Connect with us

Vijesti

VIDEO: Dr. Pierre Kory – najvažniji video pandemije

Published

on

Prije godinu dana pokrenuli smo web portal Dokumentarac.com i kroz ovu godinu smo objavili preko 400 raznih istraživačkih radova, prijevoda i video materijala. Naši su radovi dosegnuli preko milijun posjetitelja kroz naš portal, te kroz druge portale koji su nas prenijeli. To smatramo uspjehom iznad svih očekivanja. No niti jedan rad do sada nije toliko važan koliko ovaj koji imate za pogledati ovdje, nažalost još uvijek bez hrvatskih titlova (radimo na tome). Svakako, i ovom prilikom vas pozivamo da nam se pridružite u radu. Za (nove) volontere naša su vrata uvijek otvorena. Svi koji djeluju ovdje i daruju svoje vrijeme i energiju to čine potpuno na volonterskoj osnovi s ciljem da se istina proširi što više, unatoč blokadi mainstream medija.

Ovaj video koji imate priliku pogledati u 45 minutnom izlaganju i prezentaciji doktora Pierra Korya, govori o najvećem trenutnom problemu zbog kojega se urušava cjelokupno povjerenje u znanost i autoritet “institucija” koje bi ih trebale predstavljati, kao i u povjerenje regulatornih tijela poput WHO-a, FDA i EMA-e, koje odobravaju protokole liječenja i lijekove.

Doktor Kory, kao vrhunski liječnik, u praksi je primijetio učinkovitost određenih tretmana liječenja, te kroz udruženje “Front Line COVID-19 Critical Care Alliance” koje predstavljaju vrhunski svjetski stručnjaci, od kojih su neki od najboljih u svijetu, poput primjerice dr. Paula Marika, pokušali su iz baze postojećih lijekova koje se već stoljećima koriste u medicini pronaći tretmane i protokole uz pomoć kojih će pomoći ljudima.

>> PROTIV BIG PHARMA-e: Dr. Pierre Kory emotivno traži od Kongresa provjeru (jeftinog) lijeka Ivermectin

Tako su na početku pandemije, odmah u travnju 2020.godine, predložili uvođenje kortikosteroida, što je službeno bilo prihvaćeno tek mjesecima kasnije. Već su tim prijedlogom spasili mnoge tisuće života i zadužili svijet i tu nisu stali. Pravu pažnju su privukli kada je Dr. Peirre Kory pred kongresom SAD-a izložio u vrlo emotivnom izlaganju važnost uvođenja ivermektina, a taj video je vrlo brzo postao viralan na internetu. Zanimljiva činjenica je da ga je YouTube nakon nekoliko dana uklonio kada je dosegnuo preko 2 milijuna pregleda! No unatoč toj cenzuri, FDA je nakon toga izlaganja i pritiska kongresa donijelo uvjetno odobrenje za korištenje terapije ivermektinom u SAD-u. Dakle, vrijedi se boriti.
No već smo pisali da mnoge bolnice unatoč toj činjenici i dalje ne primjenjuju terapiju koja uključuje ivermektin, dapače, čak i nakon sudskog naloga odbijaju to učiniti. Bitki će, dakle, do pune pobijede, biti još puno.

Ovo su samo neke od zanimljivih podataka u video snimci. Video snimka je prepuna bogatih i jedinstvenih te nadasve korisnih informacija za liječnike i ostale medicinske stručnjake te za sve nas ostale koji se očito moramo pobrinuti sami za sebe u sveopćoj pomutnji vrijednosti i autoriteta. Te autoritete debelo plaćamo iz svojih novčanika kroz razne poreze i namete dok oni niti ne skrivaju korupciju u kojoj sudjeluju i “jedino” rješenje vide u cijepljenju kompletnog čovječanstva još uvijek službeno ne odobrenim cjepivima baziranima na potpuno novoj genskoj tehnologiji, nikada do sada uspješno implementiranoj. Sve to rade zbog bolesti koja ne predstavlja javno zdravstvenu prijetnju i čija smrtnost po službenim podacima globalno iznosi za starije osobe 0,15% a za osobe ispod 70 godina 0,05%.

Ova cjepiva uz uvjetno odobrenje za njihovu upotrebu po pravilima WHO-a, FDA i EMA-e mogu biti opticaju jedino ako ispunjavaju ova dva uvjeta:

  • da je stanje hitnosti (poput pandemije)
  • ne postoji drugi učinkovit lijek .

>> ULTIMATIVNA BITKA ZA KONTROLU WEBA Unatoč tome što ih je Trump više puta retwitao, viralni Video AFD-a, više puta izbrisan s mreže…

Kao što vidimo, prvi uvjet ne postoji, jer virus nije toliko smrtonosan da predstavlja javno zdravstvenu prijetnju općoj populaciji. No kroz medijsko napuhavanja, propagiranje straha, forsiranje testiranja PCR testovima koji ne mjere zaraznost već samo prisutnost genske sekvence male količine virusa, te posebno kroz prisilno održavanje mjera koje nemaju dokazano nikakav značajan učinak u sprječavanju širenja virusa, održava se lažno stanje “hitnosti” i pandemije.

Drugi uvjet, kako vidimo, također ne postoji, te je to glavni razlog zašto WHO i EMA ne dopuštaju upotrebu ivermektina u svrhu liječenja COVIDA-19, osim u kliničkim ograničenim ispitivanjima. Kad bi to odobrili, licenca “odobrena po hitnom postupku” bila bi upitna za sva postojeća COVID-19 cjepiva.

Koje je rješenje i izlaz iz ove situacije?

Da bismo shvatili što je rješenje, moramo prvo shvatiti iz čega treba izaći. Naime, ovdje se iz cijele priče oko maski, cjepiva i PCR testova iz vida gubi ono najvažnije – bit cijele priče.

>> Sudska bitka za spašavanje života Ivermektinom

Privremeno rješenje je izboriti da se ivermektin, hidroksiklorokin i D3 vitamin službeno uvrste i odobre kao protokoli liječenja. Na takav način bi se onemogućilo daljnje eksperimentiranje na ljudima s genskim cjepivima, barem prije službenog završetka njihovih kliničkih studija. Također bi se drastično smanjila smrtnost i zapravo okončala pandemija, pogotovo kada uzmemo u obzir da prokuženost igra najveću ulogu u zaustavljanju pandemije.

No ova kompletna priča pokrenuta je s drugim ciljem, puno važnijim od samog pitanja maski, cjepiva i zarade na lijekovima (iako niti to nije zanemarivo). Glavni razlog uvođenja projekta COVID-19 postavljanje je platforme za reset gospodarsko-ekonomsko-socijalnog aspekta čovječanstva, a ključni element te 4. tehnološke industrijske revolucije je spajanje čovjeka i stroja, gdje je cjepna platofrma odnosno ideja da tehnološko-korporativno-državni aparat može po svom nalogu i potrebi injektirati u vaše tijelo što smatra da treba, i usput to dobro naplatiti, očekujući pritom vašu zahvalnost, a one koje odbijaju takvu ideju ograničiti u osnovnim, Bogom danim ljudskim pravima, jer predstavljaju “bioterorističku” prijetnju čovječanstvu. Kroz takvu platformu kasnije je lako ažurirati i nadograditi “operativni” sustav novo-normalnog čovjeka, a kroz sistem QR kodova i praćenja nadzirati u potpunosti svaki njegov pokret, davati mu i oduzimati određena prava, bonuse itd. Sve već imamo mogućnost vidjeti na primjeru Kine kroz njihov social score system.

Suština je ostati slobodan čovjek, a sloboda je unutrašnje duševno stanje. Čovjek koji se čvrsto drži svojih principa i radi njih završi u zatvoru, i dalje je slobodan, dok s druge strane čovjek koji gazi svoje principe ili se samo konformistički sagiba protivno svojim uvjerenjima, duhovno je poražen i izgubio je svoju slobodu, a samim time svoju temeljnu esenciju ljudskosti. Zato je vrlo bitno shvatiti na koji se način treba boriti protiv ovako lukavo nametnutog plana koji za cilj ima ljude još više podijeliti i razdvojiti jedne od drugih. Boriti se ne znači i u isto vrijeme se i sukobiti.

>> Izvršni direktor Moderne dr. Tal Zaks, priznao je da mRNA mijenja DNK

Iskazati građanski neposluh na način da drugog poštuješ u njegovom strahu i konformizmu sasvim je uredu. Nismo svi isti, niti ćemo ikada biti. Na kraju svatko radi to što radi, radi sebe i svojih vlastitih uvjerenja. Nametati svoje uvjerenje drugome znači biti isti kao onaj tko tebi nameće svoje uvjerenje. Svakome treba dopustiti njegov izbor. U svemu tome treba se čvrsto boriti za sebe i svoja uvjerenja, mudro, poštujući drugoga.

Na kraju jedino što nam svima ostaje je borba, a pitanje je za što će se tko boriti. I odluka da se ne borimo je odluka, a rezultate ćemo na kraju svi vidjeti. O njima ne odlučujemo ni mi ni “oni drugi”, već Onaj koji nas je sve postavio u igru.

Izvor videa: coffin-nation | Dokumentarac

Vijesti

Sporazum WHO-a o pandemiji poražen, barem za sada

Published

on

Pregovarači nisu uspjeli predati konačne tekstove WHO-ovog sporazuma o pandemiji i amandmana na Međunarodne zdravstvene propise prije krajnjeg roka 24. svibnja, ali neki kritičari prijedloga upozorili su na preuranjeno slavlje – piše Michael Nevradakis Ph.D., u The Defender.

Građani SAD-a: Zahtijevaju od Kongresa da istraži skokovito visoke stope smrtnosti

Ovaj je članak izvorno objavio The Defender — web mjesto za vijesti i poglede Children’s Health Defense.

Pregovori za predloženi “sporazum o pandemiji” Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) – ili “ugovor o pandemiji” – i izmjene i dopune Međunarodnih zdravstvenih propisa (IHR) nisu uspjeli, barem za sada.

New York Times je izvijestio da pregovarači nisu uspjeli predati konačne tekstove dvaju dokumenata prije 24. svibnja, krajnjeg roka za razmatranje i glasovanje na ovogodišnjoj Svjetskoj zdravstvenoj skupštini koja se održava ovaj tjedan u Ženevi, u Švicarskoj.

WHO je rekao da su prijedlozi namijenjeni pripremi za “sljedeću pandemiju”.

Ali kritičari su prijedloge nazvali globalnim “grabežom moći” koji je prijetio nacionalnom suverenitetu, zdravstvenoj slobodi, osobnim slobodama i slobodi govora, dok su promicali rizična istraživanja o stjecanju funkcije i “zdravstvene putovnice”.

“Sporne točke”, prema The Timesu, uključivale su “pravičan pristup cjepivima i financiranje za uspostavu sustava nadzora”.

Umjesto razmatranja kompletnog skupa prijedloga iz oba dokumenta, skromniji “konsenzusni paket [IHR] izmjena” bit će predstavljen ovaj tjedan, prema predloženom tekstu Radne skupine za izmjene i dopune Međunarodnih zdravstvenih propisa (2005.) ( WGIHR).

Tekst ne predstavlja potpuno dogovoreni paket izmjena i dopuna i namijenjen je pružanju pregleda trenutnog statusa i napretka rada WGIHR-a. …

Mandat supredsjedatelja i Ureda WGIHR-a sada je završio, ali mi smo spremni podržati sljedeće korake dogovorene na Sedamdeset i sedmoj Svjetskoj zdravstvenoj skupštini, uključujući olakšavanje daljnjih rasprava ako se tako odluči.

U konačnom izvješću Međunarodnog pregovaračkog tijela (INB) za “sporazum o pandemiji” od 27. svibnja stoji “INB nije postigao konsenzus o tekstu”.

Mary Holland, izvršna direktorica Children’s Health Defense (CHD), pripisala je globalno protivljenje prijedlozima WHO-a za njihovo zatvaranje. Za Defender je rekla:

Ogromno je priznanje građanskom djelovanju što su ugovor i propisi WHO-a očito propali. Iako su delegati Svjetske zdravstvene skupštine još uvijek uključeni u pregovore u zadnji čas, izvan odobrenih procedura nemaju konsenzus da krenu naprijed s pravnom infrastrukturom za provođenje operacija COVID-a.

Ovo je sjajna vijest za građane svijeta i pokazuje nam koliko možemo biti moćni kada kreativno radimo zajedno.

Times je izvijestio da pregovarači planiraju tražiti više vremena. Prema Straits Timesu, “zemlje su izrazile obvezu da će nastaviti gurati za postizanje sporazuma.”

Otvarajući Svjetsku zdravstvenu skupštinu u ponedjeljak, glavni direktor WHO-a Tedros Adhanom Ghebreyesus sugerirao je da će se nastaviti napori da se dovrše dva prijedloga.

“Svi bismo željeli da smo uspjeli postići konsenzus o sporazumu na vrijeme za ovu zdravstvenu skupštinu i prešli cilj”, rekao je Tedros, u primjedbama koje citira The Straits Times. “Ali ipak ostajem uvjeren da hoćemo, jer gdje postoji volja, postoji i način.”

Internistica dr. Meryl Nass, osnivačica Door to Freedom – organizacije koja radi na odbijanju prijedloga WHO-a – pozdravila je vijest i sugerirala da su napori WHO-a nepovratno propali.

“Ugovor je sklopljen”, napisao je Nass na Substacku. “Ništa u ugovoru ne može ustati iz pepela pregovora o kojima će se glasovati ovaj tjedan.” Vijest je okarakterizirala kao pobjedu u “prvoj rundi” “u ratu demokracije protiv jedne svjetske vlade”.

Prijedlozi WHO-a se ‘odvijali kroz laži i prikrivanje’

Pregovori su propali unatoč naporima Tedrosa i drugih da uvjere pregovarače i države članice WHO-a da se dogovore o dva teksta na vrijeme za glasovanje na Svjetskoj zdravstvenoj skupštini.

Na godišnjem sastanku Svjetskog ekonomskog foruma u siječnju, Tedros je upozorio na prijetnju pandemije koju predstavlja još nepoznata “Bolest X” i rekao da nam sporazum o pandemiji “može pomoći da se pripremimo za budućnost na bolji način jer se radi o zajedničkom neprijatelju.”

U ožujku je više od 100 bivših svjetskih čelnika, uključujući bivšeg premijera Ujedinjenog Kraljevstva Tonyja Blaira – zagovornika “putovnica cjepiva” i digitalne osobne iskaznice – potpisalo pismo u kojem poziva države članice WHO-a da završe pregovore o “sporazumu o pandemiji”.

Dužnosnici Bidenove administracije koji su pregovarali u ime SAD-a također su se zalagali za finalizaciju dvaju dokumenata.

Loyce Pace, pomoćnica tajnika za globalna pitanja u američkom Ministarstvu zdravstva i društvenih usluga, rekla je za The Times. “Mi u javnom zdravstvu shvaćamo da bi nova pandemija doista mogla biti iza ugla.”

U prosincu 2023. Pace je svjedočila pred Kongresom u prilog ta dva dokumenta. “Samo je pitanje vremena kada će se svijet suočiti s još jednom ozbiljnom prijetnjom javnom zdravlju”, rekla je, ističući ulogu SAD-a u izradi nacrta nekih od predloženih izmjena IHR-a.

Ali prema Nassu, cijeli projekt pripravnosti na pandemiju pokrenut je kroz “laži i prikrivanje”.

“Globalisti su stvorili pravne dokumente prepune eufemizama i kitnjastog jezika, uvijek prikriveni kako bi sakrili prave namjere dokumenata”, rekla je. “Ali prozreli smo ih i nismo im dopustili da se izvuku.”

Nass je napisao da je “konsenzus” o prijedlozima IHR-a koji su dostavljeni Svjetskoj zdravstvenoj skupštini “cvjetni, a ne smisleni jezik”.

Postoji jedna iznimka, rekao je Nass. Osvrćući se na članak 5 amandmana na IHR, primijetila je da su “pregovarači dobro govorili državama da nadziru svoje građane i bore se protiv dezinformacija”

Cijeli članak pročitajte ovdje

Continue Reading

Vijesti

HITNO UPOZORENJE: Jemenski Hutiji su upravo izveli raketni napad na američki nosač zrakoplova u CRVENOM MORU

Published

on

Pobunjenička skupina preuzela odgovornost za napad nakon što je izvijestila o 16 ubijenih u američko-britanskim napadima na pokrajinu Hodeidah.

Jemenski Hutiji kažu da su izveli raketni napad na američki nosač zrakoplova u Crvenom moru kao odgovor na smrtonosne američke i britanske napade na Jemen – navodi Al Jazeera.

Houthi pristaše marširaju obilježavajući godišnjicu jemenskog jedinstva u Sani, Jemen, 22. svibnja 2024. [Osamah Abdulrahman/AP Photo]

Vojni glasnogovornik Houthia Yahya Saree najavio je napad na nosač Eisenhower u petak; grupa je ranije tvrdila da je najmanje 16 ljudi ubijeno u američkim i britanskim napadima na provinciju Hodeidah, što je najveći javno priznati broj mrtvih u višestrukim rundama napada zbog napada grupe na brodove.

Posljedice napada u četvrtak objavljene su na televiziji Al Masirah, kanalu pod kontrolom Hutija, koji je emitirao video koji prikazuje ranjene civile koji se liječe u Hodeidi. Izvještava se da su najmanje 42 osobe ozlijeđene.

"Američko-britanska agresija neće nas spriječiti da nastavimo s našim vojnim operacijama u potpori Palestini", rekao je Houthi dužnosnik Mohammed al-Bukhaiti na X, upozoravajući da će pobunjenici "eskalaciju dočekati eskalacijom".

Središnje zapovjedništvo SAD-a (CENTCOM) priopćilo je na X da su napadi na 13 Houthi ciljeva "uspješno uništili" osam letjelica bez posade, ili dronova, u područjima pod kontrolom Houthia u Jemenu i iznad Crvenog mora.

MOŽDA JE SAV PAKAO TU UPRAVO da bi se pustio s lanca (Zamislite zasad samo da ga je generirala AI) prema X profilu Matt Wallace-a

Continue Reading

Vijesti

PREDSTAVLJANJE KNJIGE “GLOBALIZACIJA I EUROPA NA RASKRIŽJU” PROF. ANĐELKA MILARDOVIĆA

Published

on

Čast nam je pozvati Vas na predstavljanje knjige prof. dr. sc. Anđelka Milardovića

GLOBALIZACIJA I EUROPA NA RASKRIŽJU. EUROPA OD VOLJE ZA MOĆI DO VOLJE ZA NIŠTA.

Predstavljanje će se održati u Splitu, 4. lipnja (utorak) 2024. godine s početkom u 18:45 sati.

Gradska knjižnica Marka Marulića – Dalmatina, Zagrebačka 4.

Sudjeluju:

  • dr.sc.Anđelko Milardović, autor knjige,Institut za europske i globalizacijske studije, Split-Zagreb;
  • Mislav Vušković, urednik knjige, Institut za europske i globalizacijske studije, Split-Zagreb;
  • Vlaho Kovačević, Filozofski fakultet Sveučilišta u Splitu;
  • Željko Primorac, Splitsko-dalmatinska županija;
  • Mario Popović, Hrvatska udruga Benedikt.

Organizatori  promocije su Institut za europske i globalizacijske studije Split-Zagreb  i Hrvatska udruga Benedikt. Predstavljanje  će biti u razgovornom  formatu radijske  emisije.

Prof.dr.sc. Anđelko Milardović

Anđelko Milardović (1956. Ogulin), politologiju je studirao u Ljubljani i Zagrebu. Godine 1981. diplomirao
je na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu kod profesora Davora Rodina s temom Znanost
kao proizvodna snaga .
Na istom fakultetu 1986. uspješno je obranio magistarski rad Pojam djelovanja u filozofskoj antropologiji
Arnolda Gehlena kod profesorice Branke Brujić.
Dana 10. listopada 1989. doktorirao je na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu. Doktorat
Spontano i institucionalno političko djelovanje. Sociologijsko političko i politologijsko određenje dva
modaliteta političkoga djelovanja obranio je kod profesora Vukašina Pavlovića.

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved