Connect with us

Sci/Tech

ČOVJEK KOJI SE ODRIČE PROFITA (od PCR testova) ZBOG ISTINE: ”Testiranja bi trebala odmah prestati.”

Published

on

Do sada ste već sigurno čuli kako dr. Roger Hodkinson osuđuje mjere vezane uz Covid-19 na sastanku gradskog vijeća u Edmontonu. Hrabre riječi patologa svjetlo su nade u ovim mračnim danima skandala s koronom:

„Postoji krajnje neutemeljena javna histerija koju pokreću mediji i političari. To je nečuveno! Ovo je najveća podvala ikad počinjena nad čovječanstvom!”

Imajte na umu da dr. Hodkinson nije neki marginalni zdravstveni djelatnik, koji vodi kliniku u tamo nekom zabačenom selu u sjevernoj Alberti. Nije liječnik koji je odustao od licence kako bi mogao prodavati esencijalna ulja, stavljati kredu u ”super-hranu” ili kako bi mogao mahati magnetima preko tumora ljudi. Radi se o osobi koja posjeduje četiri vjerodajnice nakon svog imena i koja je bila predsjednik Ispitnog odbora i patologije Kraljevskog sveučilišta liječnika Kanade u Ottawi. Nadalje, on je trenutno predsjednik biotehnološke tvrtke, sa sjedištem u Sjevernoj Karolini, koja prodaje PCR testove na SAR-CoV-2.

Unatoč tome što je zaradio jako puno novca od testiranja na koronavirus, on tvrdi: „Želim naglasiti kako pozitivni rezultati ispitivanja ne podrazumijevaju kliničku infekciju. Radi se jednostavno o kreiranju javne histerije i sva bi testiranja trebala odmah prestati, osim ako bolnici ne predstavite neki respiratorni problem.”

Usred zamuckivanja zbunjenih ili korumpiranih političara i otvorenih laži manipulativnih, ”mainstream” medija, vrlo je začuđujuće čuti kako se dr. Hodkinson odriče profita zbog istine, na tako iskren i beskompromisan način.

Zašto ga ne intervjuiraju sve veće vijesti na svijetu? Umjesto CNN-a i CBC Newsworlda, ovaj izvršni direktor jedne medicinske ispitne tvrtke u Edmontonu ponizno je čekao u virtualnom redu, na sastanku gradskog vijeća. Devedeset i peti po redu je govorio protiv kršenja ljudskih prava, koja su počinjena pod krinkom zaustavljanja nevidljive pandemije, odnosno prema dnevnom redu sastanka:

Ovaj patolog doslovno kaže da je ogorčen; ali ne na sebičan ili emotivan način. Umjesto toga, ljut je zbog nepravde: „zatvaranja poduzeća, samoubojstava,“ koja su se odvijala u tako velikim razmjerima, bez ikakvog opravdanja: „Krajnje je smiješno gledati ove nesretne, neobrazovane ljude kako hodaju poput leminga, pokoravajući se zapovijedima u vezi s nošenjem maski, bez ikakvog opravdanja.“

Nadamo se ovakvim hrabrim istupima i od strane mnogih drugih liječnika, budući da su se svi zakleli da će raditi kako bi pomogli, a ne naudili ljudima.

Još jedan tračak nade: Iako CBC još nije obavio razgovor s dr. Hodkinsonom, oni su zapravo objavili izuzetno uravnotežen prikaz sastanka, čak citirajući riječi patologa o tome da je Covid-19 podvala.

Ali tamo gdje je CBC pustio baklju istine, neovisni su je mediji pokupili i objavili: u The Defenderu možete čuti sve snimljene riječi dr. Hodkinsona i pročitati cjeloviti prijepis, ako to već niste učinili. Nermin N./Logicno.com.

Sci/Tech

DNK iz krvi iz Zavjetnog kovčega dokazao da je Isus sin Božji!

Published

on

Ron Wyatt zapravo je pronašao Zavjetni kovčeg 1982. točno ispod mjesta gdje je Isus Krist razapet.

Kovčeg je postavljen na ovo tajno mjesto prije 600 godina prema uputama koje još nisu objašnjene.
Kad je vojnik probo Isusa, došlo je do potresa koji je rascijepio kamen na kojem je bio križ i Isusova je krv potekla kroz pukotinu i kapnula na poklopac Kovčega saveza. Ove su informacije skrivale vlasti i lažni vjerski vođe diljem svijeta.

Kada je Ron Wyatt uzeo uzorke krvi iz Zavjetnog kovčega i analizirao ih, izraelski su znanstvenici bili zapanjeni rezultatima!

>> (VIDEO) Šokantno, dirljivo, uznemirujuće: Krv Kristova – najveće otkriće ikad!

Na njihovo zaprepaštenje, krv je još bila živa! Stanice su se još uvijek dijelile kad je krv stavljena na hranjivi medij. Određen je i broj kromosoma, što inače nije moguće kod sasušene krvi.

Ova krv je bila drugačija od bilo koje ljudske krvi. Imala je 23 kromosoma od svoje majke, ali samo jedan kromosom od oca.

Znanstvenici su rekli da je to nemoguće osim ako je otac bio s ovog planeta i imao neki poseban DNK, jer osoba ne može preživjeti samo s jednim kromosomom od oca.

Oni koji niječu Isusa dio su antikrista. Bog nas je stvorio. Bog nam je dao ključ vječnog života!

>> ŠOKANTNO OTKRIĆE ŽIDOVA: Bog Tvorac je svoj potpis ostavio na svakoj živoj stanici!

Danas postoje dokazi da se proročanstva iz Biblije ostvaruju bez greške. Nemojte se kladiti da Bog ne postoji.

Continue Reading

Sci/Tech

(VIDEO) Šokantno, dirljivo, uznemirujuće: Krv Kristova – najveće otkriće ikad!

Published

on

Ovo otkriće vjerojatno nikada neće vidjeti u mainstream medijim diljem svijeta, jer je otkriće naišlo na snažan otpor viših sila i nažalost malo ljudi zna za to.

Stoga vam predlažem da ovaj događaj podijelite što prije s prijateljima i obitelji.

Širite vijest! ISUS JE ŽIV

Ukratko, četiri uzorka doslovne, fizičke krvi Isusa Krista otkrivena su i testirana: jedan je uzet iz Torinskog platna, drugi je dobiven iz Veronikinog rubca, jedan iz arheoloških iskopina Rona Wyatta ispod mjesta raspeća, a drugi je vraćen od strane Vitezova templara.

Sve četiri krvno povezane relikvije povezane su s brojnim čudima i podvrgnute rigoroznom znanstvenom testiranju, sintezi znanstvenih i fenomenoloških dokaza, za neke “dokaz o Isusu”.

Kako to d svaki novi život ima 46 kromosoma (po 23 od oca i majke), a ova krv samo 24? Zašto?

Kako to da je mrtva krv – ‘oživjela’?

Poslušajte dolje ovo šokantno svjedočanstvo ili na ovom LINKU!

>> ŠOKANTNO OTKRIĆE ŽIDOVA: Bog Tvorac je svoj potpis ostavio na svakoj živoj stanici!

Kliknite na Watch na Facebooku!

Continue Reading

Analize

Dr. Viviane Brunet – Na svoje sam oči vidjela kako su cijepljene majke rađale mutante

Published

on

Dr. Viviane Brunet se osvrnula na bebe cijepljenih roditelja, koje se rađaju sa vrlo posebnim karakteristikama, gdje su im oči potpuno crne i počinju hodati s 2 mjeseca starosti. Prema njenim tvrdnjama, takva djeca proizvod su mutagene supstance koja se ubrizgava u ljude putem cjepiva.

„Ovakve stvari događaju se kada imamo par koji je bio cijepljen prije spajanja jajne stanice i sperme, Nakon toga dolazi do proizvoda mutacije u ljudskom genomu.

Kada taj cijepljeni par začne novo biće, to je trenutak kada se rađaju trans-ljudska djeca sa karakteristikama koje su znatno drugačije od običnih ljudskih bića.

Takvoj djeci očne jabučice su skroz tamne. Nemaju konjunkciju odnosno bjeloočnicu. Glavu drže podignutu dva sata nakon rođenja i prohodaju već s dva mjeseca starosti što je naravno potpuno drugačija evolucija od normalnog ljudskog bića.

Postoji naravno i viralni video na kojemu smo to mogli vidjeti. I samo oni koji ne istražuju ovo, ne shvaćaju ozbiljnost situacije u kojoj se nalazimo.

Ovakva situacija svakako je rezultat genske mutacije uzrokovane cjepivom. Trenutno imamo 6000% više abortusa nego ranijih godina. A bebe koje dođu do termina trudnoće i potom prežive, doista ne znamo kako će živjeti. Jedino što znamo da imaju različite karakteristike od nas ostalih.

Za sada još uvijek nije poznato kako će ta djeca živjeti, da li će biti snažniji, inteligentniji, povezani s računalom i spojeni na internetsku mrežu, kao što su izjavili Čileanski predsjednik Pinera i Britanski premijer Boris Johnson.

Mi nažalost ništa o tome ne znamo. Ne možemo znati za sada da li će imati sposobnost daljnjeg razmnožavanja. Ne znamo hoće li živjeti dvije ili možda deset godina. Sve to je za sada jedna velika nepoznanica.

Ovdje se radi o trans-genskom organizmu, poput recimo grožđa koje u sebi nema sjemenke. Dakle, vrlo je lako moguće da ove bebe kada dostignu svoju reproduktivnu dob, ostati će bez sjemena.

Samim primanjem ovog cjepiva u sebe, mnogi muškarci izgubiti će svoju plodnost, a žene normalne menstrualne cikluse“.

POgledajte video s hrvatskim titlovima.

Matija Varga/Epocha.com.hr

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved