Connect with us

Vijesti

Lijepa plavka: Tko je misteriozna Hrvatica koja je zaludila čak i Hitlera

Published

on

TKO JE MISTERIOZNA HRVATICA Fatalna plavuša opčinila je Hitlera, a nedavno je zaludjela i …

Nakon rata netragom je nestala pa ne znamo je li uopće postojala, no jedno je sigurno:

Hrvatica Marija Oršić ne prestaje buditi maštu, a zbog svoje bliskosti s čelnicima njemačke nacističke stranke, oko njena života ispletene su brojne legende.

Maria Orsic – The Goddess of the Devil: Hitler’s Medium. Occult secrets of Nazi super science.

Mistici, magičari i ljubitelji teorija zavjere luduju za njom već gotovo stotinu godina, no usprkos intrigantnoj priči i nestvarnoj ljepoti o njoj se sa sigurnošću ne zna gotovo ništa. Ne zna se ni gdje je točno rođena, niti kako se zapravo zvala ni kako je okončala život.

Prekrasna djevojka plavih očiju i bujne plave kose koja je dosezala sve do poda bila je članicom njemačkih okultnih društava koja su bila bliska nacizmu i slovila je za jednog od najboljih medija u Münchenu.

Priča se da je zahvaljujući svojim vidovnjačkim sposobnostima telepatski stupila u kontakt s vanzemaljskom inteligencijom nastanjenoj na planeti u sustavu zvijezde Aldebaran koja je pokrenula sumersku civilizaciju.

Okultno društvo Thule

Da je drugačija od ostalih, Marija je primijetila još kao djevojčica, no ne zna se točno ni gdje je rođena. Jedni pišu da je rođena u Beču, a drugi da se rodila u Zagrebu, na Noć vještica, 31. listopada 1895. Otac Tomislav Oršić bio je zagrebački arhitekt, a majka joj je bila bečka balerina Sabine.

Gettyimages

Zbog svog paranormalnog dara vrlo je rano došla u kontakt s okultizmom i tajnim društvima koji su bili sasvim normalna i pomodna pojava među njemačkim i austro-ugarskim intelektualcima. Bila je i sljedbenica njemačkog nacionalnog pokreta koji se zalagao za ujedinjene Austrije s Njemačkom.

Kao 25-godišnjakinja zbog toga seli u München koji je u to doba imao živahnu nacionalističku, ali i okultnu scenu, a te su dvije stvari najčešće bile međusobno povezane.

Besmislica je ono što se može pročitati u mnogim tekstovima o Mariji Oršić, a to je da je ona idejna začetnica arijevske ideje te da je nagovorila Hitlera da ju usvoji.

Teorija o arijskoj rasi puno je starija ideja koja može i ne mora imati veze s nacizmom. U 19. i 20. stoljeću usvojila su ju mnogobrojna njemačka tajna društva, uključujući i zloglasno Društvo Thule iz kojeg je nakon Prvog svjetskog rata nastala Nacistička stranka (NSDAP).

Marija Oršić bila je visoka inicijantkinja društva Thule što nije nemoguće jer je ova organizacija, za razliku od mnogih drugih u svoje redove primala žene. U društvo Thule ulazili su ugledni pripadnici njemačke buržoazije. Inicirani su dobivali značku sa svastikom i visak, dok su žene dobivale privjesak sa zlatnom svastikom, koja je prije no što ju je prisvojila nacistička propaganda, bila drevni simbol sunca. Cilj Društva Thule bila je Njemačka bez Židova, komunista i masona.

Društvo mladih ljepotica s kosom vezanom u rep 

Tajnovita Marija Oršić veže se i za djelovanje još jedne okultne organizacije, kojih je u njemačkoj između dva rata prije Hitlerove zabrane djelovanja okultnih društava koja je stupila na snagu 1935. bilo mnogo.

Riječ je o Svenjemačkom metafizičkom društvu koje se nazivalo još i društvom Vril. Društvo su činile mlade i lijepe žene s neobično dugim kosama svezanima u konjski rep. Kosa im je bila važna jer su smatrale da im poput antene omogućuje da komuniciraju s paranormalnim entitetima.

Prema informacijama koje je primila kao medij, Marija Oršić vjerovala je da su pravi Arijci zapravo izvanzemaljci s planete Aldebaran koji su u prošlosti došli u kontakt s drevnim civilizacijama Mezopotamije. Njihovim miješanjem s homo sapiensima nastala je nadmoćna ljudska rasa čiji potomci žive i danas. Projekt Trećeg Reicha stoga je svojim zločinačkim programom trebao očistiti zemlju od kukolja i ostvariti ponovnu dominaciju potomaka arijevaca.

cid:image004.jpg@01D5DC6D.1FE5D680
Na aukcijama se nude poštanske markice i vremena NDH s likom Marije Oršić

Za poruke aldebaranskih vanzemaljaca navodno je bila zainteresirana i njemačka vojska. Legenda kaže da su Marijine vizije omogućile nacistima da konstruiraju svoj leteći tanjur kojim su nakon poraza 1945. odletjeli prema jednoj teoriji na Aldebaran, a prema drugoj u tajnu bazu na Antarktici u kojoj djeluju i danas.

Čudne okrugle letjelice saveznici su tijekom Drugog svjetskog rata uistinu zapažali iznad Europe i Pacifika. Tim su opažajima dali ime Foo Fighters.

Netragom je nestala

Samo misteriozno društvo Vril dobilo jer ime po misterioznom kraljevstvu smještenom duboko pod zemljom gdje su svoje utočište pronašli oni koji su preživjeli kataklizmu propasti Atlantide. Oni raspolažu mističnom energijom koju nazivaju Vril, a nacisti su je željeli upotrijebiti za proizvodnju superoružja.

Teoretičari zavjere i ljubitelji sf-a smatraju da su Marijine poruke s planeta u sustavu zvijezde Aldebaran u sazviježđu Bika pokrenule nacistički svemirski program i istraživanja putovanja u druge dimenzije.

Čitava priča postaje još čudnija jer se Mariji Oršić u jednom trenutku izgubio svaki trag, no također postoje razilaženja kada se to dogodilo. Jedni kažu da se to zbilo 1935. kada je Hitler po dolasku na vlast zabranio rad njemačkim tajnim društvima. Drugi tvrde da je nestala 1945. nakon Hitlerova poraza.

I tu se isprepliću brojne legende. Jedni tvrde da je otišla na Aldebaran, drugi da je tajnom podmornicom prebačena u Južnu Ameriku, a treći tvrde da je otišla natrag u šuplju zemlju. Prema još jednoj teoriji, američka je vlada Mariju Oršić u najvećoj tajnosti prebacila u SAD gdje je kanaliziranjem svojih vizija pomogla i njima da razviju svemirske letjelice.

Kao posljednje javljanje Marije Oršić, odnosno društva Vril navodi se datum 11. 3. Jedni tvrde da se to zbilo 35. a drugi 45. Njena posljednja poruka je glasila ‘Niemand bleibt hier’ (nitko ne ostaje ovdje) poslije čega je zauvijek nestala.

Povezanost s Teslom

https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51diyDSAIQL._SX331_BO1,204,203,200_.jpg
Vol.2:Maria Orsic,Nikola Tesla,Their Extraterrestrials Messages,Occult UFOs
Part 1 & Part 2 from a set of 2 Parts: World premiere! A must read book. Absolutely fascinating!!!!

Njena nestvarna ljepota i povezanost s nacističkim vrhom i dalje plijene pažnju. Zbog toga se Marija Oršić pojavljuje kao lik u drugoj sezoni popularne srpske serije ‘Senke nad Balkanom‘ u kojoj ju tumači Leona Paraminski.

Fotografija VRIL - Projekt by Marija Oršić.

U seriji je predstavljena kao žena koja vuče sve konce u Društvu Thule što je povijesno netočno, te da je poslužila kao inspiracija za roman Ante Pavelića ‘Liepa plavka’

(https://hrvatskoobrambenostivo.com/wp-content/uploads/2015/07/ante-pavelic487-liepa-plavka.pdf) za što također ne postoje nikakvi dokazi.

Ono što je sigurno jest da u hrvatskoj postoji plemićka obitelj Oršić. Njihova palača nalazi se na Gornjem gradu, a oko pripadnika obitelji kolaju brojne legende. Obitelj Oršić u svojim djelima spominje i Marija Jurić Zagorka.

Nasljedici obitelji Oršić žive u Zagrebu i okolici i danas, a u 60-im godinama prošlog stoljeća zabilježen je navodno neobičan nestanak jednog Oršića. Mladić je nestao kao 22-godišnjak i pronađen je nakon osam mjeseci na području Sljemena, zapušten, zarastao i s amnezijom.

Legenda o zloj grofici Oršić prepričava se i u Samoboru koji je navodno vladala. I ona je bila žena nevjerojatne ljepote koja je uživala u mučenju stanovništva i bacanju čarolija.

Postoji i teorija o povezanosti Nikole Tesle s Marijom Oršić, a navodno su i telepatski komunicirali. Nikola Tesla i Marija Oršić imaju mnogo toga zajedničkog. Oboje su potekli iz Hrvatske, oboje bez djece, vegetarijanci, ljubitelji životinja… I oboje su bili pod budnim okom vojnih i sigurnosnih službi.

Međutim, sve što se o njoj može pročitati u danas dostupnim izvorima je preko ruba znanosti. U potragu za istinom o prelijepoj Mariji valjalo krenuti u zagrebačkim, bečkim i minhenskim arhivima.

Njemački istraživač Sven Peters u jednom tekstu navodi da je nestala na Antarktiku 1949. godine te da je iza nje ostala kćer.

Jedini trenutni dokaz njezina postojanja je fotografija prelijepe žene prodorno plavih očiju i duge, bujne kose.

Maxportal / R.I. / Foto: public domene

Vijesti

U slučaju da niste čuli, MSM sada priznaju da je Ukrajina proxy CIA-e!

Published

on

U slučaju da niste čuli, MSM sada priznaju da je Ukrajina opunomoćenik CIA-e.

To znači da Putinova invazija na Ukrajinu NIJE bila neprovocirana i da su SAD ekspanzionisti koji ruše suverene nacije radi geopolitičke dobiti – piše na X profilu @WarClandestine.

SAD su donijele rat Putinu pred vrata.

Što znači da je svaka stvar koju su vam zapadni mediji rekli o ratu u Ukrajini bila utemeljena na laži. Sve analize koje ste čuli od pompoznih MSM govornika temeljile su se na pretpostavci da je Putin to učinio ničim izazvan, samo zato što je “doslovno Hitler”. Ništa od toga nije bila istina.

Ispostavilo se da su Putinove optužbe da zapadne obavještajne službe kontroliraju Ukrajinu bile točne, stoga je njegov napad više nego opravdan. Zamislite samo da je Rusija financirala nacističke milicije u Kanadi, započela građanski rat, svrgnula vladu, zatim uspostavila vlastiti marionetski režim, zatim postavila ruske obavještajne baze i biolaboratorije po cijeloj našoj sjevernoj granici. Svaki bi Amerikanac tražio da se Kanada i Rusija sravne s zemljom. Pa to je upravo ono što su SAD učinile Rusiji i ljute su.

Rusija je pokušala ući u NATO, odbijeni su. Rusija je pokušala pregovarati nenasilnim sredstvima za rješavanje sukoba, što im je odbijeno. Rusija je UN-u pokušala iznijeti svoje pritužbe zbog američke proizvodnje biološkog oružja i špijunaže, što je odbijeno. Rusija je pokušala ići diplomatskim putem, a Zapad je samo vikao “ruske dezinformacije”, a oni su bili ti koji su gurali dezinformacije.

Zapad se također potrudio cenzurirati neovisne novinare poput mene koji vam to govorim od prvog dana, jer da je javnost cijelo vrijeme znala ovaj detalj, ne bi podržali slanje naših dolara poreza tamo.

Ovo će mnogim Amerikancima biti teška pilula za progutati, ali Rusija nije negativac u ovom scenariju. Zapad je, a nije ni blizu.

Što prije svi to prepoznamo, prije ćemo moći počistiti nered.

Continue Reading

Vijesti

“ZASTRAŠUJUĆE?” Soros bi mogao pokupovati preko 220 medijskih postaja u SAD

Published

on

Liberalni financijer George Soros kupio je glavni udio u drugoj najvećoj američkoj radijskoj tvrtki i mogao bi steći “efektivnu kontrolu” nad više od 220 postaja diljem zemlje, izvijestio je u srijedu New York Post.

Soros Fund Management kupio je oko 400 milijuna dolara duga medijske grupe Audacy tijekom stečajnog postupka, izvijestile su novine pozivajući se na sudske podneske. Milijarder je kupio dug po otprilike 50 centi za dolar od hedge fonda HG Vora, nastavlja se u izvješću, uz napomenu da će, nakon što stečajni sud odobri posao, Soros posjedovati oko 40% ukupnog duga Audacyja.

Iako 40% nije većinski udio, izvor je rekao za New York Post da bi Soros ipak mogao steći “efikasnu kontrolu nad medijskim divom kada izađe iz stečaja”.

Audacy posjeduje 227 glazbenih, sportskih i radio postaja u 45 američkih država. Tvrtka također posjeduje CBS Radio, koji upravlja s 11 informativnih postaja uključujući KCBS iz San Francisca i WCBS iz New Yorka. Nakon godina pada prihoda, Audacy je početkom prošlog mjeseca podnio zahtjev za stečaj s 1,9 milijardi dolara duga.

Bude li se dogovor sklopio kako je objavljeno, Audacy će biti najnoviji dodatak Sorosevom rastućem medijskom carstvu. Soros Fund Management pridružio se konzorciju vjerovnika za kupnju Vice Media prošlog ljeta, plativši 350 milijuna dolara za preuzimanje bivšeg medijskog velikana koji je nekoć bio procijenjen na 5,7 milijardi dolara.

“Insajderski izvor” kojeg citira New York Post opisao je ugovor s Audacyjem kao “zastrašujući”, rekavši kako vjeruje da Soros namjerava iskoristiti svoj udio kako bi utjecao na javno mnijenje uoči ovogodišnjih predsjedničkih izbora – prenosi Tribun.

Continue Reading

Vijesti

(VIDEO) Plaćeni ubojica šokirao javnost priznanjem da je poslan da ubije Carlsona: Tko ga je unajmio…

Published

on

Na nekim stranicama društvenih mreža procurile su informacije o tome tko je trebao likvidirati poznatog voditelja.

Poznati američki novinar Tucker Carlson bio je svjestan rizika koji u njegov život nosi intervju s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, no pravi novinar ne bi bio novinar da ne pokušava ići u krajnosti.

Što je Carlson i učinio i uspio natjerati više od milijardu ljudi da pogledaju intervju s Putinom.

No, sada se doznaje da je Carlson bio na meti Ukrajinaca koji su za njegovu likvidaciju angažirali izvjesnog Vasilija Petrova Aleksejeviča.

Ukrajinski obavještajci navodno su planirali ubiti Tuckera Carlsona u Moskvi, a čovjek koji je plaćen da ubije novinara detaljno je objasnio plan.

Vasilij Petrov Aleksejevič, koji je trebao ubiti Carlsona, uhićen je u Moskvi.

U videu koji se pojavio na Platformi X, on priznaje da je bio angažiran da ubije Carlsona.

– U studenom 2023. regrutirala me ukrajinska obavještajna služba. Trebao sam postaviti eksplozivnu napravu pod auto i za to mi je obećana nagrada od 4000 dolara. Trebao sam postaviti eksploziv u podzemnu garažu hotela u Moskvi, a meta je bio američki novinar Tucker Carlson – kazao je između ostalog Aleksejevič u videu.

Sad, je li ovo ruska medijsko-psihološka operacija ili ne, nadamo se saznati ubrzo…

(Mediji)

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved