Connect with us

Vijesti

Milanović je danas lagao! Masoni kažu da im se on sam nudio, ali su ga oni odbili!

Published

on

Novi hrvatski predsjednik Zoran Milanović otkrio je novinarima koji su ga pratili prvi radi dan da su ga zvali da pristupi masonima, no kaže da je on  to odbio.

Novinarima je kazao da je “prije dosta godina” dobio poziv u slobodne zidare, ali da im se nikada nije pridružio.

“Davno sam dobio poziv, ali nisam mu se odazvao…”, rekao je Milanović i dodao.

“Masoni kod nas imaju dojam mistike i tajnovitosti, i to je uglavnom tajno društvo pa ako radiš neki javni posao, naročito u represivnom aparatu, time nepotrebno dovodiš u pitanje svoju lojalnost prema Ustavu” kazao je novi hrvatski predsjednik.

Milanović se nudio masonima a oni ga odbili…

No, prema informacijama Maxportala koje im je prenijela osoba koja u masonskoj loži ima 33 stupanj, a potvrdila još jedna osoba iz tog kruga, govore posve suprotno. Na domaćem hrvatskim jeziku rečeno – Milanović je lagao jer se on nudio masonima, ali su ga odbili.

Evo priče koju smo objavili 2016. godine:

Dragan Kukavica, veliki meštar Velike lože Hrvatske u intervjuu Večernjem listu ( 6. listopad 2013.) samouvjerno je izjavio da je “u svakoj hrvatskoj vladi bilo je masona pa je tako i sada u Milanovićevoj”.

Tog intervjua prisjetili smo se  nakon više izjava akutalnog premijera Zorana Milanovića “ili mi ili oni, izbor je jasan, dobro ili loše, svjetlo ili tama“.

Jedan od aktivnijih čitatelja našeg portala skrenuo nam je pozornost na te premijerove izjave i na njegovo opetovano ponavljanje kako će njegova politička sljedba, dobiju li novi mandat – “zapaliti svjetlo”, “donijeti svjetlo”, “spriječiti povratak mraka” i slično.

U kontekstu izjave Velikog meštra Dragana Kukavice zapitali smo se je li premijer možda postao mason (slobodni zidar) ili iluminat, a da hrvatska javnost to ne zna.

Dragan Kukavica, Veliki meštar Velike lože Hrvatske/ Foto:Vl

Iako je dio masona poznat hrvatskoj javnost, jer su registrirani kao Udruga građana, javno su dostupna imena koja masonska loža želi objaviti, a na  dostupnom nam popisu nema predsjednika hrvatske Vlade. Procjenjuje se da ih u Hrvatskoj ima oko 350.

S interneta i iz novinske dokumentacije prikupili smo desetine opširnih novinskih tekstova o masonima u Hrvatskoj objavljenih posljednjih desetak godina. Od prvog objavljenog u Slobodnoj Dalmaciji prije točno 26 godinu (28. 10. 1994.), do posljednjeg objavljenog u Večernjem listu 6. 10. 2013.  (Očito je listopad mjesec kad masoni vole davati intervjue).

U ovom posljednjem nalazi se i ranije citirana izjava velikog meštra Dragana Kukavice. Tragajući za informacija o mogućim masonima u Vladi Zorana Milanovića, “kojoj teče odjavna špica” došli smo na sam izvor informacija.

“Ne znam je li danas Zoran Milanović član neke masonske lože, ali pouzdano znam da je 2009. godine pokušao postati član masonske lože”, kazao nam je svjedok događaja iz prve ruke i potvrdio da su masoni odbili kao lošeg kandidata.

Sirius – najpoznatija masonska loža u Rijeci

Priča ide ovako: Zoran Milanović je, nakon gubitka izbora 2007. godine, pokušao je postati član masonske lože u Rijeci.

“Već pri prvom koraku načinio je grešku”, kaže naš izvor. Naime, masoni više vole pozivati potencijalne kandidate u svoje članstvo, nego kad im se netko sam nudi. A Milanović se sam ponudio. U tu svrhu aktivirao je svoje riječke (stranačke) veze. No, budući  se sam kandidirao masonska loža u Rijeci prema Milanoviću je bila vrlo oprezna.

Prvi masoni u novoj hrvatskoj državi bili su izuzetno obrazovani, obiteljski i prijateljski povezani, osobe s izgrađenim profesionalnim karijerama u zemlji i svijetu, ljudi u zrelim godinama. Većini njih i očevi i djedovi bili su masoni u bivšoj Kraljevini Jugoslaviji, pa i znatno prije toga.

S prezirom su gledali na karijeriste, ljubitelje okultnog, a posebno na hohštaplere koji su članstvom u nekoj masonskoj loži željeli za sebe neku materijalnu korist ili politički probitak.

Nažalost, danas se događa da stara masonska garda neumitno odlazi, dolaze “neki novi klinci”, a kriteriji se snižavaju što silno žalosti masonske veterane.

Na Milanovićevu žalost jedan od dvojice članova riječke lože, koji su imali zadaću istražiti “sve o kandidatu”, spadao je u tu staru gardu, izvornu skupinu masona. Taj masonski veteran se potrudio doznati što više podataka o Milanoviću. Skenirali su ga na sve moguće načine i vrednovali njegovu karijeru posljednjih 18 godina. Provjera je pokazala da ne posjeduje kvalitete za članstvo u biranom društvu.

U procjeni kandidata stajalo je: pokazuje bahatost, prepotentnost, aroganciju, samovolju i – što su mu posebno zamjerili – lijenost.

Spomenuta je i situacija iz vremena dok je radio u Ministarstvu vanjskih poslova kad je vukao neke samovoljne poteze koji su ocijenjeni štetnima za Hrvatsku, a za koje nikad nije odgovarao. Te informacije dodatno su zasmetale masonskog veterana koji je bio naglašeno hrvatski orjentiran.

Nakon što se Milanovićevo ime nekoliko mjeseci stajalo na crnoj ploči riječke lože, i nakon što su svi članovi Vijeća dali svoje primjedbe, pristupilo se glasovanju.

Masoni pri odlučivanju glasuju crnim i bijelim  kuglicama. Bijele kuglice znače prolazak kandidata, a crne kuglice znače da netko u Vijeću ima primjedbe koje zaprečavaju prijem kandidata na neko vrijeme (jedna  kuglica) ili u potpunosti zaustavlja prijem (dvije ili više kuglica).

Ako kandidat dobije samo jednu crnu kuglicu slijedi obrazloženje zašto je član Vijeća protiv prijema  kandidata. Ako su dvije crne kuglice obrazloženje nije potrebno.

Milanović je imao peh – u kutiji su se našle dvije crne  kuglice. Nije prošao, a njegov prijem u masonsku ložu u Rijeci zauvijek je zapriječen – donosi Maxportal.hr.

M. Marković/foto:P. Glebov

Advertisement

Vijesti

U slučaju da niste čuli, MSM sada priznaju da je Ukrajina proxy CIA-e!

Published

on

U slučaju da niste čuli, MSM sada priznaju da je Ukrajina opunomoćenik CIA-e.

To znači da Putinova invazija na Ukrajinu NIJE bila neprovocirana i da su SAD ekspanzionisti koji ruše suverene nacije radi geopolitičke dobiti – piše na X profilu @WarClandestine.

SAD su donijele rat Putinu pred vrata.

Što znači da je svaka stvar koju su vam zapadni mediji rekli o ratu u Ukrajini bila utemeljena na laži. Sve analize koje ste čuli od pompoznih MSM govornika temeljile su se na pretpostavci da je Putin to učinio ničim izazvan, samo zato što je “doslovno Hitler”. Ništa od toga nije bila istina.

Ispostavilo se da su Putinove optužbe da zapadne obavještajne službe kontroliraju Ukrajinu bile točne, stoga je njegov napad više nego opravdan. Zamislite samo da je Rusija financirala nacističke milicije u Kanadi, započela građanski rat, svrgnula vladu, zatim uspostavila vlastiti marionetski režim, zatim postavila ruske obavještajne baze i biolaboratorije po cijeloj našoj sjevernoj granici. Svaki bi Amerikanac tražio da se Kanada i Rusija sravne s zemljom. Pa to je upravo ono što su SAD učinile Rusiji i ljute su.

Rusija je pokušala ući u NATO, odbijeni su. Rusija je pokušala pregovarati nenasilnim sredstvima za rješavanje sukoba, što im je odbijeno. Rusija je UN-u pokušala iznijeti svoje pritužbe zbog američke proizvodnje biološkog oružja i špijunaže, što je odbijeno. Rusija je pokušala ići diplomatskim putem, a Zapad je samo vikao “ruske dezinformacije”, a oni su bili ti koji su gurali dezinformacije.

Zapad se također potrudio cenzurirati neovisne novinare poput mene koji vam to govorim od prvog dana, jer da je javnost cijelo vrijeme znala ovaj detalj, ne bi podržali slanje naših dolara poreza tamo.

Ovo će mnogim Amerikancima biti teška pilula za progutati, ali Rusija nije negativac u ovom scenariju. Zapad je, a nije ni blizu.

Što prije svi to prepoznamo, prije ćemo moći počistiti nered.

Continue Reading

Vijesti

“ZASTRAŠUJUĆE?” Soros bi mogao pokupovati preko 220 medijskih postaja u SAD

Published

on

Liberalni financijer George Soros kupio je glavni udio u drugoj najvećoj američkoj radijskoj tvrtki i mogao bi steći “efektivnu kontrolu” nad više od 220 postaja diljem zemlje, izvijestio je u srijedu New York Post.

Soros Fund Management kupio je oko 400 milijuna dolara duga medijske grupe Audacy tijekom stečajnog postupka, izvijestile su novine pozivajući se na sudske podneske. Milijarder je kupio dug po otprilike 50 centi za dolar od hedge fonda HG Vora, nastavlja se u izvješću, uz napomenu da će, nakon što stečajni sud odobri posao, Soros posjedovati oko 40% ukupnog duga Audacyja.

Iako 40% nije većinski udio, izvor je rekao za New York Post da bi Soros ipak mogao steći “efikasnu kontrolu nad medijskim divom kada izađe iz stečaja”.

Audacy posjeduje 227 glazbenih, sportskih i radio postaja u 45 američkih država. Tvrtka također posjeduje CBS Radio, koji upravlja s 11 informativnih postaja uključujući KCBS iz San Francisca i WCBS iz New Yorka. Nakon godina pada prihoda, Audacy je početkom prošlog mjeseca podnio zahtjev za stečaj s 1,9 milijardi dolara duga.

Bude li se dogovor sklopio kako je objavljeno, Audacy će biti najnoviji dodatak Sorosevom rastućem medijskom carstvu. Soros Fund Management pridružio se konzorciju vjerovnika za kupnju Vice Media prošlog ljeta, plativši 350 milijuna dolara za preuzimanje bivšeg medijskog velikana koji je nekoć bio procijenjen na 5,7 milijardi dolara.

“Insajderski izvor” kojeg citira New York Post opisao je ugovor s Audacyjem kao “zastrašujući”, rekavši kako vjeruje da Soros namjerava iskoristiti svoj udio kako bi utjecao na javno mnijenje uoči ovogodišnjih predsjedničkih izbora – prenosi Tribun.

Continue Reading

Vijesti

(VIDEO) Plaćeni ubojica šokirao javnost priznanjem da je poslan da ubije Carlsona: Tko ga je unajmio…

Published

on

Na nekim stranicama društvenih mreža procurile su informacije o tome tko je trebao likvidirati poznatog voditelja.

Poznati američki novinar Tucker Carlson bio je svjestan rizika koji u njegov život nosi intervju s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, no pravi novinar ne bi bio novinar da ne pokušava ići u krajnosti.

Što je Carlson i učinio i uspio natjerati više od milijardu ljudi da pogledaju intervju s Putinom.

No, sada se doznaje da je Carlson bio na meti Ukrajinaca koji su za njegovu likvidaciju angažirali izvjesnog Vasilija Petrova Aleksejeviča.

Ukrajinski obavještajci navodno su planirali ubiti Tuckera Carlsona u Moskvi, a čovjek koji je plaćen da ubije novinara detaljno je objasnio plan.

Vasilij Petrov Aleksejevič, koji je trebao ubiti Carlsona, uhićen je u Moskvi.

U videu koji se pojavio na Platformi X, on priznaje da je bio angažiran da ubije Carlsona.

– U studenom 2023. regrutirala me ukrajinska obavještajna služba. Trebao sam postaviti eksplozivnu napravu pod auto i za to mi je obećana nagrada od 4000 dolara. Trebao sam postaviti eksploziv u podzemnu garažu hotela u Moskvi, a meta je bio američki novinar Tucker Carlson – kazao je između ostalog Aleksejevič u videu.

Sad, je li ovo ruska medijsko-psihološka operacija ili ne, nadamo se saznati ubrzo…

(Mediji)

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved