Connect with us

Vijesti

O mRNA: “Ne radi se o zdravlju, ne radi se novcu, nego o ‘osvajanju ljudskog uma'”

Published

on

Michael Nehls, doktor medicine i međunarodno poznati molekularni genetičar, iznosi potresan lanac posrednih dokaza koji pokazuju da iza ovih brojnih negativnih utjecaja leži ciljani, majstorski izveden napad na našu individualnost.

Tucker Carloson je ugostio dr. Michael Nehls-a te ga upitao “Zašto, nakon što se pokazalo da mRNA cjepivo ne zaustavlja prijenos, vlade su ga nastavile gurati svom stanovništvu?”

Nije se radilo o zdravlju, niti o novcu, kaže dr. Michael Nehls.

Radilo se o “osvajanju ljudskog uma”.

“I još je gore od toga [potkopavanje sposobnosti razmišljanja],” nastavio je.

“Dakle, ako zaustavite ovu proizvodnju [novih živčanih stanica] i prisilite hipokampus da zapamti sve te različite priče, te priče koje potiču strah, tada će te priče ući u mozak. Oni će biti memorirani u hipokampusu, ali uz naplatu: nadjačat će već postojeća sjećanja.”

“Dakle, ono što se događa,” rekao je Nehls, “jest da nadjačate s narativima, s narativima straha, s tehnokratskim narativima, nadjačate svoja prethodna sjećanja, svoju individualnost ili svoju osobnost i promijenite to.”

“Ako je namjerno, ovo bi bila najzločestija stvar koja je ikada učinjena”, odgovorio je Carlson.

“Apsolutno”, složio se Nehls.

Vijesti

Neredi u Splitu: Privedena 51 osoba, tri policajca prevezena u bolnicu

Published

on

Policija je u Splitu u srijedu navečer privela ukupno 51 osobu zbog nereda koje su izazvali navijači Hajduka na Poljudu i oko stadiona nakon utakmice s Dinamom, a tri su policajca zatražila liječničku pomoć, izvijestila je policija.

Neredi su izbili nakon završetka utakmice polufinala Kupa Hrvatske između Hajduka i Dinama koja je završila rezultatom 0:1.

Nakon završetka nogometne utakmice, iza 21 sat, skupina domaćih navijača nedopušteno je utrčala u teren u cilju napada na gostujuću momčad i navijače.

“Pravovremenom reakcijom i postupanjem policije spriječen je napad i osobe su odvraćene na tribine”, priopćila je policija.

U priopćenju se kaže da su nakon utakmice, na stadionu i oko njega, u nekoliko navrata veće grupe osoba napale policiju tako da su na njih bacali upaljene bengalke, boce, kamenje i druge predmete.

“U ovom trenutku tri policijska službenika zatražila su liječničku pomoć i prevezeni su u splitsku bolnicu. Oštećeno je i jedno službeno vozilo”, navodi se priopćenju objavljenom poslije ponoći. U neredima je zapaljen i veći broj kontejnera, zbog čega su angažirani vatrogasci koji su uz potporu policije gasili podmetnute požare.

Policijski su službenici bili uz vatrogasce tijekom intervencija da bi izbjegli mogućnost da i oni budu napadnuti. Oko 22,30 sati stanje se smirilo, a tijekom noći policijski službenici nastavit će nadzor javnih površina kako bi prevenirali moguće ponovno okupljanje nasilnih osoba.

Policija je prepratila gostujuću momčad i navijače kako bi spriječila moguće napade i navijačke sukobe, dodaje se u priopćenju. (Hina)

Continue Reading

Vijesti

WORLD OF STATISTICS Spominje li se Hrvatska u Bibliji?

Published

on

Neki kažu da postoje tri vrste laži: laži, proklete laži i statistika.

Vjerujemo se da ovaj put ipak statistika ipak svjedoči istinu… Prema X profilu World of Statistics (ali i prema drugim referentnim stranicama, MinnstateYoutube i sl.

Zemlje koje se spominju u Bibliji su:

Armenija
Saudijska Arabija
Bugarska
Rumunjska
Hrvatska
Cipar
Egipat
Španjolska
Etiopija
Francuska
Grčka
Indija
Iran
Irak
Izrael
Italija
Jordan
Libanon
Libija
Sjeverna Makedonija
Malta
Palestina
Sirija
Sudan
Južni Sudan
Turska

Napomena: Izrael i Palestina su najčešće spominjana mjesta u Bibliji.

Saudijska Arabija, uključujući Kuvajt, Katar, Bahrein, Oman, UAE.

Slika zaslona: The People mentionned in Bible

Hrvatska, uključuje Bosnu i Hercegovinu. Etiopija, uključuje Eritreju, Džibuti, Jemen. Indija, uključujući dio bivšeg Pakistana. Francuska spomenuta u deuterokanonskim knjigama.

Continue Reading

Vijesti

Zaharova pokazuje novi svijet koji gradi Rusija: Ruše američku dominaciju

Published

on

Ovaj tjedan NATO obilježava 75. obljetnicu postojanja. Tom je prilikom glasnogovornica ruskog Ministarstva vanjskih poslova Marija Zaharova poslala žestoku poruku.

“Danas, u odnosu prema Rusiji, taj vojni blok se vratio na postavke Hladnog rata. NATO nema mjesta u multipolarnom svijetu koji Moskva nastoji izgraditi kako bi okončala američku dominaciju, ali ostaje u središtu ruske pozornosti”, napisala je.

Zaharova je na svom X profil objavila rezultate ankete koju je navodno proveo švedski Göteborgs-Posten, po kojoj je ispalo da većina švedskih građana u stvari bilo protiv ulaska u NATO…

Evo što je na twitteru objavila:

Prije tri tjedna,

Švedska je konačno ušla u NATO.
Znamo da Šveđane o tome nitko nije pitao, no neki dan su švedske novine Göteborgs-Posten objavile rezultate istraživanja javnog mnijenja o tome kako Šveđani misle o članstvu u vojnom savezu. U anketi je sudjelovalo više od tisuću osoba starijih od 18 godina.

Brojke su indikativne.

Šveđani su pozvani da izraze svoje mišljenje o mogućnostima slanja švedskih vojnika za sudjelovanje u borbenim operacijama ili NATO vježbama. Protiv je bilo 3 od 5 građana.

Sama odluka kabineta Ulfa Kristerssona da uđe u NATO polarizirala je švedsko društvo. Polovica države oštro se protivi članstvu u Sjevernoatlantskom savezu.

Šveđani su još u fazi shvaćanja ozbiljnosti situacije. “Čini se da je Švedska bila u ratu sa Sjedinjenim Državama i da je pretrpjela razoran poraz”, započinje svoj članak švedski stručnjak Jan Guillou u Aftonbladetu, vodećim političkim novinama u zemlji. Kolumnist Dagens Arene i bivši veleposlanik u Rusiji Sven Hirdman ponovio ga je: “Švedska sada postaje vazal Sjedinjenih Država.” Šveđani izravno postavljaju pitanja: “Znači li to da će povećana vojna prisutnost NATO-a i Sjedinjenih Država u Švedskoj značiti da je Švedska sada upletena u vojne proturječnosti između NATO-a i Rusije?”

Počinju nešto nagađati.

Za Švedsku je članstvo u NATO-u riskantna i skupa promjena prioriteta. I, naravno, Šveđanima to uopće ne treba. Zato nije organiziran referendum o pristupanju.

Upravo zato što se nitko nije htio i ne želi petljati u NATO, osim washingtonski orijentirane privremene vlade u Stockholmu.

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved