Connect with us

Sci/Tech

Dr Robert Young: TROVANJE JE KRIVAC SVIH PANDEMIJA, VIRUSI DEFINITIVNO NISU!

Published

on

Robert O. Young (rođen 6. ožujka 1952.) američki je naturopatski liječnik i autor knjiga alternativne medicine koje promiču alkalnu dijetu.

Najpopularnija djela ovo kontroverznog ‘liječnika’ su serija knjiga “Čudo pH-a”, u kojima su izložena njegova uvjerenja o holističkom liječenju i “alkalnom” načinu života.

U početku dr. Young kaže da ‘virus’ na lat. znači otrov i on se okrivljuje za simptome koji se tretiraju, zato što ne možete dokazati ili osporiti virus, ne možete dokazati njegovo postojanje, te ovaj udruženi biznis bez korištenja znanstvenih metoda, za nepostojeći fantomski virus se događa još od epidemije španjolske groznice, a još više tijekom polio epidemije, a zatim je sve skupa kapitalizirano s HIV-om, te danas Covidom-19.

Covid-19 je povezan s SARS-om, što je akronim za teški akutni respiratorni sindrom.

“Sve što završava sa sindrom je priznanje da ne znamo što je uzrok, te nismo utvrdili patologiju ove bolesti.” – kaže dr. Young i nastavlja – “teško je dati dijagnozu za nešto za što nemaš čvrste znanstvene dokaze… te je onda Covid-19 samo koncept koji postoji na papiru”.

” Ja istražujem ovaj utjecaj na membrane ljudskih krvnih stanica, skoro 40 godina i zovom to ‘korona efekt’… ovo znači da nema veze s virusom nego biokemijsko trovanje tjelesnih tekućina, što uzrokuje raspad stanične membrane i genetsku mutaciju, zbog kompromitiranog okruženja. To je endogeno stvoreno.

U stvari, događa se bukvalno septička jama gdje krv izbacuje otpad i gdje stanice ubacuju svoj otpad. Svatko od ovi ljudi, a mi smo to dokumentirali, svatko zko navodno ima ove simptome, koji su identični simptomima visinske bolesti, pate od nedostatka kisika, zato što krv ne može doći do plućne vene i kapilara pluća da izbaci ugljični dioksid a uzme kisik, i to vrati u krv. Zašto?

Zato što se krv zgrušava i međusobno lijepi, stvarajući ugruške. To je patološka koagulacija uzrokovana dodatnim čimbenicima.

Čimbenici koji ovome doprinose mogu biti radio valovi, mikro valovi, gama valovi i kemijsko trovanje.

Kad gledate faktore koji ovome doprinose, te vidite kad uključe 5G tehnologiju koja je oscilirajuća frekvencija na 60GHz, što je doprinoseći čimbenik koji bukvalno uništava membranu stanica i koristi hemoglobin za amortiziranje radijacije…”

Ove i jš mnogo zanimljivoti koje je iznio dr. Young pogledajte u izvrsnom video-u:

Sci/Tech

DNK iz krvi iz Zavjetnog kovčega dokazao da je Isus sin Božji!

Published

on

Ron Wyatt zapravo je pronašao Zavjetni kovčeg 1982. točno ispod mjesta gdje je Isus Krist razapet.

Kovčeg je postavljen na ovo tajno mjesto prije 600 godina prema uputama koje još nisu objašnjene.
Kad je vojnik probo Isusa, došlo je do potresa koji je rascijepio kamen na kojem je bio križ i Isusova je krv potekla kroz pukotinu i kapnula na poklopac Kovčega saveza. Ove su informacije skrivale vlasti i lažni vjerski vođe diljem svijeta.

Kada je Ron Wyatt uzeo uzorke krvi iz Zavjetnog kovčega i analizirao ih, izraelski su znanstvenici bili zapanjeni rezultatima!

>> (VIDEO) Šokantno, dirljivo, uznemirujuće: Krv Kristova – najveće otkriće ikad!

Na njihovo zaprepaštenje, krv je još bila živa! Stanice su se još uvijek dijelile kad je krv stavljena na hranjivi medij. Određen je i broj kromosoma, što inače nije moguće kod sasušene krvi.

Ova krv je bila drugačija od bilo koje ljudske krvi. Imala je 23 kromosoma od svoje majke, ali samo jedan kromosom od oca.

Znanstvenici su rekli da je to nemoguće osim ako je otac bio s ovog planeta i imao neki poseban DNK, jer osoba ne može preživjeti samo s jednim kromosomom od oca.

Oni koji niječu Isusa dio su antikrista. Bog nas je stvorio. Bog nam je dao ključ vječnog života!

>> ŠOKANTNO OTKRIĆE ŽIDOVA: Bog Tvorac je svoj potpis ostavio na svakoj živoj stanici!

Danas postoje dokazi da se proročanstva iz Biblije ostvaruju bez greške. Nemojte se kladiti da Bog ne postoji.

Continue Reading

Sci/Tech

(VIDEO) Šokantno, dirljivo, uznemirujuće: Krv Kristova – najveće otkriće ikad!

Published

on

Ovo otkriće vjerojatno nikada neće vidjeti u mainstream medijim diljem svijeta, jer je otkriće naišlo na snažan otpor viših sila i nažalost malo ljudi zna za to.

Stoga vam predlažem da ovaj događaj podijelite što prije s prijateljima i obitelji.

Širite vijest! ISUS JE ŽIV

Ukratko, četiri uzorka doslovne, fizičke krvi Isusa Krista otkrivena su i testirana: jedan je uzet iz Torinskog platna, drugi je dobiven iz Veronikinog rubca, jedan iz arheoloških iskopina Rona Wyatta ispod mjesta raspeća, a drugi je vraćen od strane Vitezova templara.

Sve četiri krvno povezane relikvije povezane su s brojnim čudima i podvrgnute rigoroznom znanstvenom testiranju, sintezi znanstvenih i fenomenoloških dokaza, za neke “dokaz o Isusu”.

Kako to d svaki novi život ima 46 kromosoma (po 23 od oca i majke), a ova krv samo 24? Zašto?

Kako to da je mrtva krv – ‘oživjela’?

Poslušajte dolje ovo šokantno svjedočanstvo ili na ovom LINKU!

>> ŠOKANTNO OTKRIĆE ŽIDOVA: Bog Tvorac je svoj potpis ostavio na svakoj živoj stanici!

Kliknite na Watch na Facebooku!

Continue Reading

Analize

Dr. Viviane Brunet – Na svoje sam oči vidjela kako su cijepljene majke rađale mutante

Published

on

Dr. Viviane Brunet se osvrnula na bebe cijepljenih roditelja, koje se rađaju sa vrlo posebnim karakteristikama, gdje su im oči potpuno crne i počinju hodati s 2 mjeseca starosti. Prema njenim tvrdnjama, takva djeca proizvod su mutagene supstance koja se ubrizgava u ljude putem cjepiva.

„Ovakve stvari događaju se kada imamo par koji je bio cijepljen prije spajanja jajne stanice i sperme, Nakon toga dolazi do proizvoda mutacije u ljudskom genomu.

Kada taj cijepljeni par začne novo biće, to je trenutak kada se rađaju trans-ljudska djeca sa karakteristikama koje su znatno drugačije od običnih ljudskih bića.

Takvoj djeci očne jabučice su skroz tamne. Nemaju konjunkciju odnosno bjeloočnicu. Glavu drže podignutu dva sata nakon rođenja i prohodaju već s dva mjeseca starosti što je naravno potpuno drugačija evolucija od normalnog ljudskog bića.

Postoji naravno i viralni video na kojemu smo to mogli vidjeti. I samo oni koji ne istražuju ovo, ne shvaćaju ozbiljnost situacije u kojoj se nalazimo.

Ovakva situacija svakako je rezultat genske mutacije uzrokovane cjepivom. Trenutno imamo 6000% više abortusa nego ranijih godina. A bebe koje dođu do termina trudnoće i potom prežive, doista ne znamo kako će živjeti. Jedino što znamo da imaju različite karakteristike od nas ostalih.

Za sada još uvijek nije poznato kako će ta djeca živjeti, da li će biti snažniji, inteligentniji, povezani s računalom i spojeni na internetsku mrežu, kao što su izjavili Čileanski predsjednik Pinera i Britanski premijer Boris Johnson.

Mi nažalost ništa o tome ne znamo. Ne možemo znati za sada da li će imati sposobnost daljnjeg razmnožavanja. Ne znamo hoće li živjeti dvije ili možda deset godina. Sve to je za sada jedna velika nepoznanica.

Ovdje se radi o trans-genskom organizmu, poput recimo grožđa koje u sebi nema sjemenke. Dakle, vrlo je lako moguće da ove bebe kada dostignu svoju reproduktivnu dob, ostati će bez sjemena.

Samim primanjem ovog cjepiva u sebe, mnogi muškarci izgubiti će svoju plodnost, a žene normalne menstrualne cikluse“.

POgledajte video s hrvatskim titlovima.

Matija Varga/Epocha.com.hr

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved