Connect with us

Vijesti

Znate li da je 12 milijuna Nijemaca etnički očišćeno nakon Drugog svjetskog rata?

Published

on

Amerikanci ne znaju ništa o pravoj povijesti. Jeste li znali da je 12 milijuna Nijemaca etnički očišćeno nakon Drugog svjetskog rata? Jeste li znali da ih je pola milijuna ubijeno jer su govorili njemački? Da su Djecu postrojili i strijeljali?

“Preko 2 milijuna žena i djece silovano je na kraju rata. Mnogi od njih su zbog toga umrli ili se ubili.”
U Čehoslovačkoj su postrojili njemačke civile (od kojih su mnogi tamo živjeli stoljećima), i pregazili im noge kamionima. Prisilili su ih da sami sebi kopaju grobove.

Nisu svi bili Nijemci. Neki od njih su samo govorili njemački.

12 milijuna njemačkih civila protjerano je diljem istočne Europe — silom su im oduzeti domovi, imovina i državljanstvo zbog zločina govorenja njemačkog jezika. Stotine tisuća njih umrlo je od gladi.

Ovo etničko protjerivanje bilo je najveće u ljudskoj povijesti, a ipak nikada niste čuli za njega.
Zašto? Potičem sve da pogledaju ovaj dokumentarac – kaže mlada politička komentatorica Candace Owens.

Advertisement

Vijesti

Grijeh nečinjenja onog što se mora najveći je grijeh!

Published

on

Milanović je problem?! Za njega se zna tko je, što je, čiji je i kakav je, i naravno da mu sve pamtimo. Tko god misli da postoji veći zlotvor od AP-paničara i narcisa, vara se. Shvaćate li što nam sada podmeću?

Podkasteri se angažirali da upiru prstom u Milanovića kako bi se zaboravilo na vođu kriminalne osuđene organizacije koja se, da se držalo tog Ustava, ne bi smjela nikada više niti kandidirati. – piše ‘Ono što bi ti trebao/la raditi, a ne radiš‘…

Sve komunjare treba lustrirati, a to, između ostalog, znači da nikad više ne smiju obnašati niti jednu javnu funkciju i raditi u državnim službama. Dakle, prvi kriminalac je AP, a kad njega maknemo, možemo suditi Milanoviću za sve što je on radio ili nije radio, a trebao je jer se griješi mišlju, riječima, ali i PROPUSTOM.

GRIJEH NEČINJENJA PRAVIH STVARI NAJVEĆI JE GRIJEH!

Svi naši političari hulje su izdajničke jer nitko nije išao do kraja poginuti za narod i činiti prave stvari. I HDZ i SDP komunjarske su partije, dva krila ISTE PTICE.

Znate po čemu je SDP barem malo pošteniji?

Za njih barem znamo tko su. Ne glume katolike, demokršćane, ne glume sve ono što adezenjare glume da jesu, a nisu. Istanbulsko zlo nisu nam SDP-ovci uveli, nego veliki demokršćani, HDZ-ovci.

Neki kradu Bogu dane poput propalih salonskih filozofa diskutirajući o tome kako nije ustavno ovo pa ono, a bili su ‘v riti’ zločinačkoj organizaciji kad je, godinama kršeći Ustav i sva ljudska prava, uopće grabila vlast. Tad nisu lajali o kršenju Ustava.

Odjednom se drže Ustava. Oportunisti.

Je li Ustavno raseljavati narod? Ustavni sud pisnuo o tome nije.

Donosili su kriminalne zakone, ukinuli zakon o porijeklu imovine, uveli najđavolskiji ovršni zakon kojim povređuju dom koji nam je Ustavom zagarantiran, ali su pljuvali 30 godina na isti taj Ustav.

Dajte otkaze odmah, svih vas 9 licemjernih neustavnih sudaca! Rugate se narodu!

Ovo što Milanović sada radi isto je ono što ste svi vi radili 30 godina! Samo je primijenio vaše metode i sad on jedini krši sveti ustav, a vi ne?! Farizejčine! Ne vrijeđajte nam više inteligenciju!

Zar je problem ako jedno zlo zamijene drugim?

Niste pisnuli na sav kriminal koji su nam ovi radili i još rade! Pisnuli niste o prevarnom izbornom sustavu! Što to ne mijenjate i ne proglasite neustavnim takav izborni sustav, nakaradan, nepošten, nelogičan i kriminalan?!

I vi kršite Ustav, svih vas 9 antinarodnih lažnih sudaca tog privatnog partijskog suda! Zašto ne priznate narodu da ste privatni sud?

Kad god vas je narod tražio da zaštitite ustavna prava narodu, ograđivali ste se, lajali da niste nadležni ili totalno ignorirali! Krali su nam referendume, a vi ste to podržavali! Gubite se više odakle ste i došli, i sjašite s narodne grbače!

Izvor: Ono što bi ti trebao/la raditi, a ne radiš / telegram

Udruga Hrvatski Ratnik

Continue Reading

Vijesti

Motivacija: NIKAD NE SMIJEŠ IZGUBITI TU DJEVOJKU!

Published

on

Postoji stara kršćanska poslovica koja glasi: “izaberi ženu s kojom možeš ići u rat!”

Zgodne žene se mogu zamjeniti… lojalne žene su posvuda… zabavne žene su u svakom gradu svake zemlje na svijetu…

Ali ako nađeš ženu, koja će ti pomoći, kad ti um bude u ratu… koja te nije osuđivala ili izgubila poštovanje prema tebi, dok ste se borili u borbi protiv sebe… koga je bilo briga… dok ti je pokušala pomoći na bilo koji način, puna razumijevanja i strpljenja, ljubazna i dobra…

ONA JE DIJAMANT!

Nikad ne smiješ izgubiti takvu djevojku! poslušate priču…

Continue Reading

Vijesti

PODCAST MREŽNICA Kalinić: “Milanović je SDP-u napravio što i Mujo Fati”

Published

on

Pavle Kalinić, politolog, analitičar, bez dlake na jeziku o Milanoviću, Plenkoviću, strankama i korupciji na svim razinama.

“Milanović je SDP-u napravio što i Mujo Fati”

“Nekada u jednom članku u Obzoru, napisao sam da sve europske zemlje ostave po 0,5% putovnica, da imaju za Židove kad izgube svoju državu, ako nastave ovako… i zanimljivo, nitko od Židova se nije bunio”

“Kako sude suci?”
“Hrvatska priča je domobranska: Smrdi, ali je toplo”
“Nemamo ozbiljnih ljudi za vladu nacionalnog jedinstva”
Što će biti s Bliskim istokom, Ukrajinom i SAD-om?
*Podcast snimljen 18.travnja 2024.g.


Podcast Mrežnica je internetski format Radija Mrežnice u kojem se govori o društvenim, političkim, sportskim i ostalim aktualnostima.

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved