Connect with us

Vijesti

Fenomen Grete Th. nije ništa drugo nego shema za uzimanje novca, koju su osmislili njezini tutori kako bi iskoristili klimatsku histeriju

Published

on

Mnogi Amerikanci pokušavaju shvatiti što je s tim djetetom Gretom Thunberg, uključujući i to kako je uspjela brzo postati istaknuta javna osoba kao najnoviji glasnik koji promovira podvalu klimatskih promjena

Pa, odgovor je jednostavan: Greta je pijun globalne klimatske mafije za koju znamo da se vrti oko novca i moći.

Osim što radi za Georgea Sorosa, Greta je također povezana s domaćom terorističkom skupinom Antifa preko svojih roditelja, a oboje se identificiraju kao članovi ekstremno ljevičarske grupe koja širi mržnju.

Greta ima i pomagača koji ju prati gotovo svuda gdje ide. Njeno ime je Luisa-Marie Neubauer, i ona je operativac organizacije “ONE Movement” koja promovira klimatsku prevaru, koju financiraju i kontroliraju ne samo Soros, već i eugeničari poput Bill i Melinde Gates, kao i isprani rock pjevač i politički operativac Bono.

Upravo na svojoj web stranici Zaklada Bill & Melinda Gates priznaje da je pokret “ONE Movement” globalistička organizacija koja koristi slavne ličnosti i druga sredstva za proguravanje aktivizma protiv klimatskih promjena i drugih globalističkih planova na mase.

“ONE Movement” je nastao na sastancima između Billa Gatesa i Bonoa početkom 2000-ih o potrebi boljeg informiranja Amerikanaca o ekstremnom siromaštvu širom svijeta“ – piše na web stranici organizacije.

„Zajedno s Melindom Gates, Bobbyjem Shriverom, Georgeom Sorosom, Edom Scottom, Bobom Geldofom i Jamiejem Drummondom, stvorili su organizaciju čiji je cilj borba protiv siromaštva pod nazivom “DATA” koja se fokusirala na razmještanje slavnih i drugih utjecajnih pojedinaca u razne zemlje kako bi potakli svjetske vođe da poduzmu akciju u svezi određenih pitanja. U roku od nekoliko godina, “DATA” se udružila s nekoliko drugih organizacija radi osnivanja organizacije “ONE Movement”, uz veliku podršku Fondacije Bill & Melinda Gates.”

Greta je “slučajno” nosila majicu Antifa tijekom jednog od svojih nedavnih nastupa i bila je prisiljena javno se ispričati

Mlada Greta zapravo je pustila mačku iz torbe na ljeto kad je slučajno odjenula majicu Antifa, navodno greškom.

>> FAŠISTIČKA AGENDA: Iza projekta Greta stoje razni najednom ekološki osviješteni Rockefelleri koji su bogatstvo stekli na naftnoj industriji

Na svom Twitter računu Greta je tvrdila da ne shvaća da njezina majica reklamira nasilnu domaću terorističku organizaciju i rekla je da joj je žao.

Ali u to je teško vjerovati jer su Gretini roditelji, Svante Thunberg i Malena Ernman, uhvaćeni na fotografijama u istoj majici. Sada znamo i da je Malena, Gretina majka, popularna švedska operna pjevačica poznata po ekstremno ljevičarskoj filozofiji.

Malena je navodno indoktrinirala Gretu od malih nogu vjerujući da će svijet završiti zbog globalnog zagrijavanja, uključujući i zavođenjem Grete u uvjerenje da je nekako moguće vidjeti čestice ugljičnog dioksida (CO2) kako lebde u zraku.

Budući da znamo da se Greta ima određeni poremećaj spektra autizma, ima smisla da je ovo prethodno nevino dijete potpalo pod propagandu svoje majke i učinilo. Sada, Greta obilazi svijet, i vjerojatno ima jako dobru plaću, kako bi indoktrinirala druge u istom načinu razmišljanja.

Mlada Greta trebala bi biti vani, igrati se sa svojim prijateljima i razgovarati o dječacima, a ne se ponašajući paranoično trpeći ekstremnu mentalnu tjeskobu kao posljedicu neke nadolazeće klimatske katastrofe koja nije ni stvarna.

Gretini roditelji, izvještava Politics Big League, “pretvorili su Gretu Thunberg u stroj za zarađivanje novca, koristeći dijete za skupljanje velikih donacija.”

“Obitelj Thunberg također redovito koristi bizarnu i kvazi sotonističku simboliku, tipičnu za one koji nastupaju iza globalističke autoritarne agende ” – dodaje se u ovom izvješću. “Kao i obično, o novom lažnom idolu anti-ljudskog klimatskog kulta stoji puno više nego što upada u oči.”

Novi-Svjetski-Poredak.com

Vijesti

DP: Bezuvjetno zadržati mlade ljude u Hrvatskoj, jer “su stranci neadekvatni za naše područje!”

Published

on

Lipovac Pehar: Moramo zadržati mlade u Hrvatskoj jer oni imaju energiju, inovativnost i potencijal za opstojnost hrvatske nacije!

Zastupnica DP-a Dubravka Lipovac Pehar: ”Mladi ljudi danas odlaze iz Hrvatske jer idu za boljim životom. Mi želimo zadržati to stanovništvo jer s njim gubimo fertilnost, energiju, inovativnost i potencijal za opstojnost hrvatske nacije”.

”Svjedoci smo i doseljavanja velikog broja stanovnika iz zemalja Azije i Afrike. Jedan dio svog života provela sam u Afganistanu te sam upoznala kulturu, vjeru i način života tog stanovništva. Oni su, u usporedbi s našim radnicima i inženjerima, neadekvatni za naše područje. Hrvatska ne bi trebala svoje tržište rada zamijeniti takvim radnicima”.

”Mi ćemo sve učiniti kako bismo pomogli u ograničavanju popunjavanja tržišta rada takvim stanovništvom kroz suverenitet, gospodarske i političke korake i demografsku obnovu. Moramo obnoviti naše tržište rada i zadržati naše vrijedne radnike koji su svuda u svijetu priznati i uredno plaćeni”.

”Covid pandemija nam je pokazala koliko smo ovisni o velikim globalnim lancima, a što nam pokazuje da moramo stvoriti svoje proizvodne kapacitete i doprinijeti našoj prehrambenoj samodostatnosti. Dokazano je i koliko smo u kriznim situacijama ovisni o turizmu, što nas čini ekonomski krhkima i naglašava potrebu za diversifikacijom gospodarstva i razvojem drugih sektora”.

”Zašto se ne bismo potrudili poljoprivredu postaviti na svoje noge? Nama se sada pružila prilika kada ćemo to i učiniti. Naša je Hrvatska puna resursa koje možemo iskoristiti, od stanovništva, mladih, do nas koji smo ovdje u Hrvatskom saboru. Učinimo sve kako bismo doprinijeli razvoju Hrvatske!”.

#Domovinskipokret

Continue Reading

Vijesti

Demokrati se pripremaju za potencijalni potop Bidena u studenom

Published

on

Prema članku POLITICA objavljenom u utorak ujutro, mnogi su demokrati nedavno izrazili sve veću zabrinutost da će predsjednik Joe Biden izgubiti od bivšeg predsjednika Donalda Trumpa u studenom.

U članku su autori Christopher Cadelago, Sally Goldenberg i Elena Schneider napisali da se “prožimajući osjećaj straha ustalio na najvišim razinama Demokratske stranke zbog izgleda predsjednika Joea Bidena za ponovni izbor”.

“[Pre]ranih pet mjeseci od izbora, tjeskoba se pretvorila u opipljivu strepnju, prema više od desetak stranačkih čelnika i operativaca,” dodali su autori.

Objasnili su da je “jaz između onoga što će demokrati reći na TV-u ili u tisku i onoga što će poslati svojim prijateljima samo porastao kako je rasla zabrinutost oko Bidenovih izgleda.”

Anonimni demokratski operativac opisao je “pomamu” među Bidenovim taborom. Ovo “sluđivanje”, rekao je, uvelike je posljedica činjenice da Biden dosljedno zaostaje za Trumpom u anketama.

Operativac je za POLITICO rekao da se njegovi kolege demokrati posebno boje mogućnosti da Biden izgubi od Trumpa – više nego da bi izgubio od generičkog republikanca. “Ovo nije, ‘O moj Bože, Mitt Romney bi mogao postati predsjednik'”, rekao je publikaciji. “To je ‘O moj Bože, demokraciji bi mogao doći kraj’.”

Osim toga, članak POLITICO opisao je popis koji je sastavio demokratski savjetnik “gotovo dva tuceta razloga zašto bi Biden mogao izgubiti”. Savjetnik je podijelio popis glavnim donatorima stranke.

Popis uključuje razloge “od imigracije i visoke inflacije do [Bidenove] dobi, nepopularnosti potpredsjednice Kamale Harris i prisutnosti kandidata treće strane poput Roberta F. Kennedyja Jr.”

Savjetnik koji je napravio popis dodao je: “Popis zašto bismo ‘mogli’ pobijediti je tako mali da ga čak ne moram držati na svom telefonu.”

POLITICO je također citirao veterana demokratskog stratega Petea Giangreca, koji je priznao da je Bidenov dosije kao predsjednika nepopularan među američkim biračima u usporedbi s Trumpovim.

“Ako je okvir ove utrke, ‘Što je bilo bolje, 3,5 godine pod Bidenom ili četiri godine pod Trumpom’, gubimo to svaki dan u tjednu i dvaput u nedjelju”, rekao je Giangreco.

Posljednja anketa pokazala je da bi Trump najvjerojatnije pobijedio da se predsjednički izbori održavaju danas.

Ankete New York Timesa i Siene objavljene ranije ovog mjeseca pokazale su da bivši predsjednik vodi Bidena s ugodnom razlikom u mnogim ključnim državama na bojištu.

Najznačajnije je da je anketa pokazala da Trump ima nevjerojatnih 12 bodova prednosti među registriranim glasačima u Nevadi – stanje koje je Biden nosio prije četiri godine.

CatholicVote je ranije objavio:

Analitičari drastičnu promjenu pripisuju činjenici da su hispanoamerički birači u posljednjih nekoliko godina velikom većinom bili skloni Trumpu. Otprilike 20% birača u Nevadi su Hispanoamerikanci.

Kada su anketirani samo vjerojatni birači, Trumpovo vodstvo u Nevadi poraslo je na 13 bodova.

Ankete Timesa također pokazuju da Trump ima zdravu prednost nad trenutnim predsjednikom u nekolicini drugih žestoko osporavanih swing država. Trump vodi s 10 bodova u Georgiji i sedam bodova više od Bidena među registriranim glasačima u Arizoni i Michiganu. Sve su te države glasale za Bidena 2020.

Kao što je primijetio CatholicVote, ista je anketa pokazala da “gotovo jedan od pet registriranih birača iz šest swing država, uključujući mnoge katolike, nije glasao na predsjedničkim izborima 2020.”.

Continue Reading

Vijesti

Čudesna vizija iza blagdana Tijelova

Published

on

Proslava Tijelova može se pratiti do vizije koju je o liturgijskoj godini imala belgijska časna sestra Juliana iz 13. stoljeća – piše Philip Kosloski u Altea-i.

Rimski obred Katoličke crkve svake godine nakon nedjelje Trojstva slavi blagdan Tijela i Krvi Gospodnje.

Međutim, Crkva nije uvijek slavila ovaj blagdan, a veliki utjecaj iza njega imala je belgijska časna sestra Juliana iz 13. stoljeća.

Viđenje svete Julijane

Juliana je bila duboko posvećena Svetoj Euharistiji od ranog djetinjstva i prema piscu Aleteije Joanne McPortland, “ušla je u redovnički život u dobi od 13 godina, služeći u hospiciju za gubavce koji je vodila njezina zajednica.”

U to je vrijeme počela imati neobičnu viziju. Pisac Heinrich Stieglitz pripovijeda viziju u svojoj knjizi The Church Year: Talks to Children:

Već u svojoj šesnaestoj godini Julijana je imala izvanrednu viziju dok je bila na molitvi. Vidjela je pun mjesec kako jarko sja, ali na njemu je bila tamna mrlja kao da je njegov komad izbio. Isprva nije mogla razumjeti viziju. Što je češće gledala taj neobičan prizor, to je njezino čuđenje raslo.

U početku je mislila da je vizija demonskog podrijetla i molila je Boga za pomoć:

“Je li to iskušenje Zloga?” – zabrinuto je upitala. Usrdno je molila, a vizija je ipak ostala. Usred gorućih suza djevojka je zamolila svog Spasitelja punog ljubavi da joj objasni što to znači.

Prema izvješću, Isus je odgovorio na Julianin zahtjev i rekao joj što je točno vizija trebala predstavljati:

Na kraju joj je Isus rekao: “Mjesec predstavlja crkvenu godinu. Tamna mrlja na njegovoj sjajnoj površini znači da još uvijek nedostaje jedna gozba. Moja je volja da se ustanovi velika svetkovina u čast Moga Presvetoga Tijela. Veliki četvrtak više je dan žalosti nego radosti. Sada idi i objavi to svijetu.” Ponizna časna sestra uzdržala se pred takvim zadatkom i rekla našem Gospodinu ovako: “Gospodine,” rekla je, “ja sam samo jednostavna djevojka i nisam nimalo dostojna. Zato te molim da ovo djelo povjeriš svetim i učenim svećenicima.”

U početku Juliana nije nikome rekla, no s vremenom je povjerila svoju viziju nekolicini ljudi, a zatim je račun došao do samog pape.

Dok će sveti Toma Akvinski s vremenom napisati prekrasne poetske pjesme za ovaj novi blagdan, slavlje vjerojatno ne bi postojalo da nije bilo svetosti svete Julijane i njezine otvorenosti za primanje Božje riječi.

Philip Kosloski /Altea

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved