Connect with us

Vijesti

Holistički liječnik pronašao ‘Lijek za AIDS’, a onda mu se dogodilo ovo…

Published

on

Poznati kontroverzni holistički iscjelitelj, koji je nedavno napunio naslove medija i koji je tvrdio da je pronašao prirodni lijek za AIDS, pronađen je mrtav

Imao je samo 28 godina.

Tijelo Aaron Traywicka pronađeno je “licem prema dolje” u sobi za spa i fitness u aveniji Massachusetts u središtu Washingtona u nedjelju, prema uredu policije Metropolitan DC. – prenosi NSP

Nekoliko izvora vijesti javljaju da je Traywick pronađen mrtav unutar spremnika za flotaciju u spa centru.

Dok je glasnogovornica policije rekla da nema pronađenih dokaza koji ukazuju na “nesretni čin”, Traywick, poznati zdravstveni i životni trener koji je aktivno održavao predavanja ljudima da preuzmu kontrolu nad svojim životima i odbace lijekove farmaceutske industrije, pridružio se dugom popisu holističkih liječnika i iscjelitelja koji su ubijeni pod sumnjivim ili neriješenim okolnostima tijekom protekle dvije godine.

Traywick je nedavno tvrdio da je njegova tvrtka za holističko “biohakiranje” razvila “istraživački spoj” koji bi mogao izliječiti HIV, AIDS i herpes.

On se spremao predstviti dokaz o lijeku i spoju za dijagnostičko testiranje tijekom 2018. godine.

“Aaron je bio strastveni vizionar. Izgleda da nikada nije bio umoran jer je motivirao ljude da rade na nekim od najzanimljivijih izazova s kojima se suočava čovječanstvo” – izjavio je Tristan Roberts, zaposlenik tvrtke Ascendance Biomedical.

„Iako se mnogi na biohaking sceni nisu slagali sa njegovim metodama, nitko od njih nije sumnjao u njegove namjere.

Tražio je ništa manje od revolucije u biomedicini; demokratizaciju znanosti i otvaranje puno mjesta za globalno iscjeljivanje.”

U intervjuu prošle godine Traywick je pojasnio da se “biohakiranje” odnosi na napore pojedinca da promijeni svoju biologiju raznovrsnim sredstvima, uključujući promjene načina života i prehrane, i upotrebom holističkih, često nelicenciranih terapija, piše Vice.

Međutim, Farmaceutska industrija i mainstream mediji su se urotili protiv Traywicka kako bi ponizili i degradirali njegovu holističku praksu, te su godinama prekovremeno radili na progonu Traywicka u pokušaju da ga otjeraju iz poslovanja.

Izgubili smo toliko holističkih iscjelitelja u protekle dvije godine. U većini slučajeva vlasti su te slučajeve pomele pod tepih, no neki slučajevi su od tada ponovno otvoreni i sada se istražuju kao ubojstva.

Vrijeme je da prepoznamo čudno veliki broj smrtnih slučajeva unutar holističke medicinske zajednice kao – čistku u “liječničkim redovima”.

Foto: Live Science

Advertisement

Vijesti

“ZASTRAŠUJUĆE?” Soros bi mogao pokupovati preko 220 medijskih postaja u SAD

Published

on

Liberalni financijer George Soros kupio je glavni udio u drugoj najvećoj američkoj radijskoj tvrtki i mogao bi steći “efektivnu kontrolu” nad više od 220 postaja diljem zemlje, izvijestio je u srijedu New York Post.

Soros Fund Management kupio je oko 400 milijuna dolara duga medijske grupe Audacy tijekom stečajnog postupka, izvijestile su novine pozivajući se na sudske podneske. Milijarder je kupio dug po otprilike 50 centi za dolar od hedge fonda HG Vora, nastavlja se u izvješću, uz napomenu da će, nakon što stečajni sud odobri posao, Soros posjedovati oko 40% ukupnog duga Audacyja.

Iako 40% nije većinski udio, izvor je rekao za New York Post da bi Soros ipak mogao steći “efikasnu kontrolu nad medijskim divom kada izađe iz stečaja”.

Audacy posjeduje 227 glazbenih, sportskih i radio postaja u 45 američkih država. Tvrtka također posjeduje CBS Radio, koji upravlja s 11 informativnih postaja uključujući KCBS iz San Francisca i WCBS iz New Yorka. Nakon godina pada prihoda, Audacy je početkom prošlog mjeseca podnio zahtjev za stečaj s 1,9 milijardi dolara duga.

Bude li se dogovor sklopio kako je objavljeno, Audacy će biti najnoviji dodatak Sorosevom rastućem medijskom carstvu. Soros Fund Management pridružio se konzorciju vjerovnika za kupnju Vice Media prošlog ljeta, plativši 350 milijuna dolara za preuzimanje bivšeg medijskog velikana koji je nekoć bio procijenjen na 5,7 milijardi dolara.

“Insajderski izvor” kojeg citira New York Post opisao je ugovor s Audacyjem kao “zastrašujući”, rekavši kako vjeruje da Soros namjerava iskoristiti svoj udio kako bi utjecao na javno mnijenje uoči ovogodišnjih predsjedničkih izbora – prenosi Tribun.

Continue Reading

Vijesti

(VIDEO) Plaćeni ubojica šokirao javnost priznanjem da je poslan da ubije Carlsona: Tko ga je unajmio…

Published

on

Na nekim stranicama društvenih mreža procurile su informacije o tome tko je trebao likvidirati poznatog voditelja.

Poznati američki novinar Tucker Carlson bio je svjestan rizika koji u njegov život nosi intervju s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, no pravi novinar ne bi bio novinar da ne pokušava ići u krajnosti.

Što je Carlson i učinio i uspio natjerati više od milijardu ljudi da pogledaju intervju s Putinom.

No, sada se doznaje da je Carlson bio na meti Ukrajinaca koji su za njegovu likvidaciju angažirali izvjesnog Vasilija Petrova Aleksejeviča.

Ukrajinski obavještajci navodno su planirali ubiti Tuckera Carlsona u Moskvi, a čovjek koji je plaćen da ubije novinara detaljno je objasnio plan.

Vasilij Petrov Aleksejevič, koji je trebao ubiti Carlsona, uhićen je u Moskvi.

U videu koji se pojavio na Platformi X, on priznaje da je bio angažiran da ubije Carlsona.

– U studenom 2023. regrutirala me ukrajinska obavještajna služba. Trebao sam postaviti eksplozivnu napravu pod auto i za to mi je obećana nagrada od 4000 dolara. Trebao sam postaviti eksploziv u podzemnu garažu hotela u Moskvi, a meta je bio američki novinar Tucker Carlson – kazao je između ostalog Aleksejevič u videu.

Sad, je li ovo ruska medijsko-psihološka operacija ili ne, nadamo se saznati ubrzo…

(Mediji)

Continue Reading

Vijesti

Obljetnica smrti dr. Ante Starčevića: Otac Domovine – putokaz domoljubima!

Published

on

Na današnji dan 1896. godine preminuo je dr. Ante Starčević, veliki politički vođa, jedan od najutjecajnijih političara u hrvatskoj povijesti te jedan od najvećih promotora ljubavi prema Hrvatskoj, još za života nazvan Ocem Domovine – donosi Domovinski pokret.

Starčević se zalagao za samostalnu Hrvatsku te je smatrao da bi ona s Austro-ugarskom monarhijom trebala biti povezana samo ugovornim odnosom između kralja i hrvatskog naroda. Otuda i njegov glasoviti slogan: “Ni pod Beč, ni pod Peštu, nego za slobodnu, samostalnu Hrvatsku”. Upozoravao je kako je i Beograd neprijatelj hrvatske slobode i samostalnosti.

Dr. Starčević, hvala vam na svemu što ste učinili za Hrvatsku, i danas ste uzor i putokaz domoljubima. Počivali u miru Božjem, neka vam je laka hrvatska gruda!

Domovinski Pokret

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved