Connect with us

Vijesti

Sveprisuti Damon Imani ‘gostovao’ i na globalnoj sjednici Svjetske zdravstvene organizacije…

Published

on

WHO CRASHED – Tko/… se razbio… :-)))

Od 22. siječnja – 27. siječnja u Ženevi se održava 154. po redu globalna sjednica Izvršnog odbora Svjetske zdravstvene organizacije. Želeći se kritički osvrnuti na rad te organizacije, satiričar Damon Imani skrojio je novi video uradak u kojem se obraća Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji.

Ovaj producent svjestan je rizika u koji se upušta sa svakim svojim novim javljanjem putem video poruka, ali očito ne može izdržati i želja za slobodnim izražavanjem svojih stavova jača je od njegova straha od cenzure. Zato u opisu sebe, odnosno svog posla na svom X/Twitter profilu i kaže: „Raspravljam i stvaram video sadržaj o stvarima o kojima ne bih smio“.

A evo što je svojim novim javljanjem Damon Imani poručio Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji:

„Vrijeme je da Svjetska zdravstvena organizacija kaže svijetu istinu. Recite im da Covid dolazi iz kineskog laboratorija, recite da to krijete ljudima, recite na čemu radite – na bolesti X, o čemu se tu pak radi? Recite da farmaceutski divovi ne brinu o ljudskom zdravlju, već jedino o tome kako će prodati svoja cje…“ – čini se kao da je htio reći ‘cjepiva’, ali u njegovu prepoznatljivom stilu, snimka se naglo prekida zbog nečega o čemu se smatra zabranjenim govoriti.

Posebno je zanimljiva prošla snimka kad se pojavio sa ‘šljivom’ na desnom oku, čime očito pokušava dramatizirati poruku…

Imanijev stil prekidanja snimki u ključnim trenucima posebna je poruka i kritika cenzorima koji neovisnim pojedincima i kreatorima digitalnih i ostalih medijskih sadržaja koji ne nestaju po diktatu  sustava doslovno ne daju živjeti, jer posao koji svi mi pošteno i danonoćno radimo naš je život. No, nema tog cenzora koji može ubiti slobodu mišljenja, govora i izjašnjavanja. Istina će uvijek pronaći svoj put. Budućnost ne pripada plaćenicima i slijepim poslušnicima, već ljudima koji su entuzijasti i koji vjeruju u slobodu izbora i bolji svijet – dodaju iz Epoha portala.


Izvor: Rumble, Twitter/X

Advertisement

Vijesti

“ZASTRAŠUJUĆE?” Soros bi mogao pokupovati preko 220 medijskih postaja u SAD

Published

on

Liberalni financijer George Soros kupio je glavni udio u drugoj najvećoj američkoj radijskoj tvrtki i mogao bi steći “efektivnu kontrolu” nad više od 220 postaja diljem zemlje, izvijestio je u srijedu New York Post.

Soros Fund Management kupio je oko 400 milijuna dolara duga medijske grupe Audacy tijekom stečajnog postupka, izvijestile su novine pozivajući se na sudske podneske. Milijarder je kupio dug po otprilike 50 centi za dolar od hedge fonda HG Vora, nastavlja se u izvješću, uz napomenu da će, nakon što stečajni sud odobri posao, Soros posjedovati oko 40% ukupnog duga Audacyja.

Iako 40% nije većinski udio, izvor je rekao za New York Post da bi Soros ipak mogao steći “efikasnu kontrolu nad medijskim divom kada izađe iz stečaja”.

Audacy posjeduje 227 glazbenih, sportskih i radio postaja u 45 američkih država. Tvrtka također posjeduje CBS Radio, koji upravlja s 11 informativnih postaja uključujući KCBS iz San Francisca i WCBS iz New Yorka. Nakon godina pada prihoda, Audacy je početkom prošlog mjeseca podnio zahtjev za stečaj s 1,9 milijardi dolara duga.

Bude li se dogovor sklopio kako je objavljeno, Audacy će biti najnoviji dodatak Sorosevom rastućem medijskom carstvu. Soros Fund Management pridružio se konzorciju vjerovnika za kupnju Vice Media prošlog ljeta, plativši 350 milijuna dolara za preuzimanje bivšeg medijskog velikana koji je nekoć bio procijenjen na 5,7 milijardi dolara.

“Insajderski izvor” kojeg citira New York Post opisao je ugovor s Audacyjem kao “zastrašujući”, rekavši kako vjeruje da Soros namjerava iskoristiti svoj udio kako bi utjecao na javno mnijenje uoči ovogodišnjih predsjedničkih izbora – prenosi Tribun.

Continue Reading

Vijesti

(VIDEO) Plaćeni ubojica šokirao javnost priznanjem da je poslan da ubije Carlsona: Tko ga je unajmio…

Published

on

Na nekim stranicama društvenih mreža procurile su informacije o tome tko je trebao likvidirati poznatog voditelja.

Poznati američki novinar Tucker Carlson bio je svjestan rizika koji u njegov život nosi intervju s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, no pravi novinar ne bi bio novinar da ne pokušava ići u krajnosti.

Što je Carlson i učinio i uspio natjerati više od milijardu ljudi da pogledaju intervju s Putinom.

No, sada se doznaje da je Carlson bio na meti Ukrajinaca koji su za njegovu likvidaciju angažirali izvjesnog Vasilija Petrova Aleksejeviča.

Ukrajinski obavještajci navodno su planirali ubiti Tuckera Carlsona u Moskvi, a čovjek koji je plaćen da ubije novinara detaljno je objasnio plan.

Vasilij Petrov Aleksejevič, koji je trebao ubiti Carlsona, uhićen je u Moskvi.

U videu koji se pojavio na Platformi X, on priznaje da je bio angažiran da ubije Carlsona.

– U studenom 2023. regrutirala me ukrajinska obavještajna služba. Trebao sam postaviti eksplozivnu napravu pod auto i za to mi je obećana nagrada od 4000 dolara. Trebao sam postaviti eksploziv u podzemnu garažu hotela u Moskvi, a meta je bio američki novinar Tucker Carlson – kazao je između ostalog Aleksejevič u videu.

Sad, je li ovo ruska medijsko-psihološka operacija ili ne, nadamo se saznati ubrzo…

(Mediji)

Continue Reading

Vijesti

Obljetnica smrti dr. Ante Starčevića: Otac Domovine – putokaz domoljubima!

Published

on

Na današnji dan 1896. godine preminuo je dr. Ante Starčević, veliki politički vođa, jedan od najutjecajnijih političara u hrvatskoj povijesti te jedan od najvećih promotora ljubavi prema Hrvatskoj, još za života nazvan Ocem Domovine – donosi Domovinski pokret.

Starčević se zalagao za samostalnu Hrvatsku te je smatrao da bi ona s Austro-ugarskom monarhijom trebala biti povezana samo ugovornim odnosom između kralja i hrvatskog naroda. Otuda i njegov glasoviti slogan: “Ni pod Beč, ni pod Peštu, nego za slobodnu, samostalnu Hrvatsku”. Upozoravao je kako je i Beograd neprijatelj hrvatske slobode i samostalnosti.

Dr. Starčević, hvala vam na svemu što ste učinili za Hrvatsku, i danas ste uzor i putokaz domoljubima. Počivali u miru Božjem, neka vam je laka hrvatska gruda!

Domovinski Pokret

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved