Connect with us

Vijesti

SMRTNI ISHOD ZA NOGOMETAŠA GIANIJA. Vazal Big Pharme želi zanijekati i fatalni miokarditis koje je certificirala EMA

Published

on

Postoji granica pristojnosti za servilnu profesionalnu prostituciju na medicinskom polju, a Matteo Bassetti, ravnatelj Klinike za zarazne bolesti u bolnici San Martino u Genovi, odavno ju je prevladao nastavljajući podržavati učinkovitost i sigurnost mRNA genskih seruma koji stotine studija s najvažnijih sveučilišta u svijetu to i dalje niječu. – piše Carlo Domenico Cristofori u GospaNews.

Liječnik kojeg plaća Big Pharma osporava bolesti uzrokovane cjepivom

Posljednjih dana genovski glavni liječnik – koordinator Agenasovog stola za prikladnost Covid hospitalizacija kojeg je imenovala Conteova vlada – obrušio se na “one koji pretpostavljaju korelaciju između cjepiva protiv Covida i bolesti od kojih boluju igrači, odgovarajući s studija Centra za kontrolu i prevenciju bolesti koja ne pronalazi poveznice”.

Ovo piše GenovaToday očito bez i najmanje provjere valjanosti riječi dr. Bassettija, sponzoriranog tijekom cijele karijere od strane Pfizera i AstraZenece do te mjere da povećava svoju zaradu pozivajući se na opasne eksperimentalne mRNA genske serume čak i za novorođenčad.

“Posljednji slučaj odnosi se na Mattiu Gianija , mladog 26-godišnjeg toskanskog nogometaša koji igra za Castelfiorentino, kojem je pozlilo tijekom utakmice i nažalost umro je jutros, u ponedjeljak 15. travnja”, piše GenovaToday.

«Jučer je to bio Evan N’Dicka , igrač Rome, kojem je pozlilo  tijekom (prekinute) utakmice protiv Udinesea. Testovi su pomeli početne hipoteze koje su dovele do straha od srčanog udara i nogometaš se, prema onome što je priopćeno iz kluba, osjeća bolje”, dodala je stranica koja je potom dala prostora Bassettijevim znanstvenim lažima.

Kategorija i scenarij svjetlosnim godinama daleko od Serie A njegovog prijatelja Gianluce Mancinija koji ga sada oplakuje na društvenim mrežama i od kamera Dazna koji su istog popodneva u Dacia Areni u Udinama, gdje je trajao susret Udinese-Roma, snimili Bjelokosca Giallorossi Evan N ‘Dicka koji se srušio na tlo u 73. minuti…

«Prije nekoliko dana, ponovno na društvenim mrežama, liječnik je citirao studiju koju su objavili centri za kontrolu i prevenciju bolesti, a koju su izradila dva autora Odjela za javno zdravstvo, Zdravstvena uprava Oregona, a datirana je 11. travnja, a koja je ispitivala smrtne slučajeve u Oregonu adolescenata i mladih (16-30 godina) u razdoblju između lipnja 2021. i prosinca 2022. kako bi se potražile moguće povezanosti između cjepiva protiv Covida i iznenadne srčane smrti”.

Studija CDC-a koja proturječi svim drugim znanstvenim dokazima

Ova studija nije samo u suprotnosti s drugim prethodnim istraživanjima samog CDC-a o riziku od miokarditisa, jednog od prvih uzroka iznenadne bolesti srčanog podrijetla koji se može identificirati samo obdukcijama koje se briljantno izvode u Italiji i diljem svijeta.

Ali on je tvrdio da:

„U suštini, od ukupno 1292 smrtna slučaja iz različitih uzroka, 40 smrtnih slučajeva bilo je zbog iznenadnog srčanog zastoja kod ljudi koji su primili mRna cjepivo. Među njima, tri slučaja dogodila su se manje od 100 dana nakon cijepljenja. Dva od njih uključivala su ljude koji su već bili bolesni. Studija  zaključuje, govoreći o smrtima od miokarditisa ,  da “podaci ne podržavaju povezanost između cijepljenja protiv covida-19 i iznenadne srčane smrti među prethodno zdravim mladim ljudima” .

Dobro plaćeni sluga Big Pharme Bassetti, podsjetimo, kosi se s izvješćima Europske agencije za lijekove (EMA), regulatora za lijekove u Europskoj uniji, koji je prisilio farmaceutske tvrtke Pfizer-Biontech i Modernu da u paket uvrste letak njihovih cjepiva protiv Covida rizik od “smrtonosnog miokarditisa”.

Upozorenje koje je navelo 7 zastupnika u Europskom parlamentu da traže nezasluženu obustavu seruma gena mRNA koje sponzorira Bassetti jer ih je platila Big Pharma kao nažalost tisuće liječnika u Italiji.

Državno tužiteljstvo u Firenci vodi istragu za ubojstvo iz nehata

Nakon riječi oca nesretnog 26-godišnjeg nogometaša , koji je najavio da će podnijeti prijavu u potrazi za istinom o smrti svog sina, u stvar se i formalno upušta Državno tužiteljstvo u Firenci . Otvoren je istražni spis kako bi se razjasnili uzroci fatalnog kraja Mattee Gianija.

Hipoteza zločina koju su formulirali istražitelji je ubojstvo iz nehata: trenutno nema osumnjičenih. Tužiteljstvo će pokušati rasvijetliti, prije svega, lanac spasilačkih službi koji je aktiviran neposredno nakon bolesti 26-godišnjaka. I prije svega jesu li istinita svjedočenja članova obitelji i menadžera Castelfiorentina, kluba u kojem je Giani igrao.

“U sustavu Campi Bisenzio nije bilo kola hitne pomoći. Nitko se nije znao služiti defibrilatorom, a u prvom vozilu 118 koje je stiglo u kamp nije bilo liječnika”, rekao je shrvan od boli Sandro Giani.

Hoće li suci ikada provesti ozbiljnu istragu o mogućim korelacijama s ubojitim cjepivima? Sumnja je opravdana s obzirom na zataškavanje slučaja koji se dogodio u vezi s tragičnom pričom Alberta Rizzotta, vozača autobusa Mestre koji je pao s nadvožnjaka zbog navodne bolesti, što je kasnije djelomično opovrgnuto obdukcijskim izvješćima od strane sramotno PRO-VAX-ovih izabranih liječnika od strane Ureda javnog tužitelja kao konzultanata unatoč njihovim očiglednim predrasudama.

Carlo Domenico Cristofori
 Fabia Carisia na Twitteru
i  Gospa News na Telegramu

Advertisement

Vijesti

Orban prijeti čelnicima EU: “Vodstvo EU je zakazalo! Pokupite stvari i odlazite”

Published

on

Najviši dužnosnici Europske unije moraju otići i ne zaslužuju drugu priliku nakon izbora za Europski parlament, rekao je u petak mađarski premijer Viktor Orban

Suverenistički čelnik suočava se s jednim od najtežih izbora u svojoj 14-godišnjoj vladavini. Gospodarstvo je u recesiji, njegovu platformu s obiteljskim vrijednostima u samoj srži potresa skandal sa zlostavljanjem, a tu je i politički pridošlica koji prijeti promijeniti status quo.

Unatoč tim izazovima, Orbanov Fidesz i dalje je najpopularnija stranka u Mađarskoj. No pojava bivšeg insajdera iz vlade, Petera Magyara, glasnog kritičara premijera, unijela je u izbore dodatnu neizvjesnost.

“Ima problema u Bruxellesu, velikih problema. Vodstvo (EU) je zakazalo”, rekao je Orban pristašama, u neuobičajeno kratkom 15-minutnom govoru, kojim je pokrenuo Fideszovu kampanju za izbore od 6. do 9. lipnja.

“Ako ste u mandatu loše radili, doveli svoje birače u opasnost i ako ne očekuju ništa više od vas, preostaje vam samo jedno – pokupite stvari i odlazite”, rekao je Orban.

Orban je rekao da je europsko gospodarstvo u padu i kritizirao politiku Zapada da podrži ukrajinske ratne napore protiv ruske invazije. Tvrdi da bi moglo doći do šireg sukoba ako EU ne promijeni pristup.

Orban je dugo u sukobu sa svojim saveznicima u EU-u i Washingtonu zbog niza pitanja, uključujući odbijanje slanja oružja Kijevu i nastavak održavanja gospodarskih veza s Moskvom od napada ruskih snaga na Ukrajinu 2022.

Budimpešta se spori i s Europskom komisijom zbog pravosudnih reformi što je rezultiralo obustavom milijardi eura iz europskih fondova.

Istraga protiv Magyara

Dok se Orban obraćao, novi ured za ispitivanje stranog miješanja u mađarske izbore pokrenuo je istragu protiv Magyara zbog sumnje u inozemno financiranje njegovih kampanja.

Magyar obilazi seoska područja kako bi pridobio podršku i nada se da će imati koristi od ekonomskih problema Mađarske i raširenog razočaranja birača drugim oporbenim strankama koje nisu uspjele postaviti vjerodostojan izazov Orbanu tijekom više izbornih ciklusa.

“Iako je politička i ekonomska pozadina povoljna za Magyarovu stranku TISZA da ostvari relativno dobre rezultate na izborima za Europski parlament i lokalnim izborima, nije ni blizu tome da nadmaši Fidesz”, rekao je Andrius Tursa iz think-tanka Teneo.

“Vladajuća stranka je u anketama na 40 do 42 posto, ima stabilnu i predanu biračku bazu i može upotrijebiti ogromne administrativne resurse u svoju korist”, rekao je Tursa. (Hina)

Continue Reading

Vijesti

Russell Brand moli krunicu na videu za svojih skoro 12 milijuna sljedbenika

Published

on

‘Za našu današnju meditaciju, napravit ćemo nešto malo drugačije. Pjevat ćemo svetu krunicu’, rekao je slavni Russell Brand u videu od 18. travnja – piše Clare Marie Merkowsky (LifeSiteNews)

Screenshot: Slavni Russell Brand drži krunicu prije početka molitve na videu –

Slavni influencer Russell Brand prenio je video na kojem moli krunicu svojim milijunima pratitelja na X.

U videu objavljenom na X-u, ranije poznatom kao Twitter, 18. travnja, Brand, bivši budist, potaknuo je svojih 11,8 milijuna sljedbenika da s njim mole krunicu kao dio njegove svakodnevne meditacije.

“Za našu današnju meditaciju, napravit ćemo nešto malo drugačije”, rekao je. “Pjevat ćemo svetu krunicu.”

“Sada ne znam sve molitve, ali danas ćemo gledati samo pjevanje”, nastavio je, nastavljajući recitirati Oče naš, Zdravo Marijo i Slava Ocu.

Sveta krunica je katolička pobožnost koju je Marija, Majka Kristova, dala svetom Dominiku 1214. godine prilikom ukazanja.

Krunica se sastoji od moljenja pet “dekada” od 10 Zdravomarija odvojenih s pet Očenaša i pet Slava Ocu. Mnogi katolici također mole molitvu koju je djeci dala Gospa Fatimska nakon svake Slave (o moj Isuse…). Oni koji mole krunicu meditiraju o različitim događajima iz Kristova života tijekom svake desetice. Ti su događaji kategorizirani kao radosna otajstva, žalosna otajstva i slavna Kristova otajstva. Papa sveti Ivan Pavao II dodao je pet Svjetlosnih misterija 2002. godine.

Crkva ukazuje na Jakovljevu 5,16 (“Molite jedan za drugoga da se spasite”) i na primjer Marije koja je uspješno zamolila Isusa da učini čudo na svadbi u Kani (Ivan 2,1-11) kao dokaz njezine zastupničke moći kod Krista. Također podsjeća da su u Knjizi Apokalipse 4:8 anđeli opisani kako neprestano slave Boga “noću i danju”, što odražava struktura Krunice.

Krunica je bila izvor utjehe za mnoge koji se bore sa svojom vjerom. U studenom je Tammy Peterson, supruga istaknutog kanadskog psihologa Jordana Petersona, otkrila da joj je svakodnevna molitva krunice promijenila život.

Bezbrojni katolici također su pripisali pobožnost krunici kao razlog za svoj oporavak od bolesti, kao što je slučaj s Tammy Peterson koja je molila krunicu tijekom svoje borbe s rakom.

Kao što je LifeSiteNews ranije izvijestio, ovo nije prvi put da je Brand otkrio da moli krunicu. U ožujku je svojim gledateljima rekao da svakodnevno moli krunicu.

Slično, 28. veljače i 1. ožujka objavio je dva videa u kojima objavljuje da se odrekao šećera i žali se za korizmu.

Korizma je razdoblje od 40 dana u liturgijskom životu Crkve po uzoru na vrijeme kada je Krist postio u pustinji neposredno prije svoje muke i uskrsnuća. Ovogodišnje korizmeno vrijeme počelo je 14. veljače, a završilo 31. ožujka na Uskrs.

U jednom od svojih videa, Brand, koji ima 48 godina i živi u Engleskoj, rekao je da “nemamo drugog izbora osim Krista” i da “ovo više ne može biti lijeva protiv desne stvari” već “desna protiv krive stvari”.

Brand je dospio na naslovnice u siječnju kada je objavio da nosi raspelo i da traži “osobni odnos” s Bogom. Slično podcasteru Joeu Roganu, on se bori protiv političke korektnosti, medijske pristranosti i wakeizma, među ostalim temama, čime je zaradio mnoge konzervativne i kršćanske pristaše.

Njegov hit podcast Stay Free with Russell Brand ima 1,81 milijuna pretplatnika na Rumbleu, što ga čini jednom od najgledanijih emisija na platformi. Trenutno ima 11,8 milijuna pratitelja na X-u.

U još jednom videu objavljenom 27. veljače, Brand je rekao da je nedavno otišao u katoličku crkvu i da mu je svećenik dao knjigu.

“Fascinantno je”, rekao je Brand u videu. “Kad sam pročitao ovu priču… počeo sam osjećati stvarnost Krista i stvarnost Kristove ljubavi.”

Clare Marie Merkowsky /LifeSiteNews

Continue Reading

Vijesti

ISTAMBULSKA…? Radić: Pozivali su nas iz HDZ-a, imat ćemo čvrst stav!

Published

on

“Poziva je bilo i i bit će. Mi ćemo imati čvrst stav i gard u pregovorima”, kazao je Radić novinarima nakon stranačkog sastanka u Hotelu International.

foto-ilustr.: Nacional, Robert Anic, Davor Javorovic, MARKO DJURICA/REUTERS/PIXSELL

Zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta Mario Radić rekao je u četvrtak kako je bilo poziva toj stranci iz HDZ-a i poručio da ljudi mogu pozivati s bilo koje strane, ali da će DP imati čvrsti stav u pregovorima.

Potvrdno je odgovorio i na upit je li došao poziv iz HDZ-a. “Ljudi mogu pozivati s bilo koje strane. Mi ne želimo na taj način pregovarati. Bit će vrlo jasno na koji ćemo način pregovarati. Nećemo pregovarati ni o ministarstvima niti o foteljama. Pričat ćemo o provedbi naše politike”, poručio je.

Istaknuo je i da da su imali konstruktivan sastanak i da su htjeli poslati poruku javnosti da će ostati čvrsti, jedinstveni unatoč svim kalkulacijama koje kolaju u medijskom prostoru. Dodao je i da danas nisu mogli imati Predsjedništvo jer ljudi rade.

“Napravit ćemo jedan okvir koji će biti pregovarački. Dali smo neke naznake da nema mjesta kalkulacijama. Vrlo brzo ćemo donijeti formalne odluke”, kazao je Radić, dodajući da bi odluku trebali donijeti ovih dana.

Predsjedništvo stranke donijet će, naglašava odluku o pregovaračkom odboru.

Nije želio prejudicirati s kime će biti teže pregovarati – SDP-om ili HDZ-om.

“Mi ćemo postaviti jasan pregovarački okvir sa našim zahtjevima, pa će biti vrlo jasno što je kome prihvatljivo, a što nije. Ako netko drugi sastavi vlast neka sastavi. Ako budu novi izbori, mi se ničeg ne bojimo”, dodao je.

Radić je izrazio nadu da je Mislav Kolakušić “s njima u priči”. “Ja se nadam da je. Zvao sam ga, ali mi se ne javlja na telefon”, dodao je.

Domovinski pokret je na svom službenom facebook profilu objavio fotografiju vodstva stranke na čelu s Ivanom Penavom, a uz nju su napisali “Jedinstveno i pobjednički!”.

(Hina)

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved