Connect with us

Sci/Tech

ŠOKANTNO OTKRIĆE ŽIDOVA: Bog Tvorac je svoj potpis ostavio na svakoj živoj stanici!

Published

on

Molekularni biolog Yishayahu Rubinstein 10 godina je istraživao ljudsku DNK stanicu s pomoću najsuvremenijeg robota-mikroskopa koji je mogao odgovarati na njegova pitanja.

DNK ili dezoksiribonukleinska kiselina je osnovni genetički materijal u čijoj strukturi je zapisana genetička informacija svake osobe. DNK se nalazi u jedru svake stanice u kromosomima, a sastoji se od dva paralelna lanca koji se uvijaju u dvojnu spiralu kao savitljive ljestve spojene nizom paralelnih mostova koji ih održavaju na životu da se ne razdvoje.

Znanstveniku Rubinsteinu je otkriveno da se na pravilan način ponavlja slijed rasporeda mostova između paralelnih lanaca. Nakon 10 aminokiselina – most, pa nakon 5 aminokiselina – most, zatim nakon 6 aminokiselina – most i opet nakon 5 aminokiselina – most i tako u nedogled. Ponavlja se niz: 10,5,6,5 -10,5,6,5 -10,5,6,5 -10,5,6,5… budući je Rubinstein Židov, on je znao da svako od 22 slova hebrejskog alefbeta ima brojčanu gematrijsku vrijednost (gematrija – objašnjavanje i tumačenje tajanstvenog značenja pojedinih riječi u vezi s nekim brojevima, čiji se brojni primjeri nalaze u Bibliji), značenje i duhovnu silu kojom je Bog stvarao svijet.

Heureka!!! Pronašao sam!! 10 = *jud*, 5 = *hei*, 6 = *vav*, 5 = *hei*…dakle u mostovima koji održavaju život DNK i svakog živog bića, piše: *JHVH*, *JHVH*, *JHVH*, *JHVH*… – četiri slova koja označavaju Boga Jahvu… ime koje znači prošlost, sadašnjost, budućnost – hajah, havah, jihijeh. Onaj koji je bio, koji jeste i koji dolazi. Bog je upisao svoj autogram u svakoj živoj stanici. Kao što umjetnici slikari stavljaju svoj potpis na svojim djelima tako se Bog tvorac potpisao na remek-djelo svog umjetničkog genija.

Svatko od nas nosi ime Boga i samog Boga u svakoj svojoj živoj stanici kojoj sam Bog daje život. Bog živi kroz nas… mi smo Božji život… apostol Pavao piše (Poslanica Efežanima 2,10) da smo mi Božja poema, kreacija njegovog poetskog genija, pjesma njegove pjesničke kreacije u Kristu Isusu, rođeni od njega da živimo u unaprijed pripremljenim njegovim djelima ljubavi, da se njima naslađujemo i u njima uživamo… kao što slova jhvh imaju numeričke vrijednosti 10,5,6,5, isto tako imaju i specifična značenja: *jud* – znači -ruka; *hei* – znači: milost, život, otvoren prozor,radostan čovjek koji je dobio otkrivenje i skače sa neba na zemlju; *vav* – znači: klin, čavao…dakle  *JHVH* znači i *Božja ruka milosti probodena čavlima na križu, darovala je milost*… taj natpis je stajao iznad Isusove glave na golgotskom križu… na tri jezika: grčkom, latinskom i hebrejskom, stajala je napisana krivnja zbog koje je Isus osuđen, krivnja koja glasi: ”Isus Nazarećanin Kralj Židovski”. Akronim ili inicijali na ta tri jezika glasili su : *INBI* (Iesous Nazoraios Basileu Ioudaion), *INRI* (Iesus Nazarenus Rex Iudaeorum) i *JHVH* (Jeshua Hanocri Vamelek Hajehudim). Židovi koji nisu prepoznali Mesiju, bunili su se kad su vidjeli da je iznad Isusove glave Pilat napisao: JHVH (prva slova od: Jehošua Hanocri Vamelek Hajehudim), tj. da je Isus Bog, ali je Pilat samo odmahnuo rukom i izjavio: što napisah, napisah, ne znajući da je napisao istinu… istu tu istinu, namjerno ponavlja apostol Pavao u poslanici i to baš Hebrejima dokazujući da je Isus Jahve – isti jučer, danas i zauvijek će biti isti (Poslanica Hebrejima 13,8).

I sam Isus je u više puta izjavljivao: Ja sam Onaj koji Jesam (grč. ego eimi). tj. Ja sam Jahve… upisan u svaku stanicu vašeg tijela… u svaku DNK koja predstavlja u stvari Jakovljeve ljestve koje sjedinjuju nebo i zemlju. Bog i čovjek isprepleteni u jedno, savršeno jedno (Ivan 17,23), nebesko i zemaljsko ujedinjeno pod jednu glavu u Isusu Kristu (Poslanica Efežanima 1,10). Zato je Jakov probudivši se iz Božjeg sna zadivljeno izjavio, nakon što je vidio ljestve koje povezuju zemlju i nebo (Postanak 28, 16): ”zaista se Jahve nalazi na ovom mjestu, ali ja nisam znao”! Na kojem mjestu? –  u nama… tajna sakrivena kroz vjekove i generacije: Krist dugo očekivana slava je u nama (Poslanica Kološanima 1,27). To je svečani kraj svih očekivanja čovječanstva i veličanstvena pobjeda Boga kroz križ. U taj dan ćete spoznati da sam Ja u svom ocu, vi u meni i Ja u vama (Iv 14,20).

Sci/Tech

DNK iz krvi iz Zavjetnog kovčega dokazao da je Isus sin Božji!

Published

on

Ron Wyatt zapravo je pronašao Zavjetni kovčeg 1982. točno ispod mjesta gdje je Isus Krist razapet.

Kovčeg je postavljen na ovo tajno mjesto prije 600 godina prema uputama koje još nisu objašnjene.
Kad je vojnik probo Isusa, došlo je do potresa koji je rascijepio kamen na kojem je bio križ i Isusova je krv potekla kroz pukotinu i kapnula na poklopac Kovčega saveza. Ove su informacije skrivale vlasti i lažni vjerski vođe diljem svijeta.

Kada je Ron Wyatt uzeo uzorke krvi iz Zavjetnog kovčega i analizirao ih, izraelski su znanstvenici bili zapanjeni rezultatima!

>> (VIDEO) Šokantno, dirljivo, uznemirujuće: Krv Kristova – najveće otkriće ikad!

Na njihovo zaprepaštenje, krv je još bila živa! Stanice su se još uvijek dijelile kad je krv stavljena na hranjivi medij. Određen je i broj kromosoma, što inače nije moguće kod sasušene krvi.

Ova krv je bila drugačija od bilo koje ljudske krvi. Imala je 23 kromosoma od svoje majke, ali samo jedan kromosom od oca.

Znanstvenici su rekli da je to nemoguće osim ako je otac bio s ovog planeta i imao neki poseban DNK, jer osoba ne može preživjeti samo s jednim kromosomom od oca.

Oni koji niječu Isusa dio su antikrista. Bog nas je stvorio. Bog nam je dao ključ vječnog života!

>> ŠOKANTNO OTKRIĆE ŽIDOVA: Bog Tvorac je svoj potpis ostavio na svakoj živoj stanici!

Danas postoje dokazi da se proročanstva iz Biblije ostvaruju bez greške. Nemojte se kladiti da Bog ne postoji.

Continue Reading

Sci/Tech

(VIDEO) Šokantno, dirljivo, uznemirujuće: Krv Kristova – najveće otkriće ikad!

Published

on

Ovo otkriće vjerojatno nikada neće vidjeti u mainstream medijim diljem svijeta, jer je otkriće naišlo na snažan otpor viših sila i nažalost malo ljudi zna za to.

Stoga vam predlažem da ovaj događaj podijelite što prije s prijateljima i obitelji.

Širite vijest! ISUS JE ŽIV

Ukratko, četiri uzorka doslovne, fizičke krvi Isusa Krista otkrivena su i testirana: jedan je uzet iz Torinskog platna, drugi je dobiven iz Veronikinog rubca, jedan iz arheoloških iskopina Rona Wyatta ispod mjesta raspeća, a drugi je vraćen od strane Vitezova templara.

Sve četiri krvno povezane relikvije povezane su s brojnim čudima i podvrgnute rigoroznom znanstvenom testiranju, sintezi znanstvenih i fenomenoloških dokaza, za neke “dokaz o Isusu”.

Kako to d svaki novi život ima 46 kromosoma (po 23 od oca i majke), a ova krv samo 24? Zašto?

Kako to da je mrtva krv – ‘oživjela’?

Poslušajte dolje ovo šokantno svjedočanstvo ili na ovom LINKU!

>> ŠOKANTNO OTKRIĆE ŽIDOVA: Bog Tvorac je svoj potpis ostavio na svakoj živoj stanici!

Kliknite na Watch na Facebooku!

Continue Reading

Analize

Dr. Viviane Brunet – Na svoje sam oči vidjela kako su cijepljene majke rađale mutante

Published

on

Dr. Viviane Brunet se osvrnula na bebe cijepljenih roditelja, koje se rađaju sa vrlo posebnim karakteristikama, gdje su im oči potpuno crne i počinju hodati s 2 mjeseca starosti. Prema njenim tvrdnjama, takva djeca proizvod su mutagene supstance koja se ubrizgava u ljude putem cjepiva.

„Ovakve stvari događaju se kada imamo par koji je bio cijepljen prije spajanja jajne stanice i sperme, Nakon toga dolazi do proizvoda mutacije u ljudskom genomu.

Kada taj cijepljeni par začne novo biće, to je trenutak kada se rađaju trans-ljudska djeca sa karakteristikama koje su znatno drugačije od običnih ljudskih bića.

Takvoj djeci očne jabučice su skroz tamne. Nemaju konjunkciju odnosno bjeloočnicu. Glavu drže podignutu dva sata nakon rođenja i prohodaju već s dva mjeseca starosti što je naravno potpuno drugačija evolucija od normalnog ljudskog bića.

Postoji naravno i viralni video na kojemu smo to mogli vidjeti. I samo oni koji ne istražuju ovo, ne shvaćaju ozbiljnost situacije u kojoj se nalazimo.

Ovakva situacija svakako je rezultat genske mutacije uzrokovane cjepivom. Trenutno imamo 6000% više abortusa nego ranijih godina. A bebe koje dođu do termina trudnoće i potom prežive, doista ne znamo kako će živjeti. Jedino što znamo da imaju različite karakteristike od nas ostalih.

Za sada još uvijek nije poznato kako će ta djeca živjeti, da li će biti snažniji, inteligentniji, povezani s računalom i spojeni na internetsku mrežu, kao što su izjavili Čileanski predsjednik Pinera i Britanski premijer Boris Johnson.

Mi nažalost ništa o tome ne znamo. Ne možemo znati za sada da li će imati sposobnost daljnjeg razmnožavanja. Ne znamo hoće li živjeti dvije ili možda deset godina. Sve to je za sada jedna velika nepoznanica.

Ovdje se radi o trans-genskom organizmu, poput recimo grožđa koje u sebi nema sjemenke. Dakle, vrlo je lako moguće da ove bebe kada dostignu svoju reproduktivnu dob, ostati će bez sjemena.

Samim primanjem ovog cjepiva u sebe, mnogi muškarci izgubiti će svoju plodnost, a žene normalne menstrualne cikluse“.

POgledajte video s hrvatskim titlovima.

Matija Varga/Epocha.com.hr

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved