Connect with us

Vijesti

Sin utemeljitelja Hamasa tvrdi: Mi smo “CIA-in Psy-Op” za promicanje globalističke agende

Published

on

Hamas nije nikakva teroristička organizacija odlučna boriti se za palestinski narod, voditi rat protiv Izraela i povratiti izgubljenu zemlju – prenosi Marijan Leko u Epoha.com.hr

U stvarnosti, navodno smrtonosna teroristička skupina zapravo je globalistička psihijatrija koju je stvorila CIA i koju podržavaju njihovi navodni neprijatelji Izrael kako bi pomogla globalistima da ostvare svoje ciljeve više vječnih ratova na Bliskom istoku i pomogla u uvođenju ‘Novog svijetskog poretka’.

Ali netrebate mi vjerovati na riječ. Tvrdi sin osnivača Hamasovog vođe, koji je odustao od svoje pozicije “pozlaćenog princa” u pokretu Hamasa kako bi puhnuo u zviždaljku i rekao svijetu istinu o tome što se stvarno događa iza kulisa terora.

Ali postoji samo jedan problem za Mosaba Hassana Yousefa, čiji je otac bio ključna figura u osnivanju Hamasa davne 1987. On želi reći zapadnom svijetu istinu o Hamasu, ali naši mainstream mediji čine sve što mogu kako bi potisnuli njegov glas i nastaviti pumpati naš eter s globalističkom propagandom.

Prema riječima Mosaba Hassana Yousefa, Hamas ne mari za Palestince, a nije ih briga ni za islam. Ukratko, sve što nam je rečeno o ovoj grupi je notorna laž.

Izbori o kojima Yousef govori održani su 2006. godine, a Hillary Clinton snimljena je nedugo nakon što se uredniku novina hvalila planovima za lažiranje izbora.

Globalisti već dugo koriste međunarodne terorističke skupine da diktiraju svjetske događaje, stvaraju lažne zastave i kontroliraju mase terorizirajući ih kako bi ih pokorili.

Povremeno, zahvaljujući ljudima poput Rona Paula, istina ispliva čak i unutar američkog Kongresa.

Tulsi Gabbard otišla je u Siriju u tajnu misiju utvrđivanja činjenica 2016. kako bi se probila kroz laži i propagandu i otkrila što se stvarno događa na terenu. Tadašnja kongresnica demokrata vratila se u Ameriku sa šokantnim vijestima.

Obamina administracija je financirala i podržavala ISIS i Al-Qaidu.

Hrabra Tulsi potpuno je demontirala CNN-ov lažni narativ vijesti i ispravila stvar.

Ali mogla je otići i dalje. Obamina administracija nije samo podržavala ISIS i Al-Qaidu na Bliskom istoku – ove terorističke skupine zapravo je stvorila CIA kako bi pomogla globalistima da postignu svoje ciljeve.

Obama, Biden, Clinton, Bush i Cheney duboko su upleteni i imamo sve dokaze potrebne da ih na sudu proglasimo krivima za zločine protiv čovječnosti.

Globalisti su koristili američke obavještajne agencije za stvaranje terorističkih skupina uključujući ISIS i Al-Qaidu od cijeloga platna kako bi terorizirali svijet i na kraju ga konačno pokorili.

Oni koji poznaju njihovu povijest znaju da je CIA regrutirala, financirala, naoružavala i obučavala Osamu bin Ladena 1980-ih.

Mudre riječi Randa Paula sada se pokazuju potpuno točnima.

Naravno, tada su ga mainstream mediji napadali i govorili da je u svemu u krivu. Što ne bi trebalo čuditi s obzirom da su mainstream mediji odjel za propagandu globalističke elite.

Ali oni ne mogu zauvijek prikrivati ​​istinu. Težina dokaza protiv globalističke elite i obavještajnih agencija koje rade svoj prljavi posao je ogromna.

Sada znamo da CIA nije samo oružjem podržavala Al-Qaidu i ISIS u Siriji, kao što nam je rekla Tulsi Gabbard. Sada znamo da je CIA bila aktivno uključena u rad s terorističkom skupinom kako bi širila teror diljem svijeta.

Članak Washington Posta iz 2010. čiji je autor bivši vojni obavještajni časnik Jeff Stein sadrži detaljan prikaz kako je CIA doduše snimila lažni Bin Ladenov video tijekom rata u Iraku 2003. godine.

Članak, koji uključuje komentare iz više izvora unutar CIA-ine Operativne grupe za Irak, objašnjava kako je agencija planirala “preplaviti Irak video zapisima” koji prikazuju nekoliko kontroverznih scenarija.

Drugi dužnosnici CIA-e priznali su da su planirali nekoliko lažnih videa s bivšim iračkim predsjednikom Saddamom Husseinom, od kojih bi jedan prikazivao vođu u seksualnim odnosima s tinejdžerom.

“Izgledalo bi kao da je snimljeno skrivenom kamerom”, rekao je jedan od bivših dužnosnika. “Vrlo zrnato, kao da je tajna video snimka seksa.”

Iako ovi lažni videosnimci koje je snimila CIA nikada nisu objavljeni, mnogo zanemarivano priznanje takvih psiholoških operacija postavlja pitanja u svjetlu zloglasnih videosnimki odrubljivanja glava ISIS-a.

Samo nekoliko dana nakon što su mnogi ljudi doveli u pitanje nedosljednosti u videu odrubljivanja glave Jamesa Foleya, vrhunski britanski forenzičari zaključili su da je video vjerojatno namješten korištenjem “prevara kamere i lukavih tehnika postprodukcije”.

“Nakon poboljšanja, može se vidjeti kako je nož povučen preko gornjeg dijela vrata najmanje šest puta, bez tragova krvi do te mjere da slika izblijedi u crno”, rekao je analitičar. “Mislim da je izrežirano. Moj osjećaj je da se pogubljenje možda dogodilo nakon što je kamera zaustavljena.”

Sada imamo još više dokaza da je CIA za njih stvarala šokantne videe ISIS-a. Zviždač je pustio snimke sa seta filma CIA-ine produkcije, zeleni ekran.

Taktika teroriziranja masa radi pokoravanja dolazi u mnogim oblicima, međutim korištenje terorističkih skupina kao bauk kako bi se javnost uvjerila da ide u rat je klasik iz globalističke igre.

Netanyahu je globalistička marioneta pa ne treba čuditi što desetljećima radi ruku pod ruku s Hamasom. Možete zaboraviti sve što su vam zapadni mainstream mediji rekli o sukobu Izraela i Hamasa. Svaka inteligentna osoba u Izraelu razumije da je Netanyahuova politika bila zadržati Hamas na vlasti.

Zašto? Jer mu politički odgovara da ima neprijatelja pred vratima. To odgovara i državi Izrael. Ukrajina pod vodstvom Zelenskog prošle je godine postala loša reputacija zbog moljenja američkih dolara pomoći, ali Izrael je neprikosnoveni prvak u teškoj kategoriji u tom sportu.

Znamo da je CIA stvorila i podržavala Al-Qaidu i ISIS. Hamas nam dolazi u drugoj garnitri s istog stabla. Elite sada imaju izgovor za još jedan vječni rat, ovaj put koji uključuje Iran, na Bliskom istoku.

Hamas Leader Blows Whistle: We Are “CIA Psy-Op” To Advance Globalist Agenda

Vijesti

Demokrati se pripremaju za potencijalni potop Bidena u studenom

Published

on

Prema članku POLITICA objavljenom u utorak ujutro, mnogi su demokrati nedavno izrazili sve veću zabrinutost da će predsjednik Joe Biden izgubiti od bivšeg predsjednika Donalda Trumpa u studenom.

U članku su autori Christopher Cadelago, Sally Goldenberg i Elena Schneider napisali da se “prožimajući osjećaj straha ustalio na najvišim razinama Demokratske stranke zbog izgleda predsjednika Joea Bidena za ponovni izbor”.

“[Pre]ranih pet mjeseci od izbora, tjeskoba se pretvorila u opipljivu strepnju, prema više od desetak stranačkih čelnika i operativaca,” dodali su autori.

Objasnili su da je “jaz između onoga što će demokrati reći na TV-u ili u tisku i onoga što će poslati svojim prijateljima samo porastao kako je rasla zabrinutost oko Bidenovih izgleda.”

Anonimni demokratski operativac opisao je “pomamu” među Bidenovim taborom. Ovo “sluđivanje”, rekao je, uvelike je posljedica činjenice da Biden dosljedno zaostaje za Trumpom u anketama.

Operativac je za POLITICO rekao da se njegovi kolege demokrati posebno boje mogućnosti da Biden izgubi od Trumpa – više nego da bi izgubio od generičkog republikanca. “Ovo nije, ‘O moj Bože, Mitt Romney bi mogao postati predsjednik'”, rekao je publikaciji. “To je ‘O moj Bože, demokraciji bi mogao doći kraj’.”

Osim toga, članak POLITICO opisao je popis koji je sastavio demokratski savjetnik “gotovo dva tuceta razloga zašto bi Biden mogao izgubiti”. Savjetnik je podijelio popis glavnim donatorima stranke.

Popis uključuje razloge “od imigracije i visoke inflacije do [Bidenove] dobi, nepopularnosti potpredsjednice Kamale Harris i prisutnosti kandidata treće strane poput Roberta F. Kennedyja Jr.”

Savjetnik koji je napravio popis dodao je: “Popis zašto bismo ‘mogli’ pobijediti je tako mali da ga čak ne moram držati na svom telefonu.”

POLITICO je također citirao veterana demokratskog stratega Petea Giangreca, koji je priznao da je Bidenov dosije kao predsjednika nepopularan među američkim biračima u usporedbi s Trumpovim.

“Ako je okvir ove utrke, ‘Što je bilo bolje, 3,5 godine pod Bidenom ili četiri godine pod Trumpom’, gubimo to svaki dan u tjednu i dvaput u nedjelju”, rekao je Giangreco.

Posljednja anketa pokazala je da bi Trump najvjerojatnije pobijedio da se predsjednički izbori održavaju danas.

Ankete New York Timesa i Siene objavljene ranije ovog mjeseca pokazale su da bivši predsjednik vodi Bidena s ugodnom razlikom u mnogim ključnim državama na bojištu.

Najznačajnije je da je anketa pokazala da Trump ima nevjerojatnih 12 bodova prednosti među registriranim glasačima u Nevadi – stanje koje je Biden nosio prije četiri godine.

CatholicVote je ranije objavio:

Analitičari drastičnu promjenu pripisuju činjenici da su hispanoamerički birači u posljednjih nekoliko godina velikom većinom bili skloni Trumpu. Otprilike 20% birača u Nevadi su Hispanoamerikanci.

Kada su anketirani samo vjerojatni birači, Trumpovo vodstvo u Nevadi poraslo je na 13 bodova.

Ankete Timesa također pokazuju da Trump ima zdravu prednost nad trenutnim predsjednikom u nekolicini drugih žestoko osporavanih swing država. Trump vodi s 10 bodova u Georgiji i sedam bodova više od Bidena među registriranim glasačima u Arizoni i Michiganu. Sve su te države glasale za Bidena 2020.

Kao što je primijetio CatholicVote, ista je anketa pokazala da “gotovo jedan od pet registriranih birača iz šest swing država, uključujući mnoge katolike, nije glasao na predsjedničkim izborima 2020.”.

Continue Reading

Vijesti

Čudesna vizija iza blagdana Tijelova

Published

on

Proslava Tijelova može se pratiti do vizije koju je o liturgijskoj godini imala belgijska časna sestra Juliana iz 13. stoljeća – piše Philip Kosloski u Altea-i.

Rimski obred Katoličke crkve svake godine nakon nedjelje Trojstva slavi blagdan Tijela i Krvi Gospodnje.

Međutim, Crkva nije uvijek slavila ovaj blagdan, a veliki utjecaj iza njega imala je belgijska časna sestra Juliana iz 13. stoljeća.

Viđenje svete Julijane

Juliana je bila duboko posvećena Svetoj Euharistiji od ranog djetinjstva i prema piscu Aleteije Joanne McPortland, “ušla je u redovnički život u dobi od 13 godina, služeći u hospiciju za gubavce koji je vodila njezina zajednica.”

U to je vrijeme počela imati neobičnu viziju. Pisac Heinrich Stieglitz pripovijeda viziju u svojoj knjizi The Church Year: Talks to Children:

Već u svojoj šesnaestoj godini Julijana je imala izvanrednu viziju dok je bila na molitvi. Vidjela je pun mjesec kako jarko sja, ali na njemu je bila tamna mrlja kao da je njegov komad izbio. Isprva nije mogla razumjeti viziju. Što je češće gledala taj neobičan prizor, to je njezino čuđenje raslo.

U početku je mislila da je vizija demonskog podrijetla i molila je Boga za pomoć:

“Je li to iskušenje Zloga?” – zabrinuto je upitala. Usrdno je molila, a vizija je ipak ostala. Usred gorućih suza djevojka je zamolila svog Spasitelja punog ljubavi da joj objasni što to znači.

Prema izvješću, Isus je odgovorio na Julianin zahtjev i rekao joj što je točno vizija trebala predstavljati:

Na kraju joj je Isus rekao: “Mjesec predstavlja crkvenu godinu. Tamna mrlja na njegovoj sjajnoj površini znači da još uvijek nedostaje jedna gozba. Moja je volja da se ustanovi velika svetkovina u čast Moga Presvetoga Tijela. Veliki četvrtak više je dan žalosti nego radosti. Sada idi i objavi to svijetu.” Ponizna časna sestra uzdržala se pred takvim zadatkom i rekla našem Gospodinu ovako: “Gospodine,” rekla je, “ja sam samo jednostavna djevojka i nisam nimalo dostojna. Zato te molim da ovo djelo povjeriš svetim i učenim svećenicima.”

U početku Juliana nije nikome rekla, no s vremenom je povjerila svoju viziju nekolicini ljudi, a zatim je račun došao do samog pape.

Dok će sveti Toma Akvinski s vremenom napisati prekrasne poetske pjesme za ovaj novi blagdan, slavlje vjerojatno ne bi postojalo da nije bilo svetosti svete Julijane i njezine otvorenosti za primanje Božje riječi.

Philip Kosloski /Altea

Continue Reading

Vijesti

Biden se boji ‘velikog židovskog utjecaja’

Published

on

Američki predsjednik neće riskirati da naljuti lobi u Washingtonu, rekao je savjetnik za sigurnost za Project Veritas

Predsjednik SAD-a Joe Biden pod pritiskom je progresivnog krila Demokratske stranke da oštrije osudi izraelske postupke u Gazi, ali to neće učiniti osim ako ne osvoji drugi mandat, rekao je dužnosnik Vijeća za nacionalnu sigurnost za Project Veritas.

Bidenov stav o Izraelu rezultat je pažljivih “političkih kalkulacija”, rekao je savjetnik za politiku Vijeća za nacionalnu sigurnost Sterlin Waters tajnom novinaru za Project Veritas, konzervativni medij poznat po operacijama skrivenih kamera.

S jedne strane, Biden i njegovi glavni suradnici moraju reći Izraelu da “nećete nastaviti lagati, bombardirati i ubijati svu ovu djecu bez suočavanja s ozbiljnim posljedicama” kako bi umirili progresivne glasače, objasnio je Waters u videu koji je objavljen u utorak. Međutim, kad bi Biden to učinio, nastavio je Waters, razljutio bi “veliki, moćni židovski utjecaj u republikanskoj i demokratskoj politici” i suočio se s klevetničkom kampanjom koja bi ga koštala predsjedničkih izbora u studenom ove godine.

“Kada bi Biden ponovno pobijedio, mogao bi biti mnogo iskreniji kada je rekao ‘ne’”, rekao je Waters. “[Ali] to je odluka drugog mandata.”

Trenutačno se čini da se Bidenovo stajalište o Izraelu mijenja iz dana u dan, s američkim predsjednikom koji je u nedjelju okupljenim studentima rekao da podržava “trenutni prekid vatre kako bi se zaustavile borbe” u Gazi, a novinarima u ponedjeljak rekao da “stojimo uz Izrael da ukloni [vođu Hamasa Yahyu] Sinwara i ostale koljače Hamasa.”

Izraelski premijer Benjamin Netanyahu tvrdi da Izrael može uništiti Hamas samo invazijom na Rafah, grad u južnoj Gazi u kojem se trenutno nalazi više od milijun raseljenih Palestinaca.

Ranije ovog mjeseca, Biden je zaprijetio da će zaustaviti isporuku oružja Izraelu ako Netanyahu naredi kopnenu invaziju na Rafah, odluka za koju je Waters rekao da je “politički rizik”.

Međutim, dok je Bijela kuća zamrznula isporuku bombi Izraelu krajem travnja, Biden je odobrio drugu prodaju oružja vrijednu milijardu dolara – uključujući tenkovsko streljivo i minobacačke granate – židovskoj državi nekoliko dana nakon što je obećao uskratiti buduće isporuke.

Izrael je napadao Rafah zračnim napadima posljednja dva tjedna, uz pokretanje ograničenih kopnenih operacija u istočnim četvrtima grada. Netanyahu je odbacio Bidenovu prijetnju da će prekinuti vojnu pomoć, izjavivši da će se Izrael “boriti našim noktima” ako bude potrebno.

Unatoč Netanyahuovom hvalisanju, premijerov ratni kabinet odložio je planove za veliku ofenzivu u Rafi i odlučio se za ograničeniji pristup koji će minimizirati civilne žrtve, izvijestio je u ponedjeljak Washington Post. Izraelski izvori koji su razgovarali s Postom rekli su da je ovaj pristup odabran kako bi se izbjegao gnjev SAD-a.

Dan prije nego što je Watersov intervju objavljen, dužnosnik američkog State Departmenta rekao je za Politico da je državni tajnik Antony Blinken naredio zaposlenicima da prestanu objavljivati detalje povjerljivih razgovora u vezi sa sukobom Izraela i Hamasa medijima (Project Veritas, Logicno)

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved