrajinu NIJE bila neprovocirana i da su SAD ekspanzionisti koji ruše suverene nacije radi geopolitičke dobiti – piše na X profilu @WarClandestine.

SAD su donijele rat Putinu pred vrata.

Što znači da je svaka stvar koju su vam zapadni mediji rekli o ratu u Ukrajini bila utemeljena na laži. Sve analize koje ste čuli od pompoznih MSM govornika temeljile su se na pretpostavci da je Putin to učinio ničim izazvan, samo zato što je “doslovno Hitler”. Ništa od toga nije bila istina.

Ispostavilo se da su Putinove optužbe da zapadne obavještajne službe kontroliraju Ukrajinu bile točne, stoga je njegov napad više nego opravdan. Zamislite samo da je Rusija financirala nacističke milicije u Kanadi, započela građanski rat, svrgnula vladu, zatim uspostavila vlastiti marionetski režim, zatim postavila ruske obavještajne baze i biolaboratorije po cijeloj našoj sjevernoj granici. Svaki bi Amerikanac tražio da se Kanada i Rusija sravne s zemljom. Pa to je upravo ono što su SAD učinile Rusiji i ljute su.

Rusija je pokušala ući u NATO, odbijeni su. Rusija je pokušala pregovarati nenasilnim sredstvima za rješavanje sukoba, što im je odbijeno. Rusija je UN-u pokušala iznijeti svoje pritužbe zbog američke proizvodnje biološkog oružja i špijunaže, što je odbijeno. Rusija je pokušala ići diplomatskim putem, a Zapad je samo vikao “ruske dezinformacije”, a oni su bili ti koji su gurali dezinformacije.

Zapad se također potrudio cenzurirati neovisne novinare poput mene koji vam to govorim od prvog dana, jer da je javnost cijelo vrijeme znala ovaj detalj, ne bi podržali slanje naših dolara poreza tamo.

Ovo će mnogim Amerikancima biti teška pilula za progutati, ali Rusija nije negativac u ovom scenariju. Zapad je, a nije ni blizu.

Što prije svi to prepoznamo, prije ćemo moći počistiti nered.

Continue Reading

Vijesti

“ZASTRAŠUJUĆE?” Soros bi mogao pokupovati preko 220 medijskih postaja u SAD

Published

on

Liberalni financijer George Soros kupio je glavni udio u drugoj najvećoj američkoj radijskoj tvrtki i mogao bi steći “efektivnu kontrolu” nad više od 220 postaja diljem zemlje, izvijestio je u srijedu New York Post.

Soros Fund Management kupio je oko 400 milijuna dolara duga medijske grupe Audacy tijekom stečajnog postupka, izvijestile su novine pozivajući se na sudske podneske. Milijarder je kupio dug po otprilike 50 centi za dolar od hedge fonda HG Vora, nastavlja se u izvješću, uz napomenu da će, nakon što stečajni sud odobri posao, Soros posjedovati oko 40% ukupnog duga Audacyja.

Iako 40% nije većinski udio, izvor je rekao za New York Post da bi Soros ipak mogao steći “efikasnu kontrolu nad medijskim divom kada izađe iz stečaja”.

Audacy posjeduje 227 glazbenih, sportskih i radio postaja u 45 američkih država. Tvrtka također posjeduje CBS Radio, koji upravlja s 11 informativnih postaja uključujući KCBS iz San Francisca i WCBS iz New Yorka. Nakon godina pada prihoda, Audacy je početkom prošlog mjeseca podnio zahtjev za stečaj s 1,9 milijardi dolara duga.

Bude li se dogovor sklopio kako je objavljeno, Audacy će biti najnoviji dodatak Sorosevom rastućem medijskom carstvu. Soros Fund Management pridružio se konzorciju vjerovnika za kupnju Vice Media prošlog ljeta, plativši 350 milijuna dolara za preuzimanje bivšeg medijskog velikana koji je nekoć bio procijenjen na 5,7 milijardi dolara.

“Insajderski izvor” kojeg citira New York Post opisao je ugovor s Audacyjem kao “zastrašujući”, rekavši kako vjeruje da Soros namjerava iskoristiti svoj udio kako bi utjecao na javno mnijenje uoči ovogodišnjih predsjedničkih izbora – prenosi Tribun.

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved