Connect with us

Vijesti

(VIDEO) Najveća tajna vlade SAD svih vremena: Izvanzemaljska baza za divove otkrivena u planinama Bucegi

Published

on

Sjedinjene američke države su postavile strahovit diplomatski pritisak na rumunjsku vladu kako bi ta otkrića ostala zataškana.   Tri člana prvog specijalnog tima su pokušala dotaknut vrata i odmah su umrla od prestanka rada srca.

Bilo kakav objekt (od kamena, plastike, metala ili drveta), bačen na prepreku, istog trenutka se pretvarao u prašinu.

Iako nije bilo vidljivog svjetlostnog izvora, Velika galerija je bila potpuno osvijetljena.

Znanstvenici su kasnije pokušali zapaliti materijal, ali je plamen misteriozno apsorbiran u zidove.

Savjetnik SAD o pitanjima nacionalne sigurnosti je dobio poziv i obaviješten je da je energetsko polje u Bagdadu, Irak, odjednom aktivirano i da pulsira na visokoj frekvenci.

Predsjedništvo SAD je zahtijevalo potpunu kontrolu nad tajnom bazom i čitavom operacijom. Rumunjski političari, koji nisu znali ništa o operaciji, počeli su paničariti.

Međutim, najvažnije je to što bi se otkrila prava istina o dalekoj prošlosti čovječanstva i prava povijest, koja je potpuno drugačija od konvencionalne.

Zlatni puder u svom čistom obliku u velikoj mjeri stimulira određene valove i razmjenu energije na staničnoj i živčanom razini, što uzrokuje ubrzano pomlađivanje.

Srednji tunel je stroj i vladi SAD bio najvažniji i za njega je strogo zahtijevano da ostane tajna. Ovaj tunel vodi k ekstremnim dubinama podzemnog svijeta, lociranog negdje u centru naše planete.

Kratak uvod

U ljeto 2003. godine, u neotkrivenoj oblasti Bucegi (bučeđi) planina, tim iz Zero Department-a (tajni ogranak rumunjske obavještajne službe – SRI) je napravio epohalno otkriće, koje bi moglo u potpunosti promijeniti sudbinu čovječanstva.

Sjedinjene američke države su postavile strahovit diplomatski pritisak na rumunjsku vladu kako bi ta otkrića ostala zataškana.

Sve je postalo još kompliciranije kada su se na brutalan način umiješali Iluminati, koji su željeli kontrolu nad lokacijom i rumunjsko-američkom ekspedicijom.

Stručnjak za čudne fenomene, ali i vođa operacija rumunjske države, Cezar Brad, glavni je zadužen za šokantne događaje u Bucegi planinama. On se dva puta sastao s vodećim predstavnikom Iluminata i vrhovnim članom Bilderberga.

1. Čudna posjet od strane važnog člana Bilderberga

U svibnju 2003. godine, Cezara je posjetila vrlo važna osoba. Zahtjev za sastankom je došao kroz SRI kao rezultat intervencije vlade. Ta osoba je bila stranac, ali je govorila rumunjski jezik vrlo dobro i bila upoznata s državom. SRI je obavijestio Cezara da je posjetitelj u stvari visoki član veoma važne masonske lože iz Italije s jakim financijskim i političkim utjecajem na Rumunjsku.

Cezar se osjećao pod velikim pritiskom u prisustvu ove osobe čije namjere nije mogao dokučiti. Cezar se detaljno pripremao za ovaj sastanak.

Helikopter SRI je doveo ovog arogantnog, visokog gospodina u crnom odijelu. Imao je štap s drškom od slonovače i obložen zlatom. Njegovo lice je izražavalo strogoću a njegove zelene oči su imale čudan efekt i emitirale neobičnu hladnoću. Predstavio se kao gospodin Massini (što mu vjerojatno nije pravo ime). Bio je vrlo samouvjeren i ostavio je dojam osobe koja je navikla da daje naređenja.

On je bio lider jedne od najvažnijih masonskih loža u Europi i jedne od najutjecajnijih masonskih organizacija na svijetu: grupe Bilderberg.

Massini je bio vrlo izravan i rekao je da postoje dvije vrste ljudi: oni kojima se može manipulirati i vladati (većina) i oni koji imaju izvjesne vrline i snažne osobnosti. On je rekao da je njegova grupa dio najvišeg reda Masona i da je vrlo zainteresirana za ishod diskusije.

Massini je objasnio da skupina Bilderberg nije masonska loža, već nešto mnogo više. On je rekao da su lože samo fasade i da je prava moć na mnogo višoj razini. Masini je pozvao Cezara da se pridruži grupi, navevši da će imati puno prednosti od toga.

Prema Cezarovim riječima, Masini je bio i fizički i psihički jak, nasuprot svojim godinama. Na njegovu žalost, njegova moć se centrirala na njegov ogroman ego, aroganciju i osjećaj superiornosti.

Masini je obavijestio Cezara tražiti njega osobno, jer je impresioniran njegovom psihičkom moći.

III. Pentagon špijunira satelitima

Pentagonov satelit za geodetsku špijunažu, zasnovan na bioničkoj tehnologiji i oblikovanju valova, otkriven je 2002. godine u oblasti Bučedži planina. To nije bila pećina, već je izgledalo kao da je prostor izdjelan iznutra od strane nekakvih inteligentnijih bića.

Satelitsko skeniranje planine je otkrilo dva veća energetska bloka. Ove prepreke su napravljene od umjetne energije. Prva je bila u vidu energetskog zida, blokirajući pristup tunelu, dok je druga bila oblikovana kao kupola (ili polutka) i nalazila se na drugom kraju tunela, blizu centra planine.

Massini je bio uvjeren da se u toj kupoli nalazi nešto ekstremno važno.

On je posjedovao veliko znanje o porijeklu ovog otkrića i znao je za postojanje bar jednog predmeta unutar velike kupole. Tunel i kupola su na čudan način oblikovani s kamenim formacijama a vrhu planine poznatim kao “Babele” ili “Sfingom Bucegia”.

Slična građevina u Iraku

Pentagonov tim je napomenuo da hemisferna energetska prepreka ima istu vibracijsku frekvenciju i oblik kao jedna druga tajna, podzemna građevina koju su ranije otkrili blizu Bagdada u Iraku.

Kratko nakon ovog otkrića, izbio je rat u Iraku, a Amerikanci su sebi osigurali pristup najvećoj tajni u tom području, za koju Iračani nisu ni znali.

Masini je objasnio Cezaru da sadržaj tog otkrića ima veze s misterioznom prošlošću Zemlje i poviješću njihovih tajnih organizacija. Kada je istraga Pentagona uočila sličnosti između podzemne građevine u Bagdadu i one u Bucegi planinama, Massini i njegova masonska loža su postali veoma potreseni. Gotovo da su se uspaničili. Panika se pojavila zbog toga što se ova složenija i veća građevina nalazi na rumunjskom teritoriju.

(Za Rumunjsku se vjeruje da navodno igra veliku ulogu u padu tajnih društava koja kontroliraju svijet i porobljavaju čovječanstvo. Također se sugerira da negdje u Bucegi planinama postoji energetska piramida koja je nevidljiva na prvi pogled i koja sadrži pravu povijest našeg planeta. Sada vam je jasno zašto su se uspaničili).

Massini je na mjesto donio nevjerojatno sofisticirani stroj za bušenje kamena, koju koristi vojska SAD. Uređaj koristi mlaznu plazmu i neku vrstu rotirajućeg magnetskog polja, bukvalno otapajući kamen bez većeg napora.

Tajne Bucegi planina – 2003. godina

Uspjeli su se probiti oko 60-70 metara od prve energetske prepreke i došli do prve galerije koja izgleda kao podzemni tunel. Zidovi su bili savršeno uglačani. Na kraju tunela se nalazila ogromna kamena kapija, zaštićena nevidljivom energetskom preprekom. Tri člana prvog specijalnog tima su pokušala dotaknuti vrata i odmah umrla zbog prestanka rada srca.

Bilo kakav objekt (od kamena, plastike, metala ili drveta), bačen na prepreku, istog trenutka se pretvarao u prašinu. Dvije generala iz Pentagona i predsjednički savjetnik SAD su stigli na mjesto.

Velika galerija

Iza moćne energetske prepreke, koja je usmrtila troje ljudi, nalazila se i kamena kapija. Na zidu tunela, točno pred kapijom, nalazila se područje od 20 četvornih centimetara na kojoj je precizno nacrtan jednakokračan trokut koji pokazuje prema gore. Kvadrat se nalazio između velike kamene kapije i nevidljive energetske prepreke.

Cezar je osjetio nekakvu vrstu kompatibilnosti između njega i energetske prepreke, nešto kao obostrane “simpatije”. Njegova ruka je nježno dodirnula površinu energetske prepreke i osjetio je blago peckanje. Njemu štit nije želio naškoditi pa je zakoračio naprijed i prošao kroz njega. Dužnosnici SAD su bili apsolutno zapanjeni.

Cezar je procijenio da prepreka nije deblja od 2 centimetra.

Dodirnuo je crtež trokuta u centru kvadrata i ogromna kamena vrata u zidu su se otvorila. Taj potez je također isključio i energetsku prepreku, omogućavajući svima pristup ogromnoj prostoriji koja je nazvana “Velika galerija”.

Iako nije bilo vidljivog svjetlosnog izvora, Velika galerija je bila potpuno osvijetljena.

Nakon isključivanja prve energetske prepreke, ogromni hemisferijski štit na drugom kraju sobe počeo je jače emitirati zračenje.

Na prvi pogled, zidovi u Velikoj galeriji su se činili kao da su od nekog sintetičkog materijala, ali su pod kožom djelovali organski. Bili su boje ulja, ali je njihov odraz bio zelen i plav.

Kasniji testovi su otkrili da je materijal pomalo grub, ali da se ne može ogrebati niti saviti. Podnio je bilo kakav pokušaj lomljenja ili rezanja. Znanstvenici su kasnije pokušali zapaliti materijal, ali je plamen misteriozno apsorbiran u zidove.

Američki znanstvenici su se složili da je materijal misteriozna kombinacija organske i anorganske tvari. Nakon 84 metra, naišli su na oštro skretanje udesno. Moglo se vidjeti plavo svjetlo na kraju galerije, koje je predstavljalo odraz zaštitnog štita energije.

VII. Slična baza u Iraku

Savjetnik SAD za pitanja nacionalne sigurnosti je dobio poziv i obaviješten je da je energetsko polje u Bagdadu, Irak, odjednom aktivirano i da pulsira na visokoj frekvenci.

Ispred štita u Bagdadu, pojavio se hologram naše planete, koji je postupno prikazivao europski kontinent i pomicao se jugoistočno, a zatim je pokazao Bucegi planine u Rumunjskoj i na kraju lokacija građevine u Bagdadu. Bilo je očito da su dva štita u nekakvoj izravnoj vezi.

U suštini, iračka baza je obaviještena o tome da se ljudi nalaze u rumunjskoj bazi.

Loša vijest je što je i predsjedništvo SAD obaviješteno, te je kontaktiralo rumunjsku diplomaciju i čitava operacija je morala biti zataškana, a Massinijev plan je pao u vodu.

Predsjedništvo SAD je zahtijevalo potpunu kontrolu nad tajnom bazom i čitavom operacijom. Rumunjski političari, koji nisu znali ništa o operaciji, počeli su paničariti.

Pentagonovi generali koji su se u to vrijeme nalazili na mjestu lokacije, obaviješteni su o tome da Washington zahtijeva hitan sastanak.

VIII. Hitan sastanak CSAT (Savjet vrhovne obrane)

Na hitnom sastanku CSAT, Zero Department je pohvaljen i odobreno je daljnje istraživanje. Međutim, zahtijevao se sav inventar pronađen u Velikoj galeriji.

Zapovijedi iz Bukurešta (rumunjske prijestolnice), dolazila su u valovima, svaki otkazujući onaj prethodni. Neka su bila vrlo žestoka i stroga, dok su druga bila nedostižna, povećavajući dodatno tenziju.

Članovi CSAT su konstantno vijećali, pri čemu su sve vrijeme bili u kontaktu s timom u Bučeđi planinama. Nakon diskutiranja o svemu nekoliko sati, odlučili su da objelodane otkriće. Rumunjska vlada je trebao dati formalnu izjavu za čitav svijet. Međutim, neki članovi CSAT su se žestoko usprotivili toj odluci.

Službena izjava Rumunjske

Kada je američka diplomacija obaviještena o tome da će Rumunjska objelodaniti otkrića, sve se pretvorilo u kaos. Predsjednik je pozvan na direktan telefonski razgovor s Bijelom kućom.

Za par sati, SAD su blokirale sve financijske transakcije s Rumunjskom i pristup svim drugim financijskim institucijama. Rumunjska je bila spremna proglasiti “izvanrednu situaciju”.

Pregovori između dužnosnika SAD i rumunjskog ministarstva za izvanredne situacije u Bukureštu odvili su se bez prevoditelja. Dužnosnici SAD su bili verbalno nasilni, stalno vičući i prijeteći Rumunjskoj i njihovim dužnosnicima.

Zvanično otkrivanje od strane Rumunjske bi osiguralo dokaze u vidu fotografija i sve ostalo potrebno za potpuno objašnjenje. Vodeći znanstvenici i istraživači diljem planete trebali su biti pozvani radi daljnjeg proučavanja.

Međutim, najvažnije je to što bi se otkrila prava istina o dalekoj prošlosti čovječanstva i prava povijest, koja je potpuno drugačija od konvencionalne.

Reakcija vlade SAD je bila brutalna jer bi takvo objavljivanje uništilo njihov globalni utjecaj i moć u trenutku.

Zvanični razlog koji su navele SAD bio je sprječavanje panike u svijetu, ali nisu napomenuli da je trenutno stanje globalnog kaosa direktan rezultat namjerne obmane i manipulacije od strane masona i drugih tajnih društava.

Čak se i Vatikan umiješao (oni su na vrhu piramide kontrole), a papa je rekao da je ovo veliki korak za čovječanstvo i da je potrebno da se sačeka.

Papa je obećao da će osigurati Rumunjskoj određene dokumente iz drevnih papinskih arhiva koji su od velike važnosti za Rumunjsku.

Nakon 24 sata pregovaranja, konačno je postignut dogovor između Rumunjske i SAD. Rumunjska je odgodila objavljivanje, koje će biti izvedeno postupno.

Soba za projekcije

Velika galerija završava divovskom dvoranom, oko 30 metara u visini i dužine oko 100 metara. Soba za projekciju je bila manja i također je bila zaštićena energetskim štitom.

Dio štita je nestao kada se tim približio, omogućavajući ulaz unutra. Štit je čuvao prostoriju od vanjskih utjecaja.

U suštini, štit je formirao prostoriju u vidu kupole sa zakrivljenim zidovima i stropom. Sa stražnje strane prostorije, na visini oko 10-12 metara, štit se završavao, dodirujući kameni zid.

U ovom zidu su se nalazile tri ogromne tunelske rupe: jedna skroz pravo, a druge dvije su bile simetrično postavljene lijevo i desno. Sijale su nekakvim zelenkastim svjetlom. Pristup ovim tunelima je bio zabranjen.

Stolovi za divove

Niz ogromnih kamenih stolova je poređan duž zidova s ​​obje strane. Stolovi su bili visoki oko 2 metra.

Površine stolova su imale fino urezane reljefe, različite oznake nepoznatog pisma sličnog klinastom pismu. Simboli nisu bili naslikani, ali su zračili fluorescentnom rasvjetom u različitim bojama, pri čemu je svaki stol imao svoju boju.

Na nekim stolovima je bilo različitih objekata, koji su izgledali kao tehnički alati. Iz nekih od njih, prozirne bijele žice su se pružale do poda i ulazile u sjajne kutije koje su bile postavljene direktno na pod.

Bližim istraživanjem, utvrđeno je da su kabeli ekstremno fleksibilni i laki. Kad god bi se netko približio stolovima, automatski bi se aktivirala hologramska projekcija na kojoj su bili označeni aspekti određenog znanstvenog polja. Trodimenzionalne slike su bile savršene i bile su visoke skoro 2,5 metara.

Projekcije su tekle same od sebe, a bile su i interaktivne, mijenjajući se ovisno o dodirnutih simbola na površini stolova.

XII. Veliko otkriće: Hologramske kombinacije DNK između vanzemaljskih vrsta

Zbog visine stolova, znanstvenici su morali da se popnu na njih pomoću posebne opreme. Tada su bliže promatrali tamni, staklasti materijal koji je prekrivao površine stolova. Materijal je podijeljen na nekoliko većih kvadrata, ograničenih ravnim linijama koje su formirale neku vrstu mreže.

Jedan od stolova je sadržavao informacije iz polja biologije i projektirao je slike biljaka i životinja od kojih su većina potpuno nepoznati znanstvenicima. Nakon dodirivanja jednog od kvadrata, aktiviran je hologram koji predstavlja građu ljudskog tijela. Hologram se stalno okretao, naglašavajući određene dijelove tijela.

Dodirivanje drugih kvadrata je aktiviralo hologramske projekcije izvanzemaljskih bića s drugih planeta. Istovremenim dodirivanjeme dva različita kvadrata, projektirala bi se složena znanstvena analiza, pokazujući DNK obje vrste i kompatibilnost između njih.

Sa strane su u vertikalnim linijama bila ispisana objašnjenja na istom vanzemaljskom alfabetu. Na kraju simulacije, bilo je prikazano križanje dvije vrste.

Bucegi Mountains Alien Base

XIII. Pravi divovi

Sudeći po veličini objekata u sobi za projekcije, stvaraoci građevine su bili vrlo visoki. Čak se u jednim rumunjskim novinama po imenu “Ziarul” može pronaći potvrda o postojanju divovskih čovjekolikih kostura u Rumunjskoj.

Istraživač Vasil Rudan je rekao da ljudi iz sela Bozioru imaju konkretne dokaze: groblje puno kostura divova. Ono je otkriveno slučajno prije više od 20 godina, kada su vlasti htjele posade voćnjak u selu Skajeni. Kosturi koji su pronađeni su imali više od 2,4 metra.

XIV. biblioteka svemira

Soba za projekcije je sadržavala detaljne informacije iz polja fizike, kozmologije, astronomije, arhitekture, tehnologije, biologije, genetike, pa čak i religije. Zbog tih silnih informacija, prostorija je uspoređena s knjižnicom.

Na sredini sobe se nalazio zanimljiv uređaj. Znanstvenici vjeruju da se taj uređaj koristio za pojačavanje različitih moždanih funkcija.

Rumunjski kontrolni panel

Odmah pored, nalazio se kontrolni panel, prekriven različitim geometrijskim simbolima u različitim bojama. Također su postojale i dvije poluge i crveni gumb na sredini ploče. Hologramska simulacija je objašnjavala svrhu gumba. Prikazana je slika Karpati s visine od 25 kilometara i pored ogromna količina vode koja potapa ravnice.

Zatim se na teritorijama Rumunjske, Mađarske i Ukrajine pojavljuju potoci koji vode to platoa u Transilvaniji. Slika se fokusirala na teritoriju Rumunjske i pokazivala je kako je većina njene površine bila prekrivena morima. Neki od najviših planinskih vrhova su djelovali kao mala, plutajuća otoka.

Zatim se voda počela povlačiti, čim bi poluge bile aktivirane, ostavljajući pod vodom samo malu oblast blizu planine Retezat Godeanu. To je bilo korisnički.

Na prilično uznemirujućim slikama je prikazano i postojanje Isusa i njegovo raspeće. Projekcije su otkrile da su mnogi koji su nazočili raspeću došli iz drugih povijesnih razdoblja.

Oni su nosili istu odjeću, ali njihove osobine osobe su bile drugačije, pa su zato stalno pokrivali lice. Hologram je također predstavio fragmente iz spiritualnih života drugih izuzetnih ličnosti iz dalje prošlosti čovječanstva, uključujući ljude o kojima ne znamo baš ništa.

U to vrijeme, podjela društva i stanovništva je bila potpuno drugačija od današnje, tako da bi arheolozi i antropolozi trebali početi revidirati svoje teorije ispočetka.

XIX. Tri misteriozna tunela

Otkriveni tuneli su dugački nekoliko tisuća kilometara i vode do tri različita područja na planetu. Lijevi tunel povezuje rumunjsku bazu sa još neotkrivenom podzemnom bazom u Egiptu (koja je do sada sigurno već otkrivena).

Desni tunel vodi do slične, ali manje građevine u tibetskom platou. Ovaj tunel ima tri sekundarna grananja. Jedno vodi ka podzemnoj oblasti blizu rumunjskog grada buzaru (blizu zakrivljenja Karpati). Drugo vodi ka već spomenutoj iračkoj bazi, a posljednje vodi do podzemne baze u pustinji Gobi u Mongoliji.

Treći tunel – Tajni svijet

Srednji tunel je mašina i vladi SAD bio najvažniji i za njega je strogo zahtijevano da ostane tajna. Ovaj tunel vodi ka ekstremnim dubinama podzemnog svijeta, lociranog negdje u centru naše planete.

U slučaju da niste upućeni s teorijom šuplje Zemlje, pročitajte malo o tome.

Postoje veoma interesantne priče ljudi koji su putovali u ovaj svijet, poznat kao Agarta.

Počele su intenzivne pripreme za ekspedicije u sva tri tunela, prvo u Egiptu, zatim u Tibetu i na kraju u srce Zemlje.

Jedna lokalna televizija je 2009. godine emitirala izvjesne informacije o Bučeđi planinama, nakon čega je dobila anonimnu telefonsku prijetnju da prestanu s emitiranjem takvog programa.

izvori: Cosmicconvergence.org webtribunecroative.net

Vijesti

(VIDEO) Plaćeni ubojica šokirao javnost priznanjem da je poslan da ubije Carlsona: Tko ga je unajmio…

Published

on

Na nekim stranicama društvenih mreža procurile su informacije o tome tko je trebao likvidirati poznatog voditelja.

Poznati američki novinar Tucker Carlson bio je svjestan rizika koji u njegov život nosi intervju s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, no pravi novinar ne bi bio novinar da ne pokušava ići u krajnosti.

Što je Carlson i učinio i uspio natjerati više od milijardu ljudi da pogledaju intervju s Putinom.

No, sada se doznaje da je Carlson bio na meti Ukrajinaca koji su za njegovu likvidaciju angažirali izvjesnog Vasilija Petrova Aleksejeviča.

Ukrajinski obavještajci navodno su planirali ubiti Tuckera Carlsona u Moskvi, a čovjek koji je plaćen da ubije novinara detaljno je objasnio plan.

Vasilij Petrov Aleksejevič, koji je trebao ubiti Carlsona, uhićen je u Moskvi.

U videu koji se pojavio na Platformi X, on priznaje da je bio angažiran da ubije Carlsona.

– U studenom 2023. regrutirala me ukrajinska obavještajna služba. Trebao sam postaviti eksplozivnu napravu pod auto i za to mi je obećana nagrada od 4000 dolara. Trebao sam postaviti eksploziv u podzemnu garažu hotela u Moskvi, a meta je bio američki novinar Tucker Carlson – kazao je između ostalog Aleksejevič u videu.

Sad, je li ovo ruska medijsko-psihološka operacija ili ne, nadamo se saznati ubrzo…

(Mediji)

Continue Reading

Vijesti

Obljetnica smrti dr. Ante Starčevića: Otac Domovine – putokaz domoljubima!

Published

on

Na današnji dan 1896. godine preminuo je dr. Ante Starčević, veliki politički vođa, jedan od najutjecajnijih političara u hrvatskoj povijesti te jedan od najvećih promotora ljubavi prema Hrvatskoj, još za života nazvan Ocem Domovine – donosi Domovinski pokret.

Starčević se zalagao za samostalnu Hrvatsku te je smatrao da bi ona s Austro-ugarskom monarhijom trebala biti povezana samo ugovornim odnosom između kralja i hrvatskog naroda. Otuda i njegov glasoviti slogan: “Ni pod Beč, ni pod Peštu, nego za slobodnu, samostalnu Hrvatsku”. Upozoravao je kako je i Beograd neprijatelj hrvatske slobode i samostalnosti.

Dr. Starčević, hvala vam na svemu što ste učinili za Hrvatsku, i danas ste uzor i putokaz domoljubima. Počivali u miru Božjem, neka vam je laka hrvatska gruda!

Domovinski Pokret

Continue Reading

Vijesti

Munja osakatila kip svetog Petra u Buenos Airesu, na Bergogliov rođendan, dan prije izlaska Fiducie Supplicans?

Published

on

Internet je trenutno preplavljen izvješćem rezignacioniste Andree Cioncija, autora Ratzingerovog koda (koji je ovdje razotkrio Franjin sljedbenik), koji kaže da je kip svetog Petra na pročelju svetišta Gospe od Ružarija, sv. Nikole u provinciji Buenos Aires, Argentina, udarila je munja 17. prosinca zbog čega su mu otpali aureola i desna ruka, zajedno s ključem koji je držao (što simbolizira ključ kraljevstva nebeskog; usp. Mt 16,19):

Buenos Aires: munje na aureoli i ključevima svetog Petra. Bergoglio na kraju puta?” (Glavno mjesto Pape)
Cionci je o tome objavio i video reportažu (na talijanskom).

Fotografija prije i poslije sada kruži (vidi sliku iznad), iako neki dovode u pitanje autentičnost ove priče i/ili fotografije. Međutim, u svom članku Cionci kaže da su incident potvrdili jedan velečasni, Justo Lofeudo i svećenstvo svetišta.

Udar groma navodno se dogodio 17. prosinca 2023., što je bio Franjin 87. rođendan, a bilo je to jedan dan prije objavljivanja Fiducia Supplicans, Bergogliove paklenske deklaracije koja dopušta blagoslov sodomitskih parova. Pronicljivi promatrač na društvenim je mrežama istaknuo kako se upravo desna ruka koristi za blagoslove, a upravo je desna ruka kipa svetog Petra sada smrvljena u prah.

Svetište se nalazi u San Nicolás de Los Arroyos, koji pripada provinciji Buenos Aires, ali je preko 100 milja sjeverozapadno od grada Buenos Airesa. Kip svetog Petra nalazi se desno od glavnog ulaza, što se jasno vidi na ovoj fotografiji iz 2018. godine.

Kako bismo lakše procijenili ovaj navodni incident, prisjetimo se nekoliko povijesnih činjenica.

Polaganje prava Jorgea Bergoglia na papinstvo (kao ‘papa Franjo’) počelo je 13. ožujka 2013. To se nije moglo dogoditi bez da je ‘papa’ Benedikt XVI. (Joseph Ratzinger) prvi napustio položaj, što je i učinio 28. veljače u 8 sati. :00 min popodne po lokalnom vremenu, u trenutku kada je njegova unaprijed najavljena ostavka stupila na snagu.

Unatoč svim teorijama da je Ratzingerova ostavka bila manjkava i samim tim nevaljana, namjerno ili slučajno, podsjetimo, on je službeno izjavio da ostavku podnosi “na način da je od 28. veljače 2013. u 20 sati Rimska stolica, Stolica svetog Petra, bit će upražnjena i konklavu za izbor novog vrhovnog pontifeksa morat će sazvati oni čija je to nadležnost” (Benedikt XVI., Deklaracija od 11. veljače 2023.).

Međutim, ono što je najvažnije razumjeti jest da Benedikt XVI. nikako nije mogao dobiti papinstvo od početka 2005., stoga nije imao ništa od čega bi mogao odstupiti:

– Nevaljana ostavka ili nevaljani izbor? Ratzingerovo poricanje papinskog primata

Tako je 11. veljače 2013. Benedikt XVI. objavio svoju namjeru podnijeti ostavku, a mnogi će se sjetiti da je upravo na današnji dan, kasnije noću, munja udarila u kupolu bazilike svetog Petra, i to ne jednom nego dva puta :

Evo nas brzo nazad u sadašnjost. Navodno je udarila još jedna munja, a ovoga puta bio je to kip svetog Petra na ili u blizini Bergogliovog starog gazišta.

“Kad Bog kaže da nisi papa”, komentirao je jedan korisnik Twittera, nadajmo se (ali ne nužno) na dušu:

Ne, Fred Simon. Munja je pogodila kip svetog Petra i oštetila ga, u pokrajini Buenos Aires, tako Bog ne daje svijetu do znanja da Bergoglio u Rimu nije papa. Želite li znati kako nam Bog daje do znanja da otpadnik Bergoglio nije papa? Pa, evo malog izbora:

 • Franjo: Različite religije su ‘obogaćenje’ za čovječanstvo
 • Franjo na Međureligijskom kongresu: ‘Čovjek je put za sve religije’
 • ‘Navjestite ples ravnoteže i harmonije’: Franjo potpisuje ludu međuvjersku klimatsku izjavu
 • ‘Promjena paradigme’: Franjo izdaje katastrofalan Motu Proprio usmjeren na teološku revoluciju
 • Izgradnja raja na zemlji: Franjina poruka za Svjetski dan migranata
 • Masonsko bratstvo umjesto Isusa Krista: Franjina poruka za Svjetski dan mira ne iznenađuje
 • Franjo muslimanskim starješinama: ‘Samo će nas transcendencija i bratstvo spasiti’
 • Naturalizirati da bi neutralizirao: Kako Franjo lukavo lišava Evanđelje njegovog nadnaravnog karaktera
 • Otpadnik luta: Franjo kaže da je bratstvo “sidro spasenja za čovječanstvo”
 • Indiferentizam za djecu: Franjo podupire međureligijski “Park susreta” u Argentini
 • Otpadnik Bergoglio podržava svjetske religije kao “različite načine dolaska do Boga”
 • Franjo proširuje “Božji narod”: Sada uključuje sve religije!
 • Dobrodošli u Religiju bratstva: Franjo objavio opasan novi “Papin video”
 • Otpadnička Abu Dhabi deklaracija o ljudskom bratstvu
 • Naturalizam u punoj snazi: Franjo o postojanju svih religija

TAKO znamo da Franjo nije papa: jer on obično čini stvari koje bi božanska pomoć za papinstvo spriječila pravog papu da čini – stvari koje bi, da ih radi pravi papa, posve uništiti i učiniti besmislenom (malo opasnom!) instituciju papinstva.

Kakvu božansku pomoć, možda se pitate? Onaj o kojem se govori u bezbrojnim učiteljskim izjavama o papinstvu:

Kao što je naučavao papa Pio XI.

…[I]kako nikakvo krivotvorenje ili iskrivljavanje božanskog zakona, nego pravo istinsko poznavanje njega, ne bi moglo prosvijetliti umove ljudi i voditi njihovo ponašanje, potrebno je da se sinovska i ponizna poslušnost prema Crkvi kombinira s odanošću Bogu i želju da mu se podložimo. Jer sam je Krist učinio Crkvu učiteljicom istine iu onim stvarima koje se tiču ispravnog uređenja moralnog ponašanja, čak iako neka spoznaja o istome nije izvan ljudskog razuma. …[Bog] je postavio Crkvu za čuvara i učitelja cjelokupne istine o vjeri i moralnom ponašanju; stoga bi joj vjernici trebali iskazati poslušnost i podložiti svoje umove i srca kako bi bili sačuvani neozlijeđeni i slobodni od pogrešaka i moralne pokvarenosti, te kako se ne bi lišili te pomoći koju je Bog dao s takvom velikodušnošću, trebali bi pokazati tu dužnu poslušnost ne samo onda kada Crkva nešto definira svečanim sudom, nego također, u odgovarajućem omjeru, kada se konstitucijama i dekretima Svete Stolice propisuju i osuđuju mišljenja kao opasna ili iskrivljena.

Stoga neka i vjernici budu na oprezu od precijenjene neovisnosti osobnog suda i te lažne autonomije ljudskog razuma. Jer sasvim je strano svakome tko nosi ime kršćanin vjerovati svojim vlastitim mentalnim snagama s takvim ponosom da se slaže samo s onim stvarima koje može ispitati iz njihove unutarnje naravi, i zamišljati da Crkva, koju je Bog poslao da poučava i vodi sve narode, nije upućen u sadašnje stvari i okolnosti; ili čak da se moraju pokoravati samo u onim stvarima koje je ona odredila svečanom definicijom, kao da bi se njezine druge odluke mogle smatrati lažnima ili da izlažu nedovoljan motiv za istinu i poštenje. Naprotiv, karakteristika svih pravih Kristovih sljedbenika, pismenih ili nepismenih, je da dopuste da budu vođeni, te vođeni u svim stvarima koje se dotiču vjere ili morala od strane Svete Crkve Božje preko njenog vrhovnog pastira, rimskog prvosvećenika, koji je sam vođen Isusom Kristom Gospodinom našim.

(Papa Pio XI., Enciklika Casti Connubii, br. 103-104; podcrtavanje dodano.)

I ne, Franjina prisutnost u Vatikanu nije samo stvar postojanja ‘lošeg’ Pape, kao što je Crkva imala nekoliko puta u prošlosti:

Dakle, je li navodni udar groma u kip svetog Petra u blizini Buenos Airesa znak s neba koji najavljuje kraj vladavine zabluda ‘pape’ Franje? Budimo iskreni: nitko ne zna. Možda i jest; možda i nije.

Ipak, najvažnija točka je sljedeća: stvarno nije važno. Svatko tko, posebno u ovoj fazi, traži munju da mu kaže je li čovjek koji je objavio hrpe bogohuljenja, bezbožnosti, skandala, hereze, pogreške i svetogrđa u svom službenom učiteljstvu zapravo Kristov namjesnik koji drži vrata pakla od prevladavanja, nije razumio što je papinstvo ili kako katolicizam funkcionira.

Oh dobro. Ako ništa drugo, ova munjevita priča je barem jedna stvar: krajnje zabavna.

Izvor: Novus Ordo Watch izvor slike: popehead.substack.com

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved