Connect with us

Vijesti

Davor Pavuna donosi šokantne zanimljivosti o cjepivima…

Published

on

Poznati hrvatski fizičar s adresom u Švicarskoj donosi na svom fb profilu zanimljive informacije o cjepivu i njegovim posljedicama… pogledati obavezno zanimljiv video na kraju teksta ili ovdje.

Sastojci cjepiva: Molimo SVE ZNALCE da nam jave i Pozitivne istine o cjepivu, ali i aktivnu NANO- skalu neka provjere, a ne pharma-medicinske ‘reklame’!

A za oprezne, citat, ljubaznošću Iris Figueroa-e: “Nakon što sam popisala sve sastojke cjepiva, kontaktirala sam Toksikološku službu. Nakon uvodnog predstavljanja zamolila sam da me upute na nekog kompetentnog stručnjaka s kojim bih mogla razgovarati o toj temi. Ovo je suština našeg razgovora.

Ja: Moje pitanje je da li su ovi sastojci kategorizirani? Mislim da li su benigni ili otrovni? (Navela sam nekolicinu sastojaka, formaldehid, polisorbat 80, živa, aluminij, fenoksietanol, kalijev fosfat, natrijev fosfat, sorbitol itd.)

On: Pa, nije mali popis… Ali mogu s lakoćom reći da su svi oni toksični za ljudska bića… Koriste za fertilizante… pesticide… Za zaustavljanje rada srca… Za konzerviranje ljudskog tijela… Kod nas ti su sastojci svrstani u različite kategorije, no u svakom slučaju otrovni su. Zašto?

Ja: Ukoliko bih hotimice hranila ili injektirala svoju djecu s tim sastojcima često, kao po rasporedu, očito bih naudila svojoj kćeri… No što bi se meni dogodilo u pravnom smislu?

On: Neobično pitanje… No, zasigurno bi vas se optužilo za kriminal i nemar… možda i za namjerno ubojstvo… i naravno za zlostavljanje djece… Vama bi oduzeli vaše dijete… Da li poznajete nekoga tko to čini svojem djetetu? To je kazneno djelo…

Ja: Industrija… Sve su to sastojci za cjepiva… S vezujućim agensima kako ih tijelo ne bi izbacilo… Da bi se razina antitijela održavala unedogled…

On: ŠTO?! Vaš zaključak? Čovjek je bio izvan sebe. Zamolio me da mu putem maila pošaljem sve te informacije. Htio je to podijeliti sa svojom odraslom djecom koji su roditelji. Bio je užasnut i osjećao se užasno jer to nije znao… njegova djeca su cjepljena i imaju zdravstvenih problema…”

~ Iris Figueroa

SASTOJCI CJEPIVA – NE MOŽETE donijeti educiranu odluku bez da ste educirani.

U nastavku su SAMO NEKI sastojci cjepiva, koji su ubrizgani u vašu djecu:

◾Formaldehid/Formalin – Visoko toksičan i karcenogen otrov

◾Beta-Propiolakton – Kemijski toksičan i karcenogen. Može uzrokovati smrti ili trajnu povredu nakon kratkom izlaganju malih količina. Korozivna kemikalija.

◾Cetrimonijev bromid – Može oštetiti jetru, kardiovaskularni sistem i centralni nervni sistem.

◾Aluminij hidroksid, aluminijev fosfat i aluminijeve soli – Neurotoksini. Pridonose riziku dugotrajne upale / oticanja mozga, neurološkim poremećajima, autoimunimn bolestima, Alzheimerovoj bolesti, demenciji i autizmu. Prodire u mozak gdje ostoje unedogled.

◾Tiomersal (živa) – Neurotoksin. Izaziva stanična oštećenja, smanjuje oksidacijsko-redukcijsku aktivnost, stanična degeneracija i propadanje stanica. Povezan s neurološkim poremećajima, Alzheimerovom demencijom i autizomom.

◾Polisorbat 80 i 20 – svladava krvno-moždanu barijeru i sa sobom nosi aluminij, timerosal i viruse; omogućujući mu da uđe u mozak.

◾Glutaraldehid – Otrovna kemikalija koja se koristi kao dezinficijens za medicinsku opremu osjetljivu na toplinu.

◾Fetalni goveđi serum – uzima se od fetusa goveda (krava) uzetih od trudnih krava prije klanja.

◾Ljudske diploidne stanice fibroblasta – abortirane fetalne stanice. Strana DNK ima sposobnost interakcije s našom.

◾Stanice bubrega afričkih zelenih majmuna – mogu nositi virus koji izaziva SV-40 kancegoreni virus i koji je već kontaminirao oko 30 milijuna Amerikanaca.

◾Aceton – Može prouzrokovat štetu bubrega, jetre i nervni sistem.

◾E.Coli – Da, dobro ste to pročitali

◾DNA od svinje – svinjski cirkovirus tipa 1

◾Ljudske kulture embrionalnih stanica pluća (od abortiranih fetusa)* Možete saznati više o svim tim sastojcima na CDC web stranicama. Ohrabrujem vas da svatko učini svoje istraživanje. Obratite pažnju na MSDS od tih kemikalija.

Pročitajte tisuće recenziranih studija koje su procjenjivale biološke posljedice koje te kemikalije mogu imati na tijelo, posebno kada se ubrizgavaju.

✳Faktične činjenice o sastojcima cjepiva:

https://www.cdc.gov/…/appendices/b/excipient-table-2.pdf#educatebeforeyouvaccinate#injectionisdifferentthaningestion#learntherisks#informedconsenthttps://www.facebook.com/drryanbe…/posts/10160167051315215

Životinjska krv u cjepivima https://www.ncbi.nlm.nih.gov/…/amjphnation00376-0090.pdf

Hrana u cjepivima kao kikiriki ulje itd, pokazuju uzorke kako uzrokuju alergiju na hranu https://vaccinesafetycommission.org/…/08-2015-Journal…

Vodič za cjepiva https://vaccine.guide

Zasluga: Iris Figueroa je hrabra duša koja je nazvala Toksikološku ustanovu. Sve sam to istražio. 10. poglavlje u mojoj knjizi Pobjednička majka. www.VictoriousMother.com

Molimo odvojite 30 minuta da potražite sastojke cjepiva. Ako već imate primjerak moje knjige, počnite sa stranice 230 i dobro obratite pažnju na grafikon na stranici 233.

Smrtnost novorođenčadi je OPAO ZA 30 POSTO nakon početka covida? Zašto? Zato što se ‘briga o bebama’ kroz cijepljenje ne provodi u ovim vremenima.

foto: LikaPress

Vijesti

U Brodosplitu dovršen obalni ophodni brod za HRM

Published

on

U Brodosplitu je dovršen novi obalni ophodni brod. Riječ je o budućem brodu Hrvatske ratne mornarice.

U ožujku je potpisan ugovor kojim je reguliran način završetka gradnje i novi rok isporuke za prvi od ukupno četiri preostala broda. Brod će biti porinut 1. srpnja, a MORH-u će biti isporučen do kraja godine.

Ministar obrane Ivan Anušić nakon preuzimanja dužnosti najavio je nastavak realizacije projekta izgradnje obalnih ophodnih brodova, istaknuvši to kao jedan od prioriteta Ministarstva obrane.

Gostujući na Dan državnosti u središnjem Dnevniku HTV-a, ministar Anušić rekao je kako ima informacije iz Brodosplita da je brod čija je gradnja ugovoriena izvezen van iz hale i da se priprema već ovo ljeto za porinuće i nastavak dovršenja.

Podsjetio je da je s Brodosplitom 2014. godine potpisan ugovor o realizaciji pet ophodnih brodova za HRM, kojima je rok isporuka trebao biti 2018. godine, međutim dosad je isporučen samo jedan, prototip. Najavio je, da će, prema informacijama iz Brodosplita, do kraja godine HRM imati drugi brod i nakon u paketu će se i ostala tri broda rješavati.

foto: Ophodni obalni brod Umag 32/MORH

Continue Reading

Vijesti

Sveti Toma Akvinski o tome kako izbjeći zavist na društvenim mrežama

Published

on

Umjesto da podlegnemo zamci usporedbe, možemo njegovati duh zahvalnosti i slaviti dobro u sebi i drugima.

Gornja ilustracija: – Imam 1000 sljedbenika, a ti? – 80000. Stvarnost: – Mislila sam da će više ljudi doći!? – Ne, samo moji najbolji prijatelji!

Potreba za isključivanjem, odbacivanjem doslovno beskonačnog pomicanja i algoritamski odabranih feedova, sve je veći fenomen. Nije pretjerano reći da mnogi biraju digitalnu detoksikaciju, svjesni prekid od stalne gužve društvenih medija – ili čak potpuno povlačenje iz njih. Ovo nije samo hir, poput čišćenja sokovima ili povremenog posta; to je zdrav odgovor na stalni pritisak online savršenstva. Platforme društvenih medija, iako nude povezanost, također mogu njegovati osjećaj zavisti. Ali što kada bi postojao način za snalaženje u ovom digitalnom krajoliku bez podlijeganja ovom poroku?

Uđite u svetog Tomu Akvinskog, poznatog srednjovjekovnog filozofa i teologa. Njegovi bezvremenski uvidi iznenađujuće su relevantni kada je u pitanju razmišljanje o našim suvremenim borbama. Dok Akvinski nije mogao predvidjeti uspon društvenih medija, njegova razmišljanja o zavisti pružaju snažan okvir za navigaciju u usporednoj zamci koju te platforme mogu stvoriti.

Što je zavist i zašto je destruktivna?

Prema Akvincu, zavist je “tuga tuđeg dobra”. To nije samo ljubomora, koja je strah od gubitka nečega što posjedujete. Zavist je podmuklija emocija, gorčina koja se zagnoji kada vidimo sreću druge osobe. U doba društvenih medija, ova sreća može poprimiti mnoge oblike – prijateljeve savršene fotografije s odmora, kolegina nemilosrdna promaknuća na poslu, pažljivo osmišljena slika života koji se čini sretnim bez napora.

Akvinski nas podsjeća da je zavist razorna sila. To ne samo da izjeda našu vlastitu radost, već također sprječava našu sposobnost da cijenimo dobre stvari u vlastitom životu. Akvinski nadalje tvrdi da istinska sreća ne dolazi od uspoređivanja s drugima, već od življenja kreposnog života u skladu s Božjim planom.

Dakle, kako možemo primijeniti mudrost Akvinskog na svoje navike društvenih medija? Evo nekoliko strategija:

1. PAZITE ŠTO KONZUMIRATE

Uredite svoje feedove društvenih medija tako da budu poticajni i inspirativni. Prestanite pratiti račune koji stalno izazivaju zavist ili negativnost.

2. VJEŽBAJTE ZAHVALNOST

Prebacite fokus s onoga što vam nedostaje na ono što imate. Svaki dan odvojite vrijeme za razmišljanje o blagoslovima u svom životu, velikima i malima.

3. SLAVI USPJEH DRUGIH

Prava radost zbog tuđe sreće raspršuje zavist. Koristite društvene medije da čestitate i ohrabrite druge.

4. PRISJETITE SE “ODGOVARANE STVARNOSTI”

Društveni mediji su vrhunac, a ne stvarni život. Svatko se suočava s izazovima, čak i oni s naizgled savršenim online osobama.

5. USREDOTOČITE SE NA VLASTITI ŽIVOT

Uspoređivanje je kradljivac radosti. Postavite sebi ciljeve i težnje, neovisno o tome što drugi rade.

Društveni mediji mogu biti vrijedan alat za povezivanje i informacije – to je neporecivo. Ali primjenom bezvremenske mudrosti Akvinca na zavist, možemo koristiti ovaj digitalni prostor s većom sviješću i unutarnjim mirom. Umjesto da podlegnemo zamci usporedbe, možemo njegovati duh zahvalnosti i slaviti dobro u sebi i drugima. Usredotočujući se na svoj život, možemo pronaći istinsku sreću izvan filtrirane leće društvenih medija.

Daniel Esparza/Aletea ilustracija: Brightside

Continue Reading

Vijesti

Preminuo je Louis d’Alencourt ‘apostol posljednjih vremena’

Published

on

Louis d’Alencourt, francuski intelektualac, komunikolog, te kao katolik specijaliziran za eshatologiju, koji je detektirao sve simboličke tragove koji se odnose na kraj vremena, preminuo je. POČIVAO U MIRU!

Tekst o Autoru (samom sebi) s bloga Le grand Reveil – Révélations pour la fin des temps, (Veliko buđenje – Otkrivenje za posljednja vremena) prenosimo

slika: Gospa od La Salette.

Zovem se Louis d’Alencourt, rođen sam 1969., dakle 2012. imam 43 godine. Oženjen, otac obitelji, poslovni menadžer, oglašivač sam i radim u komunikacijskim profesijama od svoje 23 godine , uglavnom na čelu vlastitih struktura. Imao sam sve razloge da nastavim živjeti “ublaženi” mali život bez postavljanja previše pitanja i da uživam u životu. Osim toga…

Praktičan katolik, tradicionalističkog senzibiliteta, odgojen sam u okruženju u kojem sam naučen ne vjerovati “svijetu”, odnosno društvu koje ga okružuje, čije su ideje i način djelovanja sve više u suprotnosti s katoličkom mišlju i njezinim učenjem . Hvala Bogu, djetinjstvo i mladost sam sačuvao od štete koju danas nanose televizija i “elektronički” stil života (videoigre i slično).

To me nije spriječilo da se prihvatim računala čim sam počeo raditi (bilo je to 1989. godine), niti da pozdravim dolazak Interneta i očito budem redoviti korisnik. Čak sam bio jedan od preteča mobitela jer sam i prije dolaska mobitela već imao telefon u autu. Bilo je to doba Radiocoma 2000. ako se dobro sjećam.

No, kako nisam rođen s računalima i kako sam ih usvajao samo u radu, uvijek sam ih smatrao prije svega alatom za rad. Isto za Internet. Računalni i elektronički alati za mene nisu cilj nego sredstvo. Nijansa je važna jer nam omogućuje da stroju i njegovoj dominaciji nad čovjekom damo granice, također nam omogućuje da znamo da ne budemo previše ovisni o njemu, a prije svega da zadržimo “kontrolu”. Često sam sklon reći “nije stroj taj koja odlučuje, ja sam”.

Dovoljno je reći da računala koja se sama ažuriraju, nadjačavajući slobodnu volju svog vlasnika, odgovaraju stvarima koje me ljute. Da ne spominjem da zapravo ne znamo sve što navedeno računalo radi i prenosi…

Sve ovo samo da kažem da sam malo po malo, što sam bio stariji, to sam se više pitao o evoluciji sadašnjeg svijeta; kamo ide, Što se događa ? Odakle taj jaz između percipiranog svijeta, željenog svijeta i stvarnog svijeta? Kako objasniti da usprkos iznimnom životnom standardu zapadnjaka, čiji je potrošačko društvo najvidljiviji izlog, postoji i velika nelagoda? Sve se čini u redu, a ipak nešto nije u redu.

Uvijek su me zanimale politika i ekonomija. Moram razumjeti stvari i stoga dublje prodreti u određene teme. Budući da televizija ne dopušta da idete dublje, čitanje je najlakši i najpouzdaniji način.

Tako sam od prosječnog građanina s godinama postao ISTRAŽIVAČ. Filozof i istraživač. Točnije, istraživač političke filozofije.

Da biste razumjeli što se događa, morate pokušati znati donju stranu karata. Postoji službena i neslužbena povijest. Onaj pravi, onaj o kojem se ne uči u udžbenicima. Geopolitika. Tajne službe. Tajna društva. itd…

Kao istraživački alat, ne biste trebali početi s internetom, već s knjigama. Jedna knjiga vodi drugoj; autor, u svom argumentu, navodi druge knjige koje vas potiče znatiželja, i tako dalje. Zatim dovršavate svoja zapažanja putem Interneta. Nikad ne zaboravite da, ako vam se neka tema sviđa, morate je dalje istraživati ​​kroz knjige, a ne ostati na površnoj fazi, kao što je slučaj s audiovizualnim dokumentima i internetom.

A ono što sam otkrio bilo je zastrašujuće. Nakon 10 godina istraživanja i napornog rada, odabira, provjeravanja, razmišljanja, danas sam u mogućnosti odgovoriti na pitanja:

Za što ?
Gdje idemo ?
O kako da stignemo tamo?
Gotovo sa sigurnošću. Jedini element koji mi nedostaje, i to veliki, je kalendar: Kada?
Ali to je i najteže, i najtajnije.

Iza riječi “kraj vremena”, “apokalipsa” ili “kraj svijeta” moramo dati jasna objašnjenja, valjane argumente i konstruirano razmišljanje.

Danas više ne mogu šutjeti. Ovo znanje moram staviti u službu svojih bližnjih kako bih im pomogao da se pripreme za konačno rješenje koje se nazire. Razmišljao sam o pisanju knjige; ovaj projekt nije isključen, ali prvo krećem s ovim blogom čiji je cilj u naslovu: probudi se dok ne bude prekasno!

Tako ću ispuniti ulogu “apostola posljednjih vremena” o kojem je Gospa od La Salette govorila u svojoj poznatoj tajni (1846.) i koji će se pojaviti u vrijeme dolaska Antikrista: “Pozivam apostole posljednjih vremena, vjerne učenike Isusa Krista, koji su živjeli u preziru svijeta i samih sebe, u siromaštvu i poniznosti, u preziru i šutnji, u molitvi i mrtvljenju, u čistoći i u jedinstvu s Bogom, u patnji i neznanju svijetu. Vrijeme je da izađu i osvijetle zemlju. “.

Nažalost, ne uklapam se baš u opis, stoga riječ (budućnost) na početku ovog članka, jer težim biti dio toga i nadam se da ću pronaći milost i snagu potrebnu da to postignem.

Doista, vladavina Antikrista je blizu i sada je hitno prosvijetliti svoje suvremenike.

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved