Connect with us

Vijesti

Je li Izrael želio smrt Kennedyja? Sprema li Duboka država istu sudbinu Trumpu?

Published

on

Kad su neki novinari “uhvaćeni” kako zbijaju sablasne šale o želji, odnosno mogućnosti, da Trump bude ubijen poput Johna Fitzegaralda Kennedyja, pale su na pamet godine u kojima je tadašnji demokratski predsjednik bio žrtva goleme zavjere.

Postoji poveznica, neka vrsta crvene niti, koja povezuje JFK-ovo nasljeđe s putem kojim je Trump krenuo od 2016. nadalje.

Priče ove dvojice muškaraca razlikuju se jer JFK dolazi iz vrlo visoko rangirane i cijenjene obitelji u američkim elitnim krugovima koji su važni.

Otac, Joseph, bio je diplomat koji je očito imao posla s ljudima iz mafijaških organizacija u vrijeme protekcionizma za ilegalnu prodaju alkohola.

Kad je Kennedy postao predsjednik, pojavile su se jake sumnje u izbornu prijevaru koje je iznio tadašnji protukandidat Nixon, a opet se govorilo o umiješanosti mafije kako bi se demokratskom kandidatu omogućilo da osigura pobjedu.

Ipak, nakon što je ušao u Bijelu kuću, JFK nije pokazao namjeru da se pridruži željama sila koje stvarno upravljaju u Americi.

Tih je godina predsjednik održavao prijateljstvo s čovjekom o kojem smo već govorili, Benjaminom Freedmanom.

Freedman je gotovo jedinstven lik u povijesti Sjedinjenih Američkih Država budući da je bio Židov koji je dolazio iz imućnih krugova njujorškog društva koji je u određenom trenutku svog života odlučio odreći se cionizma i njegovog cilja i umjesto toga pristupiti katoličkoj vjeri i osuditi planove izraelskog lobija koji je želio i želi uvući Ameriku u globalni sukob.

Freedman pripovijeda da je uspio uvjeriti JFK-a u opasnost koju predstavlja ova moćna grupa za pritisak, a kada je predsjednik ušao u Bijelu kuću počeo je pokazivati ​​određenu hladnoću, ako ne i otvoreno neprijateljstvo, prema židovskoj državi.

Izrael je početkom 1960-ih aktivno radio na izgradnji nuklearne elektrane Dimona u pustinji Negev, koja je službeno izgrađena za istraživanje civilne nuklearne energije.

U stvarnosti je Izrael počeo provoditi svoj tajni plan izgradnje atomske bombe u toj strukturi i pomalo je paradoksalno primijetiti činjenicu da danas posvuda slušamo o fantomskoj “nuklearnoj prijetnji” Irana, dok je danas jedina država koja je nezakonito razvio nuklearno oružje je Izrael.

Kennedy je želio jasno vidjeti izraelski nuklearni program i čini se da je to izazvalo iritaciju u Tel Avivu.

Do tog trenutka nikad nije bilo posebnih problema s drugim predsjednicima. Sjedinjene Države bile su više od neovisne nacije, nacije u službi izraelske vanjske politike.

Iznošene su razne hipoteze o ubojstvu JFK-a, među kojima je najpoznatija ona koja ga je gledala na sukob s aparatom duboke države u Washingtonu, s obzirom na njegovu otvorenu namjeru da “rasparča” CIA-u koja je već tih godina bila organizacija kojom su dominirali oni iz zloglasne obitelji Rockefeller.

Jednako kao što je istina da je Kennedy najvjerojatnije namjeravao slijediti primjer svog prethodnika, Abrahama Lincolna, koji je odlučio uspostaviti nacionalnu valutu koju izdaje vlada, famozni dolar, što je izazvalo bijes moćnih Rothschildovskih financijskih krugova u Londonu koji su angažirali ubojica John Wilkes Booth da ubije predsjednika 1865.

Je li Izrael želio smrt Kennedyja?

No, hipoteza da je Izrael imao odlučujuću ulogu u Kennedyjevu ubojstvu, uz već spomenute ovlasti, nije temeljito razmatrana.

Kada je pušten iz zatvora 2004. godine, izraelski nuklearni aktivist i tehničar, Mordekai Vanunu, to je eksplicitno izjavio.

“Kennedy je ubijen zbog pritiska koji je izvršio na tadašnjeg šefa vlade Davida Ben-Guriona da rasvijetli nuklearnu elektranu Dimona.”

Vanunu se danas smatra svojevrsnim “pokajnikom” koji je odlučio otkriti pravo kriminalno djelovanje države Izrael.

Od istog autora – Cesare Sacchetti

Kada je svijetu počeo otkrivati ​​da Izrael provodi program nuklearnog naoružanja, izraelske tajne službe uspjele su ga namamiti u Italiju 1986. godine, kada je već napustio židovsku državu, da ga otmu i deportiraju u Izrael, gdje suđen je i nepravomoćno osuđen na kaznu od 18 godina koju je odslužio 2004. godine.

Mossadu, štoviše, nisu strane “aktivnosti” ove vrste, s obzirom da su među njegovim specijalnostima i politička ubojstva protivnika, praksa koja je također koštala života nevinih ljudi kao što se dogodilo u zloglasnom slučaju Lillehammer, Norveška, kada su Izraelci ubili nevinog marokanskog konobara.

Vanunu je stoga otkrio ulogu židovske države u Kennedy-evoj smrti što se ne može zanemariti, s obzirom na ogroman utjecaj koji cionistički lobi uživa prema američkim institucijama.

Nije nimalo nepromišljeno reći da su uzde moći u Americi odavno u rukama skupina poput zloglasnog Chabada, o kojem se nedavno govorilo, i AIPAC-a.

Izrael je bio pravi gospodar američke politike i Kennedy je platio životom što se suprotstavio onim silama koje su Sjedinjene Američke Države držale taocima.

Duboka država je nekoliko puta pokušala eliminirati Trumpa

Nešto više od 60 godina nakon tog 22. studenog 1963., dana Kennedyjeva javnog smaknuća, vidimo da ta namjera i želja da se riješi Trumpa lebdi u određenim krugovima američke i izraelske moći.

Trump je od početka bio prava noćna mora za te aparate. Kad se 2016. godine odlučio kandidirati, potpuno je digao glavu u vodu.

Po prvi put se pojavila ozbiljna mogućnost da u Washingtonu bude izabran predsjednik koji služi Sjedinjenim Državama, a ne raznim lobijima koji su kontrolirali ovu stratešku naciju.

Pokrenut je mehanizam koji se sastojao od planiranja državnih udara, kao što su Spygate i Italiagate, u koje je bila uključena talijanska duboka država, te pokušaja atentata.

Duboka država u Washingtonu već je pokušala učiniti da Trump završi kao njegov prethodnik Kennedy.

Čini se da je bilo više pokušaja atentata na predsjednika. Jedna od njih, koja je i danas neriješena, vidjela je misterioznu snajpersku vatru na pratnju predsjednikovog helikoptera 2020. godine.

Nekoliko tjedana kasnije, čini se da je došlo do novog pokušaja s dronom koji se približio predsjedničkom zrakoplovu i sudar je očito za dlaku izbjegnut.

Postoji još jedan slučaj, najsenzacionalniji, o kojemu mainstream mediji nisu izvijestili, ali koji je, čini se, potvrđen iz međunarodnih diplomatskih izvora.

Nekoliko dana nakon anomalne inauguracije Joea Bidena, u Mar-a-Lagu, rezidenciji njujorškog biznismena na Floridi, dron je ispalio metak na prozor Trumpove spavaće sobe.

Predsjedniku je život spasilo samo neprobojno staklo koje je Trump ugradio nekoliko mjeseci ranije, a ovo čak nije bio ni prvi put da su uljezi pokušali ući u rezidenciju Donalda Trumpa.

Postoji splet tajnih društava, slobodnih zidara i globalističkih krugova raznih vrsta koji su učinili sve da se riješe američkog predsjednika, ali nisu uspjeli samo zato što Trump ima zaštitu američkih oružanih snaga za razliku od onoga što se dogodilo Kennedyju koji je ostao sam i sreo je svoju sudbinu u Dallasu.

Sugestija je to koja je, čini se, prisutna u nekim glavama ovih sredina koje prožima duboka panika, a još jednu potvrdu tog straha nalazimo upravo u izjavama zloglasnog izraelskog predstavnika u Davosu, Yuvala Hararija, koji je izjavio da bi Trumpov izbor značio kraj onoga što je ostalo od “globalnog poretka”.

Sličnu zabrinutost izrazile su razne nevladine organizacije u soroševskom stilu koje, čak ni preblizu linijama, govore o “rješenjima” kako bi spriječili Trumpa da kontrolira vojsku, a ta “rješenja” očito pozivaju na vojni udar za svrgavanje predsjednika .

Ovo je zajednička nit koja povezuje Trumpa s Kennedyjem i zauzvrat vodi do Lincolna. To je crvena nit subverzije koja se želi vratiti kako bi dominirala Amerikom kako bi provela plan Novog svjetskog poretka.

Problem za ove likove ostaje isti kao i 2020. godine kada su izveli izbornu krađu i nisu uspjeli ni za jotu pomaknuti vanjsku politiku Sjedinjenih Država.

Problem im je što Trump nikada nije izgubio kontrolu, niti na trenutak, a vojska i američki narod su na njegovoj strani.

Nije sam Trump, već duboka država koja i danas slijedi “san” da ga svrgne ili ubije.

Ovaj blog podržavaju njegovi čitatelji. Ako i vi želite pomoći besplatnim informacijama, kliknite ispod.

Izvor: Cesare Sacchetti/Lacrunadellago.net

Vijesti

“ZASTRAŠUJUĆE?” Soros bi mogao pokupovati preko 220 medijskih postaja u SAD

Published

on

Liberalni financijer George Soros kupio je glavni udio u drugoj najvećoj američkoj radijskoj tvrtki i mogao bi steći “efektivnu kontrolu” nad više od 220 postaja diljem zemlje, izvijestio je u srijedu New York Post.

Soros Fund Management kupio je oko 400 milijuna dolara duga medijske grupe Audacy tijekom stečajnog postupka, izvijestile su novine pozivajući se na sudske podneske. Milijarder je kupio dug po otprilike 50 centi za dolar od hedge fonda HG Vora, nastavlja se u izvješću, uz napomenu da će, nakon što stečajni sud odobri posao, Soros posjedovati oko 40% ukupnog duga Audacyja.

Iako 40% nije većinski udio, izvor je rekao za New York Post da bi Soros ipak mogao steći “efikasnu kontrolu nad medijskim divom kada izađe iz stečaja”.

Audacy posjeduje 227 glazbenih, sportskih i radio postaja u 45 američkih država. Tvrtka također posjeduje CBS Radio, koji upravlja s 11 informativnih postaja uključujući KCBS iz San Francisca i WCBS iz New Yorka. Nakon godina pada prihoda, Audacy je početkom prošlog mjeseca podnio zahtjev za stečaj s 1,9 milijardi dolara duga.

Bude li se dogovor sklopio kako je objavljeno, Audacy će biti najnoviji dodatak Sorosevom rastućem medijskom carstvu. Soros Fund Management pridružio se konzorciju vjerovnika za kupnju Vice Media prošlog ljeta, plativši 350 milijuna dolara za preuzimanje bivšeg medijskog velikana koji je nekoć bio procijenjen na 5,7 milijardi dolara.

“Insajderski izvor” kojeg citira New York Post opisao je ugovor s Audacyjem kao “zastrašujući”, rekavši kako vjeruje da Soros namjerava iskoristiti svoj udio kako bi utjecao na javno mnijenje uoči ovogodišnjih predsjedničkih izbora – prenosi Tribun.

Continue Reading

Vijesti

(VIDEO) Plaćeni ubojica šokirao javnost priznanjem da je poslan da ubije Carlsona: Tko ga je unajmio…

Published

on

Na nekim stranicama društvenih mreža procurile su informacije o tome tko je trebao likvidirati poznatog voditelja.

Poznati američki novinar Tucker Carlson bio je svjestan rizika koji u njegov život nosi intervju s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, no pravi novinar ne bi bio novinar da ne pokušava ići u krajnosti.

Što je Carlson i učinio i uspio natjerati više od milijardu ljudi da pogledaju intervju s Putinom.

No, sada se doznaje da je Carlson bio na meti Ukrajinaca koji su za njegovu likvidaciju angažirali izvjesnog Vasilija Petrova Aleksejeviča.

Ukrajinski obavještajci navodno su planirali ubiti Tuckera Carlsona u Moskvi, a čovjek koji je plaćen da ubije novinara detaljno je objasnio plan.

Vasilij Petrov Aleksejevič, koji je trebao ubiti Carlsona, uhićen je u Moskvi.

U videu koji se pojavio na Platformi X, on priznaje da je bio angažiran da ubije Carlsona.

– U studenom 2023. regrutirala me ukrajinska obavještajna služba. Trebao sam postaviti eksplozivnu napravu pod auto i za to mi je obećana nagrada od 4000 dolara. Trebao sam postaviti eksploziv u podzemnu garažu hotela u Moskvi, a meta je bio američki novinar Tucker Carlson – kazao je između ostalog Aleksejevič u videu.

Sad, je li ovo ruska medijsko-psihološka operacija ili ne, nadamo se saznati ubrzo…

(Mediji)

Continue Reading

Vijesti

Obljetnica smrti dr. Ante Starčevića: Otac Domovine – putokaz domoljubima!

Published

on

Na današnji dan 1896. godine preminuo je dr. Ante Starčević, veliki politički vođa, jedan od najutjecajnijih političara u hrvatskoj povijesti te jedan od najvećih promotora ljubavi prema Hrvatskoj, još za života nazvan Ocem Domovine – donosi Domovinski pokret.

Starčević se zalagao za samostalnu Hrvatsku te je smatrao da bi ona s Austro-ugarskom monarhijom trebala biti povezana samo ugovornim odnosom između kralja i hrvatskog naroda. Otuda i njegov glasoviti slogan: “Ni pod Beč, ni pod Peštu, nego za slobodnu, samostalnu Hrvatsku”. Upozoravao je kako je i Beograd neprijatelj hrvatske slobode i samostalnosti.

Dr. Starčević, hvala vam na svemu što ste učinili za Hrvatsku, i danas ste uzor i putokaz domoljubima. Počivali u miru Božjem, neka vam je laka hrvatska gruda!

Domovinski Pokret

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved