Connect with us

Sci/Tech

Potvrđena prisutnost kontaminiranih mikro i nanočestica u cjepivima

Published

on

Dr. sc. Antonietta Gatti, dr. biol. spec. nanopatologije, nanotoksikologije, nanoekotoksikologije dokazala je kontaminiranost cjepiva i njegovog sastava, zagađenog mikro i nanočesticama različitih anorganskih elemenata, koje mogu uzrokovati brojne i ozbiljne bolesti.

Znanstvenica je izvanredni profesor u Nacionalnom vijeću za istraživanje Italije, Institutu za znanost i tehnologiju keramičkih materijala, ugovorni predavač na Sveučilištu u Urbinu (Italija). Osnovala je Nanodiagnostics, istraživačku kompaniju za istraživanje patoloških tkiva i dijagnoza nanopatologija. Gostujuća je profesorica na NUARI (Washington, SAD) i savjetnica Europske zaklade za znanost. Vodila je Laboratorij biomaterijala na Sveučilištu u Modeni (Italija) 32 godine.

Više o znanstvenici: https://ahrp.org/trzboard/antonietta-m-gatti-phd/

Novija studija potvrdila je prisutnost kontaminiranih mikro i nanočestica različitih anorganskih elemenata u sastavu cjepiva. Većina pronađenih čestica identificirana je u znanstvenoj literaturi kao biološki nespojiva (i nerazgradiva), pa autor studije, dr. Antonietta Gatti i suradnik Stefano Montanari, zaključuju da su nalazi istraživanja važni i u kontekstu ispitivanja nuspojava cijepljenja.

Biološki nespojive mikro i nanočestice pronađene u cjepivima, koje su otkrili Gatti i Montanari, mogu biti uzročnici mnogih bolesti i potencijalno promijeniti genetski zapis (DNK) pojedinca.

Pronađene tvari nisu navedene među sastojcima cjepiva prema originalnim uputama proizvođača. S obzirom na potencijalnu opasnost, autori zaključuju da su se te tvari nerazumno i zasad neobjašnjivo našli u cjepivima.

Opasnost od onečišćenih čestica

Čak i na mikroskopskoj razini – biološki nespojive čestice, ne bi smjele biti u sastavu komponenata cjepiva. Međutim, “atomski” bliskim promatranjem Gattija i Montanarija, pronađen je širok spektar takvih stranih tijela. Ovdje ćemo istaknuti nekoliko pojedinačnih.

Čestice mikro / nano olova pronađene su u HPV cjepivu (Cervarix, Gardasil), cjepivu protiv gripe (Agrippal S1) i cjepivu protiv meningokoka (Meningitec).

Također su pronađene zrcalne / nano čestice nehrđajućeg čelika pronađene između ostalih i u dječjim cjepivima. Konkretno, cjepivu protiv difterije, tetanusa i pertusisa – DTP (Infarix Hexa i Repevax), cjepivu protiv ospica, zaušnjaka i rubeole – MMR (MMR vaxPro), cjepivu protiv pneumokoka (Prevenar 13), cjepivu protiv meningokoka, Meningokoki, Meningokoki ). Na primjer, čelik je pronađen i u cjepivu protiv gripe (Focetria, Agrippal S1, Vaxigrip) i cjepivu protiv HPV virusa (Cervarix).

U dječjim cjepivima identificirane su mikro / nano čestice željeza u MMR (Priorix), kao i platina, srebro, željezo i krom, a u MMR cjepivu (MMR vaxPro) i DTP cjepivu (Infarix Hexa i Repevax) zlato i cink,

Takve čestice, ako se ne eliminiraju iz tijela, mogu izazvati kroničnu upalu ili autoimune reakcije u tijelu pojedinca, povezuju Gattija i Montanari. Toksičnost ovih čestica ovisi o kombinaciji čimbenika, a ne samo o osnovnom kemijskom sastavu.

Slične mikro nanočestice povezane su u drugim istraživanjima u krvi bolesnika s leukemijom i kao mogućim uzročnikom kožnog vaskulitisa.

Nuspojave cijepljenja

Gatti i Montanari ističu da se broj prijavljenih nuspojava cjepiva povećao posljednjih godina. Na primjer, cjepivo protiv ospica, rubeole i zaušnjaka (MMR) često povezuju s autizmom; cjepivo protiv difterije, tetanusa i pertusisa (DTP) s placentalnom smrću, cjepivo protiv hepatitisa B s multiplom sklerozom i čestim imunokompromitiranim cijepljenjem.

Aluminij, koji je poznati dodatak u cjepivima, često je povezan s različitim neurološkim poremećajima i bolestima.

U posljednje vrijeme, prema autorima, dosad su prijavljeni prilično neistraženi simptomi, poput kronične boli i umora, kao i srčanih poremećaja (tahikardija) s cjepivima u uzročnom smislu.

Pionirska istraživanja o fizičkoj kontaminaciji cjepiva

Gatti i Montenari su se zajedno s istraživanjem nuspojava cjepiva usredotočili na moguće fizičko onečišćenje cjepiva. Talijanski autori izvršili su precizni rendgenski elektronski mikroskop (Enviromental Scanning Microscope, x-ray microsope) koristeći ovaj postupak kako bi potvrdili fizičko onečišćenje cjepiva mikro i nano stranim česticama.

U studiji su korištena 44 različita cjepiva iz Italije i Francuske, od proizvođača poput GlaxoSmithKline, Novartis, Pfizer, Senofi Pasteur MSD i drugih. Većina testnih cjepiva bila je multivalentna, a neke ciljaju jednu bakteriju ili virus. Među njima su bila obavezna cjepiva koja se u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, Makedoniji, Crnoj gori i Bosni i Hervegovini, koriste za dječju upotrebu

Nisu sva cjepiva otkrila istu razinu kontaminacije, ali autori navode da je slična razina kontaminacije primijećena kod različitih serija istog cjepiva. Kontaminacija je bila prisutna u svim cjepivima, s izuzetkom (pomalo paradoksalno) jedinog veterinarskog cjepiva (Feligen) koji je također uključen u studiju.

Gatti i Montenari zaključuju da je kontaminacija najvjerojatnije posljedica nedovoljnih mjera sigurnosti u proizvodnji cjepiva. Međutim, predložen je pionirski postupak koji se razvio radi daljnje kontrole kvalitete cjepiva.

Studija: https://medcraveonline.com/IJVV/IJVV-04-00072

Daniel Colnar/Dokumentarac

Sci/Tech

DNK iz krvi iz Zavjetnog kovčega dokazao da je Isus sin Božji!

Published

on

Ron Wyatt zapravo je pronašao Zavjetni kovčeg 1982. točno ispod mjesta gdje je Isus Krist razapet.

Kovčeg je postavljen na ovo tajno mjesto prije 600 godina prema uputama koje još nisu objašnjene.
Kad je vojnik probo Isusa, došlo je do potresa koji je rascijepio kamen na kojem je bio križ i Isusova je krv potekla kroz pukotinu i kapnula na poklopac Kovčega saveza. Ove su informacije skrivale vlasti i lažni vjerski vođe diljem svijeta.

Kada je Ron Wyatt uzeo uzorke krvi iz Zavjetnog kovčega i analizirao ih, izraelski su znanstvenici bili zapanjeni rezultatima!

>> (VIDEO) Šokantno, dirljivo, uznemirujuće: Krv Kristova – najveće otkriće ikad!

Na njihovo zaprepaštenje, krv je još bila živa! Stanice su se još uvijek dijelile kad je krv stavljena na hranjivi medij. Određen je i broj kromosoma, što inače nije moguće kod sasušene krvi.

Ova krv je bila drugačija od bilo koje ljudske krvi. Imala je 23 kromosoma od svoje majke, ali samo jedan kromosom od oca.

Znanstvenici su rekli da je to nemoguće osim ako je otac bio s ovog planeta i imao neki poseban DNK, jer osoba ne može preživjeti samo s jednim kromosomom od oca.

Oni koji niječu Isusa dio su antikrista. Bog nas je stvorio. Bog nam je dao ključ vječnog života!

>> ŠOKANTNO OTKRIĆE ŽIDOVA: Bog Tvorac je svoj potpis ostavio na svakoj živoj stanici!

Danas postoje dokazi da se proročanstva iz Biblije ostvaruju bez greške. Nemojte se kladiti da Bog ne postoji.

Continue Reading

Sci/Tech

(VIDEO) Šokantno, dirljivo, uznemirujuće: Krv Kristova – najveće otkriće ikad!

Published

on

Ovo otkriće vjerojatno nikada neće vidjeti u mainstream medijim diljem svijeta, jer je otkriće naišlo na snažan otpor viših sila i nažalost malo ljudi zna za to.

Stoga vam predlažem da ovaj događaj podijelite što prije s prijateljima i obitelji.

Širite vijest! ISUS JE ŽIV

Ukratko, četiri uzorka doslovne, fizičke krvi Isusa Krista otkrivena su i testirana: jedan je uzet iz Torinskog platna, drugi je dobiven iz Veronikinog rubca, jedan iz arheoloških iskopina Rona Wyatta ispod mjesta raspeća, a drugi je vraćen od strane Vitezova templara.

Sve četiri krvno povezane relikvije povezane su s brojnim čudima i podvrgnute rigoroznom znanstvenom testiranju, sintezi znanstvenih i fenomenoloških dokaza, za neke “dokaz o Isusu”.

Kako to d svaki novi život ima 46 kromosoma (po 23 od oca i majke), a ova krv samo 24? Zašto?

Kako to da je mrtva krv – ‘oživjela’?

Poslušajte dolje ovo šokantno svjedočanstvo ili na ovom LINKU!

>> ŠOKANTNO OTKRIĆE ŽIDOVA: Bog Tvorac je svoj potpis ostavio na svakoj živoj stanici!

Kliknite na Watch na Facebooku!

Continue Reading

Analize

Dr. Viviane Brunet – Na svoje sam oči vidjela kako su cijepljene majke rađale mutante

Published

on

Dr. Viviane Brunet se osvrnula na bebe cijepljenih roditelja, koje se rađaju sa vrlo posebnim karakteristikama, gdje su im oči potpuno crne i počinju hodati s 2 mjeseca starosti. Prema njenim tvrdnjama, takva djeca proizvod su mutagene supstance koja se ubrizgava u ljude putem cjepiva.

„Ovakve stvari događaju se kada imamo par koji je bio cijepljen prije spajanja jajne stanice i sperme, Nakon toga dolazi do proizvoda mutacije u ljudskom genomu.

Kada taj cijepljeni par začne novo biće, to je trenutak kada se rađaju trans-ljudska djeca sa karakteristikama koje su znatno drugačije od običnih ljudskih bića.

Takvoj djeci očne jabučice su skroz tamne. Nemaju konjunkciju odnosno bjeloočnicu. Glavu drže podignutu dva sata nakon rođenja i prohodaju već s dva mjeseca starosti što je naravno potpuno drugačija evolucija od normalnog ljudskog bića.

Postoji naravno i viralni video na kojemu smo to mogli vidjeti. I samo oni koji ne istražuju ovo, ne shvaćaju ozbiljnost situacije u kojoj se nalazimo.

Ovakva situacija svakako je rezultat genske mutacije uzrokovane cjepivom. Trenutno imamo 6000% više abortusa nego ranijih godina. A bebe koje dođu do termina trudnoće i potom prežive, doista ne znamo kako će živjeti. Jedino što znamo da imaju različite karakteristike od nas ostalih.

Za sada još uvijek nije poznato kako će ta djeca živjeti, da li će biti snažniji, inteligentniji, povezani s računalom i spojeni na internetsku mrežu, kao što su izjavili Čileanski predsjednik Pinera i Britanski premijer Boris Johnson.

Mi nažalost ništa o tome ne znamo. Ne možemo znati za sada da li će imati sposobnost daljnjeg razmnožavanja. Ne znamo hoće li živjeti dvije ili možda deset godina. Sve to je za sada jedna velika nepoznanica.

Ovdje se radi o trans-genskom organizmu, poput recimo grožđa koje u sebi nema sjemenke. Dakle, vrlo je lako moguće da ove bebe kada dostignu svoju reproduktivnu dob, ostati će bez sjemena.

Samim primanjem ovog cjepiva u sebe, mnogi muškarci izgubiti će svoju plodnost, a žene normalne menstrualne cikluse“.

POgledajte video s hrvatskim titlovima.

Matija Varga/Epocha.com.hr

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved