Connect with us

Vijesti

Maximilian Kolbe: Sveta Marija će konačno vladati Rusijom, a odatle i cijelim svijetom

Published

on

“Ali postojala je razlika u odnosu na pravog Svetog Oca, pogled Đavla, ovaj je imao oči zla.”

„U Španjolskoj je 21. ožujka 2017. objavljena knjiga poznatog obraćenog pisca Joséa Marije Zavale, koja predstavlja neobjavljen dokument: pismo pripisano sestri Luciji iz Fatime.

Ali knjiga sadrži dio koji se – ako se potvrdi kao autentičan – ne može ne pokazati senzacionalnim.

José Maria Zavala kaže da je primio anonimni e-mail na svojoj web stranici. Nije bilo ni teksta ni predmeta; samo prilog. E-pošta je bila u mapi neželjene pošte. Otvorio ga je, a nakon malo oklijevanja otvorio je i prilog. Bilo je to rukom pisano pismo, na portugalskom, naslovljeno JMJ. [Bilješka M. Akronim JMJ uvijek je koristio časni Fulton J. Sheen, a njegovo značenje na talijanskom s latinskog je GMG, to jest Isus Marija Josip.] Pismo se sastoji od 24 retka.

José Maria Zavala dao ju je prevesti, a zatim je zatražio ekspertizu kaligrafije od profesionalca u sektoru, Begone Slocker de Arce, stručnjakinje za kaligrafiju Sudova pravde, priznate od strane Španjolskog društva za grafologiju, izravnog stručnjaka za kaligrafiju profesora Francisca Alvareza (bivši šef istrage i kriminalistike Jefatura iz Civilne garde), profesor “tutor” na madridskim tečajevima stručnjaka za sudsku kaligrafiju. Pa čak i s drugim naslovima.

Vrlo detaljno izvješće (zauzima dvadesetak stranica knjige) ovako završava: “Dokument ‘dubitado’ (tj. onaj koji treba proučavati. Op. urednika) koji se ovdje spominje kao neotkriveni Treći dio Fatimske tajne. , stvorila je ista ruka kao i dokument ‘indubitado’ (referentni tekst, svakako autentična Urednikova bilješka) koji odgovara prvom i drugom dijelu Fatimske tajne koju je vlastitom rukom napisala sestra Lucia dos Santos u svojim Trećim memoarima iz 31. kolovoza 1941.”.

Evo teksta, u našem prijevodu. Zadržali smo izvorni razmak. Tekst počinje akronimima JMJ, te datumom: “Tuy, 1/4/1944”.

A nastavlja se ovako:

“Sada idem otkriti treći fragment Tajne; ovaj dio je otpadništvo u Crkvi. Gospa nam je pokazala viziju pojedinca kojeg opisujem kao ‘Svetog Oca’, pred mnoštvom koje ga je hvalilo, ali postojala je razlika u odnosu na pravog Svetog Oca, pogled đavla, oči zla. Zatim, nekoliko trenutaka kasnije, vidjeli smo istog Papu kako ulazi u Crkvu, ali ta je Crkva bila Crkva pakla, ne postoji način da se opiše ružnoća ovog mjesta, izgledao je kao tvrđava od sivog betona, s polomljenim uglovima i prozorima poput očiju, imao je vrh na krovu zgrade. Odmah smo pogledali Gospu koja nam je rekla da ste vidjeli otpadništvo u Crkvi, ovo pismo može otvoriti Sveti Otac, ali to mora biti najavljeno nakon Pija XII i prije 1960. U vrijeme vladavine Ivana Pavla II kamen temeljac Petrova groba mora biti uklonjen i prebačen u Fatimu. Budući da dogma vjere nije sačuvana u Rimu, njegova ovlast će biti uklonjena i predana Fatimi, a nova će se izgraditi u Fatimi, ako Rim nastavi svoju gnusobu. Gospa nam je rekla da je ovo zapisano, Daniel 9,24-25 i Matej 21, 42-44.”

Napomena M.

Cijela bi stvar mogla biti lažna ili, što je vjerojatnije s obzirom na to da rukopis izgleda pripada sestri Luciji iz Fatime, čovjek Crkve, umoran od neobjavljivanja Treće tajne u cijelosti, anonimno predao Tajnu piscu na širenje. I to bi bilo u skladu s onim što je velečasni Malachi Martin otkrio (u točki 13). Tada razumijemo zašto Crkva nikada nije u potpunosti otkrila Treću fatimsku tajnu: upravo zato što je govorila o Papi koji bi bio Kristov lažni prorok ili Antikrist.

Sjećam se i da je jeruzalemski hram dva puta razoren. Sjećam se da je sveti Maksimilijan Kolbe prorekao da će Sveta Marija konačno vladati Rusijom, Moskvom, a odatle i cijelim svijetom.

Bog, uostalom, čini što hoće. Crkva Kristova nisu zidovi, nego narod svetaca, i Sotona nikada neće potpuno nadvladati ovaj narod svetaca koji je Crkva. Koji je svet samo zato što je Glava, Svevišnji Isus Krist, Tri puta Svet. Stoga se Crkva, shvaćena kao Kristov sveti narod, može nositi kamo god Dobri Pastir želi. Štoviše, u Apokalipsi se nikada ne spominje grad Rim, kao što se ne spominje ni sam Papa, već se spominje Kristov lažni prorok.

Sjećam se da je Njegova Svetost Benedikt XVI. u vezi fatimske tajne rekao: „Zavaravao bi se tko god misli da je proročko poslanje Fatime završeno“.

Besplatno preuzeto i prošireno s lanuovabq | marziale.Altervista

Vijesti

Redovita izborna sjednica Skupštine Hrvatske udruge Benedikt

Published

on

Temeljem Statuta Hrvatske udruge Benedikt saziva se redovita izborna sjednica Skupštine koja će se održati 29. travnja 2024., ponedjeljak, s početkom u 17.30 sati u dvorani Dominikanskog samostana u Splitu, Hrvojeva 2 .

JAVNI DIO DNEVNOG REDA:

  1. Izbor radnog predsjedništva
  2. Izbor radnih tijela:
  3. zapisničara
  4. dva ovjerovitelja zapisnika
  5. Izvještaj dosadašnjeg predsjednika Hrvatske udruge Benedikt
  6. Pozdravni govori gostiju
  7. Kratka pauza

ZATVORENI DIO DNEVNOG REDA:

  1. Izvještaj Nadzornog odbora
  2. Usvajanje financijskog izvješća
  3. Utvrđivanje liste kandidata
  4. za predsjednika Udruge
  5. za članove Upravnog vijeća
  6. za članove Nadzornog odbor
    • te izbor
  7. predsjednika Udruge
  8. članova Upravnog vijeća
  9. članova Nadzornog odbora
  10. Razrješnica članovima dosadašnjeg Upravnog vijeća i Nadzornog odbora
  11. Izbor osobe ovlaštene za zastupanje i likvidatora Udruge
  12. Obraćanje novog predsjednika Udruge
  13. Potvrda članova Savjetodavnog vijeća
  14. Razno
  15. Zaključivanje rada Skupštine

Hrvatska udruga Benedikt

Continue Reading

Vijesti

“Duhovnost Marka Marulića” – don Mladen Parlov

Published

on

Ovo je godina u kojoj obilježavamo 500-godišnjicu smrti oca hrvatske književnosti, Marka Marulića.

Predavanje vrsnog poznavatelja Marulićevog opusa, don Mladena Parlova na temu

“Duhovnost Marka Marulića”

održat će se u ponedjeljak 29. 04. 2024. nakon Sv. Mise u katedrali svetog Dujma

Continue Reading

Vijesti

Kennedyeva podpredsjednica: Nekad su stanja poput autizma bila – 1 prema 10 000, danas je u Kaliforniji 1 : 22!!!

Published

on

Danas je Robert KennedyJr (@RobertKennedyJr) najavio poduzetnicu Nicole Shanahan kao svoju potpredsjednicu.

Kennedyeva podpredsjednica poziva na istraživanje kroničnih bolesti…

Rekla je: “Stanja poput autizma bila su jedno u 10 000. Sada, ovdje u državi Kalifornija, to je jedan od 22.”

Tri stvari uzrokuju epidemiju kroničnih bolesti, izjavila je Shanahan:

1.) “Jedna su otrovne tvari u našem okolišu, poput endokrinih, koje ometaju kemikalije u našoj hrani, vodi i tlu.”
2.) “Drugo je elektromagnetsko zagađenje. Ne čujete ni političare da puno govore o tome.”
3.) Treći uzrok je kumulativni učinak lijekova i cijepljenja primljenih tijekom djetinjstva, za koje trenutno nedostaju opsežne sigurnosne studije koje bi procijenile dugoročne učinke.

  • “Niti jedna studija o sigurnosti danas ne može procijeniti kumulativni učinak jednog recepta na drugi… Samo sada ne provodimo tu studiju, a trebali bismo.”

– Pogledajte cijeli video

A nešto prije mjesec dana dr. Pierre Kory je napisao na svom X-u:

“Ovog sam se tjedna pridružio svojim kolegama da svjedočim na panelu Senata o tome kako je profit stavljen pred američke ljude tijekom COVID-a. Uspjeli smo ocrtati jasnu sliku onoga što nam je točno učinjeno. Pogledajte ovo i podijelite sa svojom zajednicom.”

Odgovor na pitanje – Što skrivaju savezne agencije i Covid kartel? – dano je jasno u članku “Ovaj Senatski panel o cjepivu je Crvena pilula koju smo svi čekali!”

Ukratko:

Budući da je cijeli panel trajao 4 sata, shvaćam da ga mnogi od vas neće moći sve pogledati. Iz tog sam razloga pokušao istaknuti ono što smatram najvažnijim dijelovima – rekao je senator Ron Johnson.

Prvo, u uvodnoj izjavi Johnson govori o tome koliko je bilo teško u posljednje tri godine od vlade dobiti informacije na koje njegov ured ima zakonsko pravo. Na primjer s (Faucijevim) NIH-om:

  • Imamo zadnjih 50 stranica [od 4000 koje je izvorno tražio]. Ove neće pustiti. Prošlo je već skoro 2 godine. To je ono što nam je pruženo. Mislite li da bi u ovome moglo biti nekih inkriminirajućih informacija?

Isto tako, ove su agencije potpuno odbacile sve dokaze da nešto nije u redu. Na primjer, s NIH:

  • Baš kao što mi je bivši direktor NIH-a Francis Collins Collins rekao kad sam ga pitao o svim smrtnim slučajevima o kojima se izvještava na VAERS-u, [rekao je], “Senatore, ljudi umiru.” Činjenica da su obje ove izjave istinite koliko i bešćutne naglašava izazov s kojim se suočavamo u razotkrivanju istine.

Dok je s FDA-om:

  • Napisao sam 4 [pisma o vrućim serijama] počevši od prosinca 2021. Prvo pismo usporedilo je 25 000 lotova cjepiva protiv COVID-a s 22 000 lotova cjepiva protiv gripe. Jedna serija COVID-a imala je 5297 nuspojava povezanih s njom. Najgora skupina gripe imala je 137. Dakle, 5300 naspram 137.
  • 365 COVID serija imalo je više od 100 neželjenih događaja. Samo 10 skupina gripe imalo je više od 100. A 80% ozbiljnih nuspojava, onih s posjetom hitnoj službi, hospitalizacijom ili smrću, bilo je povezano sa samo 5% skupina. Dakle, opet, ja sam iz proizvodnje. To mi pokazuje da je proces proizvodnje izvan kontrole.

[Trebalo nam je] godinu dana da dobijemo nekakav odgovor i, u osnovi, odgovor agencija je bio, “ne vidimo nikakve varijacije u serijama.”

Johnson zatim ilustrira kako je trenutna politička klima potkopala sve što je znanost nekada predstavljala:

  • “Ozljede od cjepiva su rijetke.” “Koristi su veće od rizika i da je znanost jasna i neodoljiva.” “Svatko tko osporava ovu priču je antiznanstveni teoretičar zavjere.” Drugim riječima, drugo mišljenje nije dopušteno. Za mene je ovaj stav antiteza znanosti.

Zadivljen sam znanjem koje je čovječanstvo steklo tijekom tisućljeća. Ali rekao bih da ono što ne znamo uvelike nadmašuje ono što znamo. Dakle, dok težimo istini, moramo je slijediti s poniznošću koju ta stvarnost zahtijeva.

Johnsonovu uvodnu izjavu potom je slijedio Robert Malone:

Bit ću sažet. Proizvodi cjepiva na bazi SARS CoV 2 modificirane mRNA korišteni su putem odobrenja za hitnu uporabu bez odgovarajućeg nekliničkog i kliničkog testiranja i bez potpunog otkrivanja poznatih podataka o riziku za pacijente i učinkovitosti. Time su prekršeni dobro utvrđeni zakonski propisani zahtjevi za informirani pristanak pacijenata. FDA i HHS opravdali su ove radnje nužnima zbog oslanjanja na duboko pogrešne podatke modeliranja koji pokazuju da je SARS CoV 2 povezan sa stopom smrtnosti od infekcije od 3,4%.

Napomena: naknadno se pokazalo da je IFR u prosjeku između 0,018%-0,03% za sve ispod 60 godina i bio je približno 0,506% za one između 60-69 godina.

Cijeli ažetak panela pročitajte na “Ovaj Senatski panel o cjepivu je Crvena pilula koju smo svi čekali!”

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved