Connect with us

Vijesti

Robert F. Kennedy – Tko stoji iza rata u Ukrajini !?

Published

on

Robert F. Kennedy je svojim antiratnim aktivnostima, protivljenju ekspanziji NATO-a, američkom financiranju ukrajinske ratne tehnike, ali i opozicijom političkoj i medijskoj reprezentaciji ovog rata u SAD-u postao najoštriji Demokratski kritičar Bidena – prenosi Crodex, prilog Foxbusiness-a

– Stotine tisuća ukrajinskih mladića već je poginulo zbog toga što je američki establišment izmanipulirao njihovu zemlju u rat da bi ispunilo svoju oholu i promašenu geopolitičku fantaziju. Umjesto da sada prepozna neuspjeh, Bidenova administracija priprema se i za žrtvovanje američkih života, tvitao je RFK, prozvavši i medije koji o ratu izvještavaju utjecajem proizvođača oružja.

U svezi ruske agresije na Ukrajinu i rata u Ukrajini je sin ubijenoga senatora i predsjedničkoga kandidata Roberta Francisa Kennedyja rekao u razgovoru za televiziju FOX NEWS, da mainstream-mediji lažu američku javnost o tome ratu, naime istina je da Ruska vojska ubija Ukrajince u omjeru 7 : 1, da je ubijeno 14 tisuća ukrajinskih civila i 300 tisuća vojnika, i da Ukrajina, suprotno tvrdnji Bidenovoj administraciji, ne može dobiti rat protiv Rusije, što neizravno potvrđuje i ukrajinski diplomat Andrej Melnik koji kaže da Ukrajinskoj vojsci treba deset puta više oružja nego do sada, da bi pružila učinkovit otpor, i poziva sve zemlje Zapada, da za potrebe Ukrajinske ratne pobjede počnu izdvajati 1% svoga Brutto-društvenoga proizvoda.

Uz to, neočekivano direktnim izjavama »Rusija ne bi izvršila invaziju na Ukrajinu da sam ja sjedio u Ovalnom uredu« te »Sporazum iz Minska danas izgleda jako dobar dil«, Kennedy je dao do znanja da je u ovoj fazi svog života spreman za ulazak u politički ring i otvoreni obračun s predsjednikom i njegovim neokonzervativnim savjetništvom.

Keneddy je također protivnik i aktivista vezano za klimatske promjene.

Opovrgnuo je laž da je ikada izjavio da treba sve koji niječu klimatske promjene strpati u zatvor, i dodao da je zapravo izjavio da treba smrtnom kaznom osuditi sve kompanije koje financiraju laži o klimatskim promjenama (izvor: Foxbusiness 20. travnja 2023). izvor: crodex.net

Vijesti

“ZASTRAŠUJUĆE?” Soros bi mogao pokupovati preko 220 medijskih postaja u SAD

Published

on

Liberalni financijer George Soros kupio je glavni udio u drugoj najvećoj američkoj radijskoj tvrtki i mogao bi steći “efektivnu kontrolu” nad više od 220 postaja diljem zemlje, izvijestio je u srijedu New York Post.

Soros Fund Management kupio je oko 400 milijuna dolara duga medijske grupe Audacy tijekom stečajnog postupka, izvijestile su novine pozivajući se na sudske podneske. Milijarder je kupio dug po otprilike 50 centi za dolar od hedge fonda HG Vora, nastavlja se u izvješću, uz napomenu da će, nakon što stečajni sud odobri posao, Soros posjedovati oko 40% ukupnog duga Audacyja.

Iako 40% nije većinski udio, izvor je rekao za New York Post da bi Soros ipak mogao steći “efikasnu kontrolu nad medijskim divom kada izađe iz stečaja”.

Audacy posjeduje 227 glazbenih, sportskih i radio postaja u 45 američkih država. Tvrtka također posjeduje CBS Radio, koji upravlja s 11 informativnih postaja uključujući KCBS iz San Francisca i WCBS iz New Yorka. Nakon godina pada prihoda, Audacy je početkom prošlog mjeseca podnio zahtjev za stečaj s 1,9 milijardi dolara duga.

Bude li se dogovor sklopio kako je objavljeno, Audacy će biti najnoviji dodatak Sorosevom rastućem medijskom carstvu. Soros Fund Management pridružio se konzorciju vjerovnika za kupnju Vice Media prošlog ljeta, plativši 350 milijuna dolara za preuzimanje bivšeg medijskog velikana koji je nekoć bio procijenjen na 5,7 milijardi dolara.

“Insajderski izvor” kojeg citira New York Post opisao je ugovor s Audacyjem kao “zastrašujući”, rekavši kako vjeruje da Soros namjerava iskoristiti svoj udio kako bi utjecao na javno mnijenje uoči ovogodišnjih predsjedničkih izbora – prenosi Tribun.

Continue Reading

Vijesti

(VIDEO) Plaćeni ubojica šokirao javnost priznanjem da je poslan da ubije Carlsona: Tko ga je unajmio…

Published

on

Na nekim stranicama društvenih mreža procurile su informacije o tome tko je trebao likvidirati poznatog voditelja.

Poznati američki novinar Tucker Carlson bio je svjestan rizika koji u njegov život nosi intervju s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, no pravi novinar ne bi bio novinar da ne pokušava ići u krajnosti.

Što je Carlson i učinio i uspio natjerati više od milijardu ljudi da pogledaju intervju s Putinom.

No, sada se doznaje da je Carlson bio na meti Ukrajinaca koji su za njegovu likvidaciju angažirali izvjesnog Vasilija Petrova Aleksejeviča.

Ukrajinski obavještajci navodno su planirali ubiti Tuckera Carlsona u Moskvi, a čovjek koji je plaćen da ubije novinara detaljno je objasnio plan.

Vasilij Petrov Aleksejevič, koji je trebao ubiti Carlsona, uhićen je u Moskvi.

U videu koji se pojavio na Platformi X, on priznaje da je bio angažiran da ubije Carlsona.

– U studenom 2023. regrutirala me ukrajinska obavještajna služba. Trebao sam postaviti eksplozivnu napravu pod auto i za to mi je obećana nagrada od 4000 dolara. Trebao sam postaviti eksploziv u podzemnu garažu hotela u Moskvi, a meta je bio američki novinar Tucker Carlson – kazao je između ostalog Aleksejevič u videu.

Sad, je li ovo ruska medijsko-psihološka operacija ili ne, nadamo se saznati ubrzo…

(Mediji)

Continue Reading

Vijesti

Obljetnica smrti dr. Ante Starčevića: Otac Domovine – putokaz domoljubima!

Published

on

Na današnji dan 1896. godine preminuo je dr. Ante Starčević, veliki politički vođa, jedan od najutjecajnijih političara u hrvatskoj povijesti te jedan od najvećih promotora ljubavi prema Hrvatskoj, još za života nazvan Ocem Domovine – donosi Domovinski pokret.

Starčević se zalagao za samostalnu Hrvatsku te je smatrao da bi ona s Austro-ugarskom monarhijom trebala biti povezana samo ugovornim odnosom između kralja i hrvatskog naroda. Otuda i njegov glasoviti slogan: “Ni pod Beč, ni pod Peštu, nego za slobodnu, samostalnu Hrvatsku”. Upozoravao je kako je i Beograd neprijatelj hrvatske slobode i samostalnosti.

Dr. Starčević, hvala vam na svemu što ste učinili za Hrvatsku, i danas ste uzor i putokaz domoljubima. Počivali u miru Božjem, neka vam je laka hrvatska gruda!

Domovinski Pokret

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved