Connect with us

Vijesti

Stručnjaci za specijalni rat Duboke države ‘navukli’ i prevarili Trumpa?

Published

on

Kada je prije 4 godine Trump pobijedio, na dan njegove inaguracije nekoliko ulica od mjesta na kojem se održava parada povodom inauguracije održani su vrlo nasilni protesti u kojima su se palili automobili i razbijali izlozi. Oko 500 demonstranata čekićima je porazbijalo čak i izloge Bank of America te McDonald’sa. Policija je uhitila više od 95 osoba, a više stotina njih radilo je izgrede i uništavalo imovinu, te gađalo interventnu policiju različitim predmetima nedaleko od Bijele kuće. Slijedeći dan u Washington D.C-u okupilo se oko 600.000 onih koji su protestirali protiv njegove pobijede.

Mediji su se raspisali govoreći; “Liberalna Amerika se probudila ”.

Počela je sezona stalnih protesta u čemu su se najviše istaknula grupa Antifa. Pri jednom njihovom pokušaju upada u Bijelu kuću Trumpovi zaštitari su ga sklonili u predsjednički bunker, čime su se mediji izrugivali.

Oni koji uništavaju imovinu po danu, a po noći pale i pljačkaju tada su za medije bili mirni demonstranti.

Četiri godine kasnije i Trump je odlučio organizirati slične demonstracije. Okupilo se puno demonstranata, ničiji automobil nije zapaljen i ničiji izlozi nisu razbijeni. Međutim, dogodilo se nešto na što Trump nije računao. Policajci koji su štitili Kongres umjesto da sprječavaju ulazak u zgradu kongresa odjednom su uklonili ogradu, te su propustili demonstrante, iako nitko na njih nije bacao cigle kao prije 4 godine. Prije upada u Kongres nitko nije ni ranjen, ni ubijen niti uhićen. Pri upadu nitko od policije pri samom upadu nije ozlijeđen, nitko nije povukao oružje na demonstrante. Tek nakon upada u zgradu Kongresa nekolicina policajaca je upotrijebilo oružje i pri tome su ubili četiri nenaoružana demonstranta. Jedna nenaoružana demonstranica je upucana, u glavu a troje je kasnije umrlo od ranjavanja, kao i jedan policajac.

Naravno, prije nego su demonstranti propušteni u Kongres kongresnici su sklonjeni u sigurne sobe. Kao da su znali kako će demonstranti uspjeti ući u zgradu. Da su se počeli sklanjati kroz podzemni hodnik u sigurne sobe ne bi svi stigli pobjeći, stoga što se od ulaza u zgradu do kongresne dvorane može doći vrlo brzo i lako.

Upadom u Kongres demonstranti su odjednom postali rulja, a čim se ta rulja povukla kongresnici su izašli iz svojih sigurnih soba i mirno nastavili sa radom.

Zanimljivo kako se nitko u medijima nije upitao kako to da je policija prije 4 godina uspjela držati pod kontrolom daleko brojnije i nasilnije demonstrante, a sada to nije uspjela. A najvažnije pitanje je tko je policiji naredi uklanjanje ograde i propuštanje demonstranata. Prepoznat ih se može po tome što upravo oni danas tvrde kako je dobro da policija nije silom spriječila ulazak, pošto bi broj mrtvih bio puno veći, iako je kasnije sve smireno kada su upotrijebili suzavac koji nikoga ne ubija.

Da je Kongres čuvala vojska ili FBI moglo bi se reći kako je puštanje demonstranata u Kongres naredio Trump kako bi izvršio državni udar na jednu zgradu koja je od drugih zgrada drugačija samo po tome što je simbol američke demokracije.

Međutim, zgradu Kongresa su čuvali gradski policajci i zaštitari samog Kongresa koji su pod kontrolom demokrata, a ne Trumpa.

Jesu li se ti policajci povukli od straha, ili zato što je to nekome odgovaralo.

Kada se sjetimo kako su Obamini stručnjaci za podvale i proxi ratove organizirali demonstracije u Ukrajini nakon čega je Ukrajina izgubila dobar dio zemlje, te kako je u organiziranom “Arapskom proljeću” organiziran rat u 5 država sve je jasno.

Namjernim propuštanjem demonstranata u zgradu Kongresa postignuto je nekoliko ciljeva.

1. Trumpovi pristalice su postali divlja i nasilna rulja.

2. Trump je u medijima proglašen teroristom koji je pokušao državni udar.

3. Nitko nije pratio raspravu u Kongresu i saslušao dokaze koji su govorili o prijevarama na izborima.

4. Uništen je politički ugled republikanske stranke, te su im uništene šanse za pobjedom na duže vrijeme.

5. Utjeran je strah među Trumpove članove vlade koji su se počeli plašiti za svoju sudbinu i možebitni sudski progon zbog sudjelovanja u navodnom državnom udaru.

Baš onako kako to stručnjaci za specijalne operacije znaju osmisliti i realizirati.

Ali ni oni ne mogu predvidjeti sve.

Mnogi američki neprijatelji širom svijeta su digli glave, te bi mogli postati puno hrabriji u sukobima sa SAD-om. Zbog toga bi vrlo brzo demokrati mogli doživjeti niz poraza širom svijeta, što bi odlično došlo republikancima za vlastiti oporavak od ovog izbornoga poraza. NoveNovosti.

Advertisement

Vijesti

U Podcastu Velebit – Velimir Ponoš: Jake sličnosti između propasti Rimskog Carstva i današnjih EU/SAD

Published

on

Gost u Podcastu Velebit je novinar i kolumnist Velimir Ponoš

– Natalitet – zašto Hrvati više ne žele imati puno djece? – Mjera uvođenja majke odgajateljice za majke s troje i više djece?
– Rad u Hrvatskoj – Kako je moguće da je jeftinije platiti plaću stranom radniku, osigurati mu smještaj, učenje hrvatskog jezika i učenje zanata? Kada bi se svi ovi troškovi zbrojili, naš domaći čovjek bi mogao imati plaću vrlo sličnu onoj u Irskoj, Njemačkoj itd. Pa čak i veću jer ne bi si morao plaćati smještaj.

– Znači, iselimo naše mlade, radno sposobne, potentne, stručnjake koje smo školovali, u neke druge zemlje, a nama će biti dobri neki strani ljudi koji Hrvatsku ne poznaju, ne vole i ne zanima ih boljitak ove zemlje… – Kakva je to logika, je li to slučajno ili planiranio?
– Velika seoba naroda nekad i danas? Hibridni ratovi s ciljem pokretanja velike mase ljudi?
– Vojni rok i obuka u vojnim vještinama? Je li povijesno ratnička Europa postala pacifistička regija koja se pretvara u mlitavu civilizaciju?
– Ante Starčević je upozoravao da narod bez vjere i morala nema nade za boljitak i napredovanje?

Continue Reading

Vijesti

Izvrstan dokumentarac Epoch Times-a: Nema farmera – nema hrane: hoćete li jesti bube?

Published

on

Cijene hrane vrtoglavo rastu u trgovinama širom svijeta, a neki svjetski čelnici kažu da je to zbog klimatskih promjena. Njihovo rješenje je Agenda 21, 100-godišnji glavni plan Ujedinjenih naroda za čovječanstvo i 21. stoljeće, koji je podijeljen na kraće 15-godišnje planove. Trenutačni plan je Agenda 2030, čiji je cilj “transformacija našeg svijeta za održivi razvoj” prema UN-u.

Agenda 2030 sada se provodi diljem svijeta. U Americi se provodi kao agenda 30×30 Bidenove administracije, plan da se 30 posto američke zemlje u potpunosti isključi iz proizvodnje do 2030. godine, što će rezultirati istjerivanjem malih farmera i stočara sa svojih posjeda. U drugim zemljama poput Nizozemske, nizozemski poljoprivrednici prisiljeni su prestati raditi zbog vladine “zelene politike” koja ograničava emisije dušika. U Šri Lanki se farmeri bore za svoj opstanak zbog vladine zabrane sintetičkog gnojiva.

Dok gledamo globalni rat protiv poljoprivrednika, Svjetski ekonomski forum i Ujedinjeni narodi potiču ljude da jedu kukce kao rješenje za smanjenje klimatskih promjena, gladi u svijetu i spas planeta. Zašto svjetski čelnici, pa čak i slavne osobe, odjednom guraju jestive bube? Treba li država kontrolirati našu hranu? Kakav bi svijet bio bez farmera?

“Nema farmera, nema hrane: hoćete li jesti bube?” je Epoch-ov izvorni dokumentarac koji razotkriva skriveni plan iza globalnih “zelenih politika”, neispričane priče o poljoprivrednicima koji su prisiljeni napustiti posao, poremećaj koji će to imati u našoj opskrbi hranom i zašto se jestive kukce iznenada guraju u prvi plan kao ” Globalno zeleno rješenje.”

Voditelj “Činjenice su važne” (“Facts Matter”) na EpochTV-u Roman Balmakov proputovao je svijetom na više od 25 lokacija i intervjuirao više od 50 farmera, znanstvenika i stručnjaka u Sjedinjenim Državama, Nizozemskoj i Šri Lanki kako bi došao do istine iza ove globalne agende i istražio nadolazeće globalna prehrambena kriza koju svjetski mediji ignoriraju.

Povijest ima tendenciju rimovati se. Godine 1950., kineski komunistički vođa Mao Zedong prodao je javnosti “Veliki skok naprijed” pod zastavom napretka, ali njegova je politika dovela do najveće gladi koju je uzrokovao čovjek u povijesti, s više od 50 milijuna umrlih od gladi. Čini se da UN-ove “zelene politike” imaju obilježja novog “Zelenog skoka naprijed”, možda dobro zvuče na papiru, ali u praksi potkopavaju našu sigurnost hrane, imovinska prava, prava na vodu i predstavljaju egzistencijalnu prijetnju našim slobodama kao slobodni građani. Poznati citat glasi “Tko kontrolira opskrbu hranom kontrolira ljude”.

Ovaj dokumentarac je važan za svakoga da pogleda, ne samo zato da zna što je na vašem tanjuru, već i da ima znanja kako u budućnosti spriječiti još jednu glad koju je izazvao čovjek i zaštititi svoje slobode.

Cijeli film pogledati ovdje…

Službena web stranica: NoFarmersNoFood.com
Molimo dajte i podijelite ovaj dokumentarac: NoFarmersNoFood.com/share
Posebno zahvaljujemo Farmers Defence Force

Continue Reading

Vijesti

Dan prije nego što je umro u avionu, pisac Malog princa napisao je MOLITVU, mogla bi vam promijeniti život

Published

on

Antoine de Saint-Exupery je poznat kao pisac “Malog princa”, ali napisao je i jednu molitvu koja će mnogima promijeniti živote.

Manji je broj onih koji znaju da je Exupery bio i vojni pilot, te da je za svoje vojne zasluge nagrađen odlikovanjem Legije časti.

Najbolji pisac među pilotima i najbolji pilot među piscima umro je u avionu, od srčanog udara, leteći tijekom zadatka.

Kao pisac je ostvario sve svoje dječje fantazije kroz Avijatičara, Ratnog pilota, Noćni let i najpoznatijeg, Malog princa.

Čak i kad je bio na zadacima, Exupery nije prestajao pisati.

Molitva pisca Malog princa

Molitva, koju vam donosimo u cijelosti, je nastala u jednom od najtežih životnih razdoblja autora, kada su ga bolest, godine i ratni vihor polako lomili.

Gospodine, ne molim te za viđenja i čuda, molim tek snagu za život svednevni. Pouči me umijeću malenih koraka.

Misli mi razbistri, učini me snalažljivim, nauči me ugrabiti pravi trenutak. Daj da vidim kako je sve u životu važno.

Jakosti mi daj za red i pravu mjeru, da ne klizim kroz život poput rasipnika, već vrijeme svoje da mudro raspoređujem, pa ipak da umijem prepoznati trenutke bogate sjajem, ljepotom i milinom i odvojiti časak za užitak srca i duha.

Pomozi mi spoznati da ne koristi sanjati – niti o prošlosti, niti o budućnosti te da je najvažniji sadašnji čas, i da sve što slijedi učinim najbolje. Očuvaj me opsjene da život ima glatko teći.

Trijezan mi uvid podari u istinu da su poteškoće, porazi i padovi, neuspjesi, boli pa i katastrofe na stazi žića vjerni pratioci uz koje naša bića sazrijevaju i rastu. (Novi život)

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved