Connect with us

Vijesti

(VIDEO) ŠOK IZ AMERIKE, UKIDA SE PCR TEST Dr. Fauci objašnjava što je utjecalo na promjenu preporuke u CDC

Published

on

Dr. Fauci: “Podaci su jasni. Sada kada imamo Delta varijantu, to je promijenilo cjelokupnu sliku, jer kada pogledate nivo virusa, nivo virusa u cijepljenima koji su zaraženi Delta varijantom je potpuno jednak nivou virusa u necijepljenima koji su zaraženi, i to je problemti podaci su vrlo uvjerljivi, ta činjenica je pokrenula promjenu u CDC vodiču.”

Anthony Stephen Fauci (/ˈfaʊtʃi/; rođen 24. prosinca 1940.) američki je liječnik-znanstvenik i imunolog koji je ravnatelj američkog Nacionalnog instituta za alergije i zarazne bolesti (NIAID) i glavni medicinski savjetnik predsjednika SAD-a. Kao liječnik Nacionalnog instituta za zdravlje SAD-a (NIH), Fauci je više od 50 godina služio američkom sektoru javnog zdravstva u različitim svojstvima, a od Ronalda Reagana djelovao je kao savjetnik svakog predsjednika SAD -a. Postao je direktor NIAID -a 1984. godine i dao je doprinos u istraživanju HIV/AIDS -a i drugih bolesti imunodeficijencije, i kao znanstvenik istraživač i kao voditelj NIAID -a. Od 1983. do 2002. bio je jedan od svjetski najčešće citiranih znanstvenika u svim znanstvenim časopisima. Godine 2008. predsjednik George W. Bush dodijelio mu je Predsjedničku medalju slobode, najveću civilnu nagradu u Sjedinjenim Državama, za njegov rad na programu pomoći AIDS -u PEPFAR. Tijekom pandemije COVID-19, Fauci je bio jedan od vodećih članova Operativne skupine za koronavirus u Bijeloj kući predsjednika Donalda Trumpa. Trenutno je glavni medicinski savjetnik predsjednika Joea Bidena, službeno imenovan 2021. godine

Na pitanje novinara što je utjecalo na preporuku američkog centra za kontrolu zaraznih bolesti CDC (panadan našeg Zavoda za javno zdravstvo HZJZ) da se postojeći RT-PCR testovi do kraja godine povuku iz upotrebe za potrebe dijagnoze COVIDA-19, Dr. Fauci je na konvenciji za novinare objasnio:

“Podaci su jasni. Sada kada imamo Delta varijantu, to je promijenilo cjelokupnu sliku, jer kada pogledate nivo virusa, nivo virusa u cijepljenima koji su zaraženi Delta varijantom je potpuno jednak nivou virusa u necijepljenima koji su zaraženi, i to je problemti podaci su vrlo uvjerljivi, ta činjenica je pokrenula promjenu u CDC vodiču.”

Podsjetimo se, postojeći RT-PCR test je bio glavni dijagnostički alat koji je bio osnova, dakle alfa i omega, za utvrđivanje, a posljedično prebrojavanje oboljelih i umrlih od COVIDA-19, te proglašenje pandemije COVIDA-19 u 2020. godini koja traje cijelo vrijeme nakon toga. Međutim, nakon masovnog prociiepljivanja stanovništva SAD-a (kao i cijelog svijeta) eksperimentalnim cjepivom protiv COVIDA-19, CDC je 21. srpnja 2021. objavio hitnu preporuku laboratorijima širom zemlje da se dosadašnji PCR test povuče iz upotrebe, te konačno prestane koristiti do kraja 2021. godine s objašnjenjem da isti ne može razlikovati SEZONSKU GRIPU od COVIDA-19.

Dokumentarac.hr

https://www.cdc.gov/csels/dls/locs/2021/07-21-2021-lab-alert-Changes_CDC_RT-PCR_SARS-CoV-2_Testing_1.html

Vijesti

“ZASTRAŠUJUĆE?” Soros bi mogao pokupovati preko 220 medijskih postaja u SAD

Published

on

Liberalni financijer George Soros kupio je glavni udio u drugoj najvećoj američkoj radijskoj tvrtki i mogao bi steći “efektivnu kontrolu” nad više od 220 postaja diljem zemlje, izvijestio je u srijedu New York Post.

Soros Fund Management kupio je oko 400 milijuna dolara duga medijske grupe Audacy tijekom stečajnog postupka, izvijestile su novine pozivajući se na sudske podneske. Milijarder je kupio dug po otprilike 50 centi za dolar od hedge fonda HG Vora, nastavlja se u izvješću, uz napomenu da će, nakon što stečajni sud odobri posao, Soros posjedovati oko 40% ukupnog duga Audacyja.

Iako 40% nije većinski udio, izvor je rekao za New York Post da bi Soros ipak mogao steći “efikasnu kontrolu nad medijskim divom kada izađe iz stečaja”.

Audacy posjeduje 227 glazbenih, sportskih i radio postaja u 45 američkih država. Tvrtka također posjeduje CBS Radio, koji upravlja s 11 informativnih postaja uključujući KCBS iz San Francisca i WCBS iz New Yorka. Nakon godina pada prihoda, Audacy je početkom prošlog mjeseca podnio zahtjev za stečaj s 1,9 milijardi dolara duga.

Bude li se dogovor sklopio kako je objavljeno, Audacy će biti najnoviji dodatak Sorosevom rastućem medijskom carstvu. Soros Fund Management pridružio se konzorciju vjerovnika za kupnju Vice Media prošlog ljeta, plativši 350 milijuna dolara za preuzimanje bivšeg medijskog velikana koji je nekoć bio procijenjen na 5,7 milijardi dolara.

“Insajderski izvor” kojeg citira New York Post opisao je ugovor s Audacyjem kao “zastrašujući”, rekavši kako vjeruje da Soros namjerava iskoristiti svoj udio kako bi utjecao na javno mnijenje uoči ovogodišnjih predsjedničkih izbora – prenosi Tribun.

Continue Reading

Vijesti

(VIDEO) Plaćeni ubojica šokirao javnost priznanjem da je poslan da ubije Carlsona: Tko ga je unajmio…

Published

on

Na nekim stranicama društvenih mreža procurile su informacije o tome tko je trebao likvidirati poznatog voditelja.

Poznati američki novinar Tucker Carlson bio je svjestan rizika koji u njegov život nosi intervju s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, no pravi novinar ne bi bio novinar da ne pokušava ići u krajnosti.

Što je Carlson i učinio i uspio natjerati više od milijardu ljudi da pogledaju intervju s Putinom.

No, sada se doznaje da je Carlson bio na meti Ukrajinaca koji su za njegovu likvidaciju angažirali izvjesnog Vasilija Petrova Aleksejeviča.

Ukrajinski obavještajci navodno su planirali ubiti Tuckera Carlsona u Moskvi, a čovjek koji je plaćen da ubije novinara detaljno je objasnio plan.

Vasilij Petrov Aleksejevič, koji je trebao ubiti Carlsona, uhićen je u Moskvi.

U videu koji se pojavio na Platformi X, on priznaje da je bio angažiran da ubije Carlsona.

– U studenom 2023. regrutirala me ukrajinska obavještajna služba. Trebao sam postaviti eksplozivnu napravu pod auto i za to mi je obećana nagrada od 4000 dolara. Trebao sam postaviti eksploziv u podzemnu garažu hotela u Moskvi, a meta je bio američki novinar Tucker Carlson – kazao je između ostalog Aleksejevič u videu.

Sad, je li ovo ruska medijsko-psihološka operacija ili ne, nadamo se saznati ubrzo…

(Mediji)

Continue Reading

Vijesti

Obljetnica smrti dr. Ante Starčevića: Otac Domovine – putokaz domoljubima!

Published

on

Na današnji dan 1896. godine preminuo je dr. Ante Starčević, veliki politički vođa, jedan od najutjecajnijih političara u hrvatskoj povijesti te jedan od najvećih promotora ljubavi prema Hrvatskoj, još za života nazvan Ocem Domovine – donosi Domovinski pokret.

Starčević se zalagao za samostalnu Hrvatsku te je smatrao da bi ona s Austro-ugarskom monarhijom trebala biti povezana samo ugovornim odnosom između kralja i hrvatskog naroda. Otuda i njegov glasoviti slogan: “Ni pod Beč, ni pod Peštu, nego za slobodnu, samostalnu Hrvatsku”. Upozoravao je kako je i Beograd neprijatelj hrvatske slobode i samostalnosti.

Dr. Starčević, hvala vam na svemu što ste učinili za Hrvatsku, i danas ste uzor i putokaz domoljubima. Počivali u miru Božjem, neka vam je laka hrvatska gruda!

Domovinski Pokret

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved