Connect with us

Vijesti

Izopćenje se vratilo! Svećenik nazvao Franju “uzurpatorom” i odmah – izopćen!

Published

on

Izopćenje, ili tvrđe rečeno – inkvizicija se vratilo/a! Svećenik nazvao Franju “uzurpatorom” i kako svećenik/osuđenik don Guidetti na X-u kaže “iznenađuje samo kako brzo je giljotina odrađena”

Don Ramona Guidettija, župnika San Ranieri u Guasticceu, na toskanskoj obali, “ekskomunicirao” je biskup Simone Giusti iz Livorna u Italiji, jer je svojoj pastvi rekao da Franjo “nije papa, on je uzurpator”.

Svećenik je ovo rekao u propovijedi 31. prosinca – donosi Gloria.tv.

Nisu prošla ni dva dana, a monsinjor Giusti izdao je dekret o ekskomunikaciji 2. siječnja.

Nakon “izopćenja” Guidetti je rekao da je ponosan što je “izvan ove Crkve koja je tiranija”.

U žestokim komentarima na twitteru netko je napisao: Na kraju dugog govora, koji je trajao oko 20 minuta, svećenik je bio ispraćen velikim pljeskom prisutnih vjernika u crkvi. Činjenica da je svećenikova izjava da je “gospodin Bergoglio” “antikrist”, “uzurpator” i “mason”, naišla na aplauz njegove župne crkve dosta govori o tome koliko je Franjo duboko nepopularan među vjernicima.

U dobra stara vremena, reći slične stvari o Ivanu Pavlu II. i Benediktu XVI. pomoglo bi svećeniku da napreduje u karijeri. Kakav cirkus!

Nastavlju se i komentari drugih twitteraša: “Iz Argentine, otpadnik Jorge Mario Bergoglio izazvao je Boga i Crkvu. Svi Bergogliovi suučesnici dobit će istu kaznu vječnog ognja. Jao onima koji, svećenici ili laici, izdaju Krista iz straha od herezijarha Jorgea Maria Bergoglia Sivorija.” – piše profil La Verdad Prevelace.

Fiducia (neki kažu Sodoma) Supplicans: Jedan od otrovnih plodova Amoris Laeticia-e… – piše ComplicitClergy.

Vijesti

“ZASTRAŠUJUĆE?” Soros bi mogao pokupovati preko 220 medijskih postaja u SAD

Published

on

Liberalni financijer George Soros kupio je glavni udio u drugoj najvećoj američkoj radijskoj tvrtki i mogao bi steći “efektivnu kontrolu” nad više od 220 postaja diljem zemlje, izvijestio je u srijedu New York Post.

Soros Fund Management kupio je oko 400 milijuna dolara duga medijske grupe Audacy tijekom stečajnog postupka, izvijestile su novine pozivajući se na sudske podneske. Milijarder je kupio dug po otprilike 50 centi za dolar od hedge fonda HG Vora, nastavlja se u izvješću, uz napomenu da će, nakon što stečajni sud odobri posao, Soros posjedovati oko 40% ukupnog duga Audacyja.

Iako 40% nije većinski udio, izvor je rekao za New York Post da bi Soros ipak mogao steći “efikasnu kontrolu nad medijskim divom kada izađe iz stečaja”.

Audacy posjeduje 227 glazbenih, sportskih i radio postaja u 45 američkih država. Tvrtka također posjeduje CBS Radio, koji upravlja s 11 informativnih postaja uključujući KCBS iz San Francisca i WCBS iz New Yorka. Nakon godina pada prihoda, Audacy je početkom prošlog mjeseca podnio zahtjev za stečaj s 1,9 milijardi dolara duga.

Bude li se dogovor sklopio kako je objavljeno, Audacy će biti najnoviji dodatak Sorosevom rastućem medijskom carstvu. Soros Fund Management pridružio se konzorciju vjerovnika za kupnju Vice Media prošlog ljeta, plativši 350 milijuna dolara za preuzimanje bivšeg medijskog velikana koji je nekoć bio procijenjen na 5,7 milijardi dolara.

“Insajderski izvor” kojeg citira New York Post opisao je ugovor s Audacyjem kao “zastrašujući”, rekavši kako vjeruje da Soros namjerava iskoristiti svoj udio kako bi utjecao na javno mnijenje uoči ovogodišnjih predsjedničkih izbora – prenosi Tribun.

Continue Reading

Vijesti

(VIDEO) Plaćeni ubojica šokirao javnost priznanjem da je poslan da ubije Carlsona: Tko ga je unajmio…

Published

on

Na nekim stranicama društvenih mreža procurile su informacije o tome tko je trebao likvidirati poznatog voditelja.

Poznati američki novinar Tucker Carlson bio je svjestan rizika koji u njegov život nosi intervju s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, no pravi novinar ne bi bio novinar da ne pokušava ići u krajnosti.

Što je Carlson i učinio i uspio natjerati više od milijardu ljudi da pogledaju intervju s Putinom.

No, sada se doznaje da je Carlson bio na meti Ukrajinaca koji su za njegovu likvidaciju angažirali izvjesnog Vasilija Petrova Aleksejeviča.

Ukrajinski obavještajci navodno su planirali ubiti Tuckera Carlsona u Moskvi, a čovjek koji je plaćen da ubije novinara detaljno je objasnio plan.

Vasilij Petrov Aleksejevič, koji je trebao ubiti Carlsona, uhićen je u Moskvi.

U videu koji se pojavio na Platformi X, on priznaje da je bio angažiran da ubije Carlsona.

– U studenom 2023. regrutirala me ukrajinska obavještajna služba. Trebao sam postaviti eksplozivnu napravu pod auto i za to mi je obećana nagrada od 4000 dolara. Trebao sam postaviti eksploziv u podzemnu garažu hotela u Moskvi, a meta je bio američki novinar Tucker Carlson – kazao je između ostalog Aleksejevič u videu.

Sad, je li ovo ruska medijsko-psihološka operacija ili ne, nadamo se saznati ubrzo…

(Mediji)

Continue Reading

Vijesti

Obljetnica smrti dr. Ante Starčevića: Otac Domovine – putokaz domoljubima!

Published

on

Na današnji dan 1896. godine preminuo je dr. Ante Starčević, veliki politički vođa, jedan od najutjecajnijih političara u hrvatskoj povijesti te jedan od najvećih promotora ljubavi prema Hrvatskoj, još za života nazvan Ocem Domovine – donosi Domovinski pokret.

Starčević se zalagao za samostalnu Hrvatsku te je smatrao da bi ona s Austro-ugarskom monarhijom trebala biti povezana samo ugovornim odnosom između kralja i hrvatskog naroda. Otuda i njegov glasoviti slogan: “Ni pod Beč, ni pod Peštu, nego za slobodnu, samostalnu Hrvatsku”. Upozoravao je kako je i Beograd neprijatelj hrvatske slobode i samostalnosti.

Dr. Starčević, hvala vam na svemu što ste učinili za Hrvatsku, i danas ste uzor i putokaz domoljubima. Počivali u miru Božjem, neka vam je laka hrvatska gruda!

Domovinski Pokret

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved