Connect with us

Vijesti

UZNEMIRUJUĆI PODACI CDC-a: “Ozbiljne nuspojave od mRNA COVID cjepiva 5,5 puta veće od svih ostalih u SAD-u od 2009.”

Published

on

Stotine patoloških izazova sa sigurnosnim signalima – alarmantno. Mnogi čak i kod djece – prenosi Veterans Today – prenoseći talijanski medij Gospa News.

Napisao: Fabio G. C. Carisio

“Konačno! Zachary Stieber iz Epoch Timesa uspio je natjerati CDC da objavi rezultate svog VAERS praćenja sigurnosnog signala za cjepiva protiv COVID-19, a oni daju vrlo alarmantnu sliku. Analize pokrivaju VAERS izvješća za mRNA COVID cjepiva iz razdoblja od uvođenja cjepiva 14. prosinca 2020. do kraja srpnja 2022.

CDC je priznao da je svoju analizu sigurnosnih signala započeo tek 25. ožujka 2022. (slučajno 3 dana nakon što im je odvjetnik iz Children’s Health Defense pisao podsjećajući ih na naš zahtjev za to)».

Tako počinje članak Josha Guetzkowa, profesora na Institutu za kriminologiju na Hebrejskom sveučilištu u Jeruzalemu. među prvima koji su analizirali i ponovno pokrenuli još jednu eksplozivnu istragu mladog Stiebera koji zaokuplja pozornost diljem SAD-a zbog priče na temu cjepiva.

Ovaj put on podatak da su centri za kontrolu bolesti, preventivne zdravstvene strukture smještene u svakoj od Sjedinjenih Američkih Država… doista su senzacionalni i jezivi.

Glavne kategorije nus pojava sigurnosnih signala signali iz CDC-ove analize VAERS izvješća za mRNA COVID cjepiva

Sažeti su u jednoj slici: «Analiza CDC-a pokazuje da je broj ozbiljnih nuspojava prijavljenih u manje od dvije godine za mRNA cjepiva protiv COVID-19 – 5,5 puta veći od svih ozbiljnih izvješća za cjepiva koja se daju odraslima u SAD-u od 2009. (~73 000 naspram ~13 000)».

Uznemirujuća statistika potvrđuje istraživanje koje je provela dr. Jessica Rose, virusna imunologinja i virologinja, koja je “preuzela na sebe postati analitičar VAERS-a kako bi organizirala podatke u potpune brojke koje će se prenijeti javnosti” i otkrila da je u 2021 Zabilježeno je 1000% više nuspojava nego u zadnjih 10 godina otkako postoji sustavno praćenje uz farmakološku budnost.

Međutim, sada je najviše američko zdravstveno tijelo koje potvrđuje uzbunu koju je Rose prijavila Upravi za hranu i lijekove (FDA), američkom regulatoru za lijekove, a da pritom nije uzeto u obzir.

Isti CDC je posljednjih tjedana istaknuo vrlo visok broj smrtnih slučajeva u SAD-u od proboja Covida, odnosno tajanstvenih infekcija koje se razvijaju među cijepljenim ljudima i izazvao sumnju da se one mogu pokrenuti upravo kao štetne posljedice, reakcija na serume gena mRNA koji sadrže genetski modificiranu i oslabljenu vrstu toksičnog Spike proteina.

«Poput mene, možda se pitate zašto je CDC čekao više od 15 mjeseci prije nego što je napravio svoju prvu analizu sigurnosnih signala VAERS-a, unatoč tome što je u dokumentu objavljenom na svojoj web stranici rekao da će započeti početkom 2021. — pogotovo jer se VAERS reklamira kao naš sustav ranog upozoravanja o (ne)sigurnosti cjepiva. Možda se također pitate kako su mogli cijelo vrijeme inzistirati da su cjepiva protiv COVID-19 podvrgnuta najstrožem sigurnosnom nadzoru koji je svijet ikada vidio. Vratit ću se na to kasnije. Prvo ću dati malo pozadinskih informacija o analizi koju su napravili (koju možete preskočiti ako ste u toku), a zatim ću opisati što su pronašli».

Profesor Guetzkow je sarkastično napisao prije nego što je objasnio zagonetku.

«Još u lipnju 2022., CDC je odgovorio na zahtjev Zakona o slobodi informacija (FOIA) za praćenje sigurnosnih signala Sustava za izvješćivanje o nuspojavama cjepiva (VAERS) — onaj koji je rekao da će raditi tjedno počevši od početka 2021. Njihov odgovor je bio: nikad to nismo učinili. Onda su malo kasnije rekli da su to radili od samog početka. Ali do kolovoza 2022. konačno su razjasnili svoju priču, rekavši da su to doista i učinili, ali samo od 25. ožujka 2022. do kraja srpnja».

Analiza koju su trebali napraviti koristi ono što se zove proporcionalni omjeri izvještavanja (PRR). Ovo je vrsta analize nerazmjernosti koja se obično koristi u farmakovigilanciji (što znači praćenje nuspojava nakon što lijekovi/cjepiva izađu na tržište). Osnovna ideja analize nerazmjernosti je uzeti novi lijek i usporediti ga s jednim ili više postojećih lijekova koji se općenito smatraju sigurnima.

CDC-jeva VAERS analiza sigurnosnih signala temeljena na izvješćima od 14. prosinca 2020. do 29. srpnja 2022. za mRNA cjepiva protiv COVID-19 pokazuje jasne sigurnosne signale za smrt i niz vrlo zabrinjavajućih tromboembolijskih, srčanih, neuroloških, hemoragijskih, hematoloških, imunoloških – sustavne i menstrualne nuspojave (AE) među odraslim osobama u SAD-u.

To su iste patologije prijavljene kao ozbiljne i česte nuspojave u velikoj studiji s aktivnom farmakovigilancijom (tj. praćenjem tijeka pacijenta) koju je FDA objavila prije samo nekoliko dana, nakon nagovora British Medical Journala koji im je pošteno prokazivao prikrivanje.

«Isti su to problemi, čak i fatalni, koji su predmet medicinsko-znanstvenih istraživanja našeg internetskog časopisa, kao u slučaju porasta smrti od neuroloških sindroma nakon Pfizerovih ili Moderninih seruma messenger RNA gena, kasnije i potvrđeno objavljenim istraživanjem».

Profesor Guetzkow dalje izvještava, spominjući tu vrstu nuspojava u previše slučajeva, čak i smrtonosnih, istaknuo je u studiji biofizičarke Stephanie Seneff, bivše istraživačice na Massachusetts Institute of Technology (MIT) u Cambridgeu, ali i u istraživanju liječnika u sveučilišnoj bolnici u Nimesu.

No, među najalarmantnijim patologijama otkrivenim nakon cijepljenja protiv Covida su i imunološka oštećenja koja, kako dosad izvješćuju mnogi liječnici, mogu uzrokovati tumore, čak i smrtonosni herpes i autoimuni hepatitis.

Cijeli izvorni članak pročitajte OVDJE!

Advertisement

Vijesti

Legenda o nastanku hrvatskoga grba

Published

on

Legenda kaže da je krajem 10. stoljeća, u ratu s Mlečanima, hrvatski kralj Stjepan Držislav zarobljen i odveden u Veneciju. Mletački dužd Petar II. Orseolo je čuo da hrvatski kralj dobro igra šah i izazvao ga je na 3 partije šaha.

Ako bi kralj pobijedio, dužd mu je jamčio slobodu. Prema legendi, Stjepan Držislav je pobijedio i pušten je iz tamnice da se vrati u Hrvatsku. Kao zahvalu za svoju slobodu odlučio je za svoj grb i grb Hrvatske odabrati šahovnicu – djelomično prenosimo sa stranice History of Croatia…

Freska iz 15. stoljeća s hrvatskim grbom

Naravno, ovo je samo legenda. Crveno-bijela šahovnica u Hrvatskoj se kao državni grb počela javljati tek u 15. stoljeću, a vjerojatno najvažniji dokument s hrvatskom šahovnicom je onaj u kojem hrvatsko plemstvo bira Ferdinanda I. Habsburškog za svog i hrvatskog kralja 1. siječnja 1527. Nakon što je 1526. u bitci kod Mohača poginuo posljednji ugarsko-hrvatski kralj Ludovik II. Jagelski.

Povelja iz 1527. kojom hrvatski velikaši biraju Ferdinanda I. Habsburškog za kralja

Postoji više tumačenja što znače bijela i crvena polja na grbu… Jedno od njih je da znače Bijelu i Crvenu Hrvatsku. Bijela Hrvatska bila je prapostojbina Hrvata na području današnje sjeverne Češke i južne Poljske do iza Karpata, a Crvena Hrvatska je današnja Hrvatska koju su Hrvati naselili početkom 7. stoljeća.

Ali postoji, prema istraživanjima skupine ruskih povjesničara, arheologa i etnologa, monografija Velikaya Horvatya, potpisana od povjesničara s Peterburškog sveučilišta, Aleksandra Mayorova s narativom o Velikoj (Crvenoj) Hrvatskoj. Knjiga je izdana 2006. godine i baca potpuno novo svjetlo na povijest Hrvata kao antičko-pontskog naroda, koji je kroz prvih par stoljeća pos. Kr., vodio Slavene do potpune emancipacije i velikog kraljevstva/carstva.

Postoje tumačenja da bijela polja označavaju mir, a crvena krv i rat, do toga da označavaju strane svijeta, bijela – zapad, crvena – jug, no ni jedna od ovi teza nije sa sigurnošću potvrđena. Kroz povijest se mijenjala boja početnog polja.

Smiješno je stoga, da današnji glavnostrujaški projugoslavenski ‘povjesničari’ (zajednički naziv – ‘istoričarske karleuše’ – uz ispriku J.K.-i)… hrvatski grb svode na neke, tek epizodne reminiscencije 20. stoljeća…

Continue Reading

Vijesti

“Uključi Boga u svoj život i naći ćeš ga …”

Published

on

Mario Žuvela ima jednu nadahnutu, ‘strelovitu’ molitvu/misao, koju dijelimo s vama.

Ima nešto u tome kad Boga uključiš u svoj svakodnevni život. Dobivaš bolji život.

Dublje odnose. Snažnija iskustva. Sve postaje nekako smislenije. Ne nestaju svi tvoji problemi preko noći, ali se preko noći pronalaze rješenja za njih. Jer ih tražiš s Bogom.

Jer pitaš Boga za savjet. U molitvi. U čitanju Svetoga pisma. U osluškivanju vlastitoga srca. 

Mario Žuvela

Dobro jutro. Kreni jutros s Isusom u novi dan i sve će biti lakše!

Pripremaio: don S. Lončar

Continue Reading

Vijesti

Sporazum WHO-a o pandemiji poražen, barem za sada

Published

on

Pregovarači nisu uspjeli predati konačne tekstove WHO-ovog sporazuma o pandemiji i amandmana na Međunarodne zdravstvene propise prije krajnjeg roka 24. svibnja, ali neki kritičari prijedloga upozorili su na preuranjeno slavlje – piše Michael Nevradakis Ph.D., u The Defender.

Građani SAD-a: Zahtijevaju od Kongresa da istraži skokovito visoke stope smrtnosti

Ovaj je članak izvorno objavio The Defender — web mjesto za vijesti i poglede Children’s Health Defense.

Pregovori za predloženi “sporazum o pandemiji” Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) – ili “ugovor o pandemiji” – i izmjene i dopune Međunarodnih zdravstvenih propisa (IHR) nisu uspjeli, barem za sada.

New York Times je izvijestio da pregovarači nisu uspjeli predati konačne tekstove dvaju dokumenata prije 24. svibnja, krajnjeg roka za razmatranje i glasovanje na ovogodišnjoj Svjetskoj zdravstvenoj skupštini koja se održava ovaj tjedan u Ženevi, u Švicarskoj.

WHO je rekao da su prijedlozi namijenjeni pripremi za “sljedeću pandemiju”.

Ali kritičari su prijedloge nazvali globalnim “grabežom moći” koji je prijetio nacionalnom suverenitetu, zdravstvenoj slobodi, osobnim slobodama i slobodi govora, dok su promicali rizična istraživanja o stjecanju funkcije i “zdravstvene putovnice”.

“Sporne točke”, prema The Timesu, uključivale su “pravičan pristup cjepivima i financiranje za uspostavu sustava nadzora”.

Umjesto razmatranja kompletnog skupa prijedloga iz oba dokumenta, skromniji “konsenzusni paket [IHR] izmjena” bit će predstavljen ovaj tjedan, prema predloženom tekstu Radne skupine za izmjene i dopune Međunarodnih zdravstvenih propisa (2005.) ( WGIHR).

Tekst ne predstavlja potpuno dogovoreni paket izmjena i dopuna i namijenjen je pružanju pregleda trenutnog statusa i napretka rada WGIHR-a. …

Mandat supredsjedatelja i Ureda WGIHR-a sada je završio, ali mi smo spremni podržati sljedeće korake dogovorene na Sedamdeset i sedmoj Svjetskoj zdravstvenoj skupštini, uključujući olakšavanje daljnjih rasprava ako se tako odluči.

U konačnom izvješću Međunarodnog pregovaračkog tijela (INB) za “sporazum o pandemiji” od 27. svibnja stoji “INB nije postigao konsenzus o tekstu”.

Mary Holland, izvršna direktorica Children’s Health Defense (CHD), pripisala je globalno protivljenje prijedlozima WHO-a za njihovo zatvaranje. Za Defender je rekla:

Ogromno je priznanje građanskom djelovanju što su ugovor i propisi WHO-a očito propali. Iako su delegati Svjetske zdravstvene skupštine još uvijek uključeni u pregovore u zadnji čas, izvan odobrenih procedura nemaju konsenzus da krenu naprijed s pravnom infrastrukturom za provođenje operacija COVID-a.

Ovo je sjajna vijest za građane svijeta i pokazuje nam koliko možemo biti moćni kada kreativno radimo zajedno.

Times je izvijestio da pregovarači planiraju tražiti više vremena. Prema Straits Timesu, “zemlje su izrazile obvezu da će nastaviti gurati za postizanje sporazuma.”

Otvarajući Svjetsku zdravstvenu skupštinu u ponedjeljak, glavni direktor WHO-a Tedros Adhanom Ghebreyesus sugerirao je da će se nastaviti napori da se dovrše dva prijedloga.

“Svi bismo željeli da smo uspjeli postići konsenzus o sporazumu na vrijeme za ovu zdravstvenu skupštinu i prešli cilj”, rekao je Tedros, u primjedbama koje citira The Straits Times. “Ali ipak ostajem uvjeren da hoćemo, jer gdje postoji volja, postoji i način.”

Internistica dr. Meryl Nass, osnivačica Door to Freedom – organizacije koja radi na odbijanju prijedloga WHO-a – pozdravila je vijest i sugerirala da su napori WHO-a nepovratno propali.

“Ugovor je sklopljen”, napisao je Nass na Substacku. “Ništa u ugovoru ne može ustati iz pepela pregovora o kojima će se glasovati ovaj tjedan.” Vijest je okarakterizirala kao pobjedu u “prvoj rundi” “u ratu demokracije protiv jedne svjetske vlade”.

Prijedlozi WHO-a se ‘odvijali kroz laži i prikrivanje’

Pregovori su propali unatoč naporima Tedrosa i drugih da uvjere pregovarače i države članice WHO-a da se dogovore o dva teksta na vrijeme za glasovanje na Svjetskoj zdravstvenoj skupštini.

Na godišnjem sastanku Svjetskog ekonomskog foruma u siječnju, Tedros je upozorio na prijetnju pandemije koju predstavlja još nepoznata “Bolest X” i rekao da nam sporazum o pandemiji “može pomoći da se pripremimo za budućnost na bolji način jer se radi o zajedničkom neprijatelju.”

U ožujku je više od 100 bivših svjetskih čelnika, uključujući bivšeg premijera Ujedinjenog Kraljevstva Tonyja Blaira – zagovornika “putovnica cjepiva” i digitalne osobne iskaznice – potpisalo pismo u kojem poziva države članice WHO-a da završe pregovore o “sporazumu o pandemiji”.

Dužnosnici Bidenove administracije koji su pregovarali u ime SAD-a također su se zalagali za finalizaciju dvaju dokumenata.

Loyce Pace, pomoćnica tajnika za globalna pitanja u američkom Ministarstvu zdravstva i društvenih usluga, rekla je za The Times. “Mi u javnom zdravstvu shvaćamo da bi nova pandemija doista mogla biti iza ugla.”

U prosincu 2023. Pace je svjedočila pred Kongresom u prilog ta dva dokumenta. “Samo je pitanje vremena kada će se svijet suočiti s još jednom ozbiljnom prijetnjom javnom zdravlju”, rekla je, ističući ulogu SAD-a u izradi nacrta nekih od predloženih izmjena IHR-a.

Ali prema Nassu, cijeli projekt pripravnosti na pandemiju pokrenut je kroz “laži i prikrivanje”.

“Globalisti su stvorili pravne dokumente prepune eufemizama i kitnjastog jezika, uvijek prikriveni kako bi sakrili prave namjere dokumenata”, rekla je. “Ali prozreli smo ih i nismo im dopustili da se izvuku.”

Nass je napisao da je “konsenzus” o prijedlozima IHR-a koji su dostavljeni Svjetskoj zdravstvenoj skupštini “cvjetni, a ne smisleni jezik”.

Postoji jedna iznimka, rekao je Nass. Osvrćući se na članak 5 amandmana na IHR, primijetila je da su “pregovarači dobro govorili državama da nadziru svoje građane i bore se protiv dezinformacija”

Cijeli članak pročitajte ovdje

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved