Connect with us

Vijesti

TRI OSOBNOSTI – ISTA META! ZLOČINAČKI REŽIM ili kako uništiti Hrvate koji odbijaju nasjesti na globalističke laži?!

Published

on

Znate li da je svrgnuti engleski kralj Edvard VIII pozvao Hitlera (ne znajući da je on britanski mućak na čelu Trećeg Rajha) da izvrši invaziju na Englesku, sravni je sa zemljom i zauvijek iskorijeni zlo iz svijeta!?

“Židovi rade protiv nas djelotvornije nego neprijateljske vojske. Tisuću su puta pogibeljniji za naše slobode i za veliku stvar koju smo prigrlili. Oni su narodna kuga, najveći neprijatelji narodne sreće”

George Washington  1.predsjednik SAD, 1732 – 1799

 “Strastvena zelja vapijućih srca Židova nada se da će doći onaj dan, kada će oni moći da se odnose prema nama tako, kao sto su postupali u vrijeme Jesfiri u Perziji. I koliko je Židovima bliska knjiga Jesfir, koja opravdava njihovu krvoločnost, osvetoljubivost i apetite razbojničkih nada! Nikada sunce nije svjetlilo narodu, krvožednijem i osvetničkijem, koji se zanosi idejom uništenja i ugušenja ljudi druge vjere“.

 „Židovi su kuga, zaraza i nesreća koju iz njemačkih zemalja valja izgnati isto onako, kako su otišli iz Egipta.“

Martin Luther ,crkveni reformator, 1483 – 1546

 “Ma gdje bilo, u zemlji, u kojoj se naseljavaju Židovi, nezavisno od njihovog broja, oni snižavaju njen moral, komercijalno poštenje, izoliraju se i ne dopuštaju asimilaciju. Ako ih mi putem Ustava ne isključimo iz SAD, onda za manje od 100 godina oni će navaliti u velikoj količini, uzeti će vrhunac, progutat će zemlju i promijeniti oblik našeg upravljanja. Ako ih ne isključite, onda za manje od 200 godina naši potomci ce raditi na poljima, izdržavajući njih, dok će oni trljati ruke u svojim uredima. Upozoravam vas, ako Židove ne isključite zauvijek, Vaša djeca će vas proklinjati u Vašim grobovima“.

Benjamin Franklin (1706 – 1790)

  Podsjetimo se na t. zv. „mirnu reintegraciju“ i veliko slavlje nakon dvije godine patnje Istočne Slavonije i svih domoljubnih Hrvata! „Što još da vam obećam“, viče F. Tuđman, ako se dobro sjećam, diže ruke, smješka se a pajaci oko njega i raja plješću na dobro odrađenoj farsi. U međuvremenu, Servi su ispraznili većinu masovnih grobnica što se saznalo kasnije i još uvijek se saznaje a o čemu sam ja godinama govorio i pisao, ispražnjeni su Đeletovci pa su Briti dali zeleno svjetlo za povrat teritorija. I svi sretni! Jer, tko traži malo, još manje dobije! Usput prizna podanički mentalitet, dočim je u poziciji tražiti a ne uzeti svoje vlastitim snagama.

  Kako se od najsposobnije i najjače vojske na svijetu postaje traumatizirani poltron, psihijatri, psiholozi i sociolozi mogli bi napisati više knjiga nego ih stane u aleksandrijsku knjižnicu. Međutim, dovoljno ih je (barem) jednom pobijediti, pobiti većinu mislećih vođa, pobiti im doglavnike, pobočnike, njihove obitelji, sljedbenike i simpatizere, njihove obitelji iskorijeniti, potrpati žive po još uvijek zapečaćenim rudnicima, mnoge rastjerati a ostatak preodgajati u obrazovnim ustanovama Golog otoka, Stare Gradiške, Lepoglave… pa tako Ranković ustvrđuje da je do 1964-e kroz te obrazovne kazamate prošlo 3 770 000 (!!!) polaznika, većinom onih koji nisu bili preveliki Hrvati ali predstavljaju opasnost i onih koji nisu stigli biti potrpani po jamama i rudnicima jer ih je dohvatila saveznička milosrdna amnestija! Potom im uvalite kolektivnu krivnju, pronađete neko izmišljeno uporište za tu tvrdnju koja im visi nad glavom kao Damoklov mač i postavite im dežurne političke kontrolore kojima je zadatak tu laž podgrijavati svakom prilikom kad ovi pokušaju podignuti glavu i išibati ih njome a usput i „podsjetiti“ svijet na zločinački karakter tih opakih Hrvata! Jer, imahu oni zločinački režim u njihovoj t. zv. Nezavisnoj Državi Hrvatskoj, imahu zatvore u kojima držahu kriminalce, državne neprijatelje i podrivače sustava, upravo one koje mi slavimo i masno plaćamo da i na „oslobođenom“ teritoriju, u cijelom regionu koji je nekad znanom imenom Hrvatsko kraljevstvo uvodimo demokraciju! Jer ti Hrvati zamišljahu da mogu imati svoju državu u kojoj će oni sami vladati! A to ne ide tako!

Stoga ćemo se dogovoriti koliko su Hrvati pobili nehrvata, barem milijun-dva, one koji su pobjegli iz Srbije i došli u azil u Sesvetskom Kraljevcu nisu stigli, ali priče moraju biti osobne pa su Stevanu kopali oči, strica mu pekli živog na ražnju a od dječjih ušiju radili ogrlice! Predvodnik im bijaše zločinac dr. Ante Pavelić, njihov poglavnik koji je u svom uredu na stolu imao veliku zdjelu punu dječjih očiju a u Jasenovcu su dnevno ubijali barem tisuću uznika pa ih potom bacali u Savu što su svjedočili mnogi Zagrepčani, šetajući se obalom! Ostatak su mljeli mljevilicom kostiju koja se, zajedno sa drugim strojevima iz Jasenovca prebacila u Kragujevac a tamo joj se u novoosnovanoj tvornici Crvena Zastava gubi svaki materijalni i pisani trag, kao da nikad nije ni postojala! I da je samo poglavnik znao da mu Stepinac i Budisavljevička rade iza leđa i spašavaju od plinske komore na desetke tisuća djece, i oni bi završili na ražnju! A eto, nije…

Vratimo se Tuđmanu, najmlađem Titovom generalu, majoru KNOJ-a koji je sredinom 1945-e jahao Slovenijom, agentu spavaču kojeg nitko živ u javnosti nije poznavao do početka balvan revolucije tj. dogovorenog plana razmontiravanja Yuge i prodaje svega što je vrijedilo, posebice u Hrvatskoj. I Sloveniji. Prijevarom je „postao“ predsjednik HDZ-a kao što je i AP godinama kasnije postavljen postao to što je postao a već unaprijed zna da će osvojiti preko 65% glasova na izborima iako ni 5% raje, kako je već rečeno, nema pojma tko je on! Ali, znakovita je „promjena vlasti“!

Podsjetimo one koji to još ne znaju – vlast nitko ne da milom pa je njegov komunistički prethodnik ili bio prisiljen na ustupanje trona ili je to bila predstava za raju jer oba dolaze iz istog štakorskog legla! No, jednom možda povijesničari, kad to više nikog ne bude zanimalo, ustanove istinu, iako je to malo vjerojatno, sudeći po dosadašnjim „otkrićima“!

Dakle, taj F.T. je Ustavom iz 1990-e u prosincu promijenio hrvatsku zastavu, odbacio onu koju je par mjeseci prije ljubio dok se podizala na stijeg i uspostavio novu, po kojoj ostajemo u okviru granica iz 1943-e koje su nacrtali Briti i njihova komunistička i četnička kopilad pa svaka buduća djelovanja hrvatske vojske, ako ih bude jer rat još nije počeo – to je bio pripremni paket mjera, mogu objesiti mačku o rep i (opet) samo sanjati svoju Državu Hrvatsku jer će se, makar došli do povijesnih granica sa Bugarskom, makar oslobodili i Rašku i Duklju, makar desetmetarsku zastavu digli na vrh Petrovaradina, opet vratiti u svoj tor zvan RH! I biti sretni da makar nešto imaju! Uz mirnu reintegraciju, dvije godine kasnije!

Za usporedbu, poglavnik je, unatoč borbama hrvatske vojske protiv višestruko jačeg i združenog zločinačkog organizma na tlu Hrvatske, nadnevcima 10. i 20. rujna 1943-e obznanio da su svi, do tada okupirani (!!!) djelovi Hrvatske vraćeni pod okrilje Matice Hrvatske te da su svi ugovori sa Kraljevinom Italijom koji nikad doista nisu ni zaživjeli, stavljeni van snage (Barić – Ustaše na Jadranu)!

Jednom prigodom u njegovu uredu, Ivan Meštrović mu je prigovorio zbog Dalmacije a on njemu – a što sam drugo mogao napraviti!?

Pa eto, poglavnik je barem objedinio Hrvatsku koliko ono mjeseci prije nego su „saveznici“ oslobodili Hrvatsku od Hrvata a F.T. je nakon rata čekao još dvije godine!?

Podsjetimo se na sadašnje okolnosti – Dodiku, koji je od Brita namješten na ratni plijen, okupirani teritorij Hrvatske, uvode se sankcije, po Bosni se organiziraju mudžahedini i vehabije koje potpomažu Erdogan i S.A., Bosna je bačva baruta sa skraćenim fitiljem a ne tako davno, Galbright je ustvrdio da je velika politička pogreška zbog mira na tlu bivše Države Hrvatske pod pojmom „regija“ ili „Zapadni Balkan“ bila ne dopustiti Hrvatima da vrate svoje (!!!) okupirane teritorije a general Wesley Clark, zapovjednik savezničkih snaga NATO-a u Europi od 1997. do 2000. godine,  da je Hrvate trebalo pustiti da odrade briljantnu operaciju do kraja! No, Britima se ta ideja nije svidjela! Jer bi priznali opravdanost postojanja NDH i sebe ogolili kao najveće leglo zločinačkog režima koji uvode diljem svijeta pod nazivom globalizacija! A za genocid nad Hrvatima, najveći pokolj jednog naroda (opisao ga je Leon Uris ali niti su Hrvati ubijani niti su to činili komunisti – samo su poslužili kao predložak za Babin Yar) nakon 2. svj. rata, morali bi odgovarati, zajedno sa svojim Servima i Slavoservima! A još nisu. I neće! Bar ne u dogledno vrijeme! Iz istih razloga Hrvatska neće dobiti ratnu odštetu a iskreno, tko je iz vlasti i traži!?

Pa, što je to onda zločinački režim kad se Hrvati u jeku rata krvoločno bore na svom teritoriju za svoj Dom i obitelj!?

Možda objava HRT-a na teletekstu (!!!) a koju se više na mreži ne može naći, da se ispričavaju (tko god) što su zločin pokolja 20 000 djece koji su počinili partizani pripisivali Ustašama!

Ili, nad kojim se kostima i čijim komemorira na Jadovnom?!

Za usporedbu, u jami Gradina na Žirju a o čemu sam osobno pisao tadašnjoj predsjednici RH Kolindi Grabar-Kitarović, tisuću je pobijenih a nitko nikad ni vijenac da odnese! Rudnik Pečovnik je još zapečaćen a procjene su da je tamo barem 12 do 15 000 (!!!) tada živo zazidanih ljudi!!! I tako dalje! Dok ne nestanemo… ili ustanemo i počistimo korov iz onog što je preostalo od Države Hrvatske!

Bog i Hrvati!

Pozdravio bih vas sve našim pozdravom no izgledno je da bih trebao otvoriti račun za donacije za plaćanje kazne jer bi to neke povrijedilo! Kao što kosilica povrijedi stabljiku pirike!

Ali, mi smo Ratnici Sunca, Sunčev narod, najstariji i najotporniji, genetski najčišći po volji i liku Stvoritelja i povijest je naša! Ona prošla i ova nadolazeća! A zločinački režim doći će pred Sudca!

Bog i Hrvati!

Mario Škorin

Vijesti

Čudesna vizija iza blagdana Tijelova

Published

on

Proslava Tijelova može se pratiti do vizije koju je o liturgijskoj godini imala belgijska časna sestra Juliana iz 13. stoljeća – piše Philip Kosloski u Altea-i.

Rimski obred Katoličke crkve svake godine nakon nedjelje Trojstva slavi blagdan Tijela i Krvi Gospodnje.

Međutim, Crkva nije uvijek slavila ovaj blagdan, a veliki utjecaj iza njega imala je belgijska časna sestra Juliana iz 13. stoljeća.

Viđenje svete Julijane

Juliana je bila duboko posvećena Svetoj Euharistiji od ranog djetinjstva i prema piscu Aleteije Joanne McPortland, “ušla je u redovnički život u dobi od 13 godina, služeći u hospiciju za gubavce koji je vodila njezina zajednica.”

U to je vrijeme počela imati neobičnu viziju. Pisac Heinrich Stieglitz pripovijeda viziju u svojoj knjizi The Church Year: Talks to Children:

Već u svojoj šesnaestoj godini Julijana je imala izvanrednu viziju dok je bila na molitvi. Vidjela je pun mjesec kako jarko sja, ali na njemu je bila tamna mrlja kao da je njegov komad izbio. Isprva nije mogla razumjeti viziju. Što je češće gledala taj neobičan prizor, to je njezino čuđenje raslo.

U početku je mislila da je vizija demonskog podrijetla i molila je Boga za pomoć:

“Je li to iskušenje Zloga?” – zabrinuto je upitala. Usrdno je molila, a vizija je ipak ostala. Usred gorućih suza djevojka je zamolila svog Spasitelja punog ljubavi da joj objasni što to znači.

Prema izvješću, Isus je odgovorio na Julianin zahtjev i rekao joj što je točno vizija trebala predstavljati:

Na kraju joj je Isus rekao: “Mjesec predstavlja crkvenu godinu. Tamna mrlja na njegovoj sjajnoj površini znači da još uvijek nedostaje jedna gozba. Moja je volja da se ustanovi velika svetkovina u čast Moga Presvetoga Tijela. Veliki četvrtak više je dan žalosti nego radosti. Sada idi i objavi to svijetu.” Ponizna časna sestra uzdržala se pred takvim zadatkom i rekla našem Gospodinu ovako: “Gospodine,” rekla je, “ja sam samo jednostavna djevojka i nisam nimalo dostojna. Zato te molim da ovo djelo povjeriš svetim i učenim svećenicima.”

U početku Juliana nije nikome rekla, no s vremenom je povjerila svoju viziju nekolicini ljudi, a zatim je račun došao do samog pape.

Dok će sveti Toma Akvinski s vremenom napisati prekrasne poetske pjesme za ovaj novi blagdan, slavlje vjerojatno ne bi postojalo da nije bilo svetosti svete Julijane i njezine otvorenosti za primanje Božje riječi.

Philip Kosloski /Altea

Continue Reading

Vijesti

Biden se boji ‘velikog židovskog utjecaja’

Published

on

Američki predsjednik neće riskirati da naljuti lobi u Washingtonu, rekao je savjetnik za sigurnost za Project Veritas

Predsjednik SAD-a Joe Biden pod pritiskom je progresivnog krila Demokratske stranke da oštrije osudi izraelske postupke u Gazi, ali to neće učiniti osim ako ne osvoji drugi mandat, rekao je dužnosnik Vijeća za nacionalnu sigurnost za Project Veritas.

Bidenov stav o Izraelu rezultat je pažljivih “političkih kalkulacija”, rekao je savjetnik za politiku Vijeća za nacionalnu sigurnost Sterlin Waters tajnom novinaru za Project Veritas, konzervativni medij poznat po operacijama skrivenih kamera.

S jedne strane, Biden i njegovi glavni suradnici moraju reći Izraelu da “nećete nastaviti lagati, bombardirati i ubijati svu ovu djecu bez suočavanja s ozbiljnim posljedicama” kako bi umirili progresivne glasače, objasnio je Waters u videu koji je objavljen u utorak. Međutim, kad bi Biden to učinio, nastavio je Waters, razljutio bi “veliki, moćni židovski utjecaj u republikanskoj i demokratskoj politici” i suočio se s klevetničkom kampanjom koja bi ga koštala predsjedničkih izbora u studenom ove godine.

“Kada bi Biden ponovno pobijedio, mogao bi biti mnogo iskreniji kada je rekao ‘ne’”, rekao je Waters. “[Ali] to je odluka drugog mandata.”

Trenutačno se čini da se Bidenovo stajalište o Izraelu mijenja iz dana u dan, s američkim predsjednikom koji je u nedjelju okupljenim studentima rekao da podržava “trenutni prekid vatre kako bi se zaustavile borbe” u Gazi, a novinarima u ponedjeljak rekao da “stojimo uz Izrael da ukloni [vođu Hamasa Yahyu] Sinwara i ostale koljače Hamasa.”

Izraelski premijer Benjamin Netanyahu tvrdi da Izrael može uništiti Hamas samo invazijom na Rafah, grad u južnoj Gazi u kojem se trenutno nalazi više od milijun raseljenih Palestinaca.

Ranije ovog mjeseca, Biden je zaprijetio da će zaustaviti isporuku oružja Izraelu ako Netanyahu naredi kopnenu invaziju na Rafah, odluka za koju je Waters rekao da je “politički rizik”.

Međutim, dok je Bijela kuća zamrznula isporuku bombi Izraelu krajem travnja, Biden je odobrio drugu prodaju oružja vrijednu milijardu dolara – uključujući tenkovsko streljivo i minobacačke granate – židovskoj državi nekoliko dana nakon što je obećao uskratiti buduće isporuke.

Izrael je napadao Rafah zračnim napadima posljednja dva tjedna, uz pokretanje ograničenih kopnenih operacija u istočnim četvrtima grada. Netanyahu je odbacio Bidenovu prijetnju da će prekinuti vojnu pomoć, izjavivši da će se Izrael “boriti našim noktima” ako bude potrebno.

Unatoč Netanyahuovom hvalisanju, premijerov ratni kabinet odložio je planove za veliku ofenzivu u Rafi i odlučio se za ograničeniji pristup koji će minimizirati civilne žrtve, izvijestio je u ponedjeljak Washington Post. Izraelski izvori koji su razgovarali s Postom rekli su da je ovaj pristup odabran kako bi se izbjegao gnjev SAD-a.

Dan prije nego što je Watersov intervju objavljen, dužnosnik američkog State Departmenta rekao je za Politico da je državni tajnik Antony Blinken naredio zaposlenicima da prestanu objavljivati detalje povjerljivih razgovora u vezi sa sukobom Izraela i Hamasa medijima (Project Veritas, Logicno)

Continue Reading

Vijesti

Hrvatska – Sretan ti Dan državnosti!

Published

on

Hrvatska slavi Dan državnosti – prije 34 godine, 30. svibnja 1990., konstituiran je prvi demokratski, višestranački Sabor i potvrđena njegova povijesna uloga u očuvanju hrvatske državnosti.

Posebno, svečarsko raspoloženje vladalo je tog 30. svibnja diljem Hrvatske, osobito na zagrebačkom Trgu svetog Marka.

foto: mreže

Nakon desetljeća komunističke vlasti i jednoumlja, u Saboru su se okupili zastupnici izabrani na demokratskim i višestranačkim izborima koji su održani u dva kruga, u travnju i svibnju 1990., i na kojima je uvjerljivo pobijedio HDZ.

“Bio je to doista velik događaj – vlast u Hrvatskoj preuzimali su ljudi koji za dotadašnje vladavine komunističkog jednoumlja pretežno nisu bili podobni. Znatan broj njih doživio je u tom vremenu razne oblike šikaniranja, a neki su bili i politički zatvorenici“, zapisao je povjesničar Ivo Perić.

Na konstituirajućoj sjednici izabrano je vodstvo novog višestranačkog Sabora, za predsjednika Žarko Domljan, a za potpredsjednike Ivica Percan, Stjepan Sulimanac i Vladimir Šeks.

“Mislim da izražavam osjećanje svih zastupnika ako kažem da iskazano veliko povjerenje birača u ovaj Sabor nalaže svima da poštujući prošlost usmjerimo svoj poglede na budućnost, da okupimo sve ljude dobre volje, sve duhovne, stručne, materijalne potencijale zemlje u ostvarenju zajedničkoga cilja – slobodne, demokratske i suverene Hrvatske“, kazao je tada Domljan.

Za predsjednika Izvršnog vijeća Sabora izabran je Stipe Mesić, a za predsjednika Predsjedništva SR Hrvatske dr. Franjo Tuđman.

Tuđman: Nisam sumnjao da će hrvatski narod pokazati zrelost na izborima

Obratio se nazočnima i istaknuo kako je Hrvatski državni sabor kroz povijest bio čuvar suvereniteta (s izuzetkom razdoblja od 1918. do 1941.) hrvatskoga naroda u odnosu na druge nacionalne i državne zajednice.

Kazao je i kako nije sumnjao da će hrvatski narod pokazati svoju zrelost na prvim demokratskim izborima, “iz kojih je proizišao Sabor“, te izrazio uvjerenje da će “on znati i moći pod vodstvom svoga istinskoga predstavništva, izgraditi život dostojan slobodnih ljudi u svojoj jedinoj, napaćenoj, ali svetoj domovini“.

Prvi saziv Sabora imao je 351 zastupnika i tri vijeća: općina, udruženog rada i Društveno-političko vijeće.

Sabor konstituiran 30. svibnja 1990. radio je nešto duže od dvije godine i u tom je razdoblju, odrađujući dio mandata u posebnim, ratnim okolnostima, donio povijesne odluke o hrvatskoj suverenosti i samostalnosti, te o raskidu državno-pravnih sveza s bivšom SFRJ, kao i “božićni Ustav”.

Vijenci i svijeće za poginule za Domovinu

Predsjednik Vlade Andrej Plenković i članovi Vlade u povodu Dana državnosti položit će vijence kod Spomenika domovini.

Povodom Dana državnosti i svetkovine Tijelova, koji padaju na isti dan, zagrebački nadbiskup mons. Dražen Kutleša vodit će misno slavlje u crkvi sv. Marka na Gornjem gradu, nakon čega će premijer Plenković s članovima Vlade prisustvovati smjeni straže Kravat pukovnije.

Dan državnosti bit će obilježen i u drugim gradovima. Na vukovarskom Memorijalnome groblju žrtava iz Domovinskog rata predstavnici Grada odat će počast poginulima polaganjem vijenca i paljenjem svijeća, a u crkvi sv. Filipa i Jakova služit će se sveta misa za Domovinu.

Predsjednik Vlade poslijepodne će u Zagrebu prisustvovati programu u Rekreacijsko-sportskom centru na Jarunu gdje će obići taktičko-tehnički zbor naoružanja, borbene i neborbene tehnike i opreme postrojbi te proizvoda i usluga braniteljskih zadruga. Nazočit će i pokaznim vježbama Hrvatske vojske i policije te letačkom programu Hrvatskog ratnog zrakoplovstva.

Obilježavanje Dana državnosti završit će svečanim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu.

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved