Connect with us

Vijesti

SRETAN VAM BLAGDAN MALE GOSPE Zdravo, zvijezdo mora!

Published

on

U impresivnom višetomnom djelu Marije Valtorte, jedna od najimpresivnijih knjiga, je knjiga koja opisuje rođenje i djetinjstvo male Marije, kojoj je bio sudbinski namijenjeno da bude Bogorodica i da je Blaženom zovu i časte.

Danas je Blagdan zemaljskog rođendana Blažene Djevice Marije. Evo i pozdrava BDM-u

Zdravo, zvijezdo mora,
Majko Božja nježna,
Vazda djevičanska,
Dveri rajske, zdravo!

Ti što začu pozdrav
S usta Gabriela:
Mirom nas ukrijepi,
Mijenjaj ime Evi.

S krivca lance skini,
Slijepu daj da vidi,
Tjeraj naše jade,
Sve isprosi dare.

Majkom se pokaži,
Molbe nam prikaži
Onom, rad nas što je
Posto dijete tvoje.

Djevo osobita,
Smjerna ko ni jedna,
Grijehu ti nas otmi,
Smjerne, čiste tvori.

Daj nam sveto živjet,
Sigurno putovat,
Uz Isusa vijekom
Radovat se s tobom. Amen.

Dobro jutro. Sretan i blagoslovljen blagdan Male Gospe.

Vijesti

PREOKRET Nova era u američkoj politici: Savez Kennedy-Trump

Published

on

I Trump i RFK Jr. postali su potpuno razočarani strankom koja promiče antitezu američkih temeljnih vrijednosti koje su zamislili njeni preci, a koje su uključivale individualizam, jednakost, različitost, jedinstvo, slobodu i samoupravu (demokraciju).

Dana 23. kolovoza 2024., Robert F. Kennedy Jr. objavio je, u svom obraćanju naciji, da će obustaviti svoju predsjedničku kandidaturu kako bi podržao predsjednika Donalda J. Trumpa. RFK Jr. je izjavio da iako njegovo ime više neće biti na glasačkim listićima u ključnim državama, glasači će i dalje moći glasati za njega u drugim državama.

Kad sam 29. svibnja 2023. napisao članak za Crisis Magazine pod naslovom “Robert F. Kennedy Jr.: The Presidential Dark Horse”, veselio sam se mogućnosti drugog kruga između predsjednika Trumpa i RFK Jr.

obojica su, u određenom smislu, politički autsajderi i osobe protiv establišmenta, unatoč tome što je jedan bivši predsjednik, a drugi ima dugu liniju rođaka uključenih u politiku. Čini se da obojica dvostranački sustav vide kao jednostranački, odnosno, drugim riječima, kao dvije strane iste medalje. Međutim, čini se da su obojica spremni vratiti svoje stranke.
Od tada je bilo mnogo razvoja događaja. Bez sumnje, odluka RFK Jr.-a da se kandidira kao neovisni kandidat i sada uz Trumpa predstavlja oštru suprotnost njegovoj prethodnoj putanji. Međutim, nedavno, posebno nakon pokušaja atentata na Trumpa, gajio sam nadu da bi njih dvoje mogli raditi zajedno umjesto da se bore jedan protiv drugog. Nakon što sam čuo procurio video poziv između Trumpa i RFK Jr. koji se pojavio na X, gdje su izgleda razgovarali o neuspjelom pokušaju atentata, nagađao sam da bi to mogla biti stvarna mogućnost. Videozapis također bilježi Trumpa kako razgovara s RFK Jr. o određenim zdravstvenim problemima koji uključuju djecu i doze cjepiva.

Prije nego što se natjecao za republikansko vodstvo, Trump, doživotni demokrat, vidio je svoju zemlju u velikim problemima. I Trump i RFK Jr. postali su potpuno razočarani strankom koja promiče antitezu američkih temeljnih vrijednosti koje su zamislili njeni preci, a koje su uključivale individualizam, jednakost, različitost, jedinstvo, slobodu i samoupravu (demokraciju). SAD i druge zapadne zemlje toliko su se udaljile od ovih ideala da smo došli do točke u kojoj ruski predsjednik Vladimir Putin sada nudi utočište zapadnjacima koji bježe od neoliberalnih ideologija. U prošlosti su to bili ljudi koji su bježali iz Rusije u Ameriku; nešto je duboko pošlo po zlu.

Taktika nedemokratske stranke

Mnogo je razloga za vjerovanje da se Demokratska stranka raspada; Spomenut ću samo neke. Prvo, demokrati su naoružali sudove protiv svojih političkih neprijatelja. Bez sumnje, ova povijesna optužnica protiv bivšeg predsjednika—koji je u to vrijeme također tražio republikansku nominaciju za 2024.—bila je nečuvena zlouporaba moći, korištenje pravnog sustava kao oružja za isključivi cilj političkog progona. Od objave RFK Jr.-a, posebni tužitelj Jack Smith podigao je zamjensku optužnicu protiv Trumpa – samo 70 dana prije izbora 2024.

Posljednjih nekoliko mjeseci, demokrati i njihovi saveznici također su neprestano tužili RFK Jr.-a u nadi da će ga spriječiti da se pojavi na glasačkim listićima diljem SAD-a, posebno u državama na bojnom polju, strahujući da bi glas za njega dao prednost Trumpu. Otkako je RFK Jr. objavio svoju podršku Trumpu, sada ga tjeraju da ostane na glasačkim listićima u Michiganu i Wisconsinu kako bi mogli pokušati oduzeti glasove Trumpu. RFK Jr. nedavno je otkrio da demokrati na njega vrše pritisak da izdvoji više od 10 milijuna dolara kako bi se zaštitio od demokrata koji su ga željeli spriječiti na izborima.

Nedavno je Mark Zuckerberg potvrdio da je Bidenova administracija vršila pritisak na META-u da cenzurira Amerikance, dok je FBI na sličan način vršio pritisak na META-u da ušutka priču o prijenosnom računalu Huntera Bidena. Jack Dorsey, bivši izvršni direktor Twittera (sada poznat kao X i na čelu s Elonom Muskom), bio je odgovoran za cenzuru priče o prijenosnom računalu Huntera Bidena na Twitteru, kao što je opće poznato – ili bi trebalo biti. Nadalje, Zuckerberg je izrazio razočaranje suradnjom s administracijom Bidena i Harrisa na cenzuri informacija o Covidu na internetu. Zanimljivo je da se nedavno ponovno pojavio video kako upozorava svoje osoblje na Facebooku da cjepiva protiv mRNA Covida mijenjaju DNK. Zuckerberg bi bio zabranjen svojom vlastitom politikom.

Dr. Jill Stein, neovisna i bivša demokratkinja koja se natječe za predsjednika sa strankom Zelenih, rekla je ovo o RFK Jr.-ovom oštrom kritiziranju Demokratske stranke:

Možda se ne slažemo s RFK Jr. u mnogim stvarima, ali on je u pravu kada je riječ o tome kako se Demokratska stranka služi zakonom i prljavim trikovima za suzbijanje demokratskog natjecanja i izbora birača. Demokrati propovijedaju o “spašavanju demokracije”, ali zapravo rade prekovremeno kako bi je iskorijenili.

Glavni mediji, po nalogu Demokratske stranke, pokrenuli su višestruke kampanje klevete protiv RFK Jr. kako bi umanjili utjecaj njegovog podržavanja Trumpa.

Nemojmo također zaboraviti da je Demokratska stranka tri i pol godine obmanjivala svoje pristaše da vjeruju da je predsjednik Joe Biden u potpunosti sposoban voditi slobodni svijet, unatoč golemim dokazima o njegovom brzom fizičkom i kognitivnom padu. Kamala Harris, u svojstvu potpredsjednice, lagala je o tome godinama. Mediji su to “razotkrili” tek nakon užasne izvedbe debate protiv Trumpa 27. lipnja 2024. Ubrzo nakon toga, Kamala Harris objavila je svoju kandidaturu 21. srpnja 2024. – i, bez procesa glasovanja, okrunjena je kandidatkinjom demokrata. Njezin CNN-ov intervju s njezinim protukandidatom Timom Walzom 29. kolovoza bio je ispunjen lažima i lažima kojima je svijet svjedočio. Ono što je ovaj intervju otkrio jest da se radi o borbi protiv oligarhijske mašinerije, a ne protiv bilo kojeg kandidata koji neovisno razmišlja, budući da ih se ne može kontrolirati.

(Moja knjiga Making Sense of Nonsense: Navigating through the West’s Current Quagmire sadrži brojne primjere uplitanja u izbore, opće cenzure, naoružavanja sudova protiv političkih neprijatelja i klevetanja protivnika, a sve je to odigralo značajnu ulogu u obmanjivanju običnog glasača u U SAD-u i u cijelom svijetu, zbog moje nevjerice u tužno stanje zapadne politike, posebno američke, objavio sam dvije satirične knjige pod naslovom True Freedom Press: The Safe Bet i The Safe Bet Part Deux! .)

Novo poravnanje

S obzirom na takvo očito nepoštenje, među mnogim drugim razlozima koji se ovdje ne mogu navesti, ne bi trebalo čuditi da bi racionalni i moralno svjesni demokrati htjeli napustiti svoju stranku radi spašavanja američke republike. To je upravo ono što i Trump i RFK Jr. zamišljaju – ponovno ujedinjenje Amerike pod zastavom “Vlade jedinstva predsjednika Trumpa”. U tom smislu, RFK Jr. predstavio je na X-u dobrotvorniju i točniju definiciju onoga što MAGA (Make America Great Again) uistinu utjelovljuje, definiciju koju nećete pronaći u mainstream medijima:

Izraz je uznemirio liberale koji misle da je to poziv na povratak u Ameriku ispred građanskih prava, prava homoseksualaca i prava žena. Ali ja imam velikodušnije tumačenje, ono koje je vjernije mom iskustvu Donalda Trumpa kakav je danas. “Make America Great Again” podsjeća na naciju punu vitalnosti, duha koji može učiniti, s nadom i vjerom u sebe. Bila je to Amerika koja se počela suočavati sa svojim tamnijim sjenama, mogla je priznati nepravdu u svojoj prošlosti i sadašnjosti, ali je u isto vrijeme mogla slaviti svoje uspjehe. Bila je to nacija širokog prosperiteta, najživlje srednje klase na svijetu i [sic] idealističkog uvjerenja (iako ne dosljedno primjenjivanog) u slobodu, pravdu i demokraciju. Bila je to nacija koja je predvodila svijet u inovacijama, produktivnosti i tehnologiji. I to je bila najzdravija zemlja na svijetu. Razgovarao sam s mnogim Trumpovim pristašama. Razgovarao sam s njegovim najužim krugom. Razgovarao sam sa samim čovjekom. Ovo je Amerika koju žele obnoviti.

Ovo novo slaganje donekle podsjeća na dugogodišnje prijateljstvo između predsjednika Johna F. Kennedyja i senatora Barryja Goldwatera; unatoč njihovim filozofskim i političkim neslaganjima, njih su dvoje bili bliski prijatelji koji su dijelili duboku ljubav prema svojoj zemlji i temeljnim američkim vrijednostima. U današnjem intenzivno polariziranom svijetu takav bi se podvig činio nevjerojatnim – sve dok ova dva politički najprogonjenija čovjeka nisu odlučila ujediniti snage. Zapravo, Goldwater i JFK planirali su voditi kampanju i raspravljati zajedno bez moderatora, kako bi američki narod stvarno mogao steći dobar osjećaj za dva suprotstavljena stajališta. Pretpostavljam da se JFK, budući čovjek političkog integriteta, suočio sa sličnim preprekama kao RFK Jr. s Demokratskom strankom 1960-ih, možda je i on odlučio udružiti snage s Goldwaterom.

Još jedan zanimljiv razvoj događaja bio je taj da se Tulsi Gabbard, bivša članica Demokratske stranke i kandidatkinja za vodstvo 2020., nedavno pridružila Trumpu i RFK Jr. — ženi koja je kompetentnija osoba od Kamale Harris, koja je služila kao kongresnica osam godina, a koja je također obojena žena. S obzirom na njezino iskustvo rada u medicinskoj jedinici u inozemstvu, Gabbard je, za razliku od Kamale Harris, otporna na manipulaciju i protivi se proxy ratovima establišmenta. Pretpostavljam da će više patriota napustiti i Demokratsku stranku.

Postoje mnogi potencijalni plodovi koji mogu proizaći iz takve koalicije ako Trump osvoji mjesto predsjednika. Želim napomenuti na tri, s nekim provizornim rezervama (neke od mojih rezervi su izvan opsega ovog članka – na primjer, uznemirujući stav RFK Jr.-a o pobačaju i Trumpov novi zakon o vetu protiv federalne zabrane pobačaja).

Učinite Ameriku ponovno zdravom

Jedna od životnih misija RFK Jr.-a je ponovno učiniti Ameriku zdravom. Osnivač je i predsjednik (trenutačno na dopustu) Zaštite zdravlja djece (CHD):

CHD je neprofitna organizacija posvećena zaštiti djece i njihovih temeljnih prava. Prema organizaciji, 54 posto djece u SAD-u je kronično bolesno. Njihova je misija zaustaviti zdravstvene epidemije u djetinjstvu tražeći načine za zaštitu djece od štetnih izloženosti i držeći subjekte kao što su farmaceutske tvrtke za koje tvrde da su odgovorne za to. Njihova misija također uključuje borbu protiv korupcije, masovnog nadzora i cenzure kojima se želi izdići profit u odnosu na dobrobit ljudske civilizacije. I nastoje zaštititi zdravstvenu slobodu i tjelesnu autonomiju.

Trump je rekao RFK Jr.-u da bi jedno od nasljeđa koje bi želio ostaviti za sobom bilo okončanje epidemije kroničnih bolesti u SAD-u, što je savršeno u skladu s ciljevima RFK Jr. U intervjuu s dr. Philom, RFK Jr. tvrdi da je, dok je on bio dijete, 6 posto djece patilo od kroničnih bolesti; sada je 60 posto i SAD ima najbolesniju djecu na svijetu.

RFK Jr. bio je jedan od najučinkovitijih glasova diljem svijeta protiv svih mjera koje su poduzele vlade diljem svijeta u vezi s Covidom, posebno masovnog uvođenja cjepiva. Čitatelji zainteresirani za učenje o korupciji vojno-industrijskog kompleksa i suučesništvu liječnika poput Anthonyja Faucija, Francisa Collinsa i mnogih drugih trebali bi pročitati njegovu izvrsnu knjigu The Real Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Javno zdravstvo. On razotkriva tajni dogovor između medija i Big Pharme. (U svojoj knjizi, COVID-19: Distopijska zabluda: Ispitivanje makinacija vlada, zdravstvenih organizacija, globalističkih elita, velike farmacije, velike tehnologije i naslijeđenih medija, također sam dao opsežnu analizu korupcije, laži, i štetu koju su te institucije uzrokovale na globalnoj razini, a posebno u odnosu na moju domovinu, Kanadu.) Ipak, ovo je, uz mnoge druge razloge, zašto Trump želi potencijalno imenovati RFK Jr.-a za svog zdravstvenog cara.

Nakon svega ovoga, imam neke brige. Što da radimo s činjenicom da mnogi Trumpovi financijeri, poput Joea Lonsdalea, Elona Muska, pa čak i J. D. Vancea, svi posjeduju značajne udjele u biotehnologiji, razvoju mRNA i DNA cjepiva i genskih terapija? Nemojmo također zaboraviti da je Trump bio predsjednik koji je pokrenuo operaciju Warp Speed ​​(program cjepiva protiv Covida), što je rezultiralo smrtnim slučajevima bez presedana i iznimno štetnim nuspojavama za navodno sigurno i učinkovito cjepivo – on i dalje stoji pri tome. Hoće li javno priznati da je pogriješio što je to učinio? I također, što je s RFK Jr.-ovom suparnicom, Nicole Shanahan? Koliko god sjajno i inteligentno zvučala u zadnje vrijeme, pomogla je financirati Event 201. Dakle, hoće li RFK Jr. objasniti zašto je odabrao nju?

Neovisna novinarka Whitney Webb, autorica One Nation Under Blackmail, postavlja sljedeća oštra pitanja:

Hoće li RFK JR. protiviti korištenju ovih tehnologija dok se nastoji uhvatiti u koštac s epidemijom kroničnih bolesti u SAD-u u budućoj Trumpovoj administraciji? Hoće li dopustiti da “zdravstvena” DARPA, ARPA-H, nastavi s radom? Hoće li dopustiti tvrtki Palantir koju su suosnivali Peter Thiel i Joe Lonsdale da nastavi prikupljati i analizirati podatke o zdravlju Amerikanaca (i genetske podatke) bez smislenog nadzora nad time kako koriste te podatke i dijele li ih s [sic] drugim vladinim agencijama ugovaraju kao CIA-om?
Konačno, ako RFK Jr. postane zdravstveni car, što će učiniti u vezi s epidemijom transrodnih osoba – hoće li ponuditi održivu biljku, za zaštitu djece pogođene rodnom disforijom? Hoće li blokirati medicinsku kastraciju maloljetnika? Rekavši to, nedavno je izrazio duboku zabrinutost oko ovog pitanja:

Što više učim, to me više muči davanje blokatora puberteta mladima. Maloljetnici ne smiju voziti, glasovati, pridružiti se vojsci, tetovirati se, pušiti ili piti, jer znamo da djeca ne razumiju u potpunosti posljedice odluka s doživotnim razgranavanjem. Prefrontalni korteks, odgovoran za vještine kao što su planiranje, određivanje prioriteta i donošenje dobrih odluka, u potpunosti sazrijeva tek u ranim do srednjim dvadesetim godinama. Mislim da djeca ne mogu istinski pristati na prenamijenjene lijekove za kastraciju (blokatori puberteta) i kirurško sakaćenje, koji imaju trajne, nepovratne učinke. Osobe s rodnom disforijom ili one koje žele promijeniti spol zaslužuju suosjećanje i poštovanje, ali ove užasno posljedične postupke treba odgoditi do odrasle dobi. Moramo zaštititi našu djecu.

Američki birači i građani svijeta zaslužuju znati odgovore ova pitanja. Iako je alternativa Kamale Harris beskrajno gora, ne želimo da nas prevare oni koji nam govore ono što želimo čuti.

Neintervencionizam

RFK Jr. i Trump su neintervencionisti, što znači da se protive miješanju u domaću politiku i poslove drugih nacija. RFK Jr. ima isti antiratni način razmišljanja kao njegov ujak JFK i njegov otac, RFK stariji Trump pokazao se istim do sada. Unatoč godinama sugestija Trumpovih klevetnika i mainstream medija da će on povesti SAD u Treći svjetski rat, Trump ostaje jedini predsjednik nakon Jimmyja Cartera koji nije bio uključen ni u jedan rat. Da je Hillary Clinton pobijedila na izborima 2016., SAD bi bile uključene u nepotrebne ratove.

Doista, Bidenova administracija dovodi svijet u ozbiljnu opasnost. Situacija se pogoršava zbog američkog zastupničkog rata protiv Rusije u Ukrajini, dok zapadne nacije nastavljaju davati milijarde dolara regiji. Pa ipak, Ukrajinci nastavljaju patiti dok džeparac Vladimira Zelenskog eksponencijalno raste. To vrijedi i za sukob između Izraela i Hamasa. Glasnogovornik Hamasa rekao je sljedeće: “Zahvaljujemo Iranu koji nam je dao oružje, novac i drugu opremu. Dali su nam projektile za uništavanje cionističkih tvrđava i pomogli nam s protutenkovskim projektilima!” Čini se da je 6 milijardi dolara koje je Biden dao Iranu dobro potrošeno. Naravno, glavni mediji će zatajiti ovu informaciju, ostavljajući širu javnost u neznanju. Zatim, nakon napada, SAD podržava Izrael, unatoč tome što igra ulogu u ovom kaosu. To nije ništa novo, budući da su imperijalističke sile poput Sjedinjenih Država godinama igrale na obje strane.

Slično tome, 28 godina, od 1988. do 2016., globalisti poput Georgea H.W. Bush, Bill Clinton, George W. Bush i Barack Obama bili su među ratnohuškačkim predsjednicima establišmenta. (Unatoč njegovoj umiješanosti u ratove, izostavljam predsjednika Ronalda Reagana s ovog popisa zbog zamršenih okolnosti koje su dovele do njegove upletenosti u takve sukobe. Objašnjenje ovoga bio bi zaseban zadatak. Također je bio ključan, s papom Ivanom Pavlom II., u svrgavanju najveće zlo dvadesetog stoljeća: sovjetski komunizam Zanimljivo je da je 30. kolovoza 2024. objavljen film o životu pokojnog predsjednika.)

Kamala Harris nije ništa drugačija. Prema RFK Jr., njezin su govor napisali Neokoni, koji propagiraju vojne ideologije o svjetskoj dominaciji. Predvidljivo, bivši direktor CIA-e Leon Panetta, bivša CIA-ina analitičarka Elissa Slotkin i vojni obavještajac Pat Ryan održali su govore na demokratskoj konvenciji.

Trump je, s druge strane, uspio omogućiti mirovne sporazume između UAE, Bahreina, Sudana i Maroka. Međutim, i dalje ostaju pitanja o tekućem ratu između Izraela i Hamasa, kao što su: Bi li buduća Trumpova administracija razmotrila ukidanje strane pomoći Izraelu kako bi okončala uništavanje nevinih Palestinaca?

Središnja obavještajna agencija i Komisija za pokušaje atentata

Postoje mnoge teorije koje se odnose na atentat na ujaka RFK Jr., JFK, 22. studenog 1963. Neki smatraju da je kombinacija sljedećih izjava i povezanih radnji odigrala veliku ulogu u njegovom ubojstvu. Nakon fijaska u Zaljevu svinja, gdje je CIA prevarila JFK-a, bio je toliko bijesan da je otpustio direktora CIA-e Allena Dullesa i slavno se zakleo da će “Razdvojiti CIA-u na tisuće komadića i raspršiti ih u vjetar.” Kao rezultat toga, Kennedy je bio odlučan u iskorijenjivanju CIA-e iz američkog života.

U svom govoru “Obraćanje: predsjednika i tisak”, JFK je dao sljedeću izjavu:

Sama riječ “tajnost” je odvratna u slobodnom i otvorenom društvu; i mi smo kao narod inherentno i povijesno protiv tajnih društava, tajnih zakletvi i tajnih postupaka. Odavno smo odlučili da su opasnosti od pretjeranog i neopravdanog prikrivanja bitnih činjenica daleko veće od opasnosti koje se navode da bi se to opravdalo.
To se vjerojatno nije previše svidjelo oligarsima i političarima koji su dio tajnih društava.

U knjizi Crossfire: The Plot That Killed Kennedy, koja je bila inspiracija za film Olivera Stonea JFK iz 1991., novinar Jim Marrs tvrdi da je Kennedy pokušavao obuzdati moć Federalnih rezervi i da su utjecajne sile imale ulogu u njegovom ubojstvu. Marrs to dalje pripisuje izdavanju Izvršne naredbe 11110, koja je imala za cilj prijenos ovlasti Saveznih rezervi na Ministarstvo financija zamjenom novčanica Federalnih rezervi srebrnim certifikatima. Atentat na JFK-a dogodio se više od pet mjeseci kasnije. Pokojni pisac i glumac Richard J. Belzer u svojoj knjizi NLO-i, JFK i Elvis: Zavjere u koje ne morate biti ludi da biste povjerovali tvrdi da su milijarderske elite, bankari, vladini agenti i CIA surađivali u ubojstvu Predsjednik Kennedy. Isto tako, RFK Jr. je uvjeren da je CIA i odgovoran je i za atentate na svog oca i strica.

Trump je na svom skupu u Arizoni, unatoč tome što to nije učinio u svom prvom mandatu, rekao da će, ako bude izabran za predsjednika, objaviti “sve preostale dokumente koji se odnose na atentat na Johna F. Kennedyja” kao funkciju predloženog nova komisija za pokušaje atentata na predsjednika, uključujući i onu kojoj je on bio podvrgnut. U intervjuu s Tuckerom Carlsonom, koji vrijedi pogledati, RFK Jr. je rekao da bi prihvatio mjesto direktora CIA-e ako bi mu bilo ponuđeno. Čovjek se pita mogu li se također otkriti informacije o ostala tri aktualna predsjednika koji su ubijeni – Abraham Lincoln (1865.), James A. Garfield (1881.) i William McKinley (1901.).

Štoviše, poput Trumpa, još su dvojica ranjena u pokušajima atentata: Theodore Roosevelt 1912., usred govora tijekom svoje treće utrke za predsjednika; i Ronald Reagan, koji je bio aktualni predsjednik u vrijeme pokušaja njegova ubojstva 1981. Počinitelji su koristili vatreno oružje u svim napadima. Svaki od njih, osim JFK-a i Roosevelta (koji je predstavljao Progresivnu stranku od 1912. nadalje), bili su republikanci. Ali postoji li veza između svih ovih predsjednika? Jesu li dijelili neke zajedničke ciljeve? Neka se istina otkrije. Što je s ubojstvima Martina Luthera Kinga mlađeg i RFK starijeg?

Bez sumnje, RFK Jr. i predsjednik Donald Trump najoklevećeniji su političari u novijoj povijesti. Za to postoji razlog; i RFK Jr. i predsjednik Donald Trump predstavljaju značajnu prijetnju establišmentu i “dubokoj državi”. Većina ljudi je svjesna Trumpovog sindroma poremećaja (TDS), ali sada bi trebao postojati KDS u čast RFK Jr. i TKDS u čast obojici.

Snažno potičem ljude da dublje prouče informacije koje sam iznio. Unatoč mojim rezervama prema ovom savezu, ostvarenje ovog saveza mnogo je korisnije za budućnost zapadne civilizacije od još četiri godine nedemokratske vladavine s onima poput marionete iz Wokestera Kamale Harris. Štoviše, s pojavom X-a, prave platforme za slobodu govora na kojoj šira javnost objavljuje ažuriranja u stvarnom vremenu i podcastove poput onih koje vode Joe Rogan, Tucker Carlson, dr. Phil i drugi, a koji sadrže dubinske intervjue s pojedincima koji dijele svoje perspektive o različitim pitanjima, manje je razloga oslanjati se samo na mainstream medije za pouzdane vijesti. Ipak, treba imati na umu mudre riječi glumca Denzela Washingtona: “Ako ne čitate vijesti, neinformirani ste. Ako pročitate vijest, pogrešno ste informirani.”

Ako ovaj savez pobijedi na sljedećim izborima i održi svoju riječ, trenutak na Arizona Rallyju gdje je RFK Jr. izašao na pozornicu uz pjesmu Foo Fightersa “My Hero” (bez obzira na pokornost Foo Fightersa establišmentu) zauvijek će ostati zapisan kao jedan od najslikovitijih i najtransformativnijih trenutaka u modernoj američkoj i svjetskoj povijesti. Nadam se, ali sam oprezan.

Scott Ventureyra/Crisis Magazine

Continue Reading

Vijesti

UVIJEK ISTO Kako demoni djeluju na uništavanju vjere u Isusa – važna poruka za danas…

Published

on

Važna povijest Euzebija iz Cezareje (263.-340. po Kristu.) o prva tri stoljeća kršćanstva:

 „Poput zasljepljujućih svjetala, crkve su sada sjale po cijelom svijetu, i do granica ljudskog roda vjera u našeg Spasitelja i Gospodina Isusa Krista bila je na vrhuncu, kada je demon koji mrzi dobro, zakleti neprijatelj istine i okorjeli neprijatelj spasenja čovjeka, okrenuo sve svoje oružje protiv Crkve. Ranijih dana napao ju je progonima izvana [pod carem Neronom i drugima]; ali sada kada mu je to bilo zabranjeno, pribjegao je beskrupuloznim varalicama kao instrumentima duhovne korupcije i službenicima uništenja, i upotrijebio je nove taktike, smišljajući svim mogućim sredstvima varanja, prikrivajući se istim imenom kao da bi bio naše vjere, nastojeći u isto vrijeme odvesti u ponor uništenja svakog vjernika kojeg bi mogli zarobiti, i svojim vlastitim djelima i nastojanjima odvratiti one koji ne poznaju Vjeru od puta koji vodi do spasenja.“

Euzebije je govorio o statusu kršćanstva za vrijeme vladavine rimskog cara Hadrijana (117.-138.) i duboko u drugom stoljeću nove ere.

Ono što je zapanjujuće u vezi s ovim odlomkom jest koliko dobro dvostruki napad koji opisuje – vanjski fizički progon (pod Neronom) i unutarnja duhovna subverzija (pod Hadrijanom) – odgovara ostatku dvije tisuće godina stare povijesti kršćanstva, a posebno primjenjivo danas.

Čini se da je logika ovog “sotonskog” sljedeća:

Gdje je moguće navesti nekršćane da fizički progone i pokolju kršćane, to postaje preferirana metoda jer je izravnija. Tamo gdje to nije moguće, sljedeća najbolja stvar je infiltrirati se i potkopati kršćanski sustav vjerovanja tako da oni, u biti, sami izaberu smrt.

Euzebije iz Cezareje (grčki Εὐσέβıος, Eusébios, latinski Eusebius), crkveni
 povjesničar i filozof (?, oko 265 – Cezareja Palestinska, 340). Pripadao Origenovoj školi, branio kršćanstvo od utjecaja grčke filozofije. Za Euzebija su teorije grčkih kozmologa zablude, tek Platonova filozofija, koju je djelomično i sam prihvatio, vodi do predvorja istine. Djela: Kronografija (Χρονıϰοì ϰανόνες), Crkvena povijest (Ἐϰϰλησıαστıϰὴ ἰτορία)
 i dr.

Continue Reading

Vijesti

Današnji Židovi u Izraelu nisu semiti, pokazuje John Hopkins-ova studija

Published

on

Genetska studija Johna Hopkinsa pokazuje da 97,5% židova koji žive u Izraelu nemaju apsolutno nikakav starohebrejski DNK, stoga nisu ni semiti.

foto: Vizija Doline suhih kostiju Gustave Dore’-a

“Te oni nemaju uopće, nikakvu ‘drevnu krvnu’ poveznicu sa zemljom Palestinom” – kaže se u Studiji.

“Istovremeno, 80% Palestinaca nosi drevni hebrejski DNA te su zaista semiti.” – kako piše Veterans Today, u tekstu izraelskog genetičara – “Uskrsnuće drevnih Izraelaca iz Doline suhih kostiju“, u čijem tekstu je dan njegov znanstveni rad učinjen na John Hopkinsu, skinut s platforme Scribd (Referenca na Ezekiel 37.)

Pitanje Erana Elhaika je bilo – “Jesu li suvremeni Židovi potekli od drevnih Izraelaca, kao što tvrde primordijalisti? Ili su potekli od ljudi koji su prešli na judaizam?”

VT dalje nastavlja “odmah smo primijetili da je on još jedan od brojnih akademika koji ne dopuštaju utjecaj ideologije i politike na njegova znanstvena istraživanja, što je uvijek dašak svježeg zraka u geopolitičkoj kanalizaciji u kojoj VT svakodnevno mora plivati…”

Ukratko, njegov je rad pokazao da aškenaski Židovi imaju približno onoliko DNK “ljudi zemlje” koliko neki Europljani imaju DNK neandertalca. Ali Europljani se nikada nisu nazivali drevnim neandertalcima niti su polagali pravo na Afriku kao na “drevnu domovinu”, osim bivših kolonijalista prije nego što su ih okolnosti otjerale u egzil – ironično nastavljaju.

“Nikad nas nisu napadali zbog naših tvrdnji, već su nas ignorirali. A onda je magično, prije otprilike dvije godine, pojam “lažne vijesti” počeo biti široko korišten.” – dodaju u The Veterans Today.

Čudno je stoga da smo mogli, u jeku najvećih sukoba Židova i Hamasa, čuti od globalističkih medija i to da su Palestinci antisemiti…

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved