Connect with us

Sci/Tech

Zapanjujuće istine o klimi koje globalistički establišment i lažni mainstream nikada neće priznati

Published

on

Što zapravo znate o globalnom zatopljenju i prirodnoj klimi na Zemlji?

Alarmisti klimatskih promjena već desetljećima guraju svoju priču, a pronalaženje podataka o klimatskom ciklusu našeg planeta teže je nego pronalazak igle u sijenu.

Ali, istina je tu one koji su voljni tražiti je. Ludost globalista zalijepljena je za njihovu korumpiranu klimatsku agendu, ali to ne znači da morate pasti na njihovo ispiranje mozga globalnim zagrijavanjem – donosi Novi-svjetski-poredak.

Prije nego što su klimatske promjene prešle u mainstream medije, u prošlosti je poznato da je klima Zemlje neprestano promjenjiva pojava: od pojave dinosaurusa pa do ledenog doba, Zemlja se također razvijala.

Mnogi stručnjaci vjeruju da je Zemlja živi planet – što znači da će se vjerojatno nastaviti mijenjati na način koji ni naši najbolji znanstvenici ne mogu objasniti ili predvidjeti.

Znanstvenici mogu upotrijebiti sve podatke u svijetu za predviđanje i stvaranje teorijskih modela – ali u konačnici, čak je i najbolja hipoteza i dalje “nagađanje” koje treba dokazati.

Iako zagovornici klimatskih promjena izjavljuju da je znanost o klimatskim promjenama “podmirena”, istina je da postoji mnogo znanstvenih činjenica koje govore drugačije.

Razotkrivene istine o klimi

Mnogo je istina o Zemljinoj klimi koje su pometene pod tepih zbog politike i globalističkih planova.

Od mitova o „otrovnom“ ugljičnom dioksidu do laži o podacima o temperaturi oceana, u svijetu klimatskih znanosti ne nedostaje kontroverzi.

Znanost je daleko od istine, čak i ako alarmisti klimatskih promjena žele da mislite drugačije.

Već dugo vremena bezumni alarmisti klimatskih promjena poput male Grete Thunberg vode rat protiv ugljičnog dioksida, tvrdeći da je “staklenički plin” koji će uništiti planetu.

Jeste li znali da vi izdišete ugljični dioksid – i da se svaka živa biljka na zemlji oslanja na ugljični dioksid (CO2) za proizvodnju energije?

CO2 je važan dio fotosinteze, procesa kojim biljke stvaraju energiju za rast i napredak. CO2 je u osnovi hrana za biljke – a bez njega bi život na Zemlji bio izbrisan.

Nedavna istraživanja potvrdila su da su veće razine CO2 pridonijele sveukupnom „ponovnom preuređenju“ naše planete. Procjene govore da je ukupna produktivnost biosfere porasla za 14 posto od 1982. godine, što je daleko od neplodne pustinje u koju se Zemlja navodno pretvara.

Unatoč lažima koje guraju luđaci klimatskih promjena, CO2 hrani šume, biljke i usjeve i ogromnu masu života diljem planete.

Kako izvještava Fondacija za ekonomsko obrazovanje, klimatske promjene su zapravo normalne za Zemlju. Kroz životni vijek planete prošle su mnoge klimatske „promjene“.

Postoje manji klimatski „događaji“ i postoje veći, a postoje razlike čak i iz godine u godinu. Ništa od toga nije pokazatelj da klimatska apokalipsa ide prema našem kraju. Bilo da je vruće ili hladno, ljevičarski globalisti tvrde da je sve više dokaza globalnog zagrijavanja – ali stvarno, oni ne dokazuju ništa.

Klimatska znanost pretvorila se u jeku. To je dio zašto u znanstvenoj zajednici postoji toliko prijevara: znanstvenici iznuđuju svoje podatke kako bi odgovarali odabranoj priči – a klimatska znanost posebno je osjetljiva na korupciju. Novi-Svjetski-Poredak.com

Advertisement

Sci/Tech

DNK iz krvi iz Zavjetnog kovčega dokazao da je Isus sin Božji!

Published

on

Ron Wyatt zapravo je pronašao Zavjetni kovčeg 1982. točno ispod mjesta gdje je Isus Krist razapet.

Kovčeg je postavljen na ovo tajno mjesto prije 600 godina prema uputama koje još nisu objašnjene.
Kad je vojnik probo Isusa, došlo je do potresa koji je rascijepio kamen na kojem je bio križ i Isusova je krv potekla kroz pukotinu i kapnula na poklopac Kovčega saveza. Ove su informacije skrivale vlasti i lažni vjerski vođe diljem svijeta.

Kada je Ron Wyatt uzeo uzorke krvi iz Zavjetnog kovčega i analizirao ih, izraelski su znanstvenici bili zapanjeni rezultatima!

>> (VIDEO) Šokantno, dirljivo, uznemirujuće: Krv Kristova – najveće otkriće ikad!

Na njihovo zaprepaštenje, krv je još bila živa! Stanice su se još uvijek dijelile kad je krv stavljena na hranjivi medij. Određen je i broj kromosoma, što inače nije moguće kod sasušene krvi.

Ova krv je bila drugačija od bilo koje ljudske krvi. Imala je 23 kromosoma od svoje majke, ali samo jedan kromosom od oca.

Znanstvenici su rekli da je to nemoguće osim ako je otac bio s ovog planeta i imao neki poseban DNK, jer osoba ne može preživjeti samo s jednim kromosomom od oca.

Oni koji niječu Isusa dio su antikrista. Bog nas je stvorio. Bog nam je dao ključ vječnog života!

>> ŠOKANTNO OTKRIĆE ŽIDOVA: Bog Tvorac je svoj potpis ostavio na svakoj živoj stanici!

Danas postoje dokazi da se proročanstva iz Biblije ostvaruju bez greške. Nemojte se kladiti da Bog ne postoji.

Continue Reading

Sci/Tech

(VIDEO) Šokantno, dirljivo, uznemirujuće: Krv Kristova – najveće otkriće ikad!

Published

on

Ovo otkriće vjerojatno nikada neće vidjeti u mainstream medijim diljem svijeta, jer je otkriće naišlo na snažan otpor viših sila i nažalost malo ljudi zna za to.

Stoga vam predlažem da ovaj događaj podijelite što prije s prijateljima i obitelji.

Širite vijest! ISUS JE ŽIV

Ukratko, četiri uzorka doslovne, fizičke krvi Isusa Krista otkrivena su i testirana: jedan je uzet iz Torinskog platna, drugi je dobiven iz Veronikinog rubca, jedan iz arheoloških iskopina Rona Wyatta ispod mjesta raspeća, a drugi je vraćen od strane Vitezova templara.

Sve četiri krvno povezane relikvije povezane su s brojnim čudima i podvrgnute rigoroznom znanstvenom testiranju, sintezi znanstvenih i fenomenoloških dokaza, za neke “dokaz o Isusu”.

Kako to d svaki novi život ima 46 kromosoma (po 23 od oca i majke), a ova krv samo 24? Zašto?

Kako to da je mrtva krv – ‘oživjela’?

Poslušajte dolje ovo šokantno svjedočanstvo ili na ovom LINKU!

>> ŠOKANTNO OTKRIĆE ŽIDOVA: Bog Tvorac je svoj potpis ostavio na svakoj živoj stanici!

Kliknite na Watch na Facebooku!

Continue Reading

Analize

Dr. Viviane Brunet – Na svoje sam oči vidjela kako su cijepljene majke rađale mutante

Published

on

Dr. Viviane Brunet se osvrnula na bebe cijepljenih roditelja, koje se rađaju sa vrlo posebnim karakteristikama, gdje su im oči potpuno crne i počinju hodati s 2 mjeseca starosti. Prema njenim tvrdnjama, takva djeca proizvod su mutagene supstance koja se ubrizgava u ljude putem cjepiva.

„Ovakve stvari događaju se kada imamo par koji je bio cijepljen prije spajanja jajne stanice i sperme, Nakon toga dolazi do proizvoda mutacije u ljudskom genomu.

Kada taj cijepljeni par začne novo biće, to je trenutak kada se rađaju trans-ljudska djeca sa karakteristikama koje su znatno drugačije od običnih ljudskih bića.

Takvoj djeci očne jabučice su skroz tamne. Nemaju konjunkciju odnosno bjeloočnicu. Glavu drže podignutu dva sata nakon rođenja i prohodaju već s dva mjeseca starosti što je naravno potpuno drugačija evolucija od normalnog ljudskog bića.

Postoji naravno i viralni video na kojemu smo to mogli vidjeti. I samo oni koji ne istražuju ovo, ne shvaćaju ozbiljnost situacije u kojoj se nalazimo.

Ovakva situacija svakako je rezultat genske mutacije uzrokovane cjepivom. Trenutno imamo 6000% više abortusa nego ranijih godina. A bebe koje dođu do termina trudnoće i potom prežive, doista ne znamo kako će živjeti. Jedino što znamo da imaju različite karakteristike od nas ostalih.

Za sada još uvijek nije poznato kako će ta djeca živjeti, da li će biti snažniji, inteligentniji, povezani s računalom i spojeni na internetsku mrežu, kao što su izjavili Čileanski predsjednik Pinera i Britanski premijer Boris Johnson.

Mi nažalost ništa o tome ne znamo. Ne možemo znati za sada da li će imati sposobnost daljnjeg razmnožavanja. Ne znamo hoće li živjeti dvije ili možda deset godina. Sve to je za sada jedna velika nepoznanica.

Ovdje se radi o trans-genskom organizmu, poput recimo grožđa koje u sebi nema sjemenke. Dakle, vrlo je lako moguće da ove bebe kada dostignu svoju reproduktivnu dob, ostati će bez sjemena.

Samim primanjem ovog cjepiva u sebe, mnogi muškarci izgubiti će svoju plodnost, a žene normalne menstrualne cikluse“.

POgledajte video s hrvatskim titlovima.

Matija Varga/Epocha.com.hr

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved